Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:31 - 23/12/2014

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το παρακάτω ρεπορτάζ του defencenet.gr περιγράφει την τραγικότητα της κατάστασης. Εμείς να συμπληρώσουμε ότι οι Τούρκοι παίζουν αμερικάνικο παιχνίδι και είναι πολύ πιθανόν να έχουμε -τουλάχιστον- θερμό επεισόδιο με πραγματικά πυρά με τους Τούρκους, εν μέσω εκλογών!

Αερομαχίες από αυτές που έχουν πολλά χρόνια να δουν τα ελληνικά readiness εκτυλίχθησαν σήμερα…

το μεσημέρι και περί τις 13:00 ανατολικά της Κρήτης και νότια της Καρπάθου όταν τουρκικό «πακέτο» αεροσκαφών αποτελούμενο από 4 αναβαθμισμένα F-16 CCIP και φωτοαναγνωριστικά RF-4Ε επιχείρησαν διείσδυση ανάλογη με αυτή που οδήγησε στο θάνατο τον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη τον τραγικό εκείνο Μάιο του 2006.
Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφάλειας πηγές στο defencenet,gr από το ΓΕΕΘΑ στο Κεντρικό, Νότιο και Ν.Α. Αιγαίο η κατάσταση σήμερα ήταν «ιδιαίτερα επιβαρυμένη» από τις πολλαπλές διεισδύσεις στο Εθνικό Εναέριο Χώρο πακέτων ή και μεμονωμένων τουρκικών μαχητικών και αεροσκαφών ΑΦΝΣ τύπου CN-235.

Στο πιο σοβαρό επεισόδιο από αυτά 4 τουρκικά F-16 CCIP συνοδεύοντας ένα ή δύο RF-4Ε επιχείρησαν αποστολή στρατηγικής αναγνώρισης των ελληνικών αντιαεροπορικών S-300 PMU-1 που βρίσκονται στην 126 ΠΜ και των SHORADS TOR-M! που υποτίθεται ότι προστατεύουν τα S-300 (οι Ρώσοι έχουν χαρακτηρίσει ως «απαράδεκτο» το επίπεδο συντήρησής τους).

Κατά την προσέγγιση του τουρκικού «πακέτου» Ανατολικά της Κρήτης ήρθαν σε επαφή με ελληνικά F-16 blοck 52+ τα οποία στο μεταξύ είχαν απογειωθεί από τα readiness της 115ΠΜ.

Με την εμφάνιση των δύο ελληνικών μαχητικών τα τουρκικά μαχητικά αντέδρασαν επιχειρώντας να προκαλέσουν τους Έλληνες πιλότους σε εμπλοκή. Όπερ και εγένετο.
Ακολούθησε αερομαχία με δύο εμπλοκές εκ των οποίων η μια ήταν ιδιαίτερα σκληρή καθώς όπως διαπιστώθηκε ο χειριστής του ενός από τα τουρκικά F-16 ήταν ιδιαίτερα έμπειρος επιχειρώντας εις μάτην να «στριμώξει» το ελληνικό μαχητικό που είχε εμπλακεί μαζί του, παρόλα αυτά οι ελιγμοί που πραγματοποιούσε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Αποτέλεσμα τα δύο μαχητικά να προσεγγίσουν πολύ κοντά το ένα το άλλο με κίνδυνο πρόκλησης εναέριας σύγκρουσης.
Την ώρα που διεξάγονταν οι εμπλοκές αυτές σε συναγερμό (δηλαδή με scramble του ενός λεπτού) βρίσκονταν τα υπόλοιπα readiness της Κρήτης αλλά και της Σκύρου με τα πληρώματα των μαχητικών να βρίσκονται μέσα στα πιλοτήρια) καθώς η τακτική κατάσταση και οι είσοδοι των τουρκικών αεροσκαφών μαχητικών και ΑΦΝΣ ξεπερνούσαν κατά πολύ τις συνήθεις τουρκικές προκλήσεις.

Εν τέλει επιτεύχθηκε αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών και ματαίωση της αποστολής τους ενώ είχαν προσεγγίσει το Β.Α. άκρο της Κρήτης. Η κατάσταση παρακολουθείται πολύ στενά τόσο από το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΑ όσο και από το ΠΝ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 12/23/2014 @ 9:45 ΜΜ

    Θα ΓΊΝΕΙ… ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΟΥΝ…. ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΕΊΝΑΙ Πολλά ενέργεια γεωπολιτική…. ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ 1974.

  2. Ανώνυμος 12/24/2014 @ 12:31 ΜΜ

    ΑΜΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΜΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣΝ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΥΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ)
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, Ο Χ Ι ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    Ο Θ Ε Ο Σ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Τ Ο Ν ΔΕΧΟΝΤΕ
    ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΕΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΕΙ (ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο Θ Ε Ο Σ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…

  3. Ανώνυμος 12/24/2014 @ 3:59 ΜΜ

    Κανείς δε θα μπορέσει να σε πειράξει
    Άγγελος φύλακας θα βάζει τάξη
    Άγγελος θα 'μαι 'γω για σένα
    Άνοιξε τα φτερά σου πάνω από μένα HELLAS APOLLON FWS ZWH

  4. Ανώνυμος 12/24/2014 @ 7:06 ΜΜ

    Κατα καιρους οι Τουρκοι κανουν τις "δοκιμες τους" απεναντι στην ετοιμοτητα μας. Ιδιαιτερως οταν τα ραμολυμεντα που μας κυβερνουν…βγαζουν τα ματια τους δημοσιως , και δινουν την εικονα της διαλυσης , οι Τουρκοι ξεσαλωνουν εντελως!!! Βεβαια … ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….Π@ΥΤΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ απο τους μαγκες του Αιγαιου ΜΑΣ!!!!!
    ακκ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*