Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:24 - 19/06/2014

Πολεμικές δηλώσεις του Τούρκου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου: “Πολλά από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου θα αλλάξουν ιδιοκτήτη”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε ωμή δήλωση διεκδίκησης ελληνικών εδαφών προχώρησε πριν μερικές ώρες ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, στράτηγος Necdet Özel, περιλαμβάνοντας μάλιστα μερικές δεκάδες ελληνικά νησιά του Αιγαίου στην τουρκική επικράτεια!

Συγκεκριμένα σε ομιλία του στο Αρχηγείο της τουρκικής Ακτοφυλακής ο στρατηγός Necdet Özel υποστήριξε κατήγγειλε την Ελλάδα “Για τις αλλεπάλληλες, παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου και της τουρκικής κυριαρχίας οι οποίες”, όπως υποστήριξε “αντιμετωπίστηκαν με άκρως αποτελεσματικό τρόπο από τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής”!

Επίσης στα πλαίσια της επετείου των 32 χρόνων από την ίδρυση της τουρκικής ακτοφυλακής, ο Τούρκος στράτηγος τόνισε “Από εδώ και πέρα θα είναι πιο αποφασιστικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται κυρίως από τις ελληνικές παράνομες παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου” προετοιμάζοντας το κλίμα γι αυτό που έρχεται.

Τέλος προανήγγειλε ότι η παρουσία της τουρκικής ακτοφυλακής σε όλο το μήκος και το πλάτος του Αιγίου θα αυξηθεί και θα έχει και αεροπορική υποστήριξη από ειδικά αεροπλάνα και ελικόπτερα τα οποία έχουν τεθεί στην υπηρεσία της.

Το εντυπωσιακό είναι ότι, όπως αναφέρει η Χουριέτ, όλα αυτά τα εδράζει επάνω στο “γεγονός” ότι τα ελληνικά νησιά δεν είναι ελληνικά και ότι τα σύνορα μεταξύ των δυο χωρών στο ανατολικό Αιγαίο, δηλαδή τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δεν έχουν… ακόμα καθοριστεί!

Τόνισε μάλιστα την θέση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ότι “Θα πρέπει να γίνει εξ’αρχής διαπραγμάτευση με την Ελλάδα και να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς για δεκάδες νησιά και νησίδες που με αυθαίρετο τρόπο καταμετρηθεί στην ελληνική πλευρά χωρίς να υπάρξει προηγούμενη συμφωνία με την Τουρκία”.

Κατόπιν αυτών προσδιόρισε το μήκος των τουρκικών ακτών από τα 7 χιλιάδες 200 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες που αναγνωρίζει η Ελλάδα, στα 8 χιλιάδες 333 χιλιόμετρα, περιλαμβάνοντας μέσα και αυτά τα ελληνικά νησιά!

Υπάρχει καμία απάντηση στα παραπάνω από ελληνικής πλευράς; Γιατί είναι τουλάχιστον περίεργο – κι άκρως επικίκνδυνο για την σταθερότητα στην περιοχή – να προβαίνει σε τέτοιου είδους εκτιμήσεις και να διατυπώνει τέτοιες θέσεις ο ίδιος ο Τούρκος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου. Ο οποίος μάλιστα απειλεί λέγοντας ότι “Από εδώ και πέρα θα είναι πιο αποφασιστικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται κυρίως από τις ελληνικές παράνομες παραβιάσεις του τουρκικού θαλάσσιου χώρου”.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 8:38 ΠΜ

    ΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1922 ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

    • Ανώνυμος 06/19/2014 @ 8:51 ΠΜ

      Ε ναι ρε μεγάλε αυτο σου λέει ότι σιγά σιγά και η υπόλοιπη Ελλάδα θα περνάει σε τουρκικά χέρια…Βλέπε Θράκη….θα έρθει και η ώρα για τα νησάκια μας…Αφου η κυβέρνηση τα δίνει τώρα όλα σε τιμή ευκαιρίας…Στους τούρκους βέβαια θα τα κάνει δώρο γιατί είναι φίλοι μας!!!

  2. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 8:41 ΠΜ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  3. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 8:43 ΠΜ

    ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΙΚΟΙ

    • Ανώνυμος 06/20/2014 @ 9:07 ΜΜ

      ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ,,,,,ΑΡΤΕΜΙΣ ,,,,,ΓΑΜΙΟΛΗΔΕς ΜΟΓΓΟΛΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Απλα δεν ξερουν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ πλακα εχει η ιστορια

  4. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 9:05 ΠΜ

    Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται… Θα σου δώσουμε το Κουραδονήσι μογγόλε…

  5. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! ΧΙΟΣ!!! 19/06/2014 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  6. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! ΧΙΟΣ!!! 19/06/2014 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

  7. Γιαννης Ριζαιος 06/19/2014 @ 9:29 ΠΜ

    ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ χανουμισες κοινιστρες της κακιάς ώρας.Δεν ξέρετε μου φαίνεται τι σας συμβαίνει εξ ανατολών σας και ξεσπατε αλλου για εσωτερικούς λεονταρισμους.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ κλπ.

  8. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 9:31 ΠΜ

    Θα είναι καλύτερα έτσι, διότι με αυτούς που είχαμε μπλέξει! 500 χρόνια καλά ήτανε μας έχει έλλειψη οι Τουρκοκρατοια γι αυτό και ο λαός αυτός προτημησε την Τροικρατια.

  9. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 9:36 ΠΜ

    Πάντως έχουμε άξιους στην πολεμική αεροπορία.
    Εδώ και λίγη ώρα κάνουν μάλλον ασκήσεις σε χαμηλές πτήσεις.(απλά μας τρέλαναν ολίγον)

  10. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 10:16 ΠΜ

    GI AYTO LISAKSAN GIA TIN APOSTRTIKOPOIISI TWN NISIWN , KAI EMEIS OPWS PANTA NA TREKSOUME NA TO EFARMOSOUME . AM O TOURKOS DIIKITIS STO STRATIGEIO LARISSAS ? AFOU EXOUME GIOUSOUFAKIA NA MAS KIBERNOUN KALA KANOUN KAI MAS……APO PANTOU . PRODOTES , KREMMASMA APO TIN GLWSSA TOUS PREPEI KAI NA PERNAME NA TOUS XARAKWNOUME ME KSYRAFAKIA KAI META ALATI APO PANW .

  11. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 11:03 ΠΜ

    Η κατάντια του Ελληνα και της Ελληνίδας του σήμερα είναι μοναδική σε όλη την υφήλιο Αντί τα ΜΜΕ να παίζουν και πατριωτικά σήριαλ με αναφορά στους αγωνιστές για την ελευθερία της Ελλάδας έστω και για 20 λεπτά , προτιμούν να παίζουν στον μ@λ@κισμέν@ αποχαυνωμένο από την μπάλλα και την λαμογιά ( στο μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού) Ελληνικό λαό , σήριαλ με τουςΤούρκους Πασάδες που κάποτε ήταν οι αφεντάδες του και μάλιστα η ξεφτίλα είναι να τρέχει η γιαγιά , η μητέρα , η κόρη ακόμη και αγόρια για να δουν την συνέχεια της αλητείας που τους σερβίρουν .Και μην πούνε κάποοι πως δικά τους τα λεφτά ότι θέλουν κάνουν τα ΜΜΕ , τους λέω να το ξανασκεφτούν διότι δανεικά παίρνουν από το κράτος και ακόμα τα χρωστάνε . Εδώ και τώρα η δημόσια περιουσία του Ελληνα και της Ελληνίδας ποπυ έχει αποκτηθεί από τους φόρους που καταβάλλουμε πωλούνταν έναντι πινακίου φακής σε ΑραβοΤούρκους μογγόλους στο όνομα της δήθεν αξιοποίησης αφού βέβαια οι εδώ λυμαίνοντες κατάφεραν αυτήν την περιουσία να την απαξιώσουν εκπαιδεύοντας κατ'άλληλα στην αναισθησία και την αχαριστία προς την Ελλάδα τους Ελληνες και τις Ελληνίδες .Ποιός θα πολεμήσει για τα ιδανικά της Ελλάδας και την πίστη στα Ιερά Σύμβολά της όταν η Ελληνική σημαία πια δεν σηκώνεται σαν ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τους μάρτυρες και αγωνιστές της ελευθερίας μας παρά σηκώνουν μόνο τη σημαία της ποδοσφαιρικής ομάδας που θα κερδίσει στα στημένα παιχνίδια .Φτάσαμε στο έσχατο σημείο της παρακμής του Ελληνα και της Ελληνίδας όταν τα νοσοκομεία καταγράφουν ρεκορ εκτρώσεων και στο δρόμο όταν κάποιος κρατήσει Ελληνική σημαία να του την πέφτουνε 30-50-100 ψευτόμαγκες και να τον σακατεύουν . Προτιμούν επίσης αντί να στραφούν κατά του εχθρού της πατρίδας να δημιουργούν αιματητρές συμπλοκές αναμεταξύ τους όταν χάνει η ομάδα τους .Για αυτό οι ξένοι να γελάνε με τα χάλια μας και δεν φταίνε ουτε οι Γερμανοί ουτε οι Πακιστανοί κ.λ.π αλλά η υποκρισία μας και ο διεφθαρμένος τρόπος συμπεριφοράς μας προς τον εαυτό μας και κατά προέκταση και προς τους άλλους Κρίμα ….

  12. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 11:52 ΠΜ

    Ειμαστε τοσο τελειοι και εχουμε τα νησια με δρομολογια ιατρους σχολεια να ακμαζουν, οποτε γιατι να θελουμε να αλλαξουν χερια? μονο οταν τα χασουμε θα ξυπνησουμε..

  13. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 12:04 ΜΜ

    λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια. γιατι οι νεοι ιδιοκτητες να είναι τουρκοι και όχι αμερικανοι γερμανοι ισραηλιτες η κινεζοι

  14. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 2:35 ΜΜ

    Εχτές είχαμε πάλι μια ένταση. Μας προκαλούν συνέχεια. Και εμείς? Εμείς τους ανεχόμαστε και πάλι!

  15. Ρωτήστε την Ελληνίδα μάνα, τι γνώμη έχει επάνω σε εθνικά θέματα και αν θα εμψύχωνε τον γιο της σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία?Η σημερινή μάνα, σπουδάζει το παιδί της και το σπρώχνει να φύγει έξω για ένα καλύτερο αντί να το κρατήσει εδώ και να παλέψει για το καλύτερο της πατρίδας του.{Φύγε,παιδί μου,να σωθείς}

  16. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 5:56 ΜΜ

    Οταν τα λαστιχα των αεροπλανων μας εισαγονται απο την Τουρκια γιατι η Αμερικη δεν βγαζει πλεον για τα παλαιου τυπου F16 που εχουμε και οταν τα πυρομαχικα στα τανκς που θα παραταχθουν στον Εβρο φθανουν για 3 ημερες μιλαμε για νικη η συντριβη της Ελλαδος απο εμας τους ιδιους?? O Ελληνας παντα ηξερε να πολεμα καλυτερα απο τον καθενα τουρανομογγολο αλλα παντοτε επαιρνε την πουτσα στον κωλο απο πισω απο τους ηγετες του. (Κυπρος- Καραμανλης ; H Kυπρος ειναι μακριααααα!!!! Το θυμαστε???) (Μικρα Ασια μειναμε απο πυρομαχικα και τροφιμα ενω ειχαμε ) (!821 με το Εγγλεζικο δανειο αντι να πολεμαμε τους Τουρκους αλληλοσκοτωνομαστε , βυθιση Ελληνικης ναυαρχιας απο εμας τους ιδιους) Περιμενετε μονο απο την αεροπορια και το ναυτικο να κερδισουμε οταν υπηρετουσα στο 296ΤΕ οι αξιωματικοι μας ελεγαν οτι ο πολεμος κερδιζεται απο τον φανταρο αν δεν μπει μποτα να πατησει στο εχθρικο εδαφος δεν υπαρχει ουσιαστικη νικη και καταληψη εδαφους για να το αποκαλουμε πλεον δικο μας!!!!!

    Νικος

  17. Ανώνυμος 06/19/2014 @ 7:37 ΜΜ

    Τόσο μάγκες είμαστε που ούτε τα τούρκικα από την " ελληνική " τηλεοραση δεν διώξαμε έτσι τους μαθαίνουμε έτσι μας κάνουν

  18. Ανώνυμος 11/13/2014 @ 7:58 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟ 1987 ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ Κ.Λ.Π ΟΠΛΙΣΜΟ. 1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΧΗΜΑΤΑ-ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ 296Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ.
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑ.ΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΥΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ, ΦΟΡΤΩΝΑΜΕ 2 ''ΖΩΑ'' ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ 2 ΧΥΤΡΕΣ ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΚΑΤΟΨΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟΦΑΓΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ.
    Ο ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΑΖΑΜΕ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΓΕΙΡΙΟ, Η ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΕΒΓΑΖΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑ.
    ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΗΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 1940 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.
    ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*