Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:25 - 15/10/2014

Ποιος το έκανε;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιος το έκανε;
Ποιο είναι το δυσκολότερο πράγμα; Αυτό που μοιάζει το απλούστερο, το να δεις με τα μάτια σου όσα βρίσκονται μπροστά στα μάτια σου! Αν θες να τραβήξεις την προσοχή του κόσμου σε κάτι, απαγόρευσέ το και πότισέ το στην ενοχική απόλαυση μιας μυστικής ελευθεριότητας. Αν πάλι θες να κρύψεις κάτι απ τον κόσμο, ρίχτο μπροστά στα μάτια του και δεν θα καταλάβει από που του ‘ρθε.


Ίσως, οι απαγορεύσεις και τα ταμπού που δημιουργήθηκαν ανά τους αιώνες απ τα εκάστοτε ιερατεία, να μην σκόπευαν στα αλήθεια να προστατέψουν τον άνθρωπο από κάποιους πολύ πραγματικούς κινδύνους, αλλά αντίθετα να τον σπρώξουν στην πλάνη μιας πλασματικής ελευθερίας, εντυπωμένης κυρίως στις αισθήσεις του.

Στην ψυχολογία της μάζας, οι απαγορεύσεις οδήγησαν σε παραβάσεις, οι παραβάσεις σε καταχρήσεις και αυτές στα ενοχικά συμπλέγματα μιας ολόκληρης μασκαρεμένης κοινωνίας. Θέλει τρομερή προσοχή και πειθαρχία, όταν τραβάς το κάλυμμα της γνώσης, αν αφεθείς στον ίλιγγο του κενού που διεγείρει τις αισθήσεις!

Δεν Βλέπεις Με Τα Μάτια, Αλλά Με Τον Εγκέφαλο

Πιστεύεις ‘Ο,τι Κάτι Δεν Υπάρχει, επειδή δεν το βλέπεις; Άρα Δεν Υπάρχει;

Η παρατήρηση αυτό μας δείχνει, αυτό που δεν υπάρχει στον Νου σου δεν το βλέπεις, γιατί μέσα στον εγκέφαλο σου, στον Νου σου δεν παίζεται αυτό το έργο, αλλά κάποιο άλλο και αυτό εμφανίζεται, στην προβολή της ζωής σου. Το τελευταίο πράγμα που περιμένει να δει ένας οδηγός σε έναν επαρχιακό έρημο δρόμο είναι ένα αεροπλάνο σταματημένο. Επομένως, δεν το ‘βλέπει’ ποτέ.

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει ότι ακόμα και η παρατηρητικότητα είναι υποκειμενικό θέμα. Ακόμα και οι πιο παρατηρητικοί στο τέλος εκπλήσσονται. Το τεστ, που ονομάζεται, «Ποιος το έκανε» αναφέρεται σε ένα έγκλημα που διαπράχθηκε και θυμίζει το κλασικό επιτραπέζιο Cluedo. Το βίντεο διαδραματίζεται στον τόπο του εγκλήματος και πρωταγωνιστές είναι ο επιθεωρητής που έχει αναλάβει την υπόθεση και οι ύποπτοι. Ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει ποιος είναι ο δολοφόνος, δείτε το σύντομο βίντεο μέχρι το τέλος.

Το συμπέρασμα είναι ότι σπάνια κάποιος παρατηρεί κάτι το οποίο αγνοεί ή κάτι το οποίο δεν ψάχνει, δεν τον ενδιαφέρει, δεν τον απασχολεί. Το βίντεο χρησιμοποιήθηκε σε καμπάνια του Λονδίνου με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οι οδηγοί και να προσέχουν τους ποδηλάτες, που συνήθως ξεχνάνε.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 10/15/2014 @ 1:38 ΜΜ

    Ka τι πηγες να πεις …μα το χάλασες πάλι

  2. Ανώνυμος 10/15/2014 @ 2:27 ΜΜ

    Ετσι ειναι ο καθενας βλεπει πολλα αλλα κανεις δε καθεται ν αναλυσει τι ακριβως ειδε.
    Δε καταλαβαινει τι συμβαινει γυρω του.
    Δεν αναλυει τα πραγματα με τωρα και πριν λιγο καιρο λιγα ετη..
    Η παγκοσμια ταξη δε χρειαζεται πια να κρυβεται κι οτι κανει το κανει σχεδον φανερα πλεον.
    Και δε μιλαμε για αναλυση βιντεο για το ποσες φορες ειδαμε τον μονοφθαλμο ή ποσα 6αρια υπηρχαν.
    Μιλαμε γι αυτο που γινεται και κανεις δε καταλαβαινει δεν ειναι μονο θεμα ορασεως αλλα και ακοης κατανοησης γενικοτερα.

    Οι ανθρωποι νιωθουν οτι ζουν σ ενα καλυτερο κοσμο αντιθετος τα πραγματα ειναι ακριβως αναποδα.

    Οι ανθρωποι βλεπουνε το δεντρο αλλα χανουνε το δασος.

    π.χ. αυτο με τους ομοφυλοφυλους το ξεκινησαν σιγα σιγα μετα λεγεσαι ρατσιστης αν πας εναντιον τους μετα το να εχουν 2 ατομα του ιδιου φυλου παιδι δε τρεχει τιποτα και τωρα παμε σε καταργηση των φυλων για να μην εχουν οι ανθρωποι προβληματα με τη κοινωνια.
    Απο ποσο λιγο ξεκινησε και που εφτασε.
    Στο προσεχες μελλον δε θα ξερεις αν αυτο που βλεπεις μπροστα σου ειναι αντρας ή γυναικα και δε θα σου επιτρεπεται και να ρωτησεις.
    Κι ολ αυτα επειδη ειχες τα ματια κλειστα και εκανες πως δεν εβλεπες.

    Και δεν ειναι μονο οι ομοφυλοφυλοι ειναι κι αλλα πραγματα που συμβαινουν γυρω σου απλα δεν μπορεις να δεις κι οχι μονο δε μπορεις να τα δεις αλλα στηριζεις και τα αιτια αυτου που δε μπορεις να δεις κι ολας για να εισαι κι εσυ μεσα στη μοδα απελευθερωμενος και μαζι με το πληθος.

    Λετε για τη παγκοσμια ταξη και τα φερετρα που εχει ετοιμασει για τους ανθρωπους αυτο ομως που δε σκεφτεσται ειναι το ποιοι θα σκαψουνε το λακο για να μπουνε τα φερετρα μεσα.

    Η απαντηση ειναι πολυ απλη το μονο που εχεται να κανεται ειναι να πατε μπροστα απο ενα καθρεφτη κι εκει θα δειτε αυτον που θα σκαψει το λακο σας..

    Ασωτος

    • Ανώνυμος 10/15/2014 @ 4:25 ΜΜ

      Ασωτε οι κάνονες εχουν δρομολογιο να σε ενοχοποιούν αυτη τη φορά αν κάνεις καλό.Αν παρατηρείς υπάρχει δυσκολία διάκρισης μεταξύ τους ίσως γιατι κοντεύει η ειναι ήδη εδώ η ισότητά τους .Με αυτή την οπτική μην περιμένει κανεις να δει τιποτα αντιθέτως το κακό ματι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*