20:38 - 19/12/2014

Ποιος είναι ο μυστήριος «Δευκαλίων», Γιώργος Αποστολόπουλος

Το προφίλ του ανθρώπου που φέρεται να προσπάθησε να χρηματίσει τον Παύλο Χαϊκάλη
Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να λειτούργησε ως μεσάζοντας στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, εργάστηκε για διάφορα ξένα funds και την Deutsche Bank.

Όπως δημοσιεύει σήμερα το «Κουτί της Πανδώρας», λίγο πριν την άφιξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα, παίρνει μέρος σε κλειστές συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, που αφορούσαν την κρίση.

Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου.

Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το «σκάνδαλο των CDS». O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.

Την ίδια περίοδο, δίνει στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφεί με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων».

Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Ο Αποστολόπουλος το επόμενο διάστημα ανακοινώνει στον Πάνο Καμμένο πως επιστρέφει στη ΝΔ και πιάνει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς. Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει επαφές με τον Παύλο Χαικάλη κάνοντάς του τις προτάσεις χρηματισμού οι οποίες έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 3 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΘ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΟΓΕΣ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
 2. 0
  0
  Καλά να πάθουμε,μόνο την διαδρομή του να δεις ….καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για καιροσκόπο …από τον Γαπ στον Σαμαρά ,από τον Σαμαρά στον Καμένο….τώρα πάλι Σαμαρά……και στην αρχή 'ήταν στην """ντοιζτεμπανκ""" που από τι κατάλαβα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ….για αυτούς δουλεύει…..ΔΟΥΡΙΟΣ ΙΠΠΟΣ…..παίζει να είναι και ο ρυθμιστής των πραγμάτων που τα έχωνε σε όλυς εκ μέρος της ντοιτσεμπανκ…γιαυτό και το όνομα Δευκαλίων(ο ελληνικός κατακλυσμός)…δηλαδή ότι ζούμε σήμερα εμείς οι Έλληνες!
 3. 0
  0
  "τραπεζίτες θηρία"….προφανως και αυτο το λαμογιο δουλευει για τους Ροτσλιντ
 4. 0
  0
  Η ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί