04:20 - 20/11/2014

Ποιος είναι αυτός ο χοντρός ;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Λόγω ενός τρελού, συνονόματου δυστυχώς, "απορρίφθηκε" για το τίποτα η θεωρία του Πλανήτη Χ, παρότι οι ενδείξεις ύπαρξης του είναι υπαρκτές και φυσικά αισθητές (αύξηση σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας, απότομο ξύπνημα του ήλιου, γεωμαγνητικές καταιγίδες, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κλπ).
  • 0
   0
   Ζάχο μπορεί να έχεις δίκιο ας δούμε όμως παράλληλα κάποια στοιχεία.
   α) Λόγω της μεγάλης μάζας του Κρόνου και της μεγάλης βαρύτητας, οι συνθήκες που παράγονται .είναι ακραίες.
   β) Ο Κρόνος διαθέτει εννέα δακτυλίους, οι οποίοι αποτελούνται από σωματίδια σκόνης και πάγου, και 62 δορυφόρους, χωρίς να συνυπολογίζονται οι μικροί δορυφόροι και οι έλικες
   γ) Ελάχιστη απόσταση από τη Γη: 1.277.400.000 χμ.
   δ) Κάθε 20-30 χρόνια μία τεράστια καταιγίδα, γνωστή με το όνομα Μεγάλη Λευκή Κηλίδα, καλύπτει ένα μέρος της επιφάνειάς του.
   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Αν αυτό που βλέπουμε είναι πλανήτης εφ'οσον δεχτούμε ότι επηρεάζει με τον τρόπο που βλέπουμε την Γη (σεισμοί, ηφαίστεια, αναστροφή μαγνητικών πόλων) τον Κρόνο λογικά θα το είχε “καταπιεί” αφού είναι σχεδόν δίπλα του !!! Αντίθετα τα “δαχτυλιδάκια” του είναι ακόμα στην θέση τους…
   Όπως είπα πιθανότατα πρόκειται για την Μεγάλη Λευκή Κηλίδα.
   Υ.Γ Περισσότερη παρατήρηση και έρευνα παιδιά για να μην μπορεί κανένας να σας τρομοκρατεί
 2. 0
  0
  ποσο ιχυει αυτο που δειχνει το βιντεο?
 3. 0
  0
  Χμ. Το τι φαίνεται κοντά στον Κρόνο είναι ένα κάποιο θέμα. Και αυτά που λέει ο αστρονόμος στο βίντεο ότι τον προβληματίζουν για τον πλανήτη Ουρανό δεν μοιάζουν καθόλου μα καθόλου με όσα κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες μέσω Reuters και των άλλων πρακτορείων.
 4. 0
  0
  Κάτι δεν πάει καλά με τη σελίδα τώρα. Τι έγινε;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί