07:44 - 11/03/2014

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ……..ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Όμως όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει και τις «θρησκείες»…..με διαφορετικά πιστεύω η κάθε μια από την άλλη……ώστε να τρώγονται όλοι οι λαοί αναμεταξύ τους και να υπάρχει ο «φόβος» του απλού ανθρώπου…..σε κάτι το ανώτερο….δήθεν….σ’ ένα πιστεύω….αόρατο και να φοβάται…. ο αγράμματος κοσμάκης…και να πλανάται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας….!

Αυτή λοιπόν η βιομηχανία των κατασκευασμένων θρησκειών είναι επίσης κι αυτή μια μεγάλη και κερδοφόρα επιχείρηση…..που στήθηκε για νααρμέγει τον κοσμάκη και να τον χειραγωγεί ανάλογα…..συν το ότι καταφέρνουν να ασκούν μέσω του ανθρώπινου δυναμικού (των πιστών) όλο και μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στους οπαδούς…..αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία μας.

Σχεδιάστηκαν και εφαρμόζονται έτσι τα σχέδια τους….με τέτοιο ύπουλο τρόπο…..ώστε να φυλακίσουν τον ανθρώπινο Νου…..πιστεύοντας στην «Έλευση ενός Μεσσία»…..που όλο έρχεται….κι έρχεται….και ξανά έρχεται…..που θα βοηθήσει υποτίθεται…..όλα τα «πρόβατα»…..ώστε να μην «σφαγιαστούν» και έτσι θα γνωρίσουν το Αληθινό θεό…..και θα σώσουν δήθεν την Ψυχή τους……επειδή ακριβώς ως γνωστόν βέβαια……από τη στιγμή που γεννιόμαστε σ’ αυτό εδώ τον γήινο κοσμάκη …….είμαστε «συνεχώς» αμαρτωλοί…..χωρίς να έχουμε όμως κάνει τίποτα κακό από μικροί να νιώθουμε ενοχές….και θαυμάστε όλο αυτό το «μεγαλείο» του Χριστιανισμού…..που εδώ και πάνω από 1.700 χρόνια περίπου μας έχει μπει για καλά στο κεφάλι μας…..είτε είμαστε….μορφωμένοι /παραμορφωμένοι…….είτε είμαστε αγράμματοι…..κι εμείς το ανεχόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτε…..όλα φυσιολογικά….! Όλα βαίνουν καλώς….!

Φυσικά κατάφεραν με τρόπο και αντέγραψαν σ’ ένα μεγάλο βαθμό…..την Μυθοϊστορία μας….με αλλαγή της τριαδικότητας – πρόσωπα…..αλλά και τα σύμβολα της Ηλιακής μας θρησκείας και μας τα παρουσίασαν όλα για δικά τους κι εμείς βέβαια το φάγαμε το παραμύθι….αφού δεν ερευνούμε….και υποταχτήκαμε κάτω από την ομπρέλα της Χριστιανικής και Εβραϊκής θρησκείας……και τους ανεχόμαστε….!

Φυσικά οι επόμενες φυλές των «ερπετοειδών» που ήρθαν μεταγενέστερα από τους πρώτους Έλληνες αποικούντες του Πλανήτη Γη εις το όρος «Ταύγετος»…(όπως σας έχω ενημερώσει)….. διαχωρίζονται σ’ αυτούς που λέγονται καθαρόαιμοι …..και που κρύβουν το τι πραγματικά είναι……χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη μορφή, διατηρώντας τη δυνατότητα μιας τέτοιας μεταμόρφωσης και συνήθως αποκαλύπτονται όταν «συγχυστούν»…..οπότε και αλλάζουν συνήθως τα μάτια τους και γίνονται μια κάθετη ορθή γραμμή …από στρόγγυλα που ήταν τα μάτια τους και επίσης έχουμε και την κατηγορία τα λεγόμενα υβρίδια….που ακριβώς είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ερπετά και ανθρώπους.

Την άρχουσα τάξη των λεγόμενων «ερπετοειδών» την αποτελούν οι «Δράκοντες» για αυτό και μας έχουν φλομώσει με δράκους…από τα κινούμενα σχέδια……έως τις ταινίες κλπ κλπ όλα αυτά τα χρόνια……αφού πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε….αφού διδάσκουμε στα παιδιά μας…ιστορίες για δράκους….καθώς αυτοί έχουν κατάλευκο χρώμα και κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και στην κορυφή του κρανίου τους, όπου το κανονικό τους ύψος κυμαίνεται από 2 – 4 μέτρα….όταν η Γη είχε δύο φεγγάρια (οι λεγόμενοι γίγαντες, αλλά και οι εκπέσοντες «άγγελοι» που έχουν αναφερθεί στα διάφορα αρχαία κείμενα) καθώς είχαν τα φτερά τους….όπου διπλώνονταν πίσω από την πλάτη τους.

Τα γονίδια τους…..τα χρησιμοποίησαν για την δημιουργία των «Βασιλικών Οικογενειών»…… που μας κυβερνούν και έχουν όλο το γενεαλογικό τους δέντρο, αφού το γνωρίζουν…..όλα αυτά τα χρόνια ξεκινώντας….από τα αρχαία χρόνια. Φυσικά υπάρχουν και οι άλλες οι κατώτερες υβριδικές φυλές τους…..οι οποίες είναι ψυχρόαιμες και έχουν μεγαλύτερες φολίδες στη πλάτη…..τα μάτια είναι σαν μάτια του φιδιού και το στόμα τους μοιάζει περισσότερο με σχισμή.

Τρέφονται με την ενέργεια των συναισθημάτων μας και ειδικά του φόβου…γι’ αυτό και μας φοβίζουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχώς είτε μέσω των ειδήσεων…αλλά και των κινηματογραφικών ταινιών….όπου έχουμε προβολές κακίας και όλων των φοβικών συνδρόμων, της ενοχής, της επιθετικότητας, του μίσους και κοιτάνε με κάθε τρόπο να μας προκαλέσουν τη δυστυχία….ώστε να μας απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια που χρειάζονται.

Φυσικά ο πολύς κόσμος χειραγωγείται με επιδέξιο τρόπο….αφού αρκετοί ακόμη και σήμερα πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες….για να παραχωρούν με εύκολο τρόπο την εξουσία…..μέσω του φόβου, ενώ οι δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί…..που αντιλαμβάνονται την όλη διαδικασία και όσοι έχουν φυσικά έχουν πρόσβαση εις την Ελληνική αληθινή Γνώση της Μυθολογίας…..οφείλουν να την αναμεταδώσουν σε όλους και σε όσους είναι πλέον πρόθυμοι…να την δεχτούν.

Οι «ερπετοειδείς φυλές» είχαν και έχουν όλα αυτά τα χρόνια κάποιες «μυστικέςεταιρείες» αφού κατάφεραν και κατέχουν υψηλές θέσεις…στα υψηλά πολιτικά κλιμάκια της εξουσίας….και μπορούν έντεχνα να αποκρύβουν την εξελιγμένη Γνώση…και Αλήθειες για την παράδοση μας…αλλά και την πραγματική μας Ιστορία.

Αυτό το κατάφεραν με τις θρησκείες και κυρίως με την έλευση του Χριστιανισμού εδώ σ’ εμάς…..όπου κάθε φορά που έπαιρναν και μια περιοχή υπό τον έλεγχό τους…..φρόντιζαν ώστε να κρύβουν ή να καταστρέφουν τα αρχαία μας κείμενα. Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως ΑΔΕΛΦΙΑ….δεν έγραψαν…όπως ήδη ξέρουμε καλά….αλλά….ΕΖΗΣΑΝ…..κι άφησαν παρακαταθήκη τα Ιερά μας Μνημεία…..και τη Γλώσσα μας…που οφείλουμε να την γνωρίσουμε καλύτερα…για να λάβουμε και την ανάλογη ΠΑΙΔΕΙΑ.

Έτσι ο Χριστιανισμός έγινε εκείνο το όχημα…..μεταφοράς για να εξαφανίσουν τις πηγές και τα στοιχεία που θα μας επέτρεπαν να γνωρίσουμε την Αληθινή Ιστορία και την Αληθινή καταγωγή της Λευκής Ελληνικής Ουράνιας Φυλής.

Με τρόπο λοιπόν έβαλαν στο κόλπο και την Επιστήμη….η οποία μας λέγει ότι υπάρχει γενικά…..ότι είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε στον κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο….. ακριβώς επειδή έπρεπε να βρεθεί και μια λύση γι’ αυτούς που απορρίπτουν την κάθε θρησκεία…και να τους έχουν όλους….στο «μαντρί».

Δίνουν πολλά κονδύλια για επιστημονική έρευνα μόνον αν το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το σχέδιο τους…ενώ ο περισσότερος κόσμος πεινάει σ’ αυτόν τον πλανήτη….γι’ αυτό και μας έχουν ενεργειακά σκλαβωμένους πληρώνοντας κάθε χρόνο πιο ακριβά το πετρέλαιο-βενζίνη και όλα τ’ άλλα μέσα….ενώ υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές πηγές ενέργειας…..που δεν προωθούνται για ευνόητους λόγους.

Τα άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα…είναι ένα θέμα που δεν βγάζει κανείς εύκολα συμπεράσματα….αλλά το χρησιμοποιούν έντεχνα κατά ένα μέρος……κάτι σαν μια πλάνη με απώτατο σκοπό την δημιουργία μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» και ενός «παγκόσμιου στρατού»….ώστε ουσιαστικά να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των μαζών…..μια τυραννία για όλον τον Πλανήτη Γη…. και υποτίθεται για την αντιμετώπιση του εξωγήϊνου κοινού εχθρού,……και γιατί να είναι Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ…..σώνει και καλά αυτός που μας έρχεται σώνει και καλά ΚΑΚΟΣ……και να μην είναι καλός….μήπως όμως κρύβεται και κάτι άλλο εδώ……!!!….αφού τέλος πάντων βρίσκουν πάντα τρόπους…..μέσω του κινηματογράφου του Χόλιγουντ να μας προετοιμάζουν με περίεργες ταινίες του τύπου «Independence Day»….κλπ κλπ.

Όπως ήδη γνωρίζουμε στο γήινο μας πεδίο υπάρχει το (άρρεν και το θήλυ) που είναι φωτοχρωμικές ενέργειες…όπως το φως της Ίριδας (ουράνιο τόξο) όπου ενώνονται σ’ ένα…όπου οι «ερπετοειδείς φυλές» σε μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο…..έχουν κατασκευάσει τα σύμβολα αυτών των ενεργειών με οβελίσκους (αρσενικό σύμβολο) και κυκλικές ή θολωτές κατασκευές που υποδηλώνουν τη μήτρα (θηλυκό σύμβολο)….επειδή μ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να δονήσουν το ενεργειακό πεδίο στη συχνότητα που θέλουν……για να μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων…..εκπέμποντας και ελκύοντας την ενέργεια που αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν.

Κάθε σύμβολο λοιπόν, όνομα, αριθμός, ήχοι, λέξεις, χρώματα, συναισθήματα…..είναι δονητικές συχνότητες που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις……κι αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονταν στην τελετουργική τους μαγεία και τις επικλήσεις για να πετύχουν τους στόχους που αυτοί έθεταν. Προσπαθούν δηλαδή να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα του «ερπετοειδούς» τμήματος του εγκεφάλου μας…..για επιθετικότητα και φόβο…..ώστε να μην μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανώτερες διαστάσεις του εαυτού μας…..κλειδώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας.

Οι λεγόμενοι «Ανουνάκι» στα αρχαία χρόνια ζούσαν εις τον πλανήτη Γη με την ερπετοειδή τους μορφή….αλλά σιγά-σιγά όμως και εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη τους….. χρησιμοποιώντας την ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι για να το πετύχουν αυτό τον σκοπό…..ηγούνται στα κλιμάκια της κάθε χώρας ως εξουσία ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει…..από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους…..μέσω του δικτύου των «Μυστικών Εταιριών» που έχουν…..που παρόλο φαίνεται φαινομενικά ότι υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους…όλες μα όλες δυστυχώς ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία.

Κατάφεραν και εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία…για να σκεφτείτε ακόμη και ο Ζακ Υβ Κουστώ τον πλήρωναν αδρά…ώστε να ρίχνει διάφορα αγγεία-μνημεία μέσα στη θάλασσα….ώστε να λένε…να τι ανακαλύφθηκε μεταγενέστερα….ώστε να τα βαπτίζουν επιστημονικά και δήθεν «έγκυρα»…..ότι έτσι εξελίχθηκε η ιστορία….πλάθοντας μια καινούρια…..όπως ακριβώς αυτοί την επιθυμούν…. για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται επάνω μας……από το απώτατο παρελθόν……και να προπαγανδίζουν ότι οι Έλληνες εξελίχτηκαν αργότερα κλπ Ινδοευρωπαισμός και ότι άλλη κοτσάνα έχουν να προσάψουν.

Σήμερα είναι σχεδόν έτοιμοι…..να επιβάλλουν και το προσπαθούν βέβαια…μια «Παγκόσμια Δικτατορία»….. γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον δεν ενδιαφέρονται…..για το ποιος τους ελέγχει.

Απλώς βγάζουν κάποιον στην εξουσία και μην πάτε μακριά….δείτε τα τελευταία χρόνια ποιους ψηφίζετε εσείς οι ίδιοι…..πόσο κορόϊδα πιαστήκατε…..ευελπιστώντας ότι αυτοί οι λαοπλάνοι πολιτικοί θα μπορέσουν να σας προσφέρουν τις λύσεις στα προβλήματα σας….χωρίς να μπορείτε να καταλάβετε ότι κι αυτοί είναι μαριονέτες που θα ακολουθήσουν πιστά την επιτακτική πολιτική της «Μαύρης Αδελφότητας»….η οποία αν μη τι άλλο….θέλει να ρίχνει όλα τα άσχημα του κόσμου σε συγκεκριμένη μερίδα…..ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους.

Με λίγα λόγια…διαίρει και βασίλευε…..ώστε να έχουν κατορθώσει πλέον σε ένα μεγάλο βαθμό να παγιδεύσουν την ανθρώπινη Συνείδηση…..σε μια φυλακή φόβου, ενοχής και απελπισίας…..και έχουν κλειδώσει τον Συνειδητό μας Νου……ώστε ν’ ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη…..για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν οι άλλοι.

Πείτε ΛΟΙΠΟΝ…..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ σας …..ΕΛΕΥΘΕΡΑ…..την γνώμη σας ΞΕΚΑΘΑΡΑ….τι περιμένετε και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας…;
Εδώ παίζονται όλα…..σ’ αυτή τη ζωή……δώσε τη μάχη στο παρόν….και πολέμησε με ΕΡΓΑ….τα μοχθηρά τους σχέδια.

Δεν κυνηγάς αυτούς….αλλά τις ενέργειές τους.
Αν εξακολουθήσουμε ΑΔΕΛΦΙΑ…..να είμαστε υποταγμένοι σ’ ένα σύστημα πεποιθήσεων που δημιούργησαν αυτοί……δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη…..και αν δεν ξεφύγουμε από την…..«φυλακή»….και θα μας φάει……το μαύρο φίδι.
ΑΔΕΛΦΙΑ…..ανοίξετε τα μάτια σας και το μυαλό σας προς άλλους ορίζοντες…..και προσανατολιστείτε.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ και το σίγουρο είναι ότι γίνονται και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη Γη….όπου πολλές φορές οι απλοί-απλοϊκοί άνθρωποι όχι μόνον δεν θα μπορούσαν να τα πιστέψουν……αλλά ούτε καν να τα διανοηθούν.

Υπήρξαν και στο παρελθόν……αλλά και υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιες «εξωγήινες φυλές»…..που προσπαθούν να ελέγξουν τον πλανήτη μας….ή προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν…για τα δικά τους συμφέροντα…..!
Ο έλεγχος παίζεται εδώ…..και από εδώ ΜΈΣΑ….θα δοθεί η ΝΙΚΗ μας.

ΠΑΡΕ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΒΕΛΟΣ….ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΣΩΣΤΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΞΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΣΤΕΡΕΩΜΑ….ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑΤΑ….ΩΣΤΕ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ…..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΦΩΤΩΝ (ΗΛΙΟΥ-ΣΕΛΗΝΗΣ)….ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΕΜΑ……ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.

(Ε.Ι.)

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. 0
  0
  πω πω…από που τα μάθατε όλα αυτά, από τα χάλκινα ή τα επίχρυσα βιβλία… βλακάκια. ok katoxika δεν πάτε καθόλου καλά, συγκεντρωθείτε. Πόσο ήπιατε πάλι?
 2. 0
  0
  Και αφού ο Χριστιανισμός είναι συμμαχος τους γιατί κυνηγούσαν τους πρώτους χριστιανούς και τους πετούσαν στα λιοντάρια. Και κάτι ακόμα. Αν ο Χριστιανισμός κατέστρεψε ολα τα στοιχεία για την προέλευση των Ελλήνων εσύ πως τα ξέρεις αυτά που λες στο άρθρο σου.
 3. 0
  0
  ΑΥΤΟΊ πήραν και το αεροπλάνο!!!
 4. 0
  0
  Σιγα μη βγουνε απ το μαντρι !!
  Φοβουνται μην τους φαει ο λυκος !
  Αλλα ο τσομπανης θα τους φαει ΣΙΓΟΥΡΑ !!
 5. 0
  0
  σας παρακαλω χριστιανοι αθεοι κ.α ,αγνοηστε αυτο το αρθρο κ μην αρχισετε παλι τις διχονοιες δεν εχει νοημα!!!μα καλα τι εχετε παθει στο κατοχικα τελευταια?
 6. 0
  0
  ελλανιος ιφιγενης!χαχαχα καλα ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε μεγαλε?το τι μακακιες γραφει συνεχως αυτο το ατομο δε λεγεται.περιμενε ερχεται ο σειριος!
 7. 0
  0
  "Και αφού ο Χριστιανισμός είναι συμμαχος τους γιατί κυνηγούσαν τους πρώτους χριστιανούς και τους πετούσαν στα λιοντάρια "

  ΠΟΤΕ εγινε αυτο ρε μεγαλε ???
  Στον υπνο "ορισμεννων" ???
  Ρε σταματηστε ην παπαγαλια !
  Ψαξτε λιγο να δειτε ποιοι ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΑ ο νερωνας , ο ηρωδης , ο σιμωνας ο μαγος …………..
  Φτανει το ιδιο ποιηματακι συνεχεια !
 8. 0
  0
  Να συμφωνήσω απόλυτα με το άρθρο γιατί είναι πολύ λογικό.Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιληφθούν πολλοί την αλήθεια γιατί δυστυχώς ο κόσμος έμαθε να κολλά σε αυτά που του εμάθαν σε μικρήν ηλικία και είναι δύσκολο να αλλάξει.Περισσότερον όμως χρειάζεται για να αλλάξει κόποιος κάτι που το κουβαλάει από μικρός να μελετήσει αλλά περισσότερο να σκεφτεί,να βάλει το μυαλό του να δουλέψει,πράγμα πολύ δύσκολο στις μέρες μας. Είναι δυνατόν ννα μην υπάρχει ο "καλός θεός" Γιαχβέ;
  Έλα ντε.Και εάν δεν υπάρχει τί θα κάνουμε χωρίς αυτόν;
 9. 0
  0
  ΡΕ ΦΙΛΕ [ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ] ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝ …ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΩ …ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ….ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΗ…Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ [ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ ] ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΥΛΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ…ΓΙΑΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣ …ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ [ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ] ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΡΑΚΟ ] ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ…ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ [ ΚΑΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ] ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΕΗΣΕΙΣ [ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ]…ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ..ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ'''ΗΡΘΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΡΑΣΗ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ …ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΚΑΙ Ο ΑΚΡΑΤΩΣ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ…Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΣΥΜΦΕΡΕΙ…Η ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ …ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ…ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 10. 0
  0
  Τι προσδιορίζεις ως ελευθερία αγαπητέ μου αρθρογράφε? Τις ιχθυοσαυρικές σου καταβολές? Η τις θυμοειδής σου σκέψεις και λειτουργίες? Νομίζεις ότι οι κάτοικοι του ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ? Μεγάλο λάθος αγαπητέ μου! Μπορείς να αποκτήσεις για τον ευατό σου, της αίσθηση της εσωτερικής και εξωτερικής παρατήρησης, των λειτουργιών και νόμων της φύσης άνευ φόβου και πάθους? Με τον θυμό και την οργή, αλλά ακόμα και με το αγαθοποιό συναίσθημα, δεν μπορείς να αντιληφθείς με διαυγή ματιά και νού, να δείς με την κόρη του ΔΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ, την κόρη της ΔΙΟ-ΡΑΣΗΣ της ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΙΔΟΣ. Νομίζεις πως εάν μας πουν ότι τα ερπετά είμαστε εμείς, και οι ερπετικές μας καταβολές, και αν μας πούνε, ότι μας έχουν κλείση μαζικά στο ψυχιατρείο που λέγεται ΓΑΙΑ, γιατί είμαστε ψυχικά ασθενείς, θα το δεχθούμε? Ο καθένας για τον ευατό του έχει την ιδέα, και την αυτοψευδαίσθηση του φυσιολογικού και υγιούς ατόμου……………….αλλά εις μάτιν. Το σύμπαν ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΠΗΤΕ…………Εδώ είναι το τρελοκομείο ΓΗ-ΧΘΩΝ, για αυτό και όλες οι άρρωστες ψυχές των συμπάντων, κλείνονται σε πλανήτες-ψυχιατρεία σαν και την δικό μας, εως ότου καταστείσουν τον ευατό τους ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ , ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΕΟ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ Ο ΟΣΙΡΗΣ Ο ΜΥΘΡΑΣ ΚΡΙΣΝΑ ΣΙΒΑ Κ.Τ.Λ. Μόνο όταν πετάξεις το πέπλο του συναισθηματισμού και των ερπετικών σου καταβολών θα κατανοήσεις που απευθύνονται όλα τα ιερά κείμενα, όλων των λαών της γης, και ιδιαιτέρως της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ-ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΤΡΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΡΠΕΤΙΚΟ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ-ΝΟΗΤΙΚΟ. Είναι απόλυτα κλειδωμένα αγαπητέ σπειροειδώς, σαν το DNA-ΔΙΑΝΟΙΑ από γνώστες, και μύστες, αρχιτέκτονες και ιεροφάντες, ώστε να ορθώνουν εκείνα τα τείχη που χρειάζεται σαν της ΤΡΟΙΑΣ, ώστε να μην μπορεί να απελευθερωθεί η ΕΛΕΝΗ-ΣΕΛΕΝΗ-ΣΕΛΗΝΗ ψυχή-οφθαλμός-ωράν, υπό του αργυρού χρώματος και φωτός της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ!!! Δεν αποκωδικοπιούνται από μικρόψυχους και κακοήθεις, μνησίκακους και κακεντρεχείς για την ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΘΕΙ, ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ-ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ. Την καλύτερη δουλειά την κάνουν οι επί παντός τύπου και λειτουργίας οι ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, μέσα στις ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Όλα είναι αλληγορικά και κωδικοποιημένα, τόσο αυτά που κάναν στα ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΗΓΟΡΟΥΝ-ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΥΝ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΙΝΗΣ ΘΕΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΗΣ……………………………..ΑΡΓΑΛΕΑΣ ΒΟΙΟΤΙΟ, ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΣ ΚΕΛΕΥΘΟΥΣ. ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ
 11. 0
  0
  ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ, ΦΙΛΕ Ε.Ι… ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ… Ο ΚΑΘΕ ΑΡΛΕΚΙΝΟΛΟΓΟΣ Κ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛΟΣΚΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ… 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΛΑΣ Κ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΥΛΙΣΜΟΠΑΠΑΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΗΚΩΤΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΥΜΜΕΝΑ Κ ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΡΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΩΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΜΑΣ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ… " ΜΗΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΤΩ"
 12. 0
  0
  το αρθρο περιεχει πολλες ανακριβιες,και αναφερει γεγονοτα οπως ο κοθστω πετουσε στη θαλλασα και συ που το ξερεις ρε φιλε?το ειχε πει ο κουστω σε καποιονκαι αυτος τον διεδωσε και μετα καπου το κατεγραψαν,ομως ειναι πολυ αποκρυφο και μονο λιγοι το ξερουν και ενας απ αυτους εισαι και συ?τ παιζει με σας στα κατοχικα τωρα τελευταια ,καπνιζεται αλβανικο?ελληνικο ρε παιδια καντε ειναι ποιο ανεβαστικο.
 13. 0
  0
  Εύγε σε όποιον το έγγραψε, με λίγα λόγια, για όλα. Αυτά πρέπει να είναι οδηγός για όλους, και όχι "τα οργανωμένα σχεδία καταστροφής" (προφητείες , τα πρωτόκολλα τον παλαιών της 33ης βαθμίδας της Σιών κ.τ.λ).

  Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας (είτε σας αρέσει είτε σας φοβίζει). Ναι, έχω δει 2 φορές ιπτάμενο δίσκο και 2 φορές αστρόπλοιο, είμαι περήφανος και που είδα και που είμαι Έλλην …Στο σύμπαν συνεχίζετε ο παντοτινός πόλεμος (Ελλάνιον εναντίον των Ερπετών) και εδώ κοιμόμαστε στον κόσμο του "matrix" που μας "έστρωσαν". Θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουν έρθει να μας ελευθερώσουν …Μην περιμένεις από κανέναν να βοηθήσει όσο θα τους νομίζουν οι περισσότεροι για εχθρούς, αν ήσουν στην θέση τους, ούτε και εσύ δεν θα πήγαινες να βοηθήσεις κάποιον αδερφό σου που θα έστρεφε το όπλο πάνω σου επειδή δεν θα σε γνώριζε, επειδή έτσι τον προγραμμάτισαν.
  Όσο θα πιστεύουμε οι περισσότεροι λάθος, δίνουμε δύναμη στους αποστάτες και παραμένουμε καταδικασμένοι …Το μέλλον το γράφουμε εμείς από τις επιλογές μας, σαν ένα δρόμο που αποφασίζουμε το πως θα τον διασχίσουμε, Όταν μάθουμε (σε μεγάλο ποσοστό) πως και που να πιστεύουμε από τις παρά πολλές παγίδες που μπήκανε παράσιτα στις συχνότητες της πίστη μας, όταν καταλάβουμε τον πραγματικό σύμμαχο απ' τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, τότε το κάλεσμα έλευσης για την Ελευθερία Μας θα είναι θετικό …Και δεν θα πιστεύουμε στα ματιά μας για το ποιους θα ξαναδούμε…

  Θέλω να πω κάτι στους χριστιανούς…
  Θα αναφερθώ σε μερικά από όσα είπε Ο Χριστός:
  – Πίστευε ή μη, ερεύνα = Δεν έβαλε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό για να τον πιστέψει = Δεν ήθελε σκλάβους.
  – Δανείστηκα την ανθρώπινή σάρκα = Ήρθε από κάπου αλλού.
  – Δεν θέλω "παλάτια" στο όνομα μου = Εκκλησίες.
  – Μισούσε τα χρήματα και το εμπόριο = Αν σου λείπει κάτι, στο δίνουν χωρίς να απαιτούν κάτι πίσω πέρα από την αναμενόμενη συμμετοχή σου στην σωστή ανάπτυξη όλων.
  Είπε και κάτι πολύ σημαντικό που δεν γράφτηκε στις παραγραφές της βίβλου, όταν πήγαν να τον συναντήσουν οι Έλληνες (την ώρα που ήταν κουρασμένος):
  – Ας περάσουν, Οι Έλληνες είναι ουράνιοι βλαστοί (λες να ήταν τυχαίο… δεν νομίζω).
  Προσωπικά πιστεύω ότι αν κατέβαινε θα μας έβαζε να γκρεμίσουμε τις εκκλησιές, την ιδεολογία του χριστιανισμού, τα χρήματα, και μετά τα υπόλοιπα συστήματα τον αποστατών.

  Δείτε τι έγινε μετά την σταύρωση του…
  Το πίστευε και μη ερεύνα , Το Ο θεός αγαπάει και τον κλεφτή, το Ο θεός να βάλει το χέρι του και εσύ να κάθεσαι, το να βλάπτεις τους γύρω σου και μετά να εξομολογείσαι στον κάθε παπά αντί να παραδέχεσαι το λάθος σου σε εκείνον που το έκανες χωρίς να το ξανακάνεις (ίσος το πιο επικίνδυνο για να καταστρέψει την ψυχή σου), και γενικός κι αλλά τέτοιου τύπου, σου φαίνονται ότι είναι σωστά (?) Εμένα αυτά μου ακούγονται τεράστιες παγίδες, είναι η καταστροφή μας εν γνώση μας και δύστυχος κάποιοι δεν ξέρουν κατά βάθος τι πάει να πει σωστή αυτονομία, έρευνα, ελευθερία. Αν κάποιοι θέλουν να αγαπάμε αλλήλους και να έχουμε ειρήνη, αυτό θα γίνει όταν ελευθερωθούμε πραγματικά, δημιουργώντας την κατάλληλη πεδία για όλους, ότι "κόστος" και να έχει αυτό.
  Τον Χριστό τον έλεγαν Εμμανουήλ, στην εκκλησιά τον αποκαλούν Ιησούς, το Ιησούς σημαίνει στα εβραϊκά δόξα στον Γιαχβέ, ο οποίος είναι Ο θεός τον Ιερατείων του σκότους (Σιωνισμός και πολλά αλλά παρακλάδια), αυτά έχουν ρίζες απ’ τον αστερισμό του Δράκοντα. Αλλάζοντας το όνομα του Χριστού, κατά βάθος δίνουν δύναμη στον θεό τους. Περιμένετε με φόβο τον ερχομό του Αντί-Χριστου, αυτό "μαγειρεύτηκε" μετά την εποχή που σταυρώθηκε Ο Χριστός, και "σερβιρίστηκε" όταν χτίστηκε το Βυζάντιο …δεν έχετε καταλάβει ότι ο χριστιαν-ισμός είναι "το σχέδιο Αντί-Χριστός" (και πίσω από την "μάσκα" είναι Ο Γιαχβέ)… Εδώ είναι, το ζούμε… σταμάτα να φοβάσαι (με τον φόβο, τους παραδίνεσαι και ας μην το καταλαβαίνεις), η άμυνα σου είναι η αφύπνιση.
  Το ότι γεννηθήκαμε στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι θα πεθάνουμε όλοι σαν Έλλην …Ενεργοποιήστε το Ελληνικό DNA ερευνώντας σωστά, χωρίς παρωπίδες.
 14. 0
  0
  μια απλη απορια..συμφωνα με τη βιβλο αν καταλαβα καλα,ο θεουλης επνιξε ολο τον κοσμο και σωθηκε μονο η οικογενεια του νωε…δηλαδη ειμαστε απογονοι του νωε???το δεχεστε???? 1.58 πολυ ενδιαφερον το σχολιοσου!!αυτα(αγροικας
 15. 0
  0
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=Ο ΑΞΙΑ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ [ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ]…3.14 ΦΙΛΕ …Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΜΟΝΟ ]…ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…[ ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ]…ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΣΙΛΕΥΕ.. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 3.24 Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ..ΕΠΑΨΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ[ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ …ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ..ΠΑΛΙ ΤΕΡΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ]…ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΘΝΗ [ Ο ΝΩΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΣ [ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ] ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ Μ ΟΝΟ ΕΙΔΟΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 16. 0
  0
  " …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  11 Μαρτίου 2014 – 8:29 μ.μ."
  Ποιος τον εχρισε αξια δλδ γα να καταλαβω ???
  ο κωσταντινος ??
  Και απο ποτε ο ο θεανθρωπος χρειαζεται χρισμα ???
  Και φτανει με το παραμυθακι του ελληνορθοδοξου πολιτισμου .
  ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπηρξε κατι τετοιο .
  Οσο για ΤΟΥΣ κατακλυσμους αν θες να μαθεις διαβασε τους 3 ελληνικους
 17. 0
  0
  "Ο ΝΩΕ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΣ [ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ] ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ Μ ΟΝΟ ΕΙΔΟΣ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ"
  Γι αυτο ηταν γαλαζοαιματος και με περιεργα ασπρη επιδερμιδα και εζησε και κατι 100αδες χρονια ???
 18. 0
  0
  Εβακε ο διαβολακος την ουρα του παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 19. 0
  0
  ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ …10.03 ΚΑΙ 12.26 …Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΞΙΟΣ [ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ] ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΤΟΝ ''ΟΝ'' …ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ [ Π.Χ. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ]…ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ….ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΟΤΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ [ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ]..ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ [ ΟΡΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΙΟΣ ]…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟΑΙΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΝΩΕ…ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ…ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ''…ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ …ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΚΟΥΝ [ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ [ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΩ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 20. 0
  0
  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  12 Μαρτίου 2014 – 9:11 μ.μ.
  Δεν θα αναπτυξω τις δικες μου πηγες αλλα εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μιλας σοβαρα καθως ΔΕΝ χριζεται καποιος θεος !!
  εκτος αυτου , ολα αυτα γιναν απο το παπαδαριο , μην με αναγκασεις να ποσταρω κατεβατα απο τη συνοδο της Νικαιας και την διπλη ονομασια και το κοψε -ραψε του ευσεβιου του παμφιλου.
  Κατα τα αλλα οπου σας βολευει κοτσαρε και εναν αναγραματισμο ψιλοαλιωμενο και τους βαφτιζετε και ελληνες κατα το δικουν και οτι να'ναι !
  Η δε βυζαντινη ειναι ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ και ετσι προσφωνουνταν και οι Κυρ αυτοκρατορες !
  Αμα θες μπορεις να πιστευεις κι εσυ οτι γουσταρεις αλλα οχι να βαφτιζουμε την καταστροφη του ελληνικου πολιτισμου απο τους αχρειους ελληνορθοδοξο πολιτισμο !!
  Φτανει με τις αερολογιες !
  Ζ
 21. 0
  0
  ΦΙΛΕ Ζ …9.42…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΑΞΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ… ''ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ''…ΟΧΙ ΘΕΟΣ …ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ…Ο ΤΡΙΑΔΥΚΟΣ ΘΕΟΣ ΠΑΤΗΡ.. ΥΙΙΟΣ… ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ…ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ [ ΕΓΙΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ]… ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ [ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ] ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ …ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ…Η ΛΕΞΗ ΡΩΜΗ… ΡΩΜΑΙΚΗ ΚΛΠ …ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΞΗΣ ΡΩΜΗ=ΔΥΝΑΜΗ…ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΟΤΙ Ο [ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ] ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ … Η ΟΤΙ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…[ ΨΑΞΕ [ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ] ΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΡΟΝΙΑ …ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ… [ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ …ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 22. 0
  0
  Καλα σοβαρα θα μιλησουμε καμια φορα ??
  Η τριαδικιτητα που λες ειναι απο τον Αγχεσμο των αρχαιων ελληνων και αλλιωσαν παλι πατηρ υιο και πνευμα .
  Ακατανοητο δεν ειναι τιποτα .
  Ακατανοητα ειναι τα μη λογικα που λετε !
  και τι μου λες οτι αυτοχριστηκε ??
  και ΠΟΙΟΝ εσωσε αυτος ο χριστος τελος παντων και εινα σωστηρας ??
  Παπαγαλιες και αηδιες βαρεθηκα ολη την ωρα
  Αναφερεις τους γιατρους σαν τι ?? σαν αξιοπιστη πηγη ??
  ελεος
  και τι μου λες οτι η λεξη ρωμη προερχεται απο την ελλαδα ,
  ΜΑ ΟΛΑ προερχονται απο την ελλαδα ?
  ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ανατολικη ρωμαικα αυτοκρατορια με ελληνορθοδοξια ????
  Καμια λογικη απαντηση.
 23. 0
  0
  ΦΙΛΕ 11.33 ..ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΩΜΟ ΣΤΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ [ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΡΙΑΔΥΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ] …ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ…ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ… [ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ]…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ …ΕΝΑΝ ΘΕΟ [ ΑΧΡΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ] …ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ … ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ..ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 24. 0
  0
  Εγω μιλαω για συγκεκριμενο βωμο με συγκεκριμνη λατρεια αλλα βλεπεις τα καταστρεψαν ολα οσα μπορεσαν.
  Τριχες κατσαρες ειχαν βωμο στον αγνωστο θεο .
  Οσο μιλησε ο παυλοπετρος στην εκλησια του δημου.
  Και ακομα και ετσι να ειναι η αθηνα τον 5ο αιωνα και ο περκλης ηταν η 1η μεγαλη κατρακυλα του ελληνισμου (βλεπε δημοκρατια , αλλα μαλλον δεν ξερεις τιποτα κι εσυ και μιλας σαν παντογνωστης)
  ΚΑψαν καταστρεψαν και γραψαν μια ιστορια που τους βολευει .
  Η ιατρκη αγαπητε φιλε οπως και καθε σημερινη επιστσμη ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλαβει τιποτα διοτι ΟΛΕΣ οι επιστημες κατεχουν γνωση μονοδιαστατη .
  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΗ διδασκαν ολοι οι σοφοι και φιλοσοφοι.
  Και τι σχεση εχει η κατανοηση με τον θεο ??
  το θεο αν αναφερμαστε στον ΜΗ ΩΝ σαφως και δεν μπορεις να τον κατανοησεις.
  ΟΛΑ τα αλλα κατανοητα ειναι αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι σταθερο.
  Η ορθοδοξια τελος το μονο που εχει να επιδειξει ειναι προβατοποιηση των ανθρωπων και εβραιοποιηση της ιστοριας.
  ΥΓ. η πιστη ειναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ , το εχω γραψει σε τοσα σχολια , δεν το ειδες ή διαφωνεις ?
 25. 0
  0
  Αχ βρε Γιαννακη ……….ο λιγνιτης σε χαλαει , πρεπει να το παρεις αποφαση.
  Κριμα…….!
 26. 0
  0
  sas lypame olous…
  exete mperdepsei thn bourtsa me thn poutsa…
  alla goustarw! giati den einai enas o psyxakias alla polloi!
  exete faei o kathenas ena inception aphsteuto!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί