17:24 - 21/11/2014

Ποια Jumbo;! Αυτή είναι η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση όλων των εποχών! Δείτε την, αξίζει! ΒΙΝΤΕΟ

Οι Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις των καταστημάτων Sainsbury στη Μεγάλη Βρετανία είναι κάθε χρονιά όλο και πιο συγκινητικές και προκαλούν πολλά σχόλια.

Κάτι τέτοιο συνέβη και φέτος, όπου μεγάλο μέρος του κοινού την αποθεώνει!

Η υπόθεση; Είναι 1914, Βρετανοί με Γερμανοί βρίσκονται σε πόλεμο. Μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων. Τότε αφήνουν λίγο τα όπλα και λύνουν τις διαφορές τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου!

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Λέγεται πως αυτό συνέβη πραγματικά. Αλλοι λένε πως είναι ένας μύθος. Πόσο πιο καλό θα ήταν για όλους [εκτός από τους ελέγχοντες] να λύναμε τις όποιες διαφορές μας [οι οποίες δεν υπάρχουν ουσιαστικά] με έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Ούτε νεκρούς, ούτε καταστροφές, μόνο θέαμα κι ας ήμασταν στους ηττημένους!
 2. 0
  0
  Ο εχθρός δεν ήταν ποτέ ο συνάνθρωπος ανεξαρτήτως χρώματος θρησκείας γλώσσας κλπ.
  Αλλά είναι τα λαμόγια τα οποία κατά πράβαση των εντολών του Θεού μας δώσανε διαφορετικά χρώματα, θρησκείες, γλώσσες, κόμματα, ομάδες κλπ για να "απασχολόύμαστε" και να τους ξεχνάμε.
  Ε λοιπόν δεν σας ξεχάσαμε και σύντομα λαμόγια θα έρθει η ώρα σας!!!!!!!!!!!!!!!
 3. 0
  0
  Και μην ξεχνάτε: Ο ρατσισμός δεν έχει χρώμα. Εχει χρήμα.
 4. 0
  0
  Α) τους ένωνε η θρησκεία Β) γνώριζαν ότι πρόκειται για πόλεμο φαγωμάρας, οπότε στα …φρύδια τους. Πιστεύετε ότι αν επιτεθούν οι Τούρκοι κι εμείς αμυνόμαστε υπέρ βωμών και εστιών θα μπορούσε να υπάρξει παρόμοια θεώρηση; Θα έδινα σε Τούρκο σοκολάτα; Είναι σαν να του δίνω σφαίρες. Θα μου έδινε Τούρκος σοκολάτα; Τότε προς τι το μένος για τόσο πλιάτσικο ανά τους αιώνες; Εξ άλλου, το ποδόσφαιρο, ως γνωστόν ΧΩΡΙΖΕΙ τους λαούς. Για κοιτάξτε καλύτερα τι διάολο γίνεται στα παιχνίδια με τη μπάλα. Ό,τι συμβαίνει, συντελείται ως επακόλουθο των μοναδικών του περιστάσεων.
 5. 0
  0
  πρόκειται για πραγματικό γεγονός εκεχυρίας στον ΑΠΠ, και γαλλική ταινία του 2005 με τίτλο Joyeux Noël (English: Merry Christmas)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί