Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:25 - 28/02/2014

Πλήρης κατάληψη της Κριμαίας από δυνάμεις Spetzntaz, GRU και αλεξιπτωτιστών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές έχουν καταλάβει το σύνολο των σημείων εισόδου και εξόδου από την Κριμαία, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές που πρόσκεινται στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Αεροδρόμια, λιμάνια, διαβάσεις, ουκρανικές αεροπορικές και ναυτικές βάσεις, το κέντρο των τηλεπικοινωνιών, οπλοστάσια, αποθήκες πυρομαχικών, όλα έχουν καταληφθεί από δυνάμεις Spetznaz, GRU και αλεξιπτωτιστών χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό.

Γιατί μπορει το 65% της Κριμαίας να είναι ρωσόφωνοι, αλλά το υπόλοιπο ποσοστό είναι Ουκρανοί από άλλες μειονότητες, ενώ και οι αεροπορικές βάσεις διοικούνται από Ουκρανούς, οι οποίοι όμως προφανώςδεν συμπαθούν τη νέα ουκρανική κυβέρνηση.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πλέον αθόρυβη επιχείρηση στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία, η οποία εκτελείται από άνδρες και στρατιωτικά μέσα που δεν φέρουν καν διακριτικά!

Είναι χαρακτηριστικές οι σκηνές που μεταδίδονται από την κατάληψη του στρατιωτικού και πολιτικού αεροδρομίου BelbeK (όπου όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν διακοπεί) στην Σεβαστούπολη από «άγνωστους» ενόπλους.
Σύμφωνα με το Skynews 33 ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν σε βάσεις κοντά στην Σεβαστούπολη μεταφέροντας συνολικά 5.000 άτομα, στρατιωτικές δυνάμεις.

Την στιγμή που ξεκινούσε η επιχείρηση κατάληψης του αεροδρομίου ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 της ουκρανικής Αεροπορίας προσπάθησε να διαφύγει και ενώ είχε ξεκινήσει τη διαδικασία στην πίστα για να απογειωθεί όπως διέταξε τον πιλότο του ο διοικητής της βάσης, οι Ρώσοι κομάντο με τα όπλα στο χέρι μπήκαν με τζιπ στον διάδρομο και του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορέσει να απογειωθεί.

Στο Belbek έχει την έδρα της η 204 Πτέρυγα της ουκρανικής Αεροπορίας με 39 MiG-29 τα οποία επιχειρούν σε Μοίρες ενώ ακόμη υπάρχουν 11 επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 τα οποία όλα έπεσαν στα χέρια των Ρώσων.

Αργά το απόγευμα δέκα μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 της ρωσικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στο Belbek μεταφέροντας αερομεταφερόμενες δυνάμεις. Είχαν προηγηθεί άλλα 20 κατά την διάρκεια της ημέρας.

Επίσης ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέλαβαν την 174η αντιαεροπορική μονάδα με συστήματα S-300 στο Derhachi κοντά στην Σεβαστούπολη, την 50η στη αντιαεροπορική μονάδα με S-300 και S-200 στο Feodosiya και την 55ο αντιαεροπορική μονάδα με συστήματα Buk-M1.
Όπως μάλιστα δήλωσε ουκρανική στο ουκρανικό glavcom «Η κυριότερη ουκρανική δύναμη κρούσης στην Κριμαία έχει εξουδετερωθεί. Ο έλεγχος του εναέριου χώρου της Κριμαίας και της Μαύρης Θάλασσας έχει περάσει στα χέρια του επιτιθέμενου».

Συνολικά εκτιμάται ότι στην ουκρανική αεροπορική βάση Balbek υπάρχουν περί του 400 ενόπλους και δύο τροχοφόρα ΤΟΜΠ.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν και οι αρχικές πληροφορίες ότι κομβόι αποτελούμενο από 10 τροχοφόρα ΤΟΜΠ BTR κατευθύνεται προς την Συμφερόπολη χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια η ακριβή της αποστολή εκεί.

Επίσης κατά εκατοντάδες βγαίνουν πλέον οι Ρώσοι Πεζοναύτες από το ναύσταθμο της Σεβαστούπολης και απλώνονται στα προκαθορισμένα σημεία…

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας παραδέχεται την στρατιωτική επέμβαση και αναφέρεται σε “επιχείρηση προστασίας των θέσεων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας”.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι “η ουκρανική κυβέρνηση είναι ενήμερη (σ.σ.: !!!) για την μετακίνηση των στρατευμάτων η οποία βασίζεται στην ιδρυτική συμφωνία για τον στόλο”.

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι η Ρωσία απέρριψε την έκκληση της Ουκρανίας για “διμερείς διαπραγματεύσεις” σχετικά με την Κριμαία γιατί είναι “αποτέλεσμα των πρόσφατων πολιτικών διαδικασιών στην Ουκρανία”

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 12:33 ΠΜ

    Και ξερετε ρε παιδες γιατι η Ρωσια (για οσο κρατησει καθαρη) ειναι Θεοσταλτη ?

    Γιατι επεμβαινει ειρινηκα, οσο και οταν της το επιτρεπουν!

    Σκορπιος

  2. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 1:05 ΠΜ

    Σωστοοοοςςςςςςς….

  3. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 1:25 ΠΜ

    O Μάιος θα κρίνει πολλά! Ευρωεκλογές, εκλογές στην Ουκρανία, δημοψήφισμα στην Κριμαία και….#operationamericanspring στις 16/5 στην Ουάσινγκτον; Τι νέο φρούτο είναι αυτό;
    King Arthur

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*