06:10 - 24/09/2014

Πλήρες Χάος από τον Ιό Έμπολα – Το απόρρητο σχέδιο του ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Πλήρες Χάος από τον Ιό Έμπολα – Το απόρρητο σχέδιο του ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Τα 1,4 εκατομμύρια θα μπορούσαν να φτάσουν σε Λιβερία και Σιέρα Λεόνε τα κρούσματα του Ιού Έμπολα έως τον Ιανουάριο 2015. Αυτή είναι η νέα πρόβλεψη των αρμόδιων υγειονομικών αρχών στις ΗΠΑ, που αναθεώρησαν προς τα πάνω τις εκτιμήσεις τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προσπαθεί να ξεκινήσει ένα αμφιλεγόμενο πρόγραμμα που στοχεύει στην απομάκρυνση των μολυσμένων ατόμων από τα σπίτια τους σε προσωρινές εγκαταστάσεις κατάλληλα διαμορφωμένες, παρέχοντάς τους βασικές φροντίδες. Ο ΠΟΥ θέλει να αποτρέψει έτσι την μόλυνση και των υπολοίπων μελών της οικογενείας των πασχόντων.

Η ανώτατη εκτίμηση του 1,4 εκατομμυρίου λαμβάνει ως δεδομένο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί επισήμως μέχρι στιγμής –5.864 βάσει του απολογισμού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας– είναι κατά πολύ χαμηλότερος και ότι στην πραγματικότητα ενδέχεται τα κρούσματα να είναι δυόμισι φορές περισσότερα, ή σχεδόν 20.000.

Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι οι προβλέψεις βασίζονται σε στοιχεία που ήταν διαθέσιμα τον Αύγουστο, προτού επιταχύνει την αντίδρασή της απέναντι στον φονικό ιό η Αμερική με την αποστολή στρατευμάτων και τη λήψη μέτρων.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Αν καταλάβεις πλήρως πως ειναι στημένος και γιατι ετσι ο κόσμος που ολοι φτιάξαμε με τον τροπο μας ….θα πήγαινες να αυτοκτονήσεις…
 2. 0
  0
  στρχδμς
 3. 0
  0
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΄΄ ΕΜΠΟΛΑ ΄΄ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΟΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

  ΑΝ ΤΩΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ/ΕΚΔΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ 50% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

  ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑΙ ΄΄Η΄΄ ΟΧΙ;

  Η ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ ΕΠΕΣΕ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ (6 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
  (ΜΕ 30.000 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ,
  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ, ΄΄BROWNIE SAMUKAI΄΄ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,

  ΄΄ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΄΄

  ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

  ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ Ο ΄΄ ΕΜΠΟΛΑ ΄΄ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ;

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΄΄ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ΄΄ ;

  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ
  ΄΄ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ ΜΙΕΡΟΥΣ ΄΄ ;

  ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΄΄ΠΑΓΙΔΕΣ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.


  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΄΄ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΄΄ BROWNIE SAMUKAI


  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 4. 0
  0
  SOSOSOSOSOSOSOSOSOS
  a new virus that transforms humans to zombies has been detected in pakistan.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί