08:08 - 13/11/2014

Περί Αμφιπόλεως απάτη. Μήπως ο ¨νεκρός¨ της Αμφίπολης, μεταφέρθηκε από αλλού;

Περί Αμφιπόλεως απάτη. Μήπως ο ¨νεκρός¨ της Αμφίπολης, μεταφέρθηκε από αλλού;

Τον χειμώνα του 1915 ένα στρατιωτικό τμήμα άγγλων σκαπανέων, εγκαθίσταται στην Αμφιπόλη και ανασκάπτει τον τύμβο Καστά, έως την άνοιξη του 1916. Έπειτα τον επιχωματώνει με ειδική άμμο, αφού πρώτα έχει αφαιρέσει ότι πολύτιμο βρήκε εκεί μέσα, πλην των αγαλμάτων.

Τον Απρίλιο του 1941 οι γερμανοί κατακτητές εγκαθιστούν παρόμοιο σώμα σκαπανέων καθ΄όλη την διάρκεια της κατοχής τους στην περιοχή της Αμφίπολης, ξανά σκάπτουν τον τύμβο και τον επιχωματώνουν πάλι. Άγνωστο τι βρέθηκε σε αυτή την δεύτερη ανασκαφή. Άλλωστε αυτοί που έψαχναν και ψάχνουν τύμβους δεν ενδιαφέρονται για αγάλματα, ούτε απαραίτητα για χρυσά κοσμήματα. Ψάχνουν για την άρρητη γνώση που είχαν οι αρχαίοι μυημένοι.

Η τρίτη παρέμβαση γίνεται στο έτος 1964 όπου ο Δημήτρης Λαζαρίδης κάνει την πρώτη τομή, και το 1965 βρίσκει τμήμα του περιβόλου. Το 1978, με αφορμή τον εντοπισμό του ταφικού μνημείου στην Βεργίνα, η NASA σκάναρε όλη την περιοχή της Βεργίνας και της ευρύτερης Ελλάδος, και από τότε, η Αμερικανική σχολή Κλασικών σπουδών, μία απ’ τις 17 αρχαιολογικές σχολές που δραστηριοποιούνταν στον Ελλαδικό χώρο, σημείωσε ασυνήθιστα πολλές επιτυχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή της Αμφιπόλεως είχε εξεταστεί από την Αμερικανική σχολή το 1985, με άγνωστα μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα των ερευνών, κάτι το ποίο γεννά πολλά ερωτήματα. Άξιον αναφοράς είναι ότι από το 2003 το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με την κ. Χάιδω Κουκούλη και την επιστημονική ομάδα του Λαζάρου Πολυμενάκου, δουλεύοντας με την μέθοδο της σεισμικής τομογραφίας, κατέγραψαν ότι πιθανόν να υπάρχει στον τύμβο.

Από τα σκίτσα που έδωσαν τον Οκτώβριο στην δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται καθαρά η ημερομηνία σχεδίασής τους, που είναι 8/2014, δηλαδή ο περασμένος Αύγουστος! Άρα γνώριζαν πολύ καλά όλα τα εσωτερικά μέρη του τύμβου, πολύ πριν δώσουν στην δημοσιότητα, όχι επειδή προηγούνταν οι ανασκαφές, αλλά γιατί είχαν ήδη τα σχέδια από τους πρώτους εισβολείς του χώρου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε και το κεφάλι της σφίγγας να μην ¨κάθεται¨ και τόσο καλά στο υπόλοιπο σώμα στης σφίγγας, λες και είναι από άλλο σώμα-μάρμαρο ¨ας πούμε¨.

Όπως καταλαβαίνετε ο τάφος της Αμφίπολης, όχι απλά έχει συληθεί κατ΄ επανάληψη, αλλά και λεηλατηθεί από τους οπλισμένους και αόπλους κατακτητές μας. Αυτό το γνώριζαν εκ των προτέρων στο Υπουργείο ανθελληνικού Πολιτισμού, όπως γνώριζαν τι ακριβώς έχει απομείνει μέσα στον ιερό χώρο. Το μνημείο αυτό δεν είναι τάφος, είναι κάτι παραπάνω από ένας συνηθισμένος αρχαίος ιερός χώρος και ίσως ποτέ να μην μάθουμε την αλήθεια. Το ενδιαφέρον των ξένων εισβολέων τον τελευταίο αιώνα για τον συγκεκριμένο μέρος τα μαρτυρεί την μυστική του αξία. Το θέμα της Αμφίπολης είναι καθαρά μια απάτη, που συνεχίζει εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού, με την δήθεν εύρεση του νεκρού ιδιοκτήτη του τάφου. Πολλοί θα υποθέσουν ότι πρόκειται για ένα πολιτικό & επικοινωνιακό παιχνίδι του Σαμαρά, για να παραταθεί ο χρόνος εξουσίας του, αλλά φοβάμαι ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο από αυτό. Ο νεκρός που βρέθηκε εκεί, το πιθανότερο είναι να έχει μεταφερθεί από άλλου, ίσως από τις αποθήκες του Υπουργείου πολιτισμού. Ποιες αποθήκες διερωτάστε; Αυτές που έχει σε όλη την Ελλάδα και είναι γεμάτες με ευρήματα, 10 φόρες περισσότερα, από όσα αρχαιοελληνικά ευρήματα εκτίθενται επίσημα σε όλα τα μουσεία εντός και εκτός Ελλάδος! Γι΄αυτές τις αποθήκες μιλώ. Αν ακόμη διερωτάστε που βρεθήκαν αυτά, θα σας πω μόνο: ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΙΩΝΙΑ ΟΔΟΣ. Φτάνουν αυτά. Δυο διαδοχικοί πολιτισμοί έχουν βρεθεί στο υπέδαφος μας, που μας πάει πίσω πολλές χιλιάδες χρόνια. Στα μουσεία εκτίθεται η ιστορία των τελευταίων πέντε χιλιάδων ετών, των άλλων είκοσι χιλιάδων ετών πιο πίσω στην ιστορία, τον φυλάνε κρυφά σε αποθήκες με εντολή των εβραιοσιονιστών και προσωπική με επίβλεψη του Μπένυ (Ευάγγελος Βενιζέλος) να μην διαρρεύσει τίποτα στην δημοσιότητα.

Ας γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα. Δεν με πειράζει τόσο να μεταφέρουν έναν σκελετό από το μετρό Θεσσαλονίκης και να τον τοποθετήσουν εκεί. Κομμάτια να γίνει, χαλάλι τους. Αυτό που φοβάμαι είναι να μην ¨βρεθεί¨ ξαφνικά κανένας σκελετός σλάβο-γύφτο-σκοπιανής σποράς, και έχουμε άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά. Ο σκελετός ήδη βρίσκεται προς έλεγχο dna και όλοι αναμένουν με αγωνία. Μην αγωνιάτε δεν πρόκειται να ανακοινωνόσουν ευθέως ότι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ελληνικός, αλλά θα κλείσει ο φάκελος και μετά από μερικά χρόνια θα ξανανοιχτεί όταν θα βρισκόμαστε κοντά στην λύση, περί του ονόματος ¨Μακεδονία¨ και τα δήθεν ευρήματα του τάφου θα δημιουργούσουν νέα ιστορίκα δεδομένα, εις βάρος μας εννοείται.

Ας όλα αυτά σας φαίνονται τραβηγμένα και υπερβολικά, τότε κοιμάστε όρθιοι. Σας λέγω λοιπόν, ότι έχουμε μαρτυρίες στις περιοχές των ναυάγιων της Κρήτης και των Κυθήρων, όπου αρχαιολογικές έρευνες ανέσυραν αγάλματα και αγγεία και έγραφαν επάνω τους εβραϊκά γράμματα και τα ξανά πετούσαν πάλι πίσω στην θάλασσα για να τα ανασύρουν στο μέλλον και να μας πείσουν ότι οι εβραίοι είχαν πλοία και ανέπτυξαν εμπόριο δια της θάλασσας πολύ πιο πριν του κρήτες. Τα οστά των μαραθωνομάχων είναι ακόμη στο Ισραήλ για μελέτες dna εδώ και 8 χρόνια και κανείς δεν σκοπεύει να τα επιστρέψει. Τα ευρήματα από τα μετρό Αθηνάς – Θεσσαλονίκης, έφυγαν εξωτερικό με τα ¨μαύρα βαν¨, και οι ανθελληνικές κυβερνήσεις δεν τολμούν να κάνουν ανασκαφές αν δεν πάρουν εντολή από την Γερμάνια. Καμιά ανασκαφή δεν γίνεται αν πρώτα δεν συνεδριάσει το αρμόδιο εβραιο-γερμανικό συμβούλιο επί των ανασκαφών στην Ελλάδα. Λέτε το 1941 οι γερμανοί να έβαλαν μέσα το σκελετό και τώρα να έδωσαν εντολή να γίνουν ανασκαφές? Θα μου πείτε, μα καλά από τόσο παλιά ετοιμάζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία; ΝΑΙ, από τόσο παλιά.

Δείτε τους πρώτους χάρτες που κυκλοφόρησαν με το όνομα μακεδονικά και θα καταλάβετε από πόσο παλιά μαγειρεύουν τα ιστορικά στοιχειά. Άλλωστε ο λαός άνευ ουσιαστικής ιστορίας (Ισραήλ), πέραν από τα κατά συρροή εγκλήματα, δεν έχει τίποτα άλλο να επιδείξει, όποτε είναι κορυφαίος στην παραχάραξη της ιστορίας με τα ¨αδιάσειστα στοιχεία¨ που δημιουργεί κατά καιρούς.

Τίποτα μην σας εκπλήσσει πλέον, αυτοί που μας κυβερνούν δεν κάνουν το παραμικρό για το καλό μας. Το ότι ξαφνικά ασχολούνται με ανασκαφές στην Αμφιπόλη, Βεργίνα και λοιπή Μακεδονία, την περίοδο που τα Σκόπια έχουν τρελαθεί να φωνάζουν το όνομα Μακεδονία, με έναν πρωθυπουργό που ήταν πριν 20 χρόνια υπουργός εξωτερικών και πούλησε κάτω από το τραπέζι το όνομα Μακεδονία, μην περιμένετε ελληνοκεντρικές ιστορικές στιγμές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Σαμαράς ¨άνοιξε¨ την πόρτα, Σαμαράς πήρε εντολή να την ¨κλείσει¨. Γερμανοί μας κυβερνούν, ξεχάσατε;

Υ.Γ.: Η στολή για τις έρευνες του ναυαγίου των Αντικυθήρων που κόστισε 1,5 εκατομύρια δολάρια για να γράφουν οι εβραίοι τα γράμματα τους επάνω στα αγγεία, την πληρώσαμε εμείς κ. Σαμαρά, ή και αυτή μας την χρέωσαν; ε ρε κρεμάλα που σας περιμένει!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. 0
  0
  Ότι χειρότερο έχει γραφτεί στην ιστορία
 2. 0
  0
  Τίποτα δεν είναι τυχαίο. με τα γουρούνια που μας κυβερνούν αυτα γίνονται για πλάκα.εδω εχουν αυτοκτονήσει 10.000 ελληνες και δε ιδρώνει το αυτί τους. εκει θα κολήσουν.
 3. 0
  0
  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΜΟΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΧΑΒΕΙ ΟΛΑ.
 4. 0
  0
  Καλα ρε γαμωτο το οτι μιλαμε για τεραστια απατη κανει μπαμ απο μακρια, και αντε οι πολιτικοι μας προδοτες ολοι ενταξει , δεν υπαρχει κανεισ αλλος ελληνας επιστημονας η οτι στην ευχη θελει να ειναι να κανει κατι ;;;;;;;;; τι στο διαολο τοση βρωμα και αδιαφορια πλεον σε αυτη την χωρα ;;;;;;;;;;;;
 5. 0
  0
  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΧΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ) ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ.
 6. 0
  0
  το dna του ιδιωκτητη του τάφου σίγουρα δεν θα πουν οτι είναι σλαβο- γυφτο-σκοπιανης σποράς. Όσο για τον Σαμαρά και τα υπόλοιπα σκουλίκια θα έπρεπε ο λαός να μην τους ψηφίζει. Είναι τόσο απλό. Ο λαός έχει τη δύναμη να μη στείλει άλλους ανθρώπους στον άλλο κόσμο. Οποίος ψηφίζει τους μασωνοεβραιους-προδοτες αυτός στέλνει τον επόμενο συνάνθρωπό του στην κρεμάλα. Πρέπει όλοι παγκοσμίως να αφυπνίστουν για να αλλάξουμε τη ροή της ιστορίας. Όχι μόνο φραπέ, τσιγάρο, τσιφτετέλι και σελφι. Γνώση και σωστή ενημέρωση.
 7. 0
  0
  δεν ξέρω τι λέτε,και για Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους,Σαμαράδες Γερμανούς και προδότες,τέτοιο ταφικό μνημείο δεν υπάρχει,για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη…..έχτες κάποια κανάλια ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ δειλά δειλά το είπαν….ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,η Περιστέρη απλά μάλλον δεν ανακοινώνει τίποτα διότι δεν ξέρουν ποιός είναι θαμμένος…..όμως ο τάφος είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου….πρέπει να είναι ο τάφος που φτιάχτηκε για να τον θάψουν όταν θα τον έφερναν απο την Βαβυλώνα….φυσικά ξέρουμε ότι αυτό δεν έγινε γιατί η σωρός εκλάπη από τον Πτολεμαίο και δεν έφτασε στον προορισμό του….αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΤΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…….διότι το μνημείο είχε ετοιμαστεί για να υποδεχτεί την σωρό του όταν θα ξεκινούσε από την Βαβυλώνα.Τώρα φυσικά μπορεί να συμβαίνει και το άλλο…..ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Καρακάλλας η κάποιός άλλος….για να προστατέψει την σωρό στην Αλεξάνδρια από τις αλλάγες του 3-4 αιώνα να μετέφεραν την σωρό στην πατρίδα του και στον "αρχικό τάφο" που ήταν φτιαγμένος ήδη!Η σωρός δεν είναι μάλλον του Αλέξανδρου…..άρα ποιός είναι????Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΠΟΙΗΜΕΝΟΣ…ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ """"ΘΕΟΣ"""""..και ο μόνος που έγινε είναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 8. 0
  0
  Μέγιστε των Ελλήνων!


  http://www.youtube.com/watch?v=4Cg7H6gftYc


  Μεταμεσονύκτιος
 9. 0
  0
  ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ…
  ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Δ', ΥΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί