11:06 - 08/04/2015

ΠΕΛΩΡΙΟ ΤΕΙΧΟΣ ΟΡΘΩΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ τα ελληνικά νησιά βουλιάζουν κυριολεκτικά από τους λαθρομετανάστες και ενώ το κύμα αναμένεται να αυξηθεί τους επόμενους θερμούς μήνες χωρίς να υπάρχει κάποια προοπτική να ανακοπεί αυτή η τουρκοκίνητη εισβολή, στην γειτονική Βουλγαρία και ενώ τα σύνορα της με την Τουρκία είναι πολύ μικρότερα από τα ελληνοτουρκικά, η Σόφια ορθώνει ένα απόρθητο τείχος για να σταματήσει η ροή των λαθρομεταναστών.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της Άγκυρας και όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα το τείχος αυτό που άρχισε να κτίζεται το 2013 προέβλεπε στην αρχή να καλύψει μόνο 32 χιλιόμετρα των βουλγαροτουρκικών συνόρων. Επειδή όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι Βούλγαροι κατάλαβαν το πονηρό παιχνίδι της Τουρκίας να προωθεί με το αζημίωτο εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, οι βουλγαρικές αρχές αποφάσισαν να επεκτείνουν το τείχος ώστε να καλύψει τα 160 χιλιόμετρα των συνόρων. Και αναφερόμαστε σε μια χώρα που είναι ήδη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θυμηθείτε τι έγινε όταν είχαν αναγγείλει την ανέγερση κάποιων προστατευτικών εμποδίων στον Έβρο για να αποτραπεί η αθρόα εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που τους προωθεί η τουρκική μαφία. Μέχρι και με… «ρατσιστικά επιθέματα» χαρακτήρισαν αυτήν την αυτονόητη κίνηση. Εντωμεταξύ η εισβολή στα ελληνικά νησιά που είναι πολύ δύσκολο να προστατευτούν συνεχίζεται αθρόα και έχει καταντήσει να μετατραπεί σε πραγματικό τσουνάμι με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Να δούμε πότε θα καταλάβουμε τι συμβαίνει με το τεράστιο αυτό θέμα και ποτέ θα δώσουμε το κατάλληλο «μήνυμα» και στην Τουρκία, η οποία αρνείται ως όφειλε την επαναπροώθηση αυτών των λαθρομεταναστών, αλλά κυρίως στους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση που κάνουν την…πάπια εκ του ασφαλούς!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Οι σωστές χώρες και οι ηγέτες που αγαπάνε τον λαό τους, αυτό κάνουν, προσπαθούν να τον προστατέψουν!!!!
  Οι άαααλλες χώρες, που οι ηγέτες μισούν τον λαό, κάνουν οτι κάνουν και οι δικοί μας, ανοίγουν διάααπλατα τα σύνορα να μπαίνει ο κάθε τυχωδιώκτης!!!
 2. 0
  0
  Ναι ανοιγουν εδω τα συνορα γιατι εχει απο χρονια υπογραφτει στην αντζεντα 21—Κανενα κομμα δεν μιλαει γιαυτο Μαγκιες μονο κατα τον αλλοδαπων–σσσσττ
 3. 0
  0
  Τίποτα δέν θά γίνει γιατί ή Ελλάδα γέμισε λαθρολάγνους. Όλοι τους είναι ψευτοανθρωπιστές μέ ξένα χρήματα όμως. Δέν γίνεται νά σού πούν ωμά τήν αλήθεια, ότι ή λαθροεισβολή είναι κλασσικός εποικισμός γιά τήν αλλοίωση τού Ελληνικού πληθυσμού. Δέν θέλουν Έλληνες τά καθάρματα στήν πατρίδα μας τελεία καί παύλα. Τόσο δύσκολο είναι νά τό καταλάβεις αυτό τό απλό πράγμα, έπειτα από εκατοντάδες φρικτές δολοφονίες? Σχολιάζουμε μόνο γιά τίς αυτοκτονίες από τά μνημόνια, ότι μάς αφανίζουν μέ τό γάντι ελάχιστοι τό έχουν συνειδητοποιήσει. Τό σχέδιό τους πήγε τόσο καλά πού κι αυτοί δέν περίμεναν τόση επιτυχία. Σέ μία 5ετία ίσως νά ολοκληρωθεί.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί