Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:32 - 21/08/2014

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη – Για 800 ευρώ τους εκτέλεσαν σε ραντεβού θανάτου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στην Καρδαμύλη – Για 800 ευρώ τους εκτέλεσαν σε ραντεβού θανάτου

– Οι δυο 19χρονοι διαπληκτίζονταν συνεχώς με τα θύματα για τα χρέη από αναβολικά

– Ο ένας από τους δύο ομολόγησε ήδη την πράξη τους, ο δεύτερος παραδόθηκε τη νύχτα

– Σήμερα στον εισαγγελέα και οι δύο δράστες

– Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού στην Καρδαμύλη

Άφωνη έμεινε ολόκληρη η χώρα απ’ την αποκάλυψη της αλήθειας για το διπλό άγριο φονικό έξω απ’ την Καλαμάτα. Όπως αποκαλύπτεται όλα έγιναν για ένα χρέος μόλις 800 ευρώ για αναβολικά χάπια.

Η ασφάλεια έφτασε στα ίχνη του ενός από τους δύο δράστες και τον συνέλαβε χθες το απόγευμα. Ο δράστης ομολόγησε σύμφωνα με την αστυνομία την πράξη του, ωστόσο έλειπε ο δεύτερος που κατάφερε να διαφύγει.

Τελικά αργά τη νύχτα και ο δεύτερος δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τα κίνητρα της δολοφονίας των δύο νέων, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου οπλίτη, Γιάννη Κομμάτη, ήταν οικονομικά.

Ο πρώτος δράστης μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες είναι γόνος γνωστής οικογένειας της περιοχής.

Τους βασάνισαν και τους εκτέλεσαν

Είναι συγκλονιστική η περιγραφή που προκύπτει από τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Όλα δείχνουν ότι οι δύο 19χρονοι υπέβαλαν τα θύματά τους σε βασανιστήρια. Τους υποχρέωσαν να κατέβουν από τη μηχανή, τους ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια τους υποχρέωσαν να γονατίσουν για να τους εκτελέσουν αμέσως μετά πυροβολώντας τους πολλές φορές σε όλο το σώμα και στο κεφάλι.

Μάλιστα κάποια απόν τα τραύματα έχουν και ίχνη εγκαύματος κάτι που σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν σχεδόν εξ επαφής.
Υπάρχουν στοιχεία μάλιστα ότι στο ένα από τα δύο θύματα δόθηκε και χαριστική βολή.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες πήραν τα δύο άψυχα κορμιά και τα πέταξαν στη χαράδρα σε σημείο όπου οι κάτοικοι της περιοχής συνηθίζουν να πετούν ψόφια ζώα έτσι ώστε η μυρωδιά από τη σήψη να μην κινήσει υποψίες.

Είχαν δώσει ραντεβού θανάτου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsIT, ο ένας 19χρονος είχε παραγγείλει στον 26χρονο, Κωνσταντίνο Σγούρο, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νέοι να έχουν συχνότατους διαπληκτισμούς γι’ αυτή την συμφωνία, ενώ πηγές αναφέρουν πως διαφωνούσαν έντονα, ακόμη και δημόσια, στο γυμναστήριο στο οποίο αμφότεροι σύχναζαν και στο οποίο είχαν γνωριστεί.

Ο 25χρονος Γιάννης Κομμάτης, είχε πάει για διακοπές στην περιοχή από την Σάμο όπου διέμενε, μαζί με την κοπέλα του και το μοιραίο βράδυ του ζητήθηκε από τον Κ. Σγούρο, το έταιρο θύμα, να τον συνοδεύσει στο ραντεβού με τους δύο 19χρονους, όπου και συνέβη το διπλό φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος που έχει ήδη συλληφθεί, έχει ομολογήσει την παρουσία του στο αιματηρό περιστατικό, ωστόσο υποστηρίζει πως δεν ήταν ο εκτελεστής, αφήνοντας υπόνοιες για τον έταιρο 19χρονο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ήδη βρει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, αλλά και το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τους δύο νέους.

Παράλληλα, από το απόγευμα της Τετάρτης έχει βρεθεί η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο από το οποίο έφυγαν.

Η μηχανή βρέθηκε πεταμένη σε ερημικό και δύσβατο σημείο στο δρόμο Καρδαμύλης – Καλαμάτας.

newsit



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 9:37 ΠΜ

    Ρε παιδιά κάτι δεν μου κολλάει εμένα εδώ. Πώς στο καλό δύο 19χρονα τουλούμιασαν στο ξύλο δύο καλογυμνασμένους άντρες κατά 6-7 μεγαλύτερους τους; Περίεργο δεν είναι;

  2. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 11:43 ΠΜ

    Ολα αυτα δυο 19χρονοι.. Και καταφεραν να σηκωσουν και να πεταξουν τα σωματα τν συγκεκριμενων νεων.. Ναι καλα..

  3. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 12:54 ΜΜ

    12.37 & 2.43 αυτα λεω κι εγω απο χθες αλλα…μαλλον δεν θα μαθουμε ποτε την πασα αληθεια .

  4. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 1:38 ΜΜ

    Για 800 € δύο 19 χρονοι πήραν καραμπινες και πήγαν σε ραντεβού Θανάτου και όχι μόνο τους σκότωσαν αλλά πριν τους βασάνισαν! Και άντε αυτός που είχε λαμβάνειν, τον άλλον "εγκληματία" 19χρονο πώς τον έπεισε;
    Να θυμίσω ότι από δολοφονίες έχουν ξεκινήσει πόλεμοι. Έως και παγκόσμιοι! Κυρίως από πολιτικές. Εάν συμβεί κάτι περίεργο και δεν το κουκουλωσουν, έτσι όπως είναι τα πράγματα στη χώρα σήμερα, με τέτοια ένταση που τη διαισθανομαστε όλοι ακόμη και στο διαδίκτυο θα την κάνουμε τη μαλακια πάλι.
    ΓΙΑ ΑΥΤΌ… "ΣΥΝΙΣΤΏ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ " που έλεγε και το παλιό άσμα!

  5. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 2:34 ΜΜ

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΕΞΙΣΩΜΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ…ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ…ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ…ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΠΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ-ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΤΕ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ…ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΑΤΕ ΜΝΗΜΕΣ ΝΕΚΡΩΝ…ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …ΠΕΡΑ ΑΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?._

    • Ανώνυμος 08/21/2014 @ 9:45 ΜΜ

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ DEMO-CRASY ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟ-ΚΡΙΣΗ ΑΡΑ…

  6. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 2:52 ΜΜ

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΣΑΠΙΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

  7. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 3:53 ΜΜ

    Ελληνες μισουν ελληνες,αυτο ειναι το θεμα που πρεπει να μας απασχολησει….

  8. Παρακολουθούσα την είδηση στο star ,τώρα 8:10 , βλέπω μία φωτογραφία του ενός παλικαριού ,(δεν έδειχναν πρόσωπο ) ,να είναι μάλλον ξαπλωμένο έχοντας τα χέρια πίσω από το κεφάλι . Βλέπω στην εσωτερική μεριά του μπράτσου μία σβάστικα μόνο , χωρίς κανένα άλλο τατουάζ και ξαφνικά , μπροστά στα μάτια μου εξαφανίστηκε το τατουάζ της σβάστικας …..!!!!!!! Ορέ τι κάνουν….!!!! Δεν υπήρχε το τατου και το έβαλαν η υπήρχε και το έβγαλαν ;;;;;;; Όχι ότι έχει σημασία ….. Και ναι…σιγά μην τους έδειραν τα μικρά μόνα τους ,ακόμα και με απειλή όπλου !! Δηλαδή το ένα κρατούσε όπλο και το άλλο έδερνε ;;; Χαχα …γιατί , δεν νομίζω να τους έδειραν αφού τους σκότωσαν …!!

  9. Ανώνυμος 08/21/2014 @ 7:30 ΜΜ

    οι ενοχοι συνεληφθησαν. θα περασουνε μια χαρα στην φυλακη με τους ισοβιτες ως παλακιδες τους.

  10. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 1:41 ΜΜ

    παμε στοιχημα οτι αυριο θα "μαθουμε" οτι οι πιτσιρικαδες δολοφονοι, ειναι ΑΝΤΙΦΑ και ΣΥΡΙΖΑ? ρε δε πατε για βρουβες λεω εγω

  11. Ανώνυμος 08/22/2014 @ 2:29 ΜΜ

    Κατα τα λεγόμενα του site antinews.gr
    ΜΟΝΟ ! Αν είναι από Δεξιά , Αριστερά ή το Κέντρο δεν σκοτώνει!
    Αντί να πούνε-με ότι σπέρνουν διχόνοια στην νεολαία αλλοιώνοντας τα πιστεύω & ιδανικά όπως κάνουν στο ποδόσφαιρο,με αποτέλεσμα “Ελληνες να ντουφεκάνε Ελληνες” όπως είχε πει ο μεγάλος ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ.
    Ρίχνουν λάδι στην ΦΩΤΙΑ συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησαν κάποιοι για το “κάλο” μας.
    Ως πότε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*