11:30 - 21/02/2015

Παραδέχθηκε πως κοροϊδεύει όλο τον πλανήτη ο Ομπάμα: «Ψέμα πως βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ»

Αυτό που του καταλογίζουν εδώ και αρκετό καιρό σώφρονες πολιτικοί, αναλυτές και δημοσιογράφοι παραδέχθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα… Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, την ίδια ώρα που υποτίθεται πως έχει κηρύξει τον πόλεμο στους ισλαμιστές της ISIS, αυτοδιαψεύδεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Και δίνει ακόμα ένα ισχυρό πάτημα σε όσους υποστηρίζουν και με αποδείξει πως αυτός κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της τρομοκρατικής ομάδας που δολοφονεί καθημερινά χιλιάδες κόσμου…


Τους ισχυρισμούς ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με το Ισλάμ και ότι έχει εμπλακεί σε μια σύγκρουση πολιτισμών απέρριψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στη διάρκεια διάσκεψης που συγκλήθηκε από τον Λευκό Οίκο με θέμα την αντιμετώπιση του ακραίου εξτρεμισμού.

«Η αντίληψη ότι η Δύση βρίσκεται σε πόλεμο με το Ισλάμ αποτελεί ένα άσχημο ψέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος. «Όλοι μας, ανεξάρτητα της πίστης μας, έχουμε την ευθύνη να την απορρίψουμε», δήλωσε.

Κάλεσε δε τις μουσουλμανικές κοινότητες «να απωθήσουν όχι μόνο τις διαστρεβλωμένες ερμηνείες του Ισλάμ, αλλά και το ψεύδος ότι έχουμε, κατά κάποιο τρόπο, εμπλακεί σε μια σύγκρουση πολιτισμών».

Μιλώντας στη διάσκεψη, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν, δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες σκοπεύει να συγκαλέσει συνεδρίαση στην οποία θα προσκληθούν θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι ο ακραίος εξτρεμισμός αποτελεί σοβαρή απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

«Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση των πραγματικών απειλών. Ωστόσο, οι σφαίρες δεν αποτελούν το ‘μαγικό ραβδί’», δήλωσε ο Μπαν. «Οι πύραυλοι μπορεί να σκοτώνουν τους τρομοκράτες. Όμως, η καλή διακυβέρνηση σκοτώνει την τρομοκρατία», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, δήλωσε ότι οι χώρες πρέπει να προάγουν την ανοχή και την ειρήνη, ενώ παράλληλα να αντιμετωπίζουν την κοινωνική και οικονομική ανισότητα που χρησιμοποιούν οι μαχητές ως προπαγάνδα προκειμένου να πείσουν ανθρώπους να ενταχθούν στις δυνάμεις τους.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως δεν πολεμάνε το Ισλαμ, άρα ο μοναδικός στόχος τους (Εβραιοσιωνιστών που είναι εντολοδότες του Ομπάμα) είναι να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια δικτατορία τους από την άλλη ισχυρίζεται πως δεν προβαίνουν σε σύγκρουση πολιτισμών, μα φυσικά, για να συγκρουστείς με οποιονδήποτε πολιτισμό πρέπει να έχεις και εσύ πολιτισμό, πράγμα αδύνατον για την αυτοκρατορία τους διότι είναι βάρβαροι και απολίτιστοι εφόσον το μόνο μέσο που κατέχουν είναι η καταστροφή και η διαίρεση! Αυτήν την παραδοχή του πρέπει οποσδήποτε να την παρατηρήσουν ειδικά οι Ευροπαίοι (πολίτες) για να κατανοήσουν τι ακριβώς παίζεται στις πλάτες όλων μας και η Ελλάς δεν είναι υπεύθυνη για τον απόλυτο έλεγχο που αποδέχονται από τα παγκοσμιοποιημένα κρατικά συστήματα που έχουν επιβληθεί με τον πιο ύπουλο τρόπο παραπολιτικώς μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων! ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΜΙΔΟΝΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί