Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:20 - 29/07/2014

Παγκόσμιος φόβος! Το Ιράν “μπαίνει” στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παγκόσμιος φόβος! Το Ιράν “μπαίνει” στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής…
“Λυσσασμένος σκύλος το Ισραήλ” είπε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν!

– Για γενοκτονία τη Γάζα μίλησε ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

– Η Τεχεράνη δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ και βοηθά τους Παλαιστίνιους στην κατασκευήν πυραύλων

– Νοσοκομεία, σχολεία, παιδικές χαρές και προσφυγικούς καταυλισμούς στη Λωρίδα Γάζας στοχεύει το Ισραήλ

– Νετανιάχου: Ετοιμαστείτε για παρατεταμένη εκστρατεία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους γίνεται αιτία για θρησκευτικές κορώνες και κηρύγματα μίσους.

Αυτή φορά τη σκυτάλη παίρνει ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, που κάλεσε τους απανταχού ισλαμιστές να εξοπλίσουν τους Παλαιστίνιους κατά του «λυσσασμένου σκύλου» Ισραήλ.

Την ώρα που οι ισραηλινοί διαπράττουν το ένα μετά το άλλο τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Λωρίδα της Γάζας, βομβαρδίζοντας μετά το σχολείο του ΟΗΕ, μια παιδική χαρά και ένα νοσοκομείο χθες, η Τεχεράνη με κηρύγματα πολέμου ρίχνει λάδι στη φωτιά, καταδικάζοντας αθώους.

Σκοτώνοντας αμάχους στη Γάζα – Μετά το σχολείο, το νοσοκομείο και την παιδική χαρά, στόχος σπίτια σε προσφυγικό καταυλισμό.

Ο Χαμενεϊ χαρακτήρισε γενοκτονία τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα. “Ένας λυσσασμένος σκύλος, ένας άγριος λύκος επιτίθεται κατά αθώων ανθρώπων, αθώων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους. Αυτό που διαπράττουν οι ηγέτες του σιωνιστικού καθεστώτος είναι γενοκτονία, μία ιστορική καταστροφή”, δήλωσε ο Αλί Χαμενεΐ με την ευκαιρία του τέλους του ραμαζανιού.

“Ο αμερικανός πρόεδρος εξέδωσε φάτουα για τον αφοπλισμό της παλαιστινιακής αντίστασης, ώστε να μην είναι σε θέση να απαντήσουν στα εγκλήματα αυτά. Εμείς λέμε το αντίθετο: ολόκληρος ο κόσμος, και ιδιαιτέρως ο ισλαμικός κόσμος, οφείλει να εξοπλίσει όσο μπορεί τον λαό των Παλαιστινίων”, είπε.

Το Ιράν, το οποίο δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη του Ισραήλ, υποστηρίζει τις ισλαμιστικές παλαιστινιακές οργανώσεις Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ, εναντίον των οποίων το Ισραήλ έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιουλίου ευρεία στρατιωτική επιχείρηση, που έχει στοιχίσει τη ζωή περισσοτέρων των 1.100 Παλαιστινίων, στην μεγάλη πλειοψηφία τους αμάχων εκ των οποίων 200 παιδιά, αλλά και περισσότερων των 50 ισραηλινών στρατιωτών.

Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι η Τεχεράνη έχει χορηγήσει στους Παλαιστίνιους την τεχνολογία για την κατασκευή των πυραύλων που εκτοξεύονται κατά του ισραηλινού εδάφους.

Σύμφωνα με τον αγιατολάχ Χαμενεΐ, οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες επιδιώκουν την αποστρατιωτικοποίηση ώστε το Ισραήλ να μπορεί θα επιτίθεται “στην Παλαιστίνη και τη Γάζα…οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς αυτές να έχουν τη δυνατότητα να αμυνθούν”.

“Ένας λαός περικυκλωμένος σε μία μικρή έκταση, με κλειστά σύνορα, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, αυτός ο πληθυσμός αντιμετωπίζει έναν ένοπλο εχθρό , όπως είναι το σιωνιστικό καθεστώς…αυτός ο λαός αντιστέκεται χωρίς να υποκύπτει. Είναι ένα μάθημα για όλους μας”, είπε.

newsit.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 11:59 ΠΜ

    Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΜΕΝΕΪ ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΑΒΙΓΚΝΤΟΡ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

    ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΕΪΤΟΥΝΑ ΒΑΖΕΙ Η "ΔΥΣΗ" Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ START-III ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΙΝΟΡΩΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ.

    http://www.youtube.com/watch?v=KEHClI8nsvY

    http://sabbah.biz/mt/wp-content/uploads/2009/10/avigdor_leiberman_israel_beytanu.jpg

  2. ΟΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ … ΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ??? ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ…..

    • Ανώνυμος 07/29/2014 @ 2:11 ΜΜ

      Αυτό σε απασχολεί περισσότερο… ή ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε σύμμαχοι των Εβραιόσκυλων; Έτσι από ηθικής άποψης και ΜΟΝΟΝ!!!

      Ελευθέριος Νους

    • Ανώνυμος 07/29/2014 @ 10:02 ΜΜ

      Όλος ο κόσμος θα σας μισεί εξ αιτίας ΕΜΟΥ

  3. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 3:08 ΜΜ

    Γκαβοι οδηγοι, ατυχος λαος

  4. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 3:10 ΜΜ

    2:59 Μπορείς να μου απαντήσης τι θα κάνει ΣινοΡωσσικος άξονας και που ή πως θα εξελειχθη αυτήν η κατάστασης; Και εάν η Δύση μαζί με την Ε.Ε δεν τους καθήσει οι οποίοι προσδοκώμενοι στόχοι τους που έχουν επιλέξει για να φέρουν σε πέρας τα σχέδια τους τι θα κάνουν, θα το κλείσουν το μαγαζί;
    Ευχαριστώ.

  5. Ανώνυμος 07/29/2014 @ 5:03 ΜΜ

    Aν είναι αληθινό το άρθρο και μπούν και οι ιρανοί στο κόλπο ,τότε την έχει δύσκολα το ισραήλ ,το ιράν δεν είναι παίξε γέλασε ,δεν είναι ιράκ ,ή αφγανιστάν ,μιλάμε για 60-70 εκατομμύρια ,μιλάμε για κράτος έθνος ,που θα πέσουν να πεθάνουν για το ιράν ,πάρα πολύ καλά εξοπλισμένο ,και ίσως έχει και πυρηνικά…..όπως και να έχει αν μπεί στο κόλπο και το ιράν ,είναι σαν να ανοίγεις τη πόρτα ενός τρελοκομείου…..

  6. ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*