Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:23 - 12/03/2015

Παγκόσμια αναστάτωση – Tι συμβαίνει με την υγεία του Πούτιν;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτή τη φορά η διαρροή ήρθε από την κυβέρνηση του Καζακστάν, μετά την ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδιού του Ρώσου προέδρου στην Αστάνα. Σύμφωνα με έκθεση του Πενταγώνου ο Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του International Business Times, η έκθεση συντάχθηκε το 2008 και καταγράφει ευρήματα έρευνας σύμφωνα με την οποία η διάγνωση της υποτιθέμενης ψυχικής ασθένειας του Ρώσου προέδρου χρονολογείται από το 2000.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά σε “νευρολογική ανωμαλία” του Ρώσου προέδρου. Μάλιστα, εικάζεται ότι η εγκεφαλική βλάβη ίσως να προήλθε από κάποια εμπλοκή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας του, που ίσως να οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο τρόπος που κυβερνάει ο Βλαντιμίρ Πούτιν ίσως να οφείλεται και σε αυτή τη μορφή αυτισμού που πάσχει.

Η ρωσική εφημερίδα «The Moscow Times», αναφέρει ότι ένας κυβερνητικός αξιωματούχος του Καζακστάν, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στο πρακτορείο Reuters επεσήμανε ότι, η συνάντηση στην Αστανά του Ρώσου προέδρου και του ομόλογου του, Ναζαρμπάγιεφ, δεν θα γίνει πιθανότατα λόγω ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μέχρι στιγμής το Κρεμλίνο δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο, αλλά και ο εκπρόσωπος του προέδρου της Λευκορωσίας, αρνήθηκε να πάρει θέση για το θέμα.

Πριν λίγους μήνες δημοσίευμα της New York Post ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, ενώ, η ασθένεια βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Το ρωσικό πρακτορείο «TASS», επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε διαψεύσει τις φήμες, μεταδίδοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 12:27 ΜΜ

    κολοκυθια τουμπανα

  2. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 12:46 ΜΜ

    1.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ
    2.ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ''ΑΣΤΑΝΑ''

  3. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 1:02 ΜΜ

    ναι είναι άρωστος..πολύ.Μπήκε η άνοιξη και έχει πολλές γκάβλες. Εχει παρανοήσει απο τις γκάβλες.

    ρε δεν μας χέζετε
    τι σόι μαλακοαναρτήσεις
    είναι αυτές που ανεβάζετε τελευταία.

    τα λέω αυτά ενώ είμαι και φίλος των κατοχικών.
    φανταστείτε τι θα πούν οι άλλοι..

  4. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 1:04 ΜΜ

    ΠΟΛΗ ΑΣΤΑΝΑ- ΠΟΥΤΙΝ – ΑΡΚΟΥΔΑ-ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ-
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ—ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ—
    ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ-

  5. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 1:05 ΜΜ

    Τι έγινε, ήρθε γρήγορα η πρωταπριλιά φέτος; Γελάσαμε καλα. Άκουσε εκεί αυτισμό! Χα χα χαααααα….

  6. Ο Πούτιν δεν έχει τίποτα, είναι άλλωστε από τους λίγους ανθρώπους που είχαν την ευλογία να φορέσουν τη Ζώνη της Παναγίας. Εμείς θα έχουμε, αν αρχίσει να πατάει κουμπιά αντιδρώντας στις πιέσεις των Αμερικανών που νοιάζονται για το καλό της ανθρωπότητας, βεβαίως… βεβαίως…!

  7. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 2:04 ΜΜ

    Σαχλαμμάρες

  8. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 2:52 ΜΜ

    εγω νομιζω μια χαρα κυβερνα οποτε να ψηφιζουμε αυτιστικους να τα παμε καλα

  9. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 4:02 ΜΜ

    Κανείς δεν σκέφτηκε πως η ματαίωση του ταξιδιού στο Καζακστάν μπορεί να έγινε για λόγους ασφαλείας; Οι μυστικές υπηρεσίες σε μεγάλες χώρες, ξέρουν περισσότερα και από τους ίδιους τους εκτελεστές.

  10. την εχει συνεχεια σηκωμενη γιατρε

  11. Ανώνυμος 03/12/2015 @ 7:28 ΜΜ

    Α Σ ΤΑΝΑ ….. Σ Α ΤΑΝΑ

  12. Ανώνυμος 03/13/2015 @ 5:26 ΜΜ

    Φτηνές παπαρολογίες των νεοταξίτικων ερπετών…

  13. Ανώνυμος 03/15/2015 @ 11:21 ΠΜ

    Τι ειναι αυτα που γραφετε?Το συνδρομο της Asperger ειναι μια μορφη αυτισμου και ενφανιζετε απο την πρωτα χρονια της ζωης ενος παιδιου …..σεβαστητε τους αναγνωστες και μην αναδημοσιευετε βλακιες .
    Εκτος αν την γνωματευση και την πληρωφορηση σας την εδωσε ο Αδωνης .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*