Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:38 - 26/03/2014

Παγκοσμίου Πολέμου το Θεώρημα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το τετράγωνο της υποτείνουσας ενός ορθογωνίου τριγώνου, ίσούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών ( α² = β² + γ² ) μας μάθαινε ο Πυθαγόρας όταν ήμασταν μικροί στο σχολείο όμως με βάση τις εξελίξεις που διαδραμματίζονται το έτος 2014 θεωρώ πως θα πρέπει να ανασκευαστεί για να αποτυπώσει από ποιόν εξαρτώνται τα όσα πρόκειται να συμβούν …

Στου Παγκοσμίου Πολέμου το θεώρημα λοιπόν δεν αναζητούμε την υποτείνουσα κανενός τριγώνου αλλά την μελλοντική και τελική αντίδραση της Ανερχόμενης Δύναμης που ακούει στο όνομα Ρωσία…

και έτσι έχουμε :

Το ύψος της αντίδρασης της Ρωσίας σε αυτή την γεωπολιτική σκακιέρα (άγνωστος α ), ισούται με το άθροισμα του ύψους των αντιδράσεων για την περίπτωση της Κριμαίας, των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων Δυνάμεων ( Δεδομένα α+β ).

Είναι βέβαιο πως ο Πούτιν θέλει να κάνει την δουλειά του αθόρυβα και όσο πιο light μπορεί …

Γνωρίζει πως δεν είναι σε θέση να χάσει κάτι παρα μόνο να κερδίσει από αυτόν τον “βρυχηθμό”

Από την άλλη η άλλοτε “υπερδύναμη” Δύση σε συνδυασμό με την καθιερωμένη ηγεσία της Ευρώπης , δηλαδή η συνομοσπονδία του ΝΑΤΟ , βλέπουν πως το Πάνω Χέρι στις γεωπολιτικές κομπίνες που εφάρμοζαν εώς τώρα έχει απωλεσθεί…

Φτάνει μόνο να δούμε οπότε το ύψος των αντιδράσεων των δεδομένων ( α + β )…

Άρης Ιχθύς Συνωμοσιολόγος : Είδατε που όλα εξηγούνται με τα μαθηματικά τελικά ;

polemiko-imerologio



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 03/26/2014 @ 9:36 ΜΜ

    Στου Παγκόσμιου Πολέμου το… ανάγνωσμα… δεηθώμεεεεεν!

    Η δύση (Η.Π.Α.) είναι ακόμα υπερδύναμη… αλλα σε φυσιολογική πτωτική κατάσταση, που βεβαίως αυξάνεται γεωμετρικά.

    Αυτό που θα θελήσει να πράξει η δύση με το μέγα πρόβλημα Ρωσία… είναι το γνωστό αλλά επιτυχημένο, διαίρε και βασίλευε.

    Ενώ παράλληλα θα υποσχεθεί τα γνωστά γενικόλογα δώρα της… ελευθερία, ανεξαρτησία.. coca cola… ενώ σε αρκετές περιπτώσεις γιατί όχι; Και δημοκρατία!!!

    Θα προσπαθήσει να ανοίξει ένα μέτωπο από την ευρώπη και τις Βαλτικές χώρες, Ουκρανία… έως την Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Τσετσενία.. μέχρι τα βάθυ του ρωσικού καυκάσου στο Καζακστάν, Κιρκιζιστάν και Τατζικιστάν.

    Δηλαδή σε όλο το τεράστιο μήκος των δυτικών και νότιων ρωσικών συνόρων… είναι άγνωστο αν θα επιτευχθεί αυτή τους, η προσπάθεια.

    Αυτό λέγεται και διασπορά δυνάμεων… και είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουν οι Ρώσοι.

    Εκεί που χρειάζεται, οι εθνικές μειονότητες θα είναι το όπλο τους.. ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο θρησκευτικός φανατισμός.

    Η γεωπολιτική δυτική κομπίνα, έχει απολεσθεί μόνο στην Ουκρανία…

    Είναι άγνωστο αν η δύση οδηγεί την Ρωσία στην Τουρκία… πάντως η Ρωσία οδηγεί την Τουρκία στην Ελλάδα… και αυτό το γνωρίζει η δύση, χωρίς να διαφαίνεται να την απασχολή και ιδιαίτερα!

    Προφανώς η σύμμαχος Ελλάδα για την δύση, αποτελεί ότι και ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, για τους πολιτικούς της Ελλάδας. ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    Αυτά.

    ΥΓ. Ποτέ δεν πρέπει λόγο εγωισμού, η αλαζονείας, η έστω υπερβολικής εμπιστοσύνης δυνάμεων, να υποτιμάς ένα Αγγλοσάξονα. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι οι αγγλοσάξονες εδώ και 400 χρόνια ουδέποτε έχασαν μια μάχη! Η θα κέρδιζαν την μαχη στο πεδίο της τιμής… η θα κέρδιζαν την μάχη στον διπλωματικό τομέα… αυτό το γνώριζε και ο Ρούντολφ Ες, με τα γνωστά αποτελέσματα.

  2. Den tha ginei tipota kai stin ellada tha parameinoume frape ,ofthalmoloutro , string , voice, kai solarium

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*