19:35 - 01/07/2014

Πίσω ἀπό τόν ἐξισλαμισμό τῆς Εὐρώπης ἡ Πανθρησκεία;

Ὑποψιάζομαι πὼς ὄλες οἱ ἀκρότητες στὸν Δυτικὸ κόσμο (οἶκοι κτηνοβασίας, κόμματα παιδεραστῶν, ἔντονες προκλήσεις καὶ ἀκρότητες σὲ gay pride παρελλάσεις κλπ.) ὀργανώνονται βάσει σχεδίου, προσπαθώντας νὰ προκαλέσουν τὸ κοινὸ αἴσθημα ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ «ΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ποὺ μᾶλλον τὸν προετοιμάζουν γιὰ τὴν λεγομένη ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ .

Οἱ λόγοι τῆς ἐπιλογῆς του εἶναι ἁπλοῖ.


Συνίστανται στὴν τυφλὴ θρησκοληψία, ποὺ καταργεῖ κάθε ἔννοια φιλοσοφίας καὶ ἐλεύθερης σκέψεως, ποὺ δημιουργεῖ στίφη ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ,ἐνισχύοντας τὸν πρωτογονισμὸ καὶ τὰ βάρβαρα ἐνστικτα .

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!

ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ!

ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ καὶ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

anti-neotaxites.blogspot.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Πίσω ἀπό τόν ἐξισλαμισμό τῆς Εὐρώπης ἡ Πανθρησκεία;…ΜΠΙΝΓΚΟ!…ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΡΙΔΕΣ ΠΑΘΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣΩΝΟΕΣΠΕΡΙΟΣ)…ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΟ-ΑΛ_ΚΑΙΝΤΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ" ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ "ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΠΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΤΡΕΛΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΙΙΤΙΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΙΡΑΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ…Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΦΑΓΗΤΟΥ-ΠΥΡΩΜΑΧΙΚΩΝ-ΕΝΔΥΣΗΣ…ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ…ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΙΚΑΕΙ …ΚΥΡΙΩΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ …ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ π.χ.ΕΧΟΣΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΩΤΑ ΠΛΟΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ…ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΩΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΑΧΟ ΟΤΣΑΛΑΝ…ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ…ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ….Ο ΦΑΡΑΤΖ. ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑ:Ι ΠΕΙΣΜΩΣΕ._
 2. 0
  0
  ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΡΙΑ, ΙΡΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Κ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΔΗΛ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ). ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΙΣΙΛ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…
  ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
 3. 0
  0
  Για τον λόγω και την αιτία ότι τα δύο επαναστατικά κινήματα, τόσο του εθνικοσοσιαλισμού, όσο και του μπολσεβικισμού… απέτυχαν στο μάκρος χρόνου, να εδραιωθούν στην Ευρώπη και να αντισταθμίσουν τον καπιταλισμό των Η.Π.Α…

  Έτσι κάποια ιερατεία αποφάσισαν να φτιάξουν μια νέα διέξοδο… αυτή την φορά έναντι της Κίνας, μιας και ο αμερικάνικου τύπου καπιταλισμός σε λίγο μας τελειώνει, αρκετά τράβηξε το άρμα. Αυτή η "νέα διέξοδο", είναι φυλετικής κατευθύνσεως… και όχι θρησκευτικής. Δεν τους νοιάζει ο Ιησούς Χριστός, η έστω ο Μωάμεθ… σε 2.000 χρόνια από τώρα θα ανήκουν στην… μυθολογία!… Εκεί που ανήκουν και όλοι οι υπόλοιποι… θνήσκοντες θεοί της Μέσης Ανατολής.

  Θέλουν να ενοποιήσουν την λευκή φυλή με τους "άραβες"… Μέση Ανατολή κ.λ.π. εναντίων του επερχόμενου πληθυσμιακού κινδύνου που λέγεται Κίνα.

  Βεβαίως για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει το ένα από τα δύο μέρει, να είναι, η να γίνει κατ' ανάγκη, παθητικό. Έτσι στο ρόλο του παθητικού μέρους, έχει επιλεγεί λόγω φιλοσοφίας της θρησκείας, αλλά και ισχύος των Μ.Μ.Ε. προς το χριστιανικό μέρος της Ευρώπης… έτσι λοιπόν η Ευρώπη θα πρέπει αρχικά να εξισλαμισθεί σε μεγάλο βαθμό… το πείραμα που γίνεται στην Σουηδία ΔΕΝ είναι τυχαίο, ούτε βεβαίως οι νόμοι που παίρνωνται στην Αγγλία, υπέρ των μουσουλμάνων είναι κάτι το τυχαίο. Βασικά σε όλες της χώρες της Ευρώπης υπάρχει τεμαχισμένο σε τμήματα, ένα πολύ σοβαρό πείραμα αρχικού εξισλαμισμού, κάτω από ένα μανδύα "δημοκρατίας" "ανεκτικότητας", "δικαιωμάτων", και… "ελευθερίας".

  Σε αυτό το μακροχόνιο και μεγαλόπνοο σχέδιο, μετείχε και ο αείμνηστος Χασάπης Κωνσταντίνος, ο γνωστός συγγραφέας των Ορφικών.

  這些

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί