Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:33 - 23/08/2014

Πάγωσαν στα Σκόπια με τον τάφο στην Αμφίπολη! Τι γράφουν ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι Σκοπιανοί;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πάγωσαν στα Σκόπια με τον τάφο στην Αμφίπολη! Τι γράφουν ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι Σκοπιανοί;

«Αυτό, το οποίο θα βρεθεί στην Αμφίπολη, θα επιβεβαιώσει για πάντα τον ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας. Αυτή είναι η άποψη των Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι δεν παύουν να συνδέουν τον τάφο της Αμφίπολης με τις ελληνο-σκοπιανές σχέσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η σκοπιανή Sitel και συνεχίζει:

Η ελληνική εφημερίδα Καθημερινή, γράφει ότι τα ευρήματα θα επιβεβαιώσουν την επίσημη θέση της Ελλάδας, που αντιτίθεται στην υπερβολή του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και στις προσπάθειες που κάνει για μια τεχνητή μακεδονική συνείδηση.

Η εφημερίδα, μάλιστα, προβαίνει σε σχόλια μιας φανταστικής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, κατά την προσεχή σύνοδο κορυφής του NATO.

«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική χαρά και ευχαρίστησή μου, που δημιουργείται από την σημαντική πρόσφατη ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, μια ξεχωριστή ανακάλυψη στον τομέα της διεθνούς αρχαιολογίας», θα πει στην φανταστική ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, όπως σημειώνει το σλαβικό κείμενο των Σκοπίων.

Μάλιστα – συνεχίζει το δημοσίευμα- η ελληνική εφημερίδα με αντι-σκοπιανό ύφος προσθέτει ότι οι σλαβικές αρχές «έχουν χτίσει ολόκληρο πολιτικό επιχείρημα πάνω σε ένα μύθο ότι η χώρα τους, τα Σκόπια, είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Το ελληνικό άρθρο αναφέρει ότι τα σλαβικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, εκθειάζουν, σκόπιμα, τη βελτίωση της υποδομής του αυτοκινητόδρομου «που φέρει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου» σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πρόσφατων ευρημάτων στην Αμφίπολη, σημειώνει η τηλεόραση Sitel σε σχόλιο της.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Τον πούλο οι σκοπιανοί κ στο μπαούλο (της ιστορίας)..χαχαχα

  2. στον στρατο εν καιρο πολεμου τους πρωδοτες τους εκτελουν σε αυτον τον πολεμο εδω τον οικονομικο τι πρεπει να κανουμε;

  3. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 9:08 ΠΜ

    Δε ξερω γιατι αλλα εχω αυτο το παραξεονο προαισθημα τι αλλα θα δουν στον ταφο κι αλλα θα δημοσιευσουν αποδεικνιοντας με τους επιστημονικους τροπους τους οτι ο Αλεξανδρος ανηκει στα σκοπια κι οχι στην Ελλαδα.

    Σε διαφορετικο σεναριο θα εσει στο κενο η προσπαθεια τους για διασπαση της Ελλαδας.

    Σε περιπτωση που θα χωριστει η Ελλαδα η μαλλον θα γινει μια τετοια προσπαθεια θα γινει η Ελλαδα κολαση και θ ακολουθησει επανασταση.

    Τι συμφερει ειπαμε τους νεοταξιτες? δυσκολη ερωτηση μουμπλε μουμπλε μουπλε

    Α το βρηκα επανασταση εμφυλιος και διασπαση της ελλαδας σε κομματια.

    Ασωτος

  4. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 12:02 ΜΜ

    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΥΤΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΝ, ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΑΝΕ ΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!! Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α !

  5. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 2:09 ΜΜ

    Αυριο τι εμποδιζει τον οποιοδηποτε λαο,να ισχυριζεται οτι αυτος κατεχει και θα πρεπει να εχει μια ελληνικη ονομασια; Και θα αρχισουμε παλι απ την αρχη,να πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες; Η μηπως ειμαστε………

  6. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 4:27 ΜΜ

    Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΝΕ? ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  7. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 7:23 ΜΜ

    δργρηρ

  8. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 7:24 ΜΜ

    ας λενε οτι θελουν.Δεν θα τους περασει…

  9. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 8:00 ΜΜ

    ΟΙ τάφοι…..υπάρχει βόρεια τουλαχιστον αλλος. ενας

  10. οταν ερχωναι για διακοπες ελλαδα ας περνανε και λιγο απο βερια δε θα τους χαλαση η προπαγανδα και η αλαζονια

  11. Ανώνυμος 08/23/2014 @ 9:25 ΜΜ

    Μια μερίδα αμελέτητα στο 4 για τους φίλους Σκοπιανούς…και μπόλικο τσιπουράκι για να πάει κάτω πιο εύκολα…Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όσους θέλουν να λέγονται Έλληνες και υπηρετούν και την έννοια Ελλάδα και Ελληνισμός.

  12. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 4:22 ΠΜ

    αν τα σκοπιά είναι Μακεδονία όπως λένε τότε μας ανήκουν γιατί η Μακεδονία είναι ξακουστή του Αλέξανδρου η χώρα κ ο Αλέξανδρος ήταν έλληνας κ ανήκε στην ελλαδα

  13. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 7:59 ΠΜ

    φανταστειτε να βρουν καμια επιγραφη που να λεει alexandrovski umre lele maiko.

  14. Ανώνυμος 08/24/2014 @ 11:28 ΠΜ

    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ?ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ??ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ?

  15. Ανώνυμος 08/25/2014 @ 9:20 ΠΜ

    Τι να πούνε οι σκοπιανοί ρε παιδιά εδω καλά καλά δεν γνωρίζουν τι είναι η μακεδονία.Λένε μακεδονία και μακεδονικό πολιτισμό και ενοούν το δικό τους το σλάβικο αφού δημόσια αναρωτιόταν ένας πολίτης στην tv γιατί ο προθυπουργός τους έβαλε αυτά τα αγάλματα στις πλατείες;αφού λέει έχουν τον δικό τους πολιτισμό τον Μακεδονικό βλ.Σλάβικο τι τα θέλουν αυτά τα αγάλματα;Μόνον απο αυτό να καταλάβετε το επίπεδο αυτών των δόλιων που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τι είναι.Αλλά τι να πείς άς όψονται τα συμφέροντα κάποιων ανθέλληνων που προωθούν τέτοιες βλακείες.

  16. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! 11/28/2015 @ 11:55 ΜΜ

    Rebublica de Vardaska είναι και δεν είναι Σκόπια, αλλά Μοναστήριον.
    Ελλάδα είναι και δεν το ξέρουν ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*