12:32 - 13/03/2014

Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές

Του Ελευθέριου Ρήνου

Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτέμιου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny. Ας είναι καλά ο Strovoliotis και το πρόσφατο αφιέρωμα του στο Σώρρα

Μία από τις ερωτήσεις την οποία αποφεύγουν μετά μανίας όλα τα “υψηλόβαθμα” στελέχη του απένταρου επενδυτή Αρτέμιου Σώρρα είναι αν τα αμερικάνικα “ομόλογα” με τα οποία θα επιχειρήσουν να μας σώσουν είναι αυτά του Stephen Louis Wozny. Το ερώτημα έχει τεθεί πολλές φορές. Απάντηση βέβαια στο ερώτημα δεν έχει δοθεί ποτέ. Ούτε από τον ίδιο τον Αρτέμιο Σώρρα, ούτε από τον πρόεδρο του οργανισμού END Εμμανουήλ Λαμπράκη, αλλά ούτε και από την σύμβουλο επενδύσεων ακίνητης περιουσίας κα Βίκυ Χαραλάμπους. Συνήθως είτε ξεχνάνε την ερώτηση, είτε μασάνε τα λόγια τους.

Εκεί που δεν μασάνε τα λόγια τους είναι σε αφίσες με τις οποίες υπόσχονται λύσεις στα κόκκινα δάνεια, να σώσουν τη χώρα από το διεθνές χρέος και όλα αυτά τα μαγικά μέσα από τις επενδύσεις ενός ανθρώπου από την Πάτρα που δεν εμφανίζει ποτέ χρήματα. Δεν έχει κάνει επενδύσεις, δεν παράγει κάτι, δεν έχει εργαζόμενους, δεν έχει ακίνητα, δεν μπορεί να εξηγήσει καν τι δουλειά κάνει. Δίνει όμως άπλετα υποσχέσεις σε ανθρώπους που βασανίζονται από την οικονομική κρίση και έχουν φτάσει στα όρια τους. Με το αντάλλαγμα να τον ακολουθήσουν όμως σε θεωρίες φυλετικής καθαρότητας και χιτλερικής προπαγάνδας, που ντρέπομαι να ακούω το 2014 στην Ελλάδα.

Ο λόγος που η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση των συνανθρώπων μας, δεν ακουμπάει το θέμα του Stephen Louis Wozny είναι γιατί είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι ο συγκεκριμένος αμερικανός πρώην δικηγόρος είναι απατεώνας. Είναι ένας κομπιναδόρος, που προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ένας “εξυπνάκιας” που θεώρησε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε.

Αυτός ο κομπιναδόρος λοιπόν, διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Ολόκληρη η απόφαση διαγραφής του έχει δημοσιευτεί στο περιοδικό του συλλόγου και έχει αναρτηθεί στο επίσημο site του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington εδώ: https://www.mywsba.org/DisciplineNotice/DisciplineDetail.aspx?dID=537

Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Και ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και εκχωρούσε έναντι αντιτίμου ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola…

Κάποια στιγμή όμως το κόλπο πάλιωσε. Η κομπίνα σταμάτησε να δουλεύει. Υπάρχουν πολλοί χαζοί έξω, αλλά ακόμη κι αυτοί μαθαίνουν τι γίνεται στην πιάτσα τελικά. Συν ότι το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές, στις οποίες φέρεται να χρωστάει η Αμερική χρήματα σε τρίτους, από το 2001 και μετά είναι άκυρες και δεν αξίζουν ούτε καν το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένες. Ολόκληρη η ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών βρίσκεται εδώ: http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx

Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε συσχέτιση με τον Stephen Louis Wozny, τον πατέρα της απάτης, είναι μια καυτή πατάτα που δεν θέλουν να ακουμπήσουν όσοι γνωρίζουν. Πριν κάποιο καιρό δημοσιεύσαμε όλα τα σχετικά έγγραφα που συνδέουν την εταιρεία του απατεώνα Wozny, την Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες και εκπρόσωπο κάποιον James Salmon, με τον Αρτέμιο Σώρρα. Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Σώρρας είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και αποκλειστικός μεσάζοντας για τα κουρελόχαρτα και τις παρανοϊκές ιδέες του Wozny και των συνεργατών του.

Μάλιστα, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πήγαμε ένα βήμα παραπάνω και δημοσιεύσαμε και τη λίστα των κωδικών όλων αυτών των ακάλυπτων και πλαστών συναλλαγματικών που διακινεί πλέον ο Σώρρας, συνεργαζόμενος με το διεθνές κύκλωμα απατεώνων. Αυτό το έγγραφο λοιπόν, το δημοσιεύουμε και πάλι σήμερα. Πρόκειται για την εξουσιοδότηση (Power of Attorney) της εταιρείας Red Panther Limited προς το Σώρρα και συμπεριλαμβάνει και τους σχετικούς κωδικούς των ακάλυπτων συναλλαγματικών.

Πρόσφατα όμως, ο Strovoliotis απομόνωσε μια εικόνα που μοίραζαν στο Facebook οι οργανωμένοι και φανατικοί οπαδοί της κίνησης Σώρρα για να αποδείξουν ότι τα λεφτά υπάρχουν. Η εικόνα αυτή αποτυπώνει μια Απόδειξη Κατάθεσης (custodial deposit receipt) 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ιδιωτικό καταθετήριο.

Η ονομασία του καταθετηρίου αυτού είναι γνωστή από το παρελθόν. Πρόκειται για μια ανύπαρκτη εταιρεία – φάντασμα, πίσω από την οποία κρύβει το κύκλωμα τα πλαστά παλιόχαρτα του Wozny, μια και η εμφάνιση τους θα προκαλούσε πανικό και συλλήψεις. Για τους αποδοθεί κάποια αξιοπιστία, αντί να εμφανίσουν τα άχρηστα χρεόγραφα, εμφανίζουν τις αποδείξεις κατάθεσης τους στο ιδιωτικό καταθετήριο, το οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν σαν τράπεζα.

Όποιος ενδιαφερθεί να μάθει αν τα λεφτά υπάρχουν, θα πρέπει να περάσει από τον ελεγχόμενο ενδιάμεσο που φυσικά θα βεβαιώσει ότι τα λεφτά υπάρχουν… Ότι ακριβώς έκανε ο Anthony Diamond, ο καταδικασμένος απατεώνας για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά, που εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας ως ο πρόεδρος της Montreal Bank και υπεύθυνος της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος του Καναδά και βεβαίωσε ενόρκως ότι τα λεφτά υπάρχουν!!! Μόνο που εκτός από καταδικασμένος (http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order) τον κυνηγάνε και οι κανονικές τράπεζες να του κάνουν κατασχέσεις στα κλειστά γραφεία των εικονικών εταιρειών του…

Μάλιστα, επειδή το σκηνικό είναι στημένο πρόχειρα, μπορεί να δει κάποιος τη διαφορά ανάμεσα στην ονομασία της εταιρείας στον τίτλο (Federal Transfer & Custody Agents Inc.) και τη σφραγίδα (Federal Stock Transfer & Custody Agent Inc.) Κάποιος ξέχασε τη λέξη “stock” ενώ στη μία πλευρά λέει “Agents” και στην άλλη “Agent”. Μοναδικές μαϊμουδιές…

Το σημείο όμως που είναι πραγματικά αποκαλυπτικό είναι ο αριθμός της Διεθνούς Συναλλαγματικής, πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η απόδειξη κατάθεσης CDR. Σε αυτό το έγγραφο λοιπόν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αυτή η απόδειξη κατάθεσης των 500 εκατομμυρίων αντιστοιχεί στο IBOE με κωδικό αριθμό 2012-0500-SLW-0010-0505.

Τα γράμματα SLW στη μέση του κωδικού αντιστοιχούν στο όνομα του απατεώνα Stephen Louis Wozny, αφού και αυτός όπως άλλοι “καλλιτέχνες” είναι περήφανος για το δημιούργημα του. Όμως ο κωδικός 2012-0500-SLW-0010-0505 δεν είναι τυχαίος. Περιλαμβάνεται στη λίστα την οποία δημοσιεύσαμε παραπάνω και δείχνει τα χρεόγραφα που αναλαμβάνει να διακινήσει ο Αρτέμιος Σώρρας εκ μέρους της εταιρείας Red Panther Limited (είναι το έκτο στη σειρά).

Επομένως, το χρεόγραφο πάνω στο οποίο εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόδειξη κατάθεσης, ανήκει στη σειρά που δημιούργησε ο Stephen Louis Wozny αναφορικά με το εικονικό και ανείσπρακτο χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington, υπόθεση που κρίθηκε στα αμερικανικά δικαστήρια ως ξεκάθαρη απάτη. Πλέον είναι σαφές ότι τα χρεόγραφα με τα οποία κυκλοφορεί ο Αρτέμιος Σώρρας ανήκουν στη διεθνή σπείρα απατεώνων του Stephen Louis Wozny. Αυτό προκύπτει πέραν κάθε αμφιβολίας και όποιος υποστηρίζει τέτοιες απονενοημένες απάτες, απλά παίζει με τον πόνο των συνανθρώπων μας και πουλάει ψεύτικές ελπίδες. Τουλάχιστον το νερό του Γιώργου Καματερού δρόσιζε και λίγο..

Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί οι αρμόδιοι δεν έχουν επικοινωνήσει με την πολιτεία της Washington για να πάρουν και αυτοί επίσημα αντίγραφα των παραπάνω εγγράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι Department of Licensing, τηλέφωνο 001-360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσουν το φάκελο του Stephen Louis Wozny με τα έγγραφα που αφορούν το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington (αριθμός φακέλου 2012-220-4291-9). Μέσα στο φάκελο των σχεδόν 700 σελίδων βρίσκονται και οι εξουσιοδοτήσεις προς το Σώρρα, αλλά και αντίγραφα από τα κακοφτιαγμένα, ακάλυπτα χρεόγραφα του Wozny.

Στη συνέχεια αρκεί ένα απλό τηλεφώνημα στο υπεύθυνο τμήμα του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών, που ασχολείται με τέτοιες απάτες, για να διαπιστωθεί ότι όλες αυτές οι συναλλαγματικές είναι άχρηστες (το τηλέφωνο είναι 001-304-480-6405).

Με αυτή την υπόθεση ασχολούμαι από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των “ομολόγων”, όπως είχα ασχοληθεί και παλαιότερα με την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής, η οποία είναι εντελώς διαφορετική, ωστόσο έχει κακοποιηθεί από τις θεωρίες συνωμοσίας και τα λάθη της ομάδας Σώρρα. Έχω κατηγορηθεί με απίστευτους χαρακτηρισμούς από τον άφραγκο επενδυτή και τα “παιδιά” του, τα οποία μου έχει υποσχεθεί ότι θα ασχοληθούν μαζί μου στο προσεχές μέλλον.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν ρίχνω ευθύνες στο Σώρρα και τους παρατρεχάμενους του. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Μαζεύουν οπαδούς, τους οποίους προσπαθούν να φανατίσουν με παραμύθια και φρούδες ελπίδες. Αυτοί που σίγουρα έχουν ευθύνες είναι οι αρχές, που δύο χρόνια τώρα αφήνουν να εξελίσσεται το θέατρο του παραλόγου και επιτρέπουν σε κάποιους να συλλέγουν προσωπικά στοιχεία απλών πολιτών κατά χιλιάδες. Όταν σε μία χώρα δεν υπάρχουν τα βασικά αντανακλαστικά προστασίας από τέτοιες τραγικές καταστάσεις, τότε ας μην αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε φτάσει σε αυτά τα κακά χάλια.

Παρόμοιο μερίδιο ευθύνης όμως έχουν και όλοι όσοι άκριτα αποδέχονται τέτοια παραμυθάκια, μετά από όσα έχει τραβήξει αυτός ο έρημος τόπος από “σωτήρες” και “επενδυτές”. Και από τα “ομόλογα του Wozny”, η ομάδα της END πήγε στο “παγκόσμιο καταπίστευμα” του φαντασμένου Keenan, τον οποίο και αυτόν αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ο Σώρρας. Όλα τα καλά παιδιά…

Απλοί άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα πηγαίνουν σε δήμους και υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης από το “παγκόσμιο καταπίστευμα”, μια ακόμη θεωρία συνωμοσίας και διεθνή απάτη αμερικανικής προέλευσης! Αν μετά από όλα αυτά, δεν γίνει επίμονα η ερώτηση “Τα 600 δις που θα σώσουν την Ελλάδα είναι του Wozny;” θα σταθώ στο παράθυρο του σπιτιού μου και θα περιμένω να περάσει το Γέτι των Ιμαλαΐων…

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (53)

 1. 1
  0
  KAΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ? ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΩΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΙ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ? ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
 2. 1
  0
  Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ… ΓΙΑΤΙ;; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ… ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ''ΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ'' ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ Ν ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ… ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ''ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ'' ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ… ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ Τ Ι Π Ο Τ Α…. ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ…. -Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ-

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 3. 1
  0
  Το γλεντι δεν εχει ξεκινησει ακομα παλικαρια της δεκαρας.Οτι και να λετε για να καλυψεται τα δεινα που εχετε δημιουργησει χρονια τωρα εις βαρος του Ελληνικου δεν πιανουν γιατι ο κοσμος συνεχος ξυπναει απο το λυθαργο που εχετε δημιουργησει.Τι πατε να καλυψετε ρε εβραιοσκυλα?Τοσα χρονια κλεβατε τον Ελληνικο λαο και νομιζατε πως θα ξεφυγετε ετσι?????Η Νεμεσις εχει ερθει με ραντεβου ρε ζωα και το γνωριζατε απο καιρο αυτο.Τρεξτε τωρα να βρειτε τρυπες να μπειτε μεσα!!!Γιατι δεν πιανουν οι αρχες το Σωρρα,Διαμαντοπουλλο κτλ.να τους χωσουν μεσα τοσο καιρο αν ειναι οντως απατεωνες????Ε για πειτε μου εσεις οι εξυπνοι!!!Θα σας απαντησω εγω ρε,γιατι δεν ειναι και ολα οσα λενε ειναι 100% αληθινα!!!Υπαρχουν υπηρεσιες στην Αμερικη που ακομα και εκατο δολαρια πλαστα να εχεις σε παιρνουν μεσα και το Σωρρα με τετοια ποσα που δηλωνει ακομα εξω τον εχουνε???Σας εχει κλειδωσει τα χερια και εσας και τους Ροτσιλντ και δεν ξερετε που να πατε να κρυφτητε!!!!Τωρα που θα αρχισουν και τα δικαστηρια που ειδη σας εχει κανει μαυρο φιδι που σας εφαγε!!!!!
 4. 0
  0
  πρόβατα είστε και φαίνεστε!!! την εμμονή του strager με τον Σωρρα δεν μπόρεσα να καταλάβω ακόμα όσο για το άρθρο είδα υπογραφή ιγνατιου δεν χρειάζεται να το διαβάσω ξέρω τι γραφει…. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ καιΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ
 5. 1
  0
  ειπα και εγω ο αρης δεν θα γραψει για τον σωρρα ???????
  μα τι ψαρι εισαι το λεει και παρατσουκλι σου ???????
  παρουσιαζεις τους ρηνο που ακομα δεν ξερουνε τι ειναι για εγγυρο?????
  τον γιαλτουριδη και τον ματατια τον βολιοτη– πιστευε εσυ και περιμενε το τραινο
  τα αττικα νεα προχτες ειχε για τους τυπους αυτους ματατιες και συναφοι αι η ποπη τους στολισε -που ελεγαν η ελλαδα για να σωθει πρεπει να γινει πολυπολυτισμικη οι εβραιοι ειναι οι ανωτεροι και οι ελληνες ηλιθιοι και γουρουνια
  αυτα αρη θελεις να πιστευουμαι ????
  παντως για συνωμοσιολογος -παπαδοπροφητειολογος καλως εισαι
 6. 1
  0
  ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ;; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΑΤΗ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ… ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ 1) ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 2) ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ… ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ;; ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
 7. 0
  0
  ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!! ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 1) http://youtu.be/z4unABnwA7Q 2) http://youtu.be/f-EcUB846yo
  3) http://youtu.be/pPOk4oCHJFc 4)http://youtu.be/-vt696NkbDs
 8. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΨΗΣΕΣ …………………………..
 9. 0
  0
  Ο Ρήνος , πρώτα να αποδείξει ότι είναι γραμμένες οι μετοχές και το όνομα του στο μετοχολόγιο της ΤτΑ και μετά να μιλά για απάτες
  • 0
   0
   Χαχα Χαχα πολύ σκληρό αυτό πού έγραψες…… Άστον μνα πει για τον σωρρα για να το ξεχάσει… Χαχα Χαχαχα
  • 0
   0
   Μου έκανες τα μούτρα κρέας… Κλαίω τώρα… Ο Σωρρας γιατί δεν εκανε τακτικη αγωγη κατα της ΕΤΕ; Φοβαται οτι θα καταλαβουν ποιος του εδωσε τις μετοχες;

   Λευτερης
 10. 0
  0
  ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
  13 Μαρτίου 2014 – 7:23
  +++
 11. 0
  0
  ΡΕ ΕΣΥ 3,11 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ???
 12. 0
  0
  Μα παλι ο Ρηνος ο Γιαλτουριδης και ο Ιγνατιου τα σκυλια των εβραιοπαιδων ή καλόπαιδων που λέιε και ο ΣΩΡΡΑΣ ?? Ας βγαλουν κανενα πιο καινουργιο ονομα τωρα ετσι για να μας ξεγελασουν. Μάλλον ξυπνησε το Ελληνικο DNA. Τωρα φυλαχτειτε ερχεται η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 13. 0
  0
  Δεν βλέπω να με βρίζετε αρκετά ρε παιδιά για να πείσετε τους εαυτούς σας πρωτίστως. Επί της ουσίας καμιά απάντηση θα πάρω; Είναι τα παλιόχαρτα του Wozny;

  Από ελλαδέμπορους κ πατριδοκάπηλους οι υβρεις αποτελούν τιμή για μένα. Η πλάκα είνσι οτι με αποκαλείτε κ "εβραιοπαιδο", τόσο πλύση εγκεφάλου έχετε φάει…

  Λευτέρης ο Ρόδιος
 14. 0
  0
  καλα και τα λεφτα που μας δανεισανε που τα βρηκανε? κολοχαρτα είναι χωρις αξια που μας καλουν να τους δωσουμε αξια πληρωνοντας τα .κολοχαρτα μας δανεισανε με κολοχαρτα θελει να ξεχρεωσει ο Σωρας. Τι δεν καταλαβαινετε
 15. 0
  0
  ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Thanassi Ilia – O sxizofrenis dolofonos me to prioni – YouTube
  ► 4:00► 4:00
  http://www.youtube.com/watch?v=KzSaw3f10s0‎
  9 Απρ 2007 – Μεταφορτώθηκε από bagassas
  Thanassis Ilias – O sxizofrenis dolofonos me to prioni. bagassas·223 videos …
 16. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ "KATAPISTEVMATODEKTI DIMARKO" ?? ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
  ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ!!! ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΟΛΙΣ 17 ΦΟΡΕΣ
  ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!
  ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ …. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟΣ?
 17. 0
  0
  ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ? ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ;

  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

  ΤΩΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΠΛΕΟΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΘΕΙ!
  ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ.
  ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ" ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΕΓΓΥΗΤΟΥ" – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ε Ν Τ Ο Λ Ο Δ Ο Χ Ο Υ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ) ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ (!!) ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: "….ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ".
  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.
  ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΡΟΣΩΠΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ!…"(Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ…ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ- ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "

  ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ: "…ΚΑΙ ΟΤΑΝ (ΤΑ ΕΡΓΑ) ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ …ΞΕΧΡΕΩΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!…"


  ΑΑΑ!!… ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΑΜΕΙΟ" ΜΕ ΤΗΝ BIS ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΝΕΥΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ?
  Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS -Bank for International Settlements) 7/9/2013 15:01
  (ΒΛ. ΚΑΙ Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011
  Ο άγνωστος ρόλος της τράπεζας Διεθνών διακανονισμών (BIS)
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ )

  ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΗ Α ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΩΡΡΑΚΙΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 18. 0
  0
  ΚΑΛΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΟ "ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ", ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ,,, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! ΤΕΤΟΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ??? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΑΝΕ¨ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ??? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ??? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ… ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ"ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ Κ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ… ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΧ FEDERAL RESERVE BANK… ΑΡΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ… ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ… ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ…
 19. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/3 2:29ΠΜ
  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕ "κολοχαρτα μας δανεισανε"
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ "με κολοχαρτα θελει να ξεχρεωσει ο Σωρας" . ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.
 20. 0
  0
  γιατι καποιοι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ μονο δημοσιογραφοι και οχι (Ρηνος) ειναι αυτοι που ασχολουνται εργολαβικα με τον Αρτεμη και οχι καποιος με πραγματικο status. Γιατι μονο κατι "χαμηλοβαθμοι" και ολο το επισημο κατεστημενο κανει οτι δεν βλεπει τιποτα.
  Οσο κατα κοσμον γραφικοι προσπαθουν να κατατροπωσουν τον Α.Σωρρα, εγω δεν πειθομαι. Μονο κατι γριες.
  Επισημα, πραγματα θελω. Το υπουργειο που εχει φαει και μηνυση περι εσχατης προδοσιας και εχει διαβαστει στην βουλη και ΔΕΝ εχει απορριφθει.
 21. 0
  0

  Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
  | 7/10/2013 22:40
  LAMPRAKIS.jpg
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI-END ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
  ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΑΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 28/09/2013

  ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


  ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

  Τι γίνεται με το καταπίστευμα: Για να μπορέσω εγώ σαν Ελλάδα να πάρω λεφτά από εδώ πέρα, πρέπει πρώτα να έχω εγγυοδοσία, να υποσχεθούμε όλοι μαζί, δηλαδή, ότι αν πάρουμε αυτά τα λεφτά θα τα βάλουμε πίσω για να μην εξαντληθεί το καταπίστευμα.
  Τί είναι δηλαδή αυτό το καταπίστευμα; Είναι η προσπάθεια να βάλουμε όλους τους λαούς σε ένα καζάνι, ανεξάρτητα αν ο ένας διαχειρίζεται τα οικονομικά του καλώς και ο άλλος κακώς, τους βάζουμε σε ένα καζάνι και τους λέμε "Αν θέλετε λεφτά, εγώ κάνω κουμάντο. Δικά σας είναι τα λεφτά, αλλά η διαδικασία είναι δική μου"
 22. 0
  0
  ΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ….:"….Τα στοιχεία τα οποία διαθέτει ο Σώρρας είναι ατελείωτα. Τα τέσσερα πέμπτα αυτού του καταπιστεύματος το κυβερνάει ο Σώρρας αλλά δε μπορεί να πάρει τα λεφτά ενώ είναι ιδιοκτησία του.
  Σας δείχνω ένα ομόλογο κινέζικο από τα πολλά που υπάρχουν, μια υποσχετική…."
 23. 0
  0
  ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ

  Η Ελληνική επικράτεια, ο κάθε δήμος σας είναι γνωστός στα Ηνωμένα Έθνη γιατί μετά την Καλλικρατική νομολογία είναι γνωστό τι χρειάζεται ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Δήμος Χερσονήσου κλπ. Έχει λοιπόν ένα κατάλογο με έργα που αφορούν το δήμο σου. Δεν σε δεσμεύει επειδή έχει όλα αυτά τα έργα, ότι πρέπει να πάρεις τα λεφτά και να κάνεις κάτι. Μπορεί να επιλέξεις να έχεις ένα έργο η να επιλέξεις να τα έχεις όλα.
  Αφού όμως ο Σώρρας έχει δεσμεύσει 3 τρισεκατομμύρια για την Ελλάδα δεν μπορεί να τα πάρει. Χρειάζεται το δεύτερο συστατικό, Πρέπει να υποβληθεί ένας κατάλογος των έργων που θα φτιάξουν την καινούργια Ελλάδα. Εδώ είναι ο συνοπτικός κατάλογος της Νέας Ελλάδας. Εδώ περιγράφονται παραδείγματος χάριν 500 μουσεία, 10 πανεπιστήμια , 50 νοσοκομεία, 10 ερευνητικά κέντρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περιγράφεται και το καθένα από αυτά , είναι ένας κωδικός που βρίσκεται στα Ηνωμένα Έθνη.
  Για να μπλοκαριστούν τα λεφτά εμείς έπρεπε να βάλουμε κωδικούς για όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι που χρειάζονται τα Ηνωμένα Έθνη. Το πρώτο είναι το ομόλογο, η περιουσία δηλαδή του Σώρρα, ο οποίος τη βάζει για την Ελλάδα. Δεν θέλω λέει επιτόκιο, το μόνο που θέλω είναι να γυρίσετε πίσω το κεφάλαιο , για να πάρω εγώ πίσω την εγγυοδοσία μου. Δεν θέλει κέρδος, δεν θέλει τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να μην χαθεί το κεφάλαιο. Και να χαθεί όμως δεν τον ενοχλεί γιατί ο Δήμος δεν παίρνει καμία ευθύνη. …..
 24. 0
  0
  ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

  Ένα από τα έργα που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να αποπληρώσει όλα τα υπάρχοντα δάνεια, τα ενυπόθηκα δάνεια. Τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε , τα πράσινα. Όλα τα δάνεια τα βάζει σε ένα πακέτο ο δήμαρχος, τα κολλάει πίσω από την αίτηση και αυτομάτως πληρώνονται τα δάνεια. Αλλά τώρα εσύ, που πληρώθηκε το δάνειο σου, έχεις την υποχρέωση σου στον δήμο. Διότι ο δήμος, μέσω του δημάρχου υπέγραψε, ότι θα γυρίσει 2% το χρόνο πίσω στο καταπίστευμα, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να τα πάρεις. Υπογράφει λοιπόν ο Σώρρας ότι κάθε χρόνο από τα λεφτά που παίρνω, θα γυρνάω πίσω 2% χωρίς επιτόκιο.
  Να πάρουμε ένα απλό παράδειγμα, αν έχεις ένα δάνειο 100.000 ευρώ πληρώνεις το χρόνο , μόνο για τόκους γύρω στις 7 με 8 χιλιάδες ευρώ, αν το επιτόκιο ου είναι 7,5 % πληρώνεις 7.500 χιλιάρικα. Με αυτή όμως τη μέθοδο θα πληρώνεις 2 από τα 8 και το κεφάλαιο σου θα κατέρχεται συνεχώς.
  Ακούστε και το άλλο. Τα κεφάλαια που θα απορροφήσει ο δήμος πρέπει να είναι ανταποδοτικά 70% και κοινωνικού χαρακτήρος 30%.
 25. 0
  0

  ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

  Το επόμενο βήμα είναι αργά ή γρήγορα να αναγκαστούν να πάρουν τα χρήματα! Εμείς είμαστε εδώ επειδή έχουμε το άμεσο πρόβλημα, της κατάσχεσης που λένε οι Καζάροι οτι θα σας κάνουν τον άλλο μήνα.
  Μετά από τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, απευθυνθήκαμε πάλι στην κεντρική εξουσία με τα 600 δις. Δεν τους άρεσε η μετοχή της Ανατολής γιατί ήτανε λέει παλιά. Του ΄32 , του ΄33 και έπρεπε να γίνει πολεμική διαμάχη στα δικαστήρια. Να σας φέρουμε κάτι πιο πρόσφατο, γιατί το μαγαζί έχει απ' όλα. Φέρνουμε λοιπόν, τα ομόλογα τα οποία λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014….
 26. 0
  0
  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗς ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:
  ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
  α) ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
  β) ΤΑ 600 ΔΙΣ
  γ) Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

  Η συνήθης ερώτηση, τώρα;- Και τι κερδίζει αυτός; -Μα δεν ήρθε να κερδίσει. Είναι η τρίτη προσπάθεια που κάνουμε για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα.
 27. 0
  0
  ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  Τι γίνεται λοιπόν; Η ΕΝD επαναφέρει την δύναμη στον λαό. Παρακάμπτει την κεντρική εξουσία . Δεν θέλω καμία έγκριση από την κεντρική εξουσία. Το μόνο που θέλω από τον δήμο είναι να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο, και να δώσει μια εξουσιοδότηση στον δήμαρχο, τίποτα άλλο, για να πάει να βρει επενδυτή. Ο επενδυτής όμως είναι ήδη εδώ. Ακολούθως , και το δείχνω τώρα και στον δήμαρχο που δεν το είχα προηγουμένως. Είναι ήδη μεταφρασμένο, γιατί αρκετοί δήμοι έχουν υπογράψει αυτές τις διαδικασίες. Κανένας στην Κρήτη ακόμα δεν έχει τελειώσει παρόλο που κάποιοι έχουν ήδη έχουν πάρει αποφάσεις . Το δημοτικό συμβούλιο έχει υπογράψει, αλλά τα χαρτιά δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Το τελικό πληρεξούσιο είναι αυτό. Αυτό υπογράφει , αυτή την σύμβαση υπογράφει ο δήμαρχος με τον επενδυτή.
  Με αυτή την σύμβαση λοιπόν, δίδεται η δικαιοδοσία που έχει ο δήμαρχος, στον Σώρρα , που είναι ο επενδυτής , ο οποίος βάζει την περιουσία του ενέχυρο, να πάει να πάρει τώρα από το καταπίστευμα που λέγεται "Ελλάδα", από αυτό που έχει μπλοκάρει για την Ελλάδα, να πάρει ένα κομμάτι, να βάλει ένα άλλο κωδικό και να ανήκει μόνο στο δήμο Αποκορώνου. …..
 28. 0
  0
  Το κεφάλαιο μπλοκαρίζεται διότι ο μόνος που το ελέγχει και το αποδέχεται είναι ο Σώρρας. Ο Σώρρας έχει ήδη μπλοκάρει για όλη την Ελλάδα 3,5 τρις. Τώρα μπλοκάρει από αυτό το κομμάτι , ένα κομμάτι για το δήμο Αποκορώνου . Λέει στον δήμαρχο : «θέλουμε μελέτες για τα έργα που έχεις». Ο δήμαρχος λέει και «ποιος θα τις πληρώσει» . Ο Σώρρας λέει : «Εγώ θα τις πληρώσω».Ο δήμαρχος βρίσκει κάποιον κάνει την μελέτη, πάει στον Σώρρα του δίνει τα λεφτά παίρνει την μελέτη και αρχίζει η δημοπράτηση του έργου. Αυτή την στιγμή, δήμαρχος για το έργο αυτό, είναι ο Σώρρας…….
 29. 0
  0
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΦ. ΠΟΤΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
  "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ"
  27/2/2014 2:19
 30. 0
  0
  ΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ"

  β]
  ΔΡΑΣΕΙΣ
  Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», ως αδέσμευτο, υπερκομματικό κίνημα δράσης και παραγωγής
  στοχευμένου έργου, οργανώνει, υποστηρίζει και υλοποιεί υπέρ
  των μελών του Κινήματος και των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπεί και εκφράζει,
  τις εξής
  δράσεις :

  6.2
  Ίδρυση Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας
  6.3
  Ίδρυση Ελληνικής Τράπεζας Δεύτερης Ευκαιρίας
 31. 0
  0
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΡΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΝΩ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ !Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΩΡΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ !ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !ΑΛΛΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ !ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !
 32. 0
  0
  ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ:

  με τα
  απαραίτητα κεφάλαια να προέρχονται, μεταξύ άλλων, από την εισφορά του
  συνόλου της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου που έχει ήδη μεταβιβαστεί
  στο «Ταμείο Διαχείρισης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημ
  οσίου» (ΤΑΙΠΕΔ),
  την εισφορά του συνόλου της ακίνητης περιουσίας και την εκχώρηση των
  απαιτήσεων της «Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου» (ΚΕΔ), την εισφορά
  της ακίνητης περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων και των ΔΕΚΟ, που
  αναλογεί στο ποσοστό συμμετοχής σ
  ε αυτές του ελληνικού δημοσίου, την
  εκχώρηση και εισφορά των απαιτήσεων του ελληνικού δημοσίου από τις
  εγγυήσεις που έχουν δοθεί στις ελληνικές τράπεζες, την εκχώρηση και
  εισφορά ή την εισφορά του συνόλου των τίτλων, εφόσον τιτλοποιηθούν,
  του συνόλου των α
  παιτήσεων του ελληνικού δημοσίου κατά του
  αντίστοιχου γερμανικού, για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και τις
  πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, την εισφορά των οικοπέδων
  υδρογονανθράκων και των πάσης φύσης επ ‘αυτών δικαιωμάτων, των
  εθνικών κοιτασμάτ
  ων και των ενεργειακών τους αποθεμάτων, ή την
  εισφορά του συνόλου των τίτλων, εφόσον τιτλοποιηθούν τα μελλοντικά
  τους έσοδα, καθώς και την εισφορά των μετοχών του «Ινστιτούτου
  Γεωλογικών Μελετών» (ΙΓΜΕ) και του συνόλου των εθνικών κοιτασμάτων
  σπανίων γαιών
  , έναντι ανταλλάγματος ανάληψης μετοχών της «Ελληνικής
  Επενδυτικής Τράπεζας».
 33. 0
  0
  Το Κίνημα
  υποστηρίζει ότι η «Ελληνική Επενδυτική Τράπεζα» μπορεί κατά
  τα ανωτέρω να διαθέτει πιστοληπτική αξιολόγηση «ΑΑΑ» και να δανείζεται προνομιακά από την «ΕΚΤ» και τις διεθνείς αγορές, προκειμένου να λειτουργεί ως κύριος χρηματοδοτικός βραχίονας του ελληνικού
  δημοσίου και βασικός διαπραγματευτής στην πρωτογεννή αγορά, στις δημοπρασίες του «Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους» (ΟΔΔΗΧ), του εγχώριου τραπεζικού συστήματος και των εξαγωγικών ελληνικών επιχειρήσεων, ως η τράπεζα προώθησης των ελληνικών επιχειρήσεων και εξαγωγών, κατά το επιτυχημένο πρότυπο της αντίστοιχης εθνικής τράπεζας επενδύσεων της
  Κίνας «China
  Development
  Bank
  », για την ενίσχυση της ρευστότητας και τη χρηματοδότηση της ελληνικής εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας και οι λοιπές δραστηριότητέ
  ς της μπορούν να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη
  χρηματοδότηση των επενδύσεων εντός Ελλάδος για τη δημιουργία
  ενεργειακού πυλώνα ελληνικών συμφερόντων, της ελληνικής ναυτιλίας υπό ελληνική σημαία, του ελληνικού τουρισμού, της αγροτικής οικονομίας, κτηνοτροφίας και αγροτοβιομηχανίας, τις χρηματοδοτήσεις νέων επιχειρήσεων έρευνας, τεχνολογίας, ευρεσιτεχνιών και καινοτόμων
  τεχνολογιών, τη συμμετοχή σε κοινοπρακτικά δάνεια και σε διεθνείς
  στρατηγικές επενδύσεις με τη μορφή της χρηματοδότησης και συμμετοχής σε μετοχικά κεφάλαια εταιρειών ειδικού σκοπού, τις διεθνώς αποκαλούμενες «Special Purpose Vehicles» (SPVs)….

  ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ Η ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;
  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ¨. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΙΝΗΜΑ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.
 34. 0
  0
  Ίδρυση Ελληνικής Τράπεζας Δεύτερης Ευκαιρίας
  Το Κίνημα
  οργανώνει, διεκδικεί και συνδράμει τη συλλογική προώθηση,
  προβολή και υποστήριξη στις αρμόδιες εθνικές αρχές και την «Τράπεζα της Ελλάδος», την «Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα», τον «ΟΗΕ» και την
  «Παγκόσμια Τράπεζα», του κοινωνικά δίκαιου αιτήματος ίδρυσης και
  λειτουργίας «Ελληνικής Τράπεζας Δεύτερης Ευκαιρίας», κατά το
  βραβευμένο με Νόμπελ πρότυπο της «Grameen Bank», με την
  τεχνικοοικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή και τη συμμετοχή στο
  μετοχικό κεφάλαιο κατά την ίδρυσή της, μεταξύ άλλων, του Κινήματος, των μελών και των φίλων του, προκειμένου να καταστεί δυνατή η δανειοδότηση για την επανεκκίνηση και την αποκατάσταση της οικονομικής και επαγγελματικής δραστηριότητας των δανειοληπτών και των μικροοφειλετών του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων και η
  χρηματοδότηση των αγορών των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, με τη μέθοδο του αλληλέγγυου μικροδανεισμού με ρήτρα αλληλοβοήθειας στην αποληρωμή ανά ομάδες μικροδανειοληπτών

  εγγυητών, μελών του Κινήματος και άλλων αντίστοιχων συλλογικών φορέων, φυσικών μόνο προσώπων, που δεν πληρούν ατομικά τις τυπικές, συμβατικές προϋποθέσεις πιστοληπτικής αξιολόγησης, ικανότητας και φερεγγυότητας του τραπεζικού συστήματος, δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και υποφέρουν από τη μάστιγα των λουκέτων, της ανεργίας, της διακοπής της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού και της επιχειρηματικής απομόνωσης και περιθωριοποίησης.


  κλπ…
 35. 0
  0
  α σ χ ο λ η θ ε ί τ ε με τα σοβαρά !!!!
 36. 0
  0
  13 Μαρτίου 2014 – 7:23 μ.μ.

  Εσύ, είμαι σίγουρος, ότι συμμετέχεις και στην πυραμίδα χρυσού. Οπότε μην περιμένεις απάντηση από κανέναν. Τα ξέρεις όλα εσύ καλύτερα από όλους.
 37. 0
  0
  …ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ….

  Αλήθεια, ποιοί είναι οι όροι με τους οποίους δέχομαι να συνάψω -προσωπικά (όχι απλά ως 'Ελληνας υπήκοος αλλά σαν συγκεκριμένο επώνυμο άτομο) – δάνειο για 100 χρόνια;

  Μήπως αναγνωρίζω,πραγματοποιώ ,οριστικοποιώ και τελικά αναλαμβάνω μια αόριστη, διάχυτη οφειλή;

  Σ΄αυτήν την περίπτωση το βέβαιο είναι πως λεφτά υπάρχουν…

  Υ.Γ. Τα πρόβατα είμαι χρήσιμα ζώα, δίνουν μαλλί, γάλα, κρέας…

  …….
 38. 0
  0
  Αν ο Σώρρας ήταν επικίνδυνος για την "καθεστηκυία τάξη" πολύ εύκολα θα συντασσόταν μια δικογραφία (ίσαμε 200 σελίδες -σας θυμίζει κάτι;) και θα κρινόταν προφυλακιστέος μέεεεχρι να δικαστεί.

  Δεν τον ενοχλούν όμως, γιατί;
  Είτε γιατί κι αυτός δουλεύει για τα "ίδια αφεντικά",
  Είτε γιατί όσο το πόπολο ασχολείται μαζί του, αυτοί κερδίζουν χρόνο.

  Νίκη
 39. 0
  0
  ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  http://politikosafari.blogspot.de/2012/03/blog-post_3859.html

  Ο κ. Βελόπουλος παρέα και με άλλο «αρχιτοκογλύφο»
  http://www.antinews.gr/2012/01/23/144160/

  Υ.ΣΤ(2) Ο κ. Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή – και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα – χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή κατά την ΕΛΑΣ της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις
  http://www.antinews.gr/2012/01/23/144160/


  ΥΣΤ(3) Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΟΝΟΜΑΤΙ
  ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ
  http://politikosafari.blogspot.de/2012/03/blog-post_3859.html

  προς τον προδοτη βουλευτη του λα.ο.ς κυριακο βελοπουλο
  kerberos-hellas.blogspot.com/2012/04/blog-post_3374.html‎
 40. 0
  0
  Τρίτη, 3 Μαΐου 2011
  Περί προδοτικων δηλώσεων Βελόπουλου σε διαδικτυακή συνέντευξη…
  Περί προδοτικων δηλώσεων Βελόπουλου σε διαδικτυακή συνέντευξη…
  μέσω ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ – Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α. Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική από τον/την συγγραφέα ΕΛΛΗΝ VS CHAOS στις 3/5/2011
 41. 0
  0
  …..οι μνημες εγιναν νοτες,οι νοτες σκεψη,η σκεψη Φως!
  η Ιθακη θα βρεθει και παλι…….
  Δεν ζητησαμε τιποτα απο κανεναν!Μονο τα δικα μας,και θα παρουμε πισω οτι μας ανηκει!!!!!
  —————— 2014 ——- ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ —– 2014 ——————–
 42. 0
  0
  Τα πολλα λογια ειναι φτωχια
  Τα πολλα λεφτα ειναι ειναι ονειρα γλυκα
  Και υστερα σαν θα ξυπνησεις προσεξε προσεξε να μη λυποθυμησεις!!!!!!!!
 43. 0
  0
  ΡΗΝΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ , ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ……..ΑΛΛΙΩΣ. ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ FBI , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ………….
 44. 0
  0
  Ο γνωστός μας δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου προσπαθεί εδώ και μήνες να μας πείσει πως τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα είναι πλαστά…αλλά δεν μας λέει γιατί δεν τον έχει ακουμπήσει καμία αρχή από καμία χώρα.


  "Ένα τραγικό λάθος των οπαδών του Αρτεμίου Σώρρα, αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης και φανερώνει ότι τα άχρηστα χρεόγραφα, τα οποία διακινεί ο Πατρινός κατά φαντασία τρισεκατομμυριούχος, προέρχονται από τον εγνωσμένης αξίας διεθνή απατεώνα Stephen Louis Wozny."

  Τα λογικά ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό μας είναι τα έξεις…

  1.Εάν τα ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου του Σωρρα είναι πλαστά , γιατί δεν τον έχει βάλει φυλακή το FBI εδώ και 2 χρόνια ?

  2.Εδώ και 2 χρόνια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σώρρας καταζητείται από τις αμερικάνικές αρχές…ενώ αυτός βρίσκετε σε συγκεντρώσεις , ομιλίες , συνεντεύξεις… γιατί οι Αμερικανικές αρχές "δυσκολεύονται " να τον πιάσουν?

  3.Εάν κάποιος έχει πλαστά ομόλογα παρακαλάει την Ελληνική κυβέρνηση να τα ελέγξει επί 2 χρόνια?

  4 Εάν κάποιος είναι απατεώνας κάνει μήνυση για εσχάτη προδοσία σε όλη την Ελληνική κυβέρνηση για το ότι δεν παραλαμβάνουν τα χρήματά που προέρχονται από πλαστά ομόλογα?

  5 Εάν κάποιος έχει πλαστά έγγραφα που μπορούν να διαλύσουν το υπάρχον οικονομικό σύστημα, θα στείλει τους φακέλους με όλα τα στοιχεία στον Μπαρόζο, στη Λαγκάρντ και στο Ντάγκι?

  6.Στο δικαστήριο που έβγαλε απόφαση πως τα ομόλογα είναι αληθινά και τα 600δις υπαρκτά,(ο Ιγνατίου που ενδιαφέρετε για την αλήθεια και το δίκαιο), γιατί δεν εμφανίστηκε με τα στοιχεία που έχει, να στείλει τον Σώρρα στην φυλακή και να βοηθήσει και τους "χαζούς" που πιστεύουν τον Σώρρα να δουν την αλήθεια?…και εάν δεν μπορούσε αυτός , γιατί δεν τα έδωσε στον φίλο τον Άδωνη να τα καταθέσει εκείνος?

  …και ένα ποιο προωθημένο ερώτημα…εάν τα ομόλογα είναι πλαστά και η Ελλάδα σωθεί με αυτά, ο Ιγνατίου τι φοβάται, μην σωθεί η χώρα από τους νταβατζήδες με μια μπλόφα?

  Αχ ρε Μιχαλάκη…τι ρόλο παίζεις ?
  ksipnistere.blogspot.gr
 45. 0
  0

  FROM: Patrick H. Bellringer
  TO: M
  DATE: March 6, 2008
  SUBJECT: Reply

  Dear Mediacreat:

  OITC (Office of International Treasury Control) claims to have been chartered by the United Nations under a secret protocol, though I find no documentation to that effect. Dr. Keith F. Scott is the OITC, Chief of Cabinet. David A. Sale is also an executive of OITC.

  UK, Ecuador and Fiji officials claim fraud against these men and their organization in their dealings with them. The Fiji Islands Trade and Investment Board found that "OITC neither has any fixed address or office, nor are there any reliable contact addresses." Apparently, OITC is using International Assets illegally to make loans to third world countries primarily using their land and resources as collateral.

  This appears to be the same old scam as done by the World Bank and IMF over these past many years to by fraud, own other nations.

  In Love and Light,
  Patrick H. Bellringer
  bellringer@fourwinds10.com
  http://www.fourwinds10.com
 46. 0
  0
  !!!!!!!!!!!!!!.
  The Office of International Treasury Control Fraud – Anti-Fraud …
  antifraudintl.org/showthread.php?…Office-..
 47. 0
  0
  A detailed study of these events has just been released by Dr Michael Salla, a former university professor and author of two books focusing on U.S. foreign policy. What the study will show is that what lies behind the Bilderberg Group’s involvement with “black gold” is to provide long-term funding for a globally coordinated ‘second’ Manhattan Project. The ultimate goal of this globally coordinated project is to comprehensively deal with a subject so vast and complex as to dwarf the resources of any one nation – extraterrestrial life and technology.

  Trillion dollar lawsuit exposes secret Bilderberg Gold Treaty & funding
  of extraterrestrial projects
  Trillion dollar lawsuit exposes secret Bilderberg Gold Treaty …
  exonews.org/trillion-dollar-lawsuit-exposes.
 48. 0
  0
  ALFEIOS POTAMOS
  Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ OITC ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Oικονομίας OITC και ο παγκ. πλούτος.

  23/8/13 Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Το Γραφείο Ελέγχου της Διεθνούς Oικονομίας OITC αφαιρεί τον έλεγχο του παγκ. πλούτου από τους νταβατζήδες!
  ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ, 23/8/13 ART FM RADIO ΚΎΠΡΟΥ
  Georgia Vagh


  "… O Ray C. Dum εξελέγη από το 1995 …Έτσι λοιπόν θέλανε να βγάλουν τον Doctor Ray C. Dum και είχανε αμέσως και τον αντικαταστάτη που τον ονόμασαν Τσάι Τσενγκ Λι. Σε κάποιο ταξίδι λοιπό του Doctor Ray C. Dum στην Nότιο Ασία, που πήγε να επιβλέψει την ανάγκη χρηματοδότησης ενός τεράστιου τμήματος στην Καμπότζη, εκεί
  δηλητηριάστηκε ο άνθρωπο…..την πραγματική του τη δικαιοδοσία ο Doctor Ray C. Dum την
  ανέλαβε το 2003….Ο Doctor Ray C. Dum λοιπόν το 2007 τους είπε «Παιδιά μέχρι εδώ η κλοπή! …Δηλαδή η οικονομική κρίση το 2007 και 2008 δεν ήταν τυχαία, ήταν επειδή ξαφνικά κάποιος -τον οποίο επέλεξαν τα Έθνη των Λαών- σταμάτησε τους τραπεζίτες από το να κλέβουν! …τώρα ο Doctor Ray C. Dum δεν τους αφήνει να το κάνουν αυτό. Και τι κάνουν, παίρνουν από τα ήδη φτιαγμένα, τα κλεμμένα που τα έχουν όλα μαζεμένα
  στη ΒIS, παίρνουν από εκεί 16,7 τρισ….Επομένως ο Doctor Ray C. Dum αυτή τη στιγμή έχει ένα τεράστιο
  αγώνα στα χέρια του. Ενώ δηλαδή του έχει δοθεί η δικαιοδοσία από τους Λαούς, από τα Έθνη, δεν έχει την ιδιοκτησία των assets και
  προσπαθούν τώρα δύο αντιμαχόμενες μερίδες… Οι δύο αυτές αντιμαχόμενες μερίδες είναι : η μία είναι THE DRAGON FAMILY δηλαδή η οικογένεια των Δρακόντων της Ανατολής, και η άλλη είναι οι τραπεζίτες Ροθτσάιλντ…."
 49. 0
  0
  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟ …
  alfeiospotamos.pblogs.gr/…/apokalyptikh-erefna-basileio-ths-hpeiroy-me…‎  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 11/3/2014 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
  15/3/2014 17:09


  "THE BIG FIVE ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
  ΚΑΙ
  δεχόμενος μεταβίβαση
  ΛΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ
  Διαθήκης ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΕ 243 ΧΩΡΕΣ"

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί