08:39 - 24/07/2014

Ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου Τούτου…

Ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου Τούτου…
Όπως λέει και ο Τίτλος του άρθρου, ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου μας.

Τι είναι ομως ο Σατανάς ;

Υπάρχει ;

Ο Σατανάς, είναι Θεός. Ο Θεός της Ύλης.

Είναι Πατέρας ολων των οντων που κατοικούν στην Γη. Είναι η φύση. Είναι η Γαία. Είναι η χαρά και οι απολαύσεις του κόσμου μας. Είναι η Φθορά και ο Θάνατος. Είναι η Απώλεια. Είναι η Διχόνοια. Είναι η μικρότητα. Είναι το Σύμβολο του Εγωισμού. Είναι ο Εγωισμός.

Ο Σατανάς είναι δημιούργημα, οπως ολα τα πλάσματα στο σύμπαν. Υφίσταται μόνο σε τρισδιάστατους κόσμους . Υφίσταται μόνο, σε χαμηλών κραδασμών κόσμους. Είναι κοσμική δύναμη, τμήμα του Όλου. Τμήμα της Ύπαρξης και ολων των «τμημάτων» της Συνολικής Κτίσεως στο σύμπαν. Αλλά υφίσταται μόνο σε κόσμους σαν την Γη. Μόνο στην Ύλη, οπως την γνωρίζουμε στον κόσμο μας.

Έχει Θετική μα και Αρνητική Όψη. Η φύση του, καταστροφική .

Είναι η φυσική δύναμη που εχθρεύεται την Συλλογικότητα. Είναι η φυσική δύναμη που κρατάει τους ανθρώπους διχασμένους και σε μόνιμη διαμάχη. Είναι η ισχύς της ιδιας της βαρύτητας, του κόσμου μας.

Υπάρχει μέσα μας και εξω απο εμας. Κάθε Άνθρωπος ξεχωριστά, είναι ο Σατανάς. Κάθε ον που βιώνει ανθρώπινη εμπειρία, είναι ο Σατανάς. Είναι ο Θρόνος των Δαιμόνων, αγαθών τε και κακοποιών. Είναι ο Δράκος, που οφείλεις να νικήσεις, εαν και εφόσον επιθυμείς να ανέλθεις σε ανώτερα στρώμματα ζωής και συνείδησης. Είναι εχθρός εσώτερος. Εχθρός ολων μας.

Είναι η φωνή της διαβολής και της διαστρέβλωσης. Είναι η φωνή της Έπαρσης και της αλαζονείας. Είναι η φωνή που σε ωθεί στο μίσος, την οργή και την άρνηση της αγάπης σαν βίωμα. Είναι η κατοικία της Ερήμου. Είναι η απόλυτη Μοναξιά και η κόλαση της επίγειας ευχαρίστησης .

Είναι ο Μέγας Δάσκαλος. Μα και ο Μέγας Εχθρός.

Σε διδάσκει μέσα απο τον Πόνο και την Οδύνη. Μέσα απο την επιθυμία και την δίψα για ζωή.

Πρωθυπουργοί, Διευθυντές, Βασιλιάδες, Χρηματιστές και Τραπεζίτες, ειδωλοποιημένοι διδάσκαλοι, Αυτοκράτορες, Τραγουδιστές και λατρεμμένοι καλλιτέχνες. Όλοι τους, είναι δαίμονες. Όλοι τους, είναι ο Σατανάς. Οτιδήποτε προάγει το Εγω, εναντι του Εμείς, είναι Σατανάς. Πολλοί μεγάλοι διδάσκαλοι, οταν η συνείδηση τους με τον φυσικό τους θάνατο αποχώρησε απο αυτό τον κόσμο, ειδωλοποιήθηκαν και λατρεύτηκαν, είτε σκόπιμα, είτε λόγω δυναμικής .

Το είδωλο τους, είναι Σατανάς. Απο πυξίδα και οδηγοί, εγιναν μορφές εγκλωβισμού στην ύλη. Όταν ο Ιησούς Χριστός στις γραφές λέει «Εγω ειμί το Φως και η Αλήθεια», αποκλείοντας οποιοδήποτε αλλο ον της ύπαρξης απο το Φως και την Αλήθεια, μεταμόρφωσε το είδωλο του σε Σατανά. Όταν μαχόταν στην Έρημο τον Σατανά, μαχόταν τόσο τον ιδιο του τον Εαυτό , με τον πειρασμό της επίγειας εξουσίας και βασιλείας, οσο και «πνευματικούς» προκατόχους που ηταν Ενθρονισμένοι. Τον Ιησού Χριστό οι πιστοί του και τα Ιερατεία τον μετέτρεψαν σε Σατανά, διότι τον παρουσίασαν σαν την μόνη οδό λύτρωσης και Σωτηρίας και επι του ονόματος του, εχτισαν είδωλα διαστρεβλώνοντας τα πανανθρώπινα μηνύματα του. Ο Σατανάς εκπροσωπεί το Μέγα Θηρίο. Το 666. Τον ιδιο τον Άνθρωπο, ως κύριο και κυρίαρχο της φύσης. Είναι η φυσική δύναμη που μετατρέπει τον Άνθρωπο σε τέρας. Είναι η φυσική δύναμη εκείνη, που ωθεί ανθρωπο να εκμεταλλευτεί τους συνανθρώπους του και να φερθεί σαν θηρίο στην οικουμένη .

Είναι η δύναμη εκείνη που σε δένει με την επίγεια ζωή και με τις φθαρτές και μάταιες χαρές της. Είναι η δύναμη εκείνη που σε κάνει να νομίζεις πως υπερέχεις των υπολοίπων η πως είσαι ξεχωριστός. Είναι η δύναμη εκείνη που σε εγκλωβίζει στον μικρόκοσμο σου, ερμηνεύοντας κατα το δοκούν και οπως σε συμφέρει τον κόσμο , την κοινωνία και το σύμπαν.

Είναι η δύναμη εκείνη με τα χίλια πρόσωπα και τις χίλιες υποσχέσεις. Η δύναμη που διασφαλίζει εις τους αιώνες, πως απαξ και δεν Αγαπήσεις με πύρινη φλόγα και δεν θυσιάσεις την υπαρξή σου σε κάτι ανώτερο απο εσένα δεν πρόκειται ποτέ να απεγκλωβιστείς τόσο υλικά οσο και μεταθάνατον απο την κόλαση της ματαιότητας αυτού του κόσμου.

Είναι η δύναμη εκείνη που ενισχύει την Λογική και την ορθότητα της ερμηνείας της φύσης διαμέσου της υλικής πραγματικότητας. Η δύναμη εκείνη που κάνει τον κάθε εναν απο εμας τυφλό και μικρότερο απο το μεγαλείο που εμφυτα κρύβουμε μέσα μας.

Είναι ο Πατέρας της αμαρτίας, γιατί η αμαρτία , είναι η τροφός και η συντήρηση της επίγειας ζωής.

Είναι ο Δράκος που διασφαλίζει πως ελάχιστοι θα διαβούν την Πύλη του «Παραδείσου».

Είναι η μαύρη φλόγα της αυθαίρετης αυτοθέωσης, που νομοτελειακά θα οδηγήσει στον Ναρκισσισμό και την σύγκρουση με τους υπόλοιπους ανθρώπους, μα και στην ανωριμότητα και μικρότητα της ψυχής και της εσώτερης διάνοιας.

Είναι η δύναμη εκείνη που μας οδηγεί στο να μην δεχόμαστε και να μην ακούμε τίποτα πέρα απο οτι μας βολεύει και μας χαιδεύει την ύπαρξη.

Είναι η δύναμη εκείνη που εκ των εσω (διότι εντός μας κατοικεί) θα κάνει πολλούς απο εσας που θα διαβάσετε το κείμενο να πείτε «τι μαλακίες λέει αυτός μωρε».

Είναι η δύναμη εκείνη που μας οδηγεί να αναζητήσουμε τα Ουράνια στα επίγεια, κάνοντας μας λάτρεις του πλούτου ως μέσο επίτευξης τους.

Είναι Αυτός, που θα θολώσει την κρίση τρέφοντας το θηρίο μέσα μας . Είναι Εκείνος, που θα σε οδηγήσει στον Ορθολογισμό και την «Επιστήμη» , ενω θα θολώσει την κρίση σου, απο το να αντικρύσεις το οτι είσαι και φέρεσαι ως θηρίο.

Είναι ο Άρχων του Ψεύδους, διότι ψεύτικος είναι ο κόσμος της ύλης.

Είναι ο πατέρας και η μητέρα της Λαγνείας, διότι η λαγνεία είναι η κατώτερη φύση και όψη του Έρωτα, η οποία πέρα απο φυσικό και αναγκαίο συστατικό για την διαιώνιση της ζωής, είναι και Αιτία ασθένειας και προσκόλλησης στο νερό που δεν σε ξεδιψάει ποτέ, καθώς σε μεταμορφώνει σε θηρίο αδάμαστο και ανεξέλεγκτο . Το Ύδωρ της σάρκας και των απολαύσεων της.

Είναι η δύναμη που μετέτρεψε τους πρώτους ζηλωτές του Αναστάσιμου μηνύματος, σε φορείς του Σατανά . Άλλωστε ο Αναστάς, είναι η αντεστραμμένη οψη του Σατανά.

Είναι η Ισχύς. Είναι η Αγριότητα. Είναι η φυσική δύναμη του ατομικού και συλλογικού Εγωισμού.

Είναι ο Πατέρας των ειδώλων, διότι τα είδωλα είναι καθρέφτες των ανθρώπων . Τα είδωλα είναι παιδιά της πλάνης και της υποταγής των ανθρώπων στον Σατανά. Δηλαδή στην Ύλη και την ματαιότητα.

Είναι ο Κύριος των 6 διαστάσεων…

Ο Σατανάς, είσαι εσυ ο ίδιος. Κάθε ενας απο εμάς, είναι Σατανάς και Ενάντιος στο Πνεύμα , τον Λόγο, το Αιώνιο .

Είναι ο Άρχοντας των δακτυλιδιών. Είναι το δακτυλίδι της ψευδαίσθησης. Το δακτυλίδι της Δύναμης εναντι ολων των υπολοίπων και της υπεροχής.

Είναι η Αιτία των δεινών της ανθρωπότητας επειδή η ανθρωπότητα επιλέγει την οδό της Απώλειας. Είναι το Αίτιο , ο ΑντίΛογος, της ανοησίας και της μικροπρέπειας μας.

Εαν το Σπαθί της Θέλησης, δεν λαβώσει και δεν «καβαλήσει» το Θηρίο, τότε το Θηρίο θα σε κατασπαράξει.

Όλοι οι θεοι των ανθρώπων και ειδικά ο Γιαχβέ, είναι ο Σατανάς.Στο Σύμπαν δεν υπάρχουν Θεοι. Μόνο Πατέρες και Μητέρες οδηγοί. Ο Μόνος Θεος που υπάρχει είναι το Εν. Το Εν κατοικεί σε ολους και είναι Όλα.

Όπου κατοικεί το πνεύμα της Αλήθειας και του Ουράνιου Φωτός, περιορισμός δεν υφίσταται.

Όλοι είμαστε ο Θεός. Όλοι μαζί είμαστε ο Θεός. Σε ολους ανήκει το Πυρ της Δημιουργίας και η ευκαιρία της Θεώσεως..

Απεταξάμην τον Σατανά και ολα τα Έργα Αυτού.

Δόξα στον Σατανά και στις Διδαχές Αυτού.

Όλα είναι Ένα. Και ολα, Κανένα.

Αγάπη είναι ο Νόμος.

Αγάπη Υπο Θέληση.

K.C

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (84)

 1. 0
  0
  Πολλα λογια για το τιποτα.Ο σατανας ειναι οτιδηποτε εντιθετο στους φυσικους νομους στην ηθικη που δεν χρειαζεται να στην διδαξει κανεις και στην λογικη.Η ΥΒΡΙΣ των αρχαιων.
 2. 0
  0

  ο πλανητης ΓΑΙΑ στην αποκρυφιστικη Γνωση ονομαζεται ΣΑΤΑΝΙΑ

  οι γνωριζοντες ξερουν τι σημαινει γιαυτο
  ας αφησουν την σκεψη τους να περιπλανηθει μοιραζοντας την με ολους εμας

  αρχοντας του πλανητη οριστηκε απο αυτον ο Αδαμ…..

  (πηγες πληροφοριων μου URANDIA…για τους ερευνητες-
  δεν μου αρεσει η παραθεση παπαγαλιστη πληροφοριων
  αλλα η συνθεση τους μεσα απο το προσωπικο φιλτρο του καθενος μας )

 3. 0
  0
  Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ το συντομώτερο δυνατόν
  Αρκετά ανεχτήκαμε αυτόν και τους σφουγγοκωλάριούς του .
 4. 0
  0
  Υπερβολικό-Αρρωστημένο-Αποπροσανατολιστικό-Ύπουλο-Παγιδευτικό-Αναληθή-Προπαγανδιστικό-Αναξιόπιστο

  και κυρίως

  ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ 'Αρθρο

  Μακρυά!
 5. 0
  0
  Ο σατανας ειναι εκει που δεν υπαρχει ο Χριστος!!!!
  Οταν εχεις τον Χριστο δεν φοβασε τιποτα και κανενα!!!
 6. 0
  0


  Αυτος ο Σατανας της Γνωσης ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ που στο διαβολο κρυβεται;

  Προσωπικα μου ελειψε η παρουσια του …..

  • 0
   0
   Πραγματικά , με την πρώτη πρόταση σου έχεις πιάσει το νόημα του άρθρου και ας χρεώνεται ……στον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ !!!!! Όντως η απουσία του είναι αισθητή !
   • 0
    0
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;;;…
    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΙΑ ''ΟΕΑ'' ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΑΠ'ΟΛΑ.
    [Κ-Τ]
 7. 0
  1
  Το ομολογώ και εγώ πλέων υπάρχει σατανάς(δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση για την βλακεία που ταλανίζει τον πλανήτη από την γέννηση του χριστού και μετά)….διότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν σε αυτών(σατανά) και πιστεύουν σε διαμονισμένα αγάλματα…σε πράσινα άλογα …σε δακρυσμένες εικόνες…σε μη ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…'ολος ο πλανήτης αποτελείτε από ΜΗ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝΤΑ με μη λογική..γεμάτο παράλογα και παράδοξα(είναι σαρκασμός-το λέω για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τι λέω)…που πιστεύουν ότι λαλη του λολοστεφανή!Αν είναι να σωθούμε από την μη λογική και να μπούμε στην λογική …αν ο μόνος τρόπος είναι ο Χριστός….ε τότε να γίνω Χριστιανός!Ο Θεός είναι λογική και τίποτα άλλο,ο Θεός είναι η ίδια η φύση και τιποτα άλλο,ό Θεός μας έχει δώσει ελευθερη βούληση και μας έχει αφίση σε αυτό το ταξίδι …σε ένα κόσμο που το κακό και το καλό είναι μαζί και δεν γίνετε να είναι χώρια..όλοι είμαστε και καλοί και κακοί..και όταν πας να γίνεις μόνο καλός η μόνο κακός η φύση ΣΕ ΕΚΔΗΚΕΙΤΕ…τόσο απλά!Ολα τα πλασματά πλανήτες γαλαξίες διέπονται από έναν φυσικό νόμο…τον νόμο δράσης αντι-δρασης..'οτι κάνεις θα το πάθεις…..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥς ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΕΙς….εδώ στην γη τόσο απλά…η ζωή είναι πολύ απλή αν την φιλοσοφησεις!!Δεν θέλω να προσβάλω κανένα αλλά έλεος ποιά με τα μη """λογικά""".Εγώ μέχρι προχθές δεν ήξερα ότι σαμαελ λένε τον σατανά…χμ και τον Πάυλο τον λέγανε σαμουηλ….Ε ΡΕ ΚΆΤΙ ΠΡΆΓΜΑΤΑ..οι χριστιανοί έχουν απραφθωρά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΛ-Υ-ΩΝ ε τότε με το ίδιο σκεπτικό λέω ότι ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ είναι ο ΣΑΜΑΕΛ άντε και καλά κρασιά!
  • 0
   0
   Φιλε Μπάμπη, μπορείς να πεις ΠΩΣ ο Ιωάννης έγραψε στην
   Αποκάλυψη 2.000 χρόνια πριν για το 666?
   Απο ΠΟΥ το ήξερε????

   Δωσε απάντηση.
   • 0
    0
    ο Ιωάννης τα ήξερε από την βιβλιοθήκη της αλεξάνδρειας,από τις σιβύλλες οτι κόσμος έχει ξανακαταστραφε(3 φορές βάση της μυθολογίας μας-αντλαντίδα)Σίγουρα οι αριθμοί περιέχουν σοφία διότι μαθηματικά=Θεός=λογική ..1+1 =2 και όχι 3.Τώρα τι είναι το 666…δεν ξέρω δεν έχω δώσει σημασία και δεν με νοιάζει και δεν πιστεύω στην τελική!Δεν φοβάμαι…αυτό που φοβάμαι είναι οι άνθρωποι …"που δεν φαίνονται".Να ξέρεις κάτι..ότι έχει άνοδό έχει και πτώση,ότι έχει ακμή έχει και παρακμή…ίσως τώρα έφτασε η ώρα για παγκόσμια παρακμή=είμαστε 700000000 άθρωποί στον πλανήτη…δεν χρειάζεται σατανας…εμείς ειμαστε ο σατανας…σε 50 χρόνια φαντάσου?????Δεν χρειάζεται ιερά βιβλία για να ξέρεις την κατάληξη μας….η εντολή του Χριστού αυξάνεστε και πλυθήνεστε…είναι τελείως ΑΚΥΡΗ(είναι απλή λογική).
    • 0
     0
     ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??/ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΚΑΛΙ Μ ΑΥΤΟΝ??
     ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΔΑΜ,ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΔΑΜ!!!
     ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΥΡΕΘΗ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.
     ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΔΑΜ.,ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΩ!!!
     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ,ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΔΑΜ.
     ,ΚΑΙ Η ΕΥΑ.
     ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ.
     ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΔΑΜ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΔΑΜ.
     ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!
     ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΜΗΡΟ ΤΟΥ,ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ
     ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΝΗ ΤΟΥ ΥΙΟ,ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ,ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
     ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟΥ ΦΑΚΗ!!!
     ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗ ΜΕΓΑΛΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΚΑΤΟ ΕΤΩΝ.
     ΓΙ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΣΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ.
     ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΟΛΑ ΠΑΜΦΘΗΝΑ!!!
     ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΟΛΑ.
     ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΟΤΑΝ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ,ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕΣ,ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
     ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
     Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ.
     ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΑΓΕΣ.
     • 0
      0
      Bασικά δεν καταλαβά τίποτα από τι λες!για ποιον αδαμ??/ειπα εγω αδαμ!ποιους εξισωνο?ποιος ειναι το λαμιγιο…δεν εχω καταλάβει!τι να φοβιθω φιλε …δεν έχω κατι για να φοβιθω!
     • 1
      0
      ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ???ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
      ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ?
      ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΜΠΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?
     • 0
      0
      είσαι και εσύ εκεί στην λίστα?,γιατί βλέπω ότι μιλάς με σιγουρία για μένα αλλά και για άλλους φαντάζομε…μήπως σου αρέσει να τρομάζεις τον κόσμο,μήπως μιλάς με τον θεό η με τον σατανά?Φίλε ζήσε την ζωή σου με σύνεση,πειθαρχεία,και ατομική ελευθερία !να είσαι δίκαιος…τότε μην φοβάσε τίποτα
      "ο δίκαιος άνθρωπος δεν τον νικά τίποτα σε αυτήν την ζωή αλλά και στην άλλη" ΣΩΚΡΑΤΗΣ…ένας άνθρωπος που πέθανε για τα πιστεύω του(αλλά θεός δεν έγινε)…για να βλέπει τους ανθρώπους να έχουν κριτική σκέψη και να κριτικάρουν τα πάντα!
     • 0
      0
      Φιλε μου κάνεις ένα "λαθάκι".
      Η μεγαλύτερη πλάνη του καραγκιόζη,
      δεν ειναι οτι "δεν υπάρχει"
      ειναι το "υπάρχει αλλά εχεις ακόμη καιρό…."

      ΔΕΝ υπάρχει καιρός. Ουτε Αυριο.
      ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ !!!
     • 0
      0
      σου απάντησα από την Αλεξάνδρεια και τις Σιβύλλες.Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιούς που έβγαλάν την πεντάλφα του πυθαγώρα(ιερή γεωμετρία) σατανιστικό σύμβολο..για το 666 δεν ξέρω,δεν ξέρω αριθμοσοφία..σύγουρα όμως για να το κινηγάει η θρησκεία είναι δυνατός αριθμός…ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ""ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ"" ΠΥΘΑΓΩΡΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.Δεν είναι τυχαίο που πριν 70 χρόνια ένα άλλο εβραικό μόρφωμα ο ΝΑΖΙΣΜΟς δαιμονοποιοισε την σβαστιγκά(γαλαξίας-dna-ηλιακό συστημά-ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΚΟΣΜΟΥ)Γιατί δαιμονοποιούντε όλα τα αρχαιοελληνικά σύμβολα???Ο ναζισμός για αυτούς που δεν ξέρουν είναι από τους ΕΣΚΕ-ΝΑΖΙ-Μ=εσκεναζιμ εβραίους(χιτλερ=εβραιος)Έτσι και η εβραική θρησκεία τότε …έτσι και τα εβραικά πολιτικά μορφώματα τώρα!Να ξέρεις σέβομαι τους αληθινούς χριστιανούς!
     • 0
      0
      ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤ ΕΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!
      ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!
      ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΧΙ.
      ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ.
     • 0
      0
      Προς 759 .Ασέβησα σε τι?εγώ σε είπα γραφικό?Να σε προκαλεσώ σε τι?Θέλω να μάθω..δώσε μου τα φώτα σου….σε προκαλώ!Λες Οσα ονοματά και να έχω μπορώ να κρυφτώ σε σένα…ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?….λολ τι ενοείς για εξηγησέ μου?Απο ποιουσ ρε φιλε μου να κρυφτό….ακούς τι λες?
     • 0
      0
      ωπ λάθος στον απο κάτω 339 ήθελα να πάει το σχόλιο
    • 0
     0
     Το "δεν ξέρω" σαν απάντηση δεν με καλύπτει.

     Εσένα δεν ξέρω αν σε καλύπτει η απαντησή σου……
     Φυσικά, έχεις κάθε δικαίωμα σαν ελεύθερος άνθρωπος
     που έχεις δημιουργηθεί, να λες "δεν πιστέυω" …..
  • 0
   0
   ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΑΔΑΚΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ,ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ.
   ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΕΛ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΔΩ.
   ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΡΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
   ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ!!! ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
   ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
   ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ?ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.
   ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΥΓΡΟ,ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ?
   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΦΟΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
   ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ?
   ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΕΛΑΖΕΙ.!!
   • 0
    0
    σε όλα αυτά σου απάντησα ποιο πάνω…αλλά θα στο πω αλλίως..με πράγματα που δεν ξέρεις.Στη Αιγυπτιακή μυθολογία μόλις κάποιός πέθαινε το θεός του κάτω κόσμου τον ρώταγε 2 ερωτήσεις
    1)Πέρασες καλά στην ζωή σου,χάρικες με το δώρο που σου έκανα(της ζωής)?
    2)έκανες τους άλλους να γελάνε?
    και οι δύο ερωτήσεις είναι απλές ΑΛΛΑ και διφορούμενες και κατά την γνώμη μου εμπεριέχει όλη την σοφία του "ΖΩ"
    για τις ερωτήσεις αυτές ο καθένας έχει διαφορετική ερμηνεία και απαντήσεις…που δεν χρειάζετε να στις αναλύσω ακτός μόνο ένα παράδειγμα ….τι σημαίνει για τον καθένα ξεχωριστά από εμάς "ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ" και "ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΥΣ"
    για μένα λοιπόν περνάω καλά σημαίνει να είμαι ευτηχισμένος όσο μπορώ χωρίς να είμαι εις βάρος των άλλων…και στην δέυτερη ερώτηση να κάνω ευτηχισμένους τους άλλους…τους κάνω όσο περνάει από το χέρι μου με πράξεις(και όχι με αστεία).αυτό είναι το νοημά της ζωής… οι Αιγύπτιοι το δώσανε σε 2 μόνο φράσεις και όχι σε ένα ολόκληρο βιβλίο ΦΟΒΟΥ….ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ διότι είμαι ΕΝΑΡΕΤΩς.όσο για το σύνμπαν είδη η επιστήμη έχει δώσει απαντήσεις!
    • 0
     0
     ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ!!!
     Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
     ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ.
     ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.
     ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ ΕΓΩ(ΠΛΟΥΣΙΟΣ),ΚΑΙ Η ΜΑΚΑΡΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ.
     ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
     ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕ ΕΓΚΕΦΑΛΕ.
     ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΜΥΧΙΕΣ ΣΚΕΨΙΕΣ ΣΟΥ.
   • 0
    0
    ο άνθρωπος μετανσαρκώνεται,έχουμε έρθει πολλές φορές,το γράφει ο Πλούταρχος(μέγας ιερέας των Δελφών)..το ιδιο και οι ΑΙΓΎΠΤΙΟΙ όπως ο μέγας Ερμης ο τρισμέγιστος η Ερμής ο τριςγέννητος…άπειρα παραδήγματα ανθρώπων που πηγαν και ξαναήρθαν(και σταυρώθηκαν πριν τον Χριστό)Ηρακλής,Διόνυσος,Οδυσσέας,ΘΩΘ,Χώρους.Και μην μου πεις για τον Πλουταρχό ότι είναι φαντασιόπλιντος..ποιό μεγάλη εμπιστοσύνη έχω στους αρχαίους Έλληνες παρά στην βυζαντινή γραμματεία…και ο λόγος είναι διοτί βλέπω το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στην ίδια την κεινωνία και στους ανθρώπους…το αντίκτιπο που είχε ο ένας πολιτισμός και ο άλλος!Αν το θεοκρατικό Βύζαντιο ήταν θεικό θα ήταν ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ από κάθε άποψη…αλλά απλά δεν ήταν!
 8. 0
  0
  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ. Ι.Χ.Ν
  • 0
   1
   Ετσι ε ? αρχιρουφιανος… Και σε ποιον πουλαει εκδουλευση?
   *Ολα τα αντεχω, εκεινο που με ξεπερνα ειναι οι χριστιανουληδες και ο εξωγαμος θεος τους. Αει σε κανα μπλογκ της Λουκα να ξεχαρμανιασετε.

   *αυτος στο σκιτσο τι διαστασεις εχει σε συγκριση με μας και τι νοημοσυνη. Thanks αν μου απαντησετε
   • 0
    0
    ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ?
   • 0
    0
    ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΣΤΕ!! ΓΕΝΝΗΑΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ!!
    ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΦΙΤΣΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟΣ.
   • Καλημέρα george999 2 Νοεμβρίου 2016 @ 18:37
    0
    0
    Αν δεν βλέπεις την αλήθεια μόνος σου, και να στην πούμε εμείς δεν θα την καταλάβεισ, αδερφέ δεν ζεισ στο κόσμο του Θεού,του αφτογενιτου Θεού, ο αγαθοσ Θεός δεν έφτιαξε αυτών το κόσμο,ο Θεός δεν θα έκανε ένα κόσμο θανάτου και πόνου, δεν θα έφτιαχνε κάτι λιγότερο από αυτό που είναι το αθάνατο,είσαι στο κόσμο του μεγάλου του μεγάλου πλανεφτη τησ ανθρώπινησ ψυχής, Ο Σατανάς, είναι Θεός. Ο Θεός της Ύλης. Είναι η Φθορά και ο Θάνατος. Είναι η Απώλεια. Είναι η Διχόνοια. Είναι η μικρότητα. Είναι το Σύμβολο του Εγωισμού. Είναι ο Εγωισμός. ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΕΦ. ΙΣΤ «§11. Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη».
 9. 0
  0
  Ο Αλκιρέας γιατί και πού, χάθηκε;

  …….
 10. 0
  0
  Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
  ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ
 11. 0
  0
  Ο θεός σου ηττήθηκε από τον Χριστό. Είναι ξεβράκωτος και αδύναμος. Συμμετέχουμε στην νίκη εναντίον του σατανά εντός Χριστού. Όποιος επικαλεστεί το αίμα του Χριστού κάνει το διαολάκο να τρέχει.Δύναμη έχει ο θεουλάκος σου μόνο σε κάτι παραπλανημένους σαν εσένα και τον stranger που εψάχναν να βρουν δύναμη και τελικά κατέλειξαν μαριονέτες στα χέρια του εχθρού, νομίζοντας ότι η θέληση ήταν δική τους ενώ στην πραγματικότητα είναι το θέλημα του δεσπότη σας.
  (Κάτι μου λέει ότι τετοια σχόλια δεν τα δημοσιεύεις)
 12. 0
  0
  ευγε!!!!
  πραγματι με συγκίνησε να διαβάζω πραγματα που ξέρω, αλήθειες που πιστεύω, και μπραβο για το θάρρος σου να τα γράφεις……..
  βεβαια και θα υπάρχουν αντιδράσεις απο τους κολλημένους….
  ειναι οι ιδιοι που ειναι κυνηγοί, οι ιδιοι που τρεχουν να φιλάνε τα χερια των παπαδων, αυτοι που εχουν υποστεί την πλύση εγκεφάλου……
  και δεν εχουν σωτηρία, δεν πρόκειται ποτε να βρουν γαλήνη
  δυστυχώς γιαυτους…
 13. 0
  0
  και το μεταλ μπαμπη τι θα το εγκαλειψεις η θα ψιλοακους
  • 0
   0
   φίλε μου σαρκαστικά το είπα,το ότι θα γίνω χριστιανός(παραδοσιακά είμαι χριστιανός…σαν Έλλην-θα με βρίσουν μερική και θα έχουν δίκιο).πλέων δεν ακούω μεταλ τόσο πολύ..οι ανθρωποί εξελίσονται΄΄΄τώρα ακούω και μακρόπουλο και ρεμπέτικα και σκυλάδικα ;-) όλα μεσα στην ζωή είναι!
 14. 0
  0
  335 Δε μας είπες τι ξέρεις ομως
 15. 0
  0


  θεουσες, πατερημαδες, παπαδαρια, κωδωνοκρουστες, κανδηλαναυτες, γερονταδες, και λοιποι τρεφομενοι απο τον κορβανα του δισκου ….

  σας μπερδευει το αρθρο αυτο ετσιιιι…..!
  Ναι! ματια μου …σας μπερδευει ….!
  και σας παραμπερδευει…!

  χρειαζονται ανοιχτα τα ματια της ΚΑΡΔΙΑΣ σας
  και ανοιχτη η οραση της ΨΥΧΗΣ σας στην Γνωση

  γιαυτο και σας μπερδεψε
  δουλοι οπαδοι και υπηκοοι του σκοταδισμου και στερημενοι της Αληθειας

  …κατι τετοια σας ελεγε και και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  αλλα εσεις θελατε να επιβαλετε τον εναρετοισμο σας και τον υποκλισμο
  με σκοπο να εξουσιασετε τις μαζες …και αυτο καταφερατε…

  ειναι αρκετα 2014 χρονια ομως…
  τωρα παμε μπρος παλι

  με την Αληθεια την Γνωση την Ερευνα τον Αγωνα τον Ανθρωπο
  μεσα απο τις αρχες και τις ποιοτητες του υφους και του ηθους του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

  ((ο προσωπικος τονος του σχολιου μου ειναι ποιητικος και μεταφορικος και ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε κανεναν σας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ))

  αφου ετσι και αλοιως η παρουσια σας ειναι και αναγκαια και επιβεβλημενη και κινητρο εμβαθυνσης

  και ειστε συμπαθεις με τα ατεκμηριωτα παπαγαλιστικα κειμενα που αραδιαζετε οσαν …να συναντησατε και συνφαγατε μαζι τον μεσανατολιτη προφΥτη — μπερδευομαι για ποιον πρεπει να γραψω …για τον ΙησσουΧριστο η για τον ΣαουλΠαυλο…—

  θερμη παρακληση …τωρα ..ξαναδιαβαστε το κειμενο …μην το φοβαστε…

  • 0
   0
   ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΜΑ??
   ΤΙ ΑΣΥΝΑΝΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ.
   ΔΛΔ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥΣΟΣ,ΚΑΙ ΜΟΥΡΛΟΣ!!!!
   ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.
 16. 0
  0
  ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.
  ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ.
  ΚΤΙΣΜΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟΥ?
  ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ.
  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
  ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
  ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
 17. 0
  0
  πισω μου σε εχω σατανα !!!!!!
 18. 0
  0

  3.08
  παλαβωσε ρε απο τις στερησεις που επεβαλε η …Πιστη του σε Αυτον…
  και εβλεπε οραματα απο τα τραυματα της Ψυχης του …το 666 …και ο Ιωαννης ..και το ετσι και το αλοιως….

  πηγαινε σε ενα καλο μεντιουμ και θα σου τα πει πιο καλα απο οτι τα ειπε αυτος

  …αν και αν ειχες πραγματι σωστη ψυχικη ηρεμια και εσωτερικη πιστη θα μπορουσες και μονος σου να αφυπνησεις την διοραση σου …

  αλλα που σε αφηνουν αυτα που σου φΥτεψαν μεσα σου…2014 χρονια…

  μας πρηξατε με τις δηθεν βαθυστοχαστες ερωτησεις σας
  που ειναι βουτηγμενες μεσα στην κουτοπονηρια για να καταληξουν στον δογματισμο σας …για να επιβεβαιωθειται…

  Μπαμπη πως εκεινο…Μπαμπη πως ετουτο …φιλε το ετσι…φιλη το αλοιως..

  δεν το καταλαβαινεις οτι οι πολλες ερωτησεις και οι μανουβρες δεν προαγουν την Αληθεια…αλλα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που σας λεει το αρθρο…τον Σατανισμο!

  ηλιθιε ανεγκεφαλε που πας να μεταδοσεις Γνωση …με πονηριες!!!
 19. 0
  0
  Ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου Τούτου….Ο Μαγκας της φυλακης ειναι…οση δοξα εχει ο κανων κουμαντο βαρυποινητης…με ισοβια αμετακλητα και οριστικα. ο θεος να τον επιτιμησει….ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΜΗΣΕΙ._
 20. 0
  0
  Υπαρχει πολυ μεγαλη παραπληροφορηση σε αυτο το θεμα…μας εχουν κανει να μην ξερουμε τι να πιστεψουμε και να τοωγομαστε μεταξυ μας….(διαιρει και βασιλευε…)

  Εάν ψάξετε στην ιστορία περι εοσφόρου, σατανα, διαβολο κλπ θα δειτε ότι δεν έχει καμια σχέση έτσι που τον ξερουμε οι περισσοτεροι (αν και για μενα «σατανας» δεν υπαρχει…παρολο που πολλοι πιστευουν οτι τον υπηρετουν και τον λατρευουν)

  συν οτι βάση ΠΟΛΥ συγκεκριμένων παραγράφων σε βιβλία κάποιων συγγραφέων, στην βίβλο κλπ. έχουν παρερμυνευτει με αποτελεσμα να εχουν αλλαξει ολοκληρη την ιστορια…

  -Psilos-
 21. 0
  0
  Τι αρλούμπες Θεέ μου!!!
  Καλά το υπογράφει ο γράφων…..KC
  Karamalakas του Cerata
 22. 0
  0


  Με σεβασμο στην αξιοπρεπεια το ηθος και το υφος

  του/της 3.35 και του/της 5.32

  ειναι η αληθεια οτι προκειται περι πολυ επικινδυνου αρθρου
  για καποιους ανεγκεφαλους οπαδους

  αυτοι οι δυο ομως ξεχωριζουν για τις τοποθετησεις τους

  εχουν τον σεβασμο μου

  υ.γ:

  ΠΟΝΗΡΕ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ ΓΝΩΣΤΙΚΕ γιαννης-κοζανη
  ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ;
  Η ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΗ Η ΚΟΡΜΑΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!

  • 0
   0
   Μιλαμε μαλλον για κορμαρα καποτε ειπε σε σχολιο εχει αδερφη 1.80 αυτοs τι υψοs να εχει . Eχει και κορη με γαλανα ματια μαι μαυρο μαλλι. Αχ γιαννη που' σαι.
  • 0
   0
   Ο Γιαννης απο Κοζανη αυτες τις μερες υπογραφει συμβολαιο με το σατανα που τον καθιστα εκατομυριουχο στο Ντουμπαι. Ο Γιαννης θα αφησει το μαγαζι στη Λουκα και θα εχει μεριδιο σαν γκεστ σταρ σχολιαστης.

   Κυριε Γιαννη θα με παρετε κι εμενα βοηθο σας στην ξαπλα?
 23. 0
  0
  Σταματηστε να βλεπετε τα πραγματα με τα εβραικα γυαλια!
 24. 0
  0
  Μπραβο ! στην/στον nyeuis1!!!!

  το πνευμα σου γινεται ολο και πιο καυστικο ολο και πιο εξυπνο ολο και πιο δεικτικο!!!!!

  πραγματικη ΕΛΛΗΝΙΔΑ…πραγματικος ΕΛΛΗΝΑΣ….

  εξ αιτιας του σατυρικου πνευματος των σχολιων σου βγαζω το συμπερασμα οτι προκειται περι πολυ εφυους ατομου!!!

  μην χανεσαι απο την αυλη …ειναι ΣΥΝ η παρουσια σου (very…in)
  • 0
   0
   ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΟΝΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ?
   ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
   ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
   ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ,ΤΙ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ,ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΥΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΩΣ ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.
   ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΧΤΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.
   ΕΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΟΥ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.
   ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ.
   ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟΝ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ.

 25. 0
  0
  Το μεγαλυτερο τεχνασμα που καταφερε ο Σατανας ειναι να πεισει τους ανθρωπους οτι δεν υπαρχει!
  • 0
   0
   Θα συμφωνήσω μαζί σου . Δεν υπάρχει Θεός (λένε οι άθεοι) , άρα δεν υπάρχει κι ο σατανάς . Εκείνος όμως ( ο σατανάς) κάνει την δουλειά του. Όλοι εσείς οι πανέξυπνοι που υιοθετείτε τα του άρθρου , σας προκαλώ να σταθείτε προς ανατολάς και αφού κάνετε τον σταυρό σας προσπαθείστε να πείτε το "Πάτερ ημών". Τότε θα καταλάβετε πολλά .
 26. 0
  0
  Καλα κανει ο γιαννης και σας γραφει ολους γιατι ουτε απο λογια περνετε ουτε νουθετιστε απο αυτα οου σας λεει!!!!!!!!
  Γιατι λοιπον να χαλιετε με ασυναρτησιες αυτων που δεν ξερουν τι θελουν παρα μονο να τρολαρουν για να περνουν τον αδειο απο ουσια καιρο τους??????
 27. 0
  0
  …..ορε Λιακοπουλος που σας χρειαζεται ολους …….
 28. 0
  0
  …..ορε Λιακοπουλος που σας χρειαζεται ολους …….
 29. 0
  0
  Ανώνυμε 11:17, 11:18, έγραψες! Ένας Λιακόπουλος τους χρειάζεται. Παρεμπιπτόντως, μία είδηση από τον Λιακόπουλο: ετοιμάζεται ο αντίχριστος…Ε ρε γλέντια που θα κάνουμε με την πείνα που έρχεται…
 30. 0
  0
  –θεος της υλης————————–μεχρι εκει………………………………..τιποτα αλλο………………………………
 31. 0
  0
  Κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι η ο θιπι θαπε τα δυο φιλαρακια η μηπως οβ ρωμυλος και ο ρωμος α μαλλον ο δαμων και ο φιντιας ετσι ειναι μπλακυ τα μεγάλα πνεύματα συναντουντε η μαυρα η ασmπρα η γκρι
 32. 0
  0


  ρε συ ΜΠΑΜΠΗ
  σε χαρακτηριζω πιο εξυπνο και πιο εφυη απο αυτο το τρυπακι που εσκεμμενα σε εμπλεξε ο "θεουσος -πατερημας"
  δεν καταλαβαινεις οτι εχει βγει προς αγραν πελατων του δισκου τους
  και δεν λεει τιποτα παρα απο μπερδεμενες κουτοπονηριες
  για να προσηλυτησει στην Ε.Π.Ε. τους
  ξεκολλα εισαι πιο ψηλα απο αυτο που εμπλεξες
  σε χρειαζομαστε αλλου …μην τρως εδω την ενεργεια σου!!!!


 33. 0
  0


  ρε συ ΜΠΑΜΠΗ
  σε χαρακτηριζω πιο εξυπνο και πιο εφυη απο αυτο το τρυπακι που εσκεμμενα σε εμπλεξε ο "θεουσος -πατερημας"
  δεν καταλαβαινεις οτι εχει βγει προς αγραν πελατων του δισκου τους
  και δεν λεει τιποτα παρα απο μπερδεμενες κουτοπονηριες
  για να προσηλυτησει στην Ε.Π.Ε. τους
  ξεκολλα εισαι πιο ψηλα απο αυτο που εμπλεξες
  σε χρειαζομαστε αλλου …μην τρως εδω την ενεργεια σου!!!!


 34. 0
  0
  Μπλακυ γιατι γραφεις το Αυτον με κεφαλαίΑ
 35. 0
  0
  κουτη αν σου απαντήσουμε θα ξεπουπουλιαστείς ολο προκλησεις κι τσαφ τι φοβασε
 36. 0
  0
  Pου τον χρειαζόσατε μπλάκυ….πες το κ α θ α ρ α και ποσοι είστε
 37. 0
  0
  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ( ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ) :
  "TA NANTIA TAYTA" = TA ENANTIA EINAI ΙΔΙΑ .ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ : TA ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ. Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6 ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ" ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΖΩΗ ( ΥΒΡΙΔΙΑ ).
  • 0
   0
   ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ.
   ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΤΟΥΠΙΕ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΥ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ!!
   ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΑΘΟΥΝ.
  • 0
   0
   έχεις δίκιο για τον Ηράκλειτο,δεν μπορεί να είσαι μόνο καλός η μόνο κακός…είναι το ίδιο πράγμα…είναι παρα-φύση,αν είσαι μόνο πολύ καλός,τότε η φύση σε εκδηκείτε διότι είσαι πάντα μαλάκας,βαρετός,και καημένος,αν είσαι μόνο κακός πάλη η φύση θα σε εκδικηθεί δίοτι θα είσαι πάντα καθίκι,παρτάκιας,επικινδυνός,μη αξιός εμπιστοσύνης…αν προσέξεις και τα δυο έχουν κακό μέσα τους..κακό είναι να είσαι βαρετος και καημένος κακό είναι να είσαι και καθίκι και κανείς να μην σου έχει εμπιστοσύνη….όλα αυτά φένρουν την ΝΕΜΕΣΙΣ την αντίδραση στην δράση που έχεις κάνει…έτσι λειτουργει η Φύση άρα έτσι λειτουργεί και ο Θεός το συνπαν….άρα χρειάζεται ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
 38. 0
  0
  12.40
  εισαι τελειος ΒΛΑΚΑΣ
  ενας απολυτος ΗΛΙΘΙΟΣ
  δεν σας μαθανε στο κατηχητικο οτι ο ΣΚΑΣΜΟΣ αρκετες φορες ειναι πιο λειτουργικος απο την βλακεια της κουτοπονηριας σας

  ο 11.52
  καταθετει ΓΝΩΣΕΙΣ και αποκαλυπτει ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  και εσυ 12.40 με το κομμενο πετσακι σου πεταγεσε σαν το τσουτσουνι για να πεις …οτι …σου κατεβει…

  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ…ποτε δεν μπορεις να διαβεις τον ιδιο ποταμο !!!…
  ….μπορει τα αντιθετα να ομοια αλλα αυτο ισχιυει για την ιδια στιγμη
  του χωροχρονου και καμμια αλλη!!! αφου ολα μετα ειναι διαφορετικα…


  • 0
   0
   Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΤΗ Ε?ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΡΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ε?
   ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
   ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ!! ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ, ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ.
   ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
   ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ!
   ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ,ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΙΑΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΑΝΤΟΥ.
   ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
   ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ.
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
   ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟ,ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΕΩ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ.
   ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΔΩ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.
   ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ.
   ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙ ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΝΕΤΟ.
   • 0
    0
    Αν δεν είσαι εσύ εγωιστής και ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ που ΛΕΣ ότι μιλάει ο Θεός μέσα από εσένα τότε ποιός είναι εγωιστής και έχει τάση μεγαλομανίας????Φίλε είσαι ένα παράδοξο…όπως η θρησκεία σου!
    • 0
     0
     ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΩ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ/
     ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΥΔΑΚΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.
     ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΙΒΑΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ.
     ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
     • 0
      0
      Δεν σε είπα βαρεμένο…δεν νομίζω να σε έβρισα..σε είπα εγωιστή επειδή ο Θεός μιλά μέσα από σένα και παράδοξο επειδή λές εμένα και τον μπκα αης εγωιστές ενώ εσύ μιλάς για λίστες που "ξέρεις" με σιγουρία ότι είμαστε γραμμένοι και ο Θεός μιλά μέσω εσού!Βρεμένο δεν σε είπα!Προσέχω πάντα τι λέω και αμα ξεφύγω ζητώ συγνώμη…αν σε είπα τότε συγνώμη αλλα δεν νομίζω να σε είπα!
 39. Ηρακλειτος 26 Ιουλίου 2014 @ 17:21
  0
  0
  Αδελφοί να σας πω τι διαπίστωσα μετά τον θανατο μου,που ούτε και γω περίμενα η φράση αυτη να γίνει τροχος αλυσιδωτών αντιδράσεων.Απο εδώ πάνω που είμαι ο ποταμός φαίνεται ακίνητος σαν να μην ρει καθόλου.Ανικητη φαίνεται και η θάλασσα οπου τα ψαρια οπου και να πάνε θα ξαναγυρισουν στο ιδιο σημειο
 40. 0
  0
  Δεν ξερω τι είναι ο Σατανας, αλλα ξερω πια τι ειναι ο θεός…. ενας μισανθρωπος …!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί