19:49 - 24/03/2014

Ο Ρώσος Νεομάρτυρας Κωνστάντιος για τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται!

Ε, πλέον έχουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κάθε μέρα, ροή εξελίξεων και γεγονότων!!! Είναι πια ΟΛΑ τόσο ΠΟΛΥ καταιγιστικά, που σε δυσκολεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να τα συλλέξεις και να τα κατατάξεις, για να γράψεις έστω μία μικρή-μικρή (μικρούτσικη!) αναλυσούλα σαν την δική μου εδώ πέρα μέσα!… ΔΕΝ… ξέρεις πια από πού θα σου πρωτόρθει η κατραπακιά!!! Την μία σου ’ρχεται από Ουκρανία μεριά, την άλλη από Συρία, την άλλη από Αίγυπτο, την άλλη από Τουρκία!… Κτλ. κτλ. κτλ. Όλα, μα ΟΛΑ, πάνε να εκπληρωθούνε, να γίνουνε!

Ας πάμε λοιπόν τώρα να δούμε έναν ΑΚΟΜΑ Ρώσο Προφήτη και Άγιο, που ΔΕΝ τον ξέρουνε τόσο καλά οι Ομοεθνείς ΜΑΣ! Είναι ο Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος. Αυτός ήτανε ένα από τα παρακάτω δύο (όπως μας τα μεταφέρει η Παράδοση): ή ήτανε Ρώσος Νεομάρτυρας, που τον σκοτώσανε οι αντίχριστοι στις 26 Δεκεμβρίου 1743 στην Κωνσταντινούπολη, ή ήτανε Ρώσος επίσκοπος που ’λεγε και Προφητείες… Χμμμ… Τέλος πάντων, Ο,ΤΙ και να ’τανε εμάς μας νοιάζει που είπε κάποια ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ πράγματα, που «βγαίνουνε» τώρα στην εποχή ΜΑΣ!!!

Σε ένα χειρόγραφο της Μονής Κασταμονίτου του Αγίου Όρους βρεθήκανε κάποιες Προφητείες του.

Πάμε λοιπόν να τις δούμε! Έχουμε λοιπόν και λέμε (αυτά είναι τα κεφάλαια των Προφητειών του):

«Α. Θέλει γενεί ένας Βασιλεύς και αποθνήσκει.

Β. Ένας Μέγας Αυθέντης θέλει ετοιμάσει δια τον εαυτόν του ένα αιματώδη λουτρόν.
Γ. Ένας μεγαλύτερος μονάρχης θέλει λυπήσει κατά πολλά τον εαυτόν του.
Δ. Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι και αποκτούν δυνάμεις.
Ε. Ο φθόνος δείκνυται από τον Χριστιανισμόν.
ΣΤ. Δια 3 ημέρας θέλουσι φανεί εις τον Ουρανόν απερίγραπτοι κομήται και βρονταί.
Ζ. Συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Η. Εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.
Θ. Εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
Ι. Εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γενήσεται.
ΙΑ. Εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της Ανθρωπότητος.
ΙΒ. Θέλει εκλεγεί ένας Βασιλεύς από το Ημπέριον».

Ε λοιπόν… ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ δεν είναι ΟΛΑ τα παραπάνω;;; Ο Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος, είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αυτό, μας περιγράφει έναν απίστευτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, όπου και θα χαθεί το… ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! Μας περιγράφει δλδ. τον ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ!!!

Και να τι λέει σ’ ένα σημείο το προφητικό κείμενο του Κωνστάντιου του Ρώσου:

«Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα προς γενής ανακτόρων δειχθήση.

Ώδε Πύλη θρήνησον επ’ άκρα νέμων, στέφος γαρ εν σοί, το στέφος όταν άρη, προς ύψος ήξω την πατηθείσαν χάριν, εφευροί μοι και κόψατε και τέλος αλαζόνας. Οπηνίκα μεν εις Άδην τρέχειν πάντας τοις εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος. Φευ σοι Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ ως ξένος κίνδυνος, αλλ’ οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εν εξαμίλει. Γότθου συριγμός υιόν της Άγαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ω των συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος! μάλλον και τα πρώτιστα πάση τη κτίσει».

ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΝΙΑΣ:

1. ΟΛΑ αυτά που λέει ο Κωνστάντιος ο Ρώσος στην Προφητεία του είναι ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ! Για το… 2014 μήπως; Πάντως, ΟΛΑ μα ΟΛΑ αρχίζουνε και τελειώνουνε μέσα στην ΙΔΙΑ χρονιά! Άρα ο Γενικός Πόλεμος-Αρμαγεδδώνας θα αρχίσει και θα τελειώσει… ΦΕΤΟΣ!!! Δλδ. (θέλω να πω) την ίδια χρονιά θα αρχίσει και την ίδια θα τελειώσει…

2. Οι Ημερομηνίες που γράφει ο Κωνστάντιος ο Ρώσος (αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το πούμε!) ΔΕΝ είναι με το σημερινό Ημερολόγιο, δλδ. το Παπικό, αλλά με το ΓΝΗΣΙΟ Ορθόδοξο Χριστιανικό!!! Και άρα πάει 13 μέρες «πίσω»… Π.χ. εκεί που λέει «18 Μαρτίου», να διαβαστεί «31 Μαρτίου» κτλ. κτλ. κτλ.!

3. Μιλάει εκεί πέρα στην αρχή για κάτι Ηγέτες του κόσμου κτλ. κτλ. ΣΙΓΟΥΡΑ αυτά θα συμβούνε! Μήπως… μας λέει για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ κάποιου ή κάποιων από αυτούς;;; Ποιου; Του… Ομπάμα; Του… Πούτιν; Της… Μέρκελ; Του… Ερντογάν; Του… Άσαντ; Και ΤΟΣΩΝ άλλων!…

4. «Σηκώνονται οι καταφρονεμένοι» κτλ. κτλ. λέει ο Κωνστάντιος!!! Δλδ. ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝΕ οι Λαοί κατά των τυράννων τους, των ΕΒΡΑΙΩΝ τραπεζιτών, και… τότε θα γίνει ΤΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ!!!!!! Ή, για να το πω… πιο λαϊκά: ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ!!!

5. Μιλάει και για το ΜΙΣΟΣ που μας έχουνε ΕΜΑΣ τους Χριστιανούς Ορθόδοξους οι «χριστιανοί» (τάχα μου…) της Δύσης!!! Τι άλλο να πω εγώ εδώ πέρα;…

6. Λέει και για ΠΑΡΑΞΕΝΑ αστρικά φαινόμενα που θα γίνουνε, για φθορές σε ξηρά και θάλασσα, δλδ. σεισμούς, τσουνάμια και άλλα ΠΟΛΛΑ τέτοια!…

7. Λέει ΚΑΙ για ανυπόφορη ζέστη, που ΜΑΛΛΟΝ (για να μην πω: ΣΙΓΟΥΡΑ!) θα γίνει από την Ηλιακή Καταιγίδα που αναμένουνε στην NASA να γίνει… ΦΕΤΟΣ, δλδ. το καλοκαίρι του 2014!!!

8. Μιλάει και για… ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (!!!), «δύο ανήκουστοι πόλεμοι» (έτσι λέει), εννοώντας μάλλον πως το παγκόσμιο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» θα γίνει σε δύο βασικά μέτωπα… Ένα μάλλον εδώ πέρα στην Ευρώπη, Μεσόγειο, Μέση Ανατολή κτλ. κτλ., όπου θα χτυπιόμαστε ΕΜΕΙΣ οι Ορθόδοξοι με επικεφαλής τους Ρώσους κατά των μόγγολων και των σιωνιστών!!! Και το άλλο πιθανότατα στην Άπω Ανατολή, Ειρηνικό, Ινδονησία κτλ. κτλ., όπου θα «τρώγονται» οι Κινέζοι με τους αμερικάνους (σιωνιστές)!…

9. Λέει πως… στις 18 Δεκεμβρίου (31 Δεκεμβρίου με το Παλιό Ημερολόγιο!) ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! Φυσικά αυτό θα γίνει με ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, αλλά ίσως και με κάποια ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ που θα αποδεκατίσει σαν τις μύγες τον ανθρώπινο πληθυσμό!!! Αυτό θα πει ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!!!!!

10. Τέλος, λέει, πως θα εκλεγεί ένας Βασιλεύς από το Ημπέριον! Τι είναι πάλι αυτό το Ημπέριον; Οι ερμηνευτές θέλουνε να είναι ένα μέρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!!! Νησί, χωριό, βουνό; Θα δούμε! Πάντως… ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΑΣ!!! Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Που, φυσικά, θα ελευθερώσει ΟΛΕΣ τις Σκλάβες Πατρίδες ΜΑΣ και θα κυβερνήσει στην Κωνσταντινούπολη, την Πρωτεύουσα της Ελλάδας!!! ΑΜΗΝ!!!

Σόνια Μαυρίδου

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (88)

 1. 0
  0
  πω πωωωω…. ο.Ο ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
 2. 0
  0
  κιοφτέδες έχει….
 3. 0
  0
  ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …….ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

  ΠΙΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ….
 4. 0
  0
  ΑΜΗΝ ΙΧΝΚ
 5. 0
  0
  οι προφητειες με τις ημερομηνιες ειναι ψευτικες!!!μην ανεβαζετε ανοησιες!!!!!!!!1
 6. 0
  0
  Αυτοι οι προφητες του καλου θεουλη του γιαχβουλη εχουν μια μανια παντως να ψοφησουν την μιση , τα 3/4 της ανθρωποτητας !!
  ΙΔΙΑ μανια δεν εχει και η ΝΤΠ ??
  λεω εγω τωρα !
  ο ασχετος , ο 10 χρονος , ο εν τρικυμια εν κρανιο κλπ κλπ

  Ζ
  • 0
   0
   ΖΖΖΖΖΖΖΕΡΖΕΒΟΥΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!!
   ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΙΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ!!!!!!!
  • 0
   0
   τα σχεδια της ΝΤΠ προφητευουν ασχετουλη 10χρονε.πολεμοι γινονται ηδη γυρω σου,θα τους δεις οταν κατεβεις απο το ροζ συννεφακι σου..
   ΥΓ:οι συγκεκριμενη ειναι ψευτικη γιατι εχει ημερομηνιες.του κοσμα αιτωλου να διαβαζετε κ του παϊσιου.
  • 0
   0
   ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ……..Λ
  • 0
   0
   XAXAXA πόσο χαζός πρέπει να είσαι φίλε… καλά σου είπε ο άλλος φίλος. Πόλεμοι δεν έγιναν και γίνονται τώρα γύρω σου? αλλά εσύ που ζεις? κατέβα από το πολύχρωμο μονόκερο που καβαλάς!
   • 0
    0
    ΠΕς ρε εξυπνουλη εσυ !
    γιατι ΜΟΝΟ ειρωνευσαι ?
    βλακόμετρο εισαι ?
    • 0
     0
     είσαι χαζός, γιατί αν δεν κατάλαβες, σχολιάζουμε ότι έγραψες. Όχι ότι δεν έγραψες. Επίσης τι να σου απαντήσουμε καιμένε… Ερώτηση είναι αυτή που έκανες?
     • 0
      0
      Ara δεν ειναι περιεργο που κανουν την ιδια δουλεια ????
      ΔΕΝ παιζουν το ιδιο παιχνιδακι εις βαρος μας ??
      καλο ροχαλισμα
     • 0
      0
      θα μας πεσει κ εμας το iq με αυτα που γραφεις
     • 0
      0
      εχεις πολυ υψηλο αι αι αι κιου ???
      προσεξε μην πεσεις απ τα ψηλα ε !

 7. 0
  0
  10:55, πουλάκι μου δεν την παλεύεις, άσε καλύτερα, τα ίδια θα λέμε ξανά και ξανά, εκτός κι αν είσαι βαλτό πουλάκι…
 8. 0
  0
  και άλλος προφήτης?
  δύο είναι τα επαγγέλματα στην Ελλάδα με μεγάλη ζήτηση και έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτους:τραγουδιστής και προφήτης!
 9. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΣΟΝΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ …ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ [ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ]…ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ [ ΠΟΛΛΑ ] ΚΡΑΤΗ …ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ [ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ [ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ] ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΝΑΣΑ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ [ ΩΧ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΡΥΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ]…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ… ΠΑΛΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΩΤΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ [ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΟΒΟΡΟ ] ΚΥΒΕΡΝΟΟΠΛΟ…ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ [ 2 ΜΗΝΕΣ ]…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ …ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ [ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ] ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ….Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ] …ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ …ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ [ ΟΛΕΣ ] ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ …ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ]….ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ …ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ …ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΣΙΛΗΑ ΙΣΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ [ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ] … Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΤΟ BOEING AΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ…ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ …[ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ] ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ….
 10. 0
  0
  ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …….ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

  Ξεπρογραμματιστεiται! Δεν ειστε κομπιούτερ!
  ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ- ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ !….ΕΛΕΟΣ!
  ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ-ΛΑΓΝΟΙ !
  • 0
   0
   Η μιση η ανθρωποτητα ειναι γυρω στα 5 δις αν αναλογιστει κανεις οτι τα 2 δις βρισκονται μονο στη κινα απο αυτους πεθαινουν σε καθημερινη βαση απο πολεμους γυρω στο ενα κατομμυριο τη μερα υπερβολικος λογικα αριθμος αλλα πρεπει να υπαρχει ενα υποθετικο νουμερο απο αυτα τα 1 μυριο την ημερα εαν τα παρουμε με ενα ολοκληρο χρονο φτανουμε στα 365 μυρια αραγες απεχουμε πολυ ακομα και για το ενα δεκατο που ειναι ενα δις.
   Οταν θα πεθανει ο μισος ο πλυθησμος θα δουμε και θα κρινουμε τοτε εαν εχουμε παρει την πολη η οχι.
   Ως τοτε εχουμε ακομα καιρο .

   Και κατι Για το αρθρο για τη Κυρια Μαυριδου

   Τι προσπαθεις να κατανοησεις κατι που δεν πιστευεις??

   Οσο για τα λεγομενα του προφητη που παρουσιαζεις (εγω σαν χριστιανος δεν τον πιστευω) αυτα που λεει να ευχεσαι να μη γινουν ποτε γιατι αν γινουν δεν θα υπαρχει χρονος για τιποτα πλεον..

   Οσον αφορα τον πολεμο εαν πανε ολα προς τη χρηση οπλων.
   Εχω να πω οτι ο πολεμος δεν θα αρχισει απλα θα συνεχιστει στο επομενο σταδιο που σιγουρα δεν θα ειναι το τελευταιο του σταδιο…

   Ο πολεμος που ηδη μας κανουν κι εχει ηδη αρχισει ειναι οχι απλα οικονομικος ο πολεμος που μας κανουν ειναι ψυχικος και ηταν το λεγομενο πρωτο σταδιο η πρωτο κομματι του παζλ μετα ηρθε ο οικονομικος και τωρα(οπως ολα δειχνουν η τουλαχιστον καποια στιγμη αργα η γρηγορα) παμε στη χρηση οπλων που ομως δεν θα τελειωσει εκει.

   Το τελευταιο σταδιο θα ειναι εκπληξη για οσους επιβιωσουν.

   Δεν θελει πολυ μυαλο και δεν χρειαζεται να ειναι κανεις προφητης για να καταλαβει το τι γινεται γυρω του.

   Ο Ανθρωπος γεννιθηκε για την καταστροφη και δεν θα ησυχασει μεχρι να τελειωσει το εργο του..

   Αυτα!

 11. 0
  0
  ante maseyete kana trofeimo kai afeiste ths malkies , kai ta xaza okathe enas h profeites den exoyn na kerdisoyn tipote ,oyte na ofelithoyn se kati , antoixristh
 12. 0
  0
  κυρια μαυριδου μην με χαρακτηρισετε φαλοκρατη αλλα καλο ειναι να ασχοληθειτε με την τεχνη του κιοφτε και οχι την ερμηνεια προφητειων
 13. 0
  0
  ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕ ΑΙΩΝΕΣ.
 14. 0
  0
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ !! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !! , ΑΜΗΝ.
 15. 0
  0
  Πολύ συνωστισμός από προφήτες και προφητείες… Έχετε αναρωτηθεί ότι όλα αυτά είναι ένας σχεδιασμός για το τι επιθυμούν να κάνουν στην ανθρωπότητα;; Έχετε σκεφτεί ποιος είναι ο στόχος τους;; Έχουμε περάσει στην εποχη της διεύρυνσης της συνειδητότητας και αυτό παλεύουν να σκοτώσουν …. Αυτό που στοχεύουν όλες αυτές οι προφητείες είναι να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό το σκοταδισμό που απο αυτά τρέφονται….
  • 0
   0
   ναιιιι ρε παιδι μου γιατι αν δεν ηταν οι προφητειες θα ειμασταν μεσα στην ηρεμια,ειπα κ εγω τι μας ταραζει τοσο..ρε θελετε κ τα λετε η σας ξεφευγουν?
 16. 0
  0
  Θα γίνει της πουτανας το κάγκελο. ……..
  Το μόνο που θυμάμαι. …..
  • 0
   0
   Ο δορυφόρος θ'αγνιστεί
   ξάνα με πύρ θα λειτουργεί
   κλείστε τα μάτια θα φανεί
   Μα τον Κύνα !! δεν αργεί
 17. 0
  0
  12:02, μήπως λέω μήπως τώρα άνοιξες το βλέφαρο και είδες ξαφνικά ότι δε ζεις μέσα σε μια τσιχλόφουσκα;; Αν ΟΛΟΙ είχαμε διευρυμένη συνείδηση δε θα γινόταν πόλεμος πουθενά. Οι νεοταξίτες που κάνουν κουμάντο μας οδηγούν εκεί, όχι οι Γέροντες που σε ενημερώνουν για τα σχέδιά ΤΟΥΣ.
  • 0
   0
   προ-φυτεια
   τα λενε οι λεξεις
   ξυπνατε
   φυτευουν μεσα σας τον σπορο να περιμετε αυτο που λενε καθως σας εχουν ηδη στο τρυπακι της πστης
   αν και για τα περισοτερα αμφιβαλω οτι τα λενε γεροντες καθως οταν εισαι σε κατασταση μοναχισμου-μυστικισμου εχεις μια επαφη με το θειο θες δεν θες !
   τωρα βεβαια το θειο δεν ειναι παναγαθο !
   ειναι το ΠΑΝ , και το Α και το Ω (απο τον αγαπημενο σας θεο που πηρε χρισμα)
   100 φορες τα εχω γραψει αλλα ΔΕΝ λετε να καταλαβετε

   Ζ
   • 0
    0
    "φυτευουν μεσα σας τον σπορο να περιμετε αυτο που λενε καθως σας εχουν ηδη στο τρυπακι της πστης"

    πω πω…θέλεις να πεις ότι οι προφητείες είναι fake? Προφανώς και έχεις άγνοια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
  • 0
   0
   Ααααα ρε ΖΖΖΖΖΖΖΖ….τωρα καταλαβα…….ολοκληρη φυτεια ειναι στο μυαλο σου….τοση καλιεργεια λοιπον !!!!!
   Μπραβο!!!!γι αυτο τα λες 100 φορες και δεν τα καταλαβαινουμε…..ειναι υψηλης καλιεργειας…..μηπως ψηλωνει και γρηγορα???
   Ωστε το θειο….ποιο θειο αμε γυρευε τωρα…..δεν ειναι παναγαθο…..αλλα ειναι το ΠΑΝ…..ωρε απο παντου μπαζεις….ενα μπρος και δυο πισω….αλλα ειναι το Α και το Ω…
   ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..μας αφηνεις με ενα ΩΩΩΩΩΩΩΩ…..με το θειο σου το μη παναγαθο…….στο ξαναειπα…..τυφλοι τυφλους οδηγειτε….
   Ενας απ'τα ιδια
   • 0
    0
    ετσι ειναι ποντικακι αμαθεστατο !
    ενοιολογικη γλωσσα
    και ΕΣΥ και καποιοι αλλοι μονο φοβο πουλατε με τα γραφομενα σας οπως και η θρησκεια των εβραιοσπορων
    • 0
     0
     ετσι θα ηταν αν οι "προφητειες" γραφοταν με "υ".
     εσυ εισαι μες στην αμαθεια γιατι ολο μπουρδες λες χωρις ουσια
     • 0
      0
      κι ο δαιμων γραφοταν με η
      δαημον = ο γνωστης
      αντιθετο αδαης
      σαν εσενα ενα πραμα
     • 0
      0
      δαιμων<δαιω(=διαιρω)
      για να μαθαινεις.τι αλλο θα ακουσω απο σενα πια?
     • 0
      0
      η ιδια ριζα ειναι ωρε ζλαπι
      δαιμων ή δαημων
      ο γνωστης , αυτος που διαμοιραζει δικαια
      Ὦ Νέμεσι, κλήιζω σε, ѳεά, βασίλεια μεγίστη, ……………………………
      ἐν σοὶ δ' εἰσὶ δίκαι ѳνητῶν, πανυπέρτατε δαῖμον.

      γκεγκε ??
      ή μππεεεε θα πεςι παλι ?
  • 0
   0
   Ρε 8.35……εμεις πουλαμε φοβο η εσεις???
   Εμεις λεμε προσεχε…..δεν λεμε καντο καημενε και μη φοβασαι
   Ελ καημενε παρε δανειο…..τι φοβασαι???και τωρα τον εχετε γονατισμενο και φοβισμενο.
   Ασε ρε……κατι τετοιους σαν εσενα τους ξερουμε.
   Τι εισαι 15-16χρονων κοριτσι???μη φοβασαι τραβα στο κρεββατι και αν μεινει εγκυος την κατακρεουργειτε κομματιαζοντας και το εμβρυο….
   Ασε ρεεεεεε…..σας μαθαμε……πουλατε ταχα ελευθερια εσυ και οι ομοιοι σου και μετα τους περιμενετε στη γωνια….
   Ποσα και ποσα ακομη θα μπορουσα να σου λεω…..που πατε σαν χανοι χορευοντας νομιζοντας ελευθεροι στο στομα του λυκου…..ασχετοι….εεεε…ασχετοι.
   Βαλτε αυτο το ρημαδι το μυαλο να δουλεψει.
   Ενας απ'τα ιδια
   • 0
    0
    κοριτσια 15-16χρονων ονειρευεσε εσυ ???
    χαχαχαχαχαχα
    • 0
     0
     αυτο βρηκες να του πεις μετα απο οσα σου πε?μετα φταιω εγω που σε λεω 10χρονο?η εισαι απλα καθυστερημενο..
     • 0
      0
      πωωωωωω
      με προσβαλες !!
      χαχαχαχαχαχα
     • 0
      0
      ο σκοπος μου δεν ηταν να σε προσβαλλω αλλα να σου δειξω οτι δεν εχεις να απαντησεις τιποτα σ αυτα που σου λεει γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!γι αυτο σταματα να μιλας,αφου ποτε δε λες τιποτα.
     • 0
      0
      τι περιεργο που ποτε δεν απαντατε !!!
      εσεις που ξερετε !!
 18. 0
  0
  Μπραβο ρε Ζ ας' τους να λένε
  • 0
   0
   τωρα εσυ καταλαβες τι θελει να πει ο Ζ?παρολο που ουτε εσυ πιστευεις σε ειχα σε μεγαλυτερη εκτιμηση γιατι τουλαχιστον δε λες τις βλακειες που μας εχει ταραξει ο Ζ..
   • 0
    0
    βλακειες των ιερων κειμενων σας !
    πωωω !! στη κολαση θα πας !!
    • 0
     0
     ο,τι σου ρχεται στο κεφαλι λες..το δημοτικο το εβγαλες?
     • 0
      0
      οχι !
      ειμαι κατωτερος ανθωπος ???
      ουστ ρε !
     • 0
      0
      οχι δεν εισαι κατωτερος αλλα εξηγειται η κατασταση σου.ακου λοιπον καποιους που εχουν γνωσεις κ μιλας ακαταπαυστα λεγοντας αηδιες αναιδεστατε!
     • 0
      0
      μα μιλαμε για αηδιες ΕΒΡΑΙΚΕΣ !!
      χαχαχαχαχα
 19. 0
  0
  ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
 20. 0
  0
  δεν ξέρω γιατί αλλά όλες αυτές οι "περίεργες" προφητείες μου φέρνουν στο νου ακριβώς ότι οραματιζόντουσαν οι Εβραίοι επί ρωμαϊκής κατοχής για τον "Μεσσία" τους και μετά τους "κάθισε" ο Ιησούς.
  Σόρυ τώρα αλλά η "αόρατος αρχήν" είναι πολύ κακό πράγμα.
  • 0
   0
   ετσι ειναι !
   αλλα που να καταλαβουν τα μπεεεε
   • 0
    0
    εσυ που δεν εισαι μπεεε μη μου ταραζεσαι αδικα κ μου παθεις τιποτα συνεχισε τον υπνο σου..
  • 0
   0
   Δεν τους "εκατσε"ομως…..τον σταυρωσαν……πως ακριβως τους εκατσε δλδ.
   Εμεις ακουσαμε και ακολουθησαμε γτ το 12θεο ηταν μεχρι εκει απαντησεις στα ερωτηματα των Ελληνων δεν ειχε πια να δωσει και αυτες τις εδωσαν τα ευαγγελια…..τι δεν καταλαβαινετε.
   Ουδεις προφητης μετα Χριστον …..οι προφητες μιλουσαν για την ελευση του Χριστου.
   Τωρα αν καποιοι μοναχοι προορουν κατι και το λενε ο χρονος θα δειξει αν αυτο ειναι αληθεια η πλανη.
   Δεν τρελενομαστε κι ολας……το ακουμε και μεχρι εκει……δεν εχει να προσθεσει κατι στην ζωη ενος χριστιανου.
   Ειπαμε….ο Θεος μεθ'ημων…..τις καθ'ημων???
   Πιστευετε εσεις οτι τα γεγονοτα καθοριζονται απο τις προορησεις καποιων γεροντων???
   Αν πιστευετε κατι τετοιο ειστε για κλαμματα.
   Ενας απ'τα ιδια
   • 0
    0
    ποιο δωδεκαθεο ρε ανιστορητε εβραιοδουλε ????
    και τι απαντησεις δινουν τα ευαγγελια ??
    για πες ?
    τι λενε για μετα θανατον τα ευαγγελια σου
    αρες μαρες κουκουναρες ?
    • 0
     0
     δωδεκαθεο ρε βουρλο!you know δωδεκαθεο?εκει που πιστευαν οι αρχαιοι ελληνες helloooo!!! τελικα εισαι πιο στοκος απ οτι νομιζα.αφου δεν εχεις ανοιξει βιβλιο τι μιλας και εκτιθεσαι?αντε διαβασε πρωτα να δεις τι λενε για τη μετα θανατον ζωη κ μετα τα λεμε παλι!αντε μας εσκασες με την απεραντη αμαθεια κ βλακεια σου!!!
     • 0
      0
      βρε βλακομετρα πανηλιθια δουλικα που προσπαθω να ειμαι και ευγενικος !
      για πες μου ΜΙΑ , μονο ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ !!!
      επειδη τα λετε πολλες φορες δεν παει να πει οτι ειναι και αληθεια !
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ΅ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ !!
      ρωμαικο δημιουργημα ειναι !
      ανοστοριτοι ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΤΕς ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !!
     • 0
      0
      ποιος σου εχει προκαλεσει τετοια συγχιση στο κεφαλι σου?
     • 0
      0
      αυτο ειναι απαντηση ωρε μυρηκαστικο ????
      σταματηστε να αναμασατε τις ιδιες αηδιες !!
      ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ !!
      ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!
      αι κουραγιο !
  • 0
   0
   Ρε 2.35 τι να απαντησω σε ατομο με καμμενα εγκεφαλικα κυτταρα????
   Οτι και να σου πω δεν προκειται να καταλαβεις γτ εχεις αγνοια και οχι μονο εχεις αγνοια αλλα δεν θες και να μαθεις…..αυτα που ρωτας δεν ειναι κρυφα…..ανοιξε το ευαγγελιο διαβασε κανενα βιβλιο για την μετα θανατον ζωη και θα σου λυθει η απορια…..τωρα σε ενα σχολιο πολλα ζητας
   ενας απ'τα ιδια…..η ενας εβραιοδουλος κατα τα λεγομενα σου..
   Εεεεε φιλαρακο????δες πως μας κανανε δουλους οι ομοιοι σου που διοικουσαν και διοικουν την χωρα απεναντι στους δανειστες μας που πισω τους ειναι το Εβραικο κεφαλαιο.
   Κατ αυτη την εννοια ναι ρε κρυφοφιλοεβραιε μας κανατε ολους τους Ελληνες Εβραιοδουλους εσυ και οι ομοιοι σου.
   Ενας απ'τα ιδια
   • 0
    0
    μας καναν δουλους γιατι μειες δωσαμε και δινουμε ελευθερη σκεψη και βρηκαν την ευκαιρια με τον θανατο το μεγα Αλεξανδρου και μας χτυπησαν στο θυμικο !
    συν το οτι ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ και μας κλεβαν !
    Πιστεψτε στον εβραιο μισανθρωπο θεο !
    αλλα για πες τε μου ΕΝΑ αλλο τομεα που διεπρεψαν οι εβραιοι εκτος απο την κωλοθρησκεια τους !!ΕΝΑΝ
  • 0
   0
   Ποιος ρε βλαξ σε εκανε δουλο???ο χριστιανισμος???ασχετε…..η Ελλαδα κατακτηθηκε απο τους Ρωμαιους πριν την εμφανιση του χριστιανισμου και αν κατι διατηρησε την γλωσσα και την συνεχεια αυτου του εθνους ηταν η εκκλησια με τα ευαγγελια της.
   1900 χρονια περιπου στην αφανεια ποιος τον διατηρησε ρε ασχετε να υφιστατε για τοσους αιωνες????
   Για να βγαινεις τωρα εσυ να μας αμολας τις π@π@ριες σου.
   Που διασωθηκαν οσα διασωθηκαν απο την αρχαιοτητα εως σημερα ρε κοκορομυαλε???
   Ακομη και η βυζαντινη μουσικη ρε βλαξ ειναι συνεχεια της αρχαιας ελληνικης μουσικης….να δω τι αλλο θα μπορουσε να την φθασει ως τις μερες μας….εννοειται και τα παραδοσιακα μας τραγουδια και χοροι.
   Αντε ασχετε διαβασε εσυ λιγο….μπορεις.
   Ενας απ'τα ιδια
   • 0
    0
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΟΥΛΟΙ
    • 0
     0
     Εσυ προσεχε να μην καψεις τον εγκεφαλο σου,και ασε τις @@ριες σου γι'αυτους που δεν ξερουν και τσιμπανε…ασχετο παπαγαλακι της παγκοσμιοποιησης.
  • 0
   0
   Ναι ρε πανηλιθιε ξεχασα….στο σπιτι του παππου σου τα βρηκαν.
   Νεοταξιτη τετοια λεγε.
   Ενας απ'τα ιδια
 21. 0
  0
  12:02 Άσε λοιπόν τις περίεργές προφητείες και γύρνα πλευρό, όλα καλά όλα καλά, συνείδηση ΜΗΔΕΝ.
 22. 0
  0
  3:51 γιατι ρωτησες τιποτα?πεταξες απλα μια κοτσανα οτι ισχυει σα γεγονος!ρε ορνιο ουτε για τους αρχαιους Ελληνες δεν ξερεις και εχεις το θρασος να λες σε εμας για σκεψη!τοσο λοβοτομημενος πια??????
  • 0
   0
   τι να ρωτησω !
   εσεις λετε οτι ειχαν οι Ελληνες δωδεκαθεο !
   και αφου ΔΕΝ υπαρχει ιστορικα τετοιο πραμμα πεταγσαι εσυ και μιλας για συγχιση !
   αι σκεψου λιγο !
  • 0
   0
   ζλαπι μονο χαρακτηρισμους αλλα απο ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΙΠ !!
   αι παγενε στον εβραιο θεο σου !
   • 0
    0
    αφου εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα,τοσα κ τοσα σου χουμε πει,δεν εχουμε ορεξη να ασχολουμαστε με καθυστερημενα ανιστορητα.κ τον ιδιο το Χριστο να δεις μπροστα σου παλι τα ιδια θα λες μες στην τυφλα σου!
   • 0
    0
    Φιλε,και ασχετος εισαι,και δεν ξερεις οταν σου μιλαει ο αλλος με στοιχεια να το "βουλωσεις" ευγενικα.
    Ο Χριστος ειναι ΘΕΟΣ ολου του συμπαντος,ολου του κοσμου,γι'αυτον σταυρωθηκε και θυσιαστηκε ΚΑΙ ΟΧΙ μονο για τους εβραιους, που λες,που στο κατω κατω ΟΥΤΕ πιστευουν σε αυτον,ΟΥΤΕ τον δεχονται.
    Αυτοι τον σταυρωσαν.Σχολειο αφου δεν πηγες,τι καθεσαι και λες μπιπ στις μπιπ!;;;
    Λες που λες @@κιες,προσεχε πανω στα νευρα σου και την ασχετοσυνη σου τι λες.
    • 0
     0
     θεο ολου του συμπαντος των χρισαν το αμαθεστατο παπαδαριο και βασικα ο κωνσταντινουλης !
     αλλα εχετε μεγαλη επαρση !!
     χαχαχαχα
     ακου θεο ολου του συμπαντος !!!!
     χαχαχαχαχαχα
 23. 0
  0
  Μπορεί να λένε ότι όποιος λέει για ημερομηνίες είναι λάθος. Όμως…
  Κάποια συμπαντικά γεγονότα είναι προβλεπόμενα, δεδομένα και χρονικά προσδιορισμένα…πχ. εκκλέιψεις ηλίου, σελήνης και ούτω καθεξής. Κατά κάποιο τρόπο, λένε ότι όταν το σύμπαν αναταράσσεται, τότε συμβαίνουν και πόλεμοι… άλλωστε έχει γίνει μεγάλη αναφορά στα "αιματηρά φεγγάρια" τα οποία θα δούμε φέτος και ουσιαστικά συνδέονται με προφητείες αποκάλυψης Ιωάννη, Αγ. Ανδρέα Σαλού, Ιωήλ. Αυτά μπορεί να εξυπηρετούν κάποιο ανώτερο πνευματικό σκοπό και άρα οι ελίτ να περιμένουν να εκπληρώσουν τα σχέδια τους την κατάλληλη χρονική στιγμή…Λέμε τώρα, μια υπόθεση έκανα για να δικαιολογήσω τη πιο πάνω προφητεία. Κρατάμε βέβαια και το γεγονός ότι στην πιο πάνω προφητεία ΔΕΝ αναφέρεται χρονιά, αλλά μόνο η ημέρα και ο μήνας.

  Κ.Α
  • 0
   0
   Eνδιαφερουσα αποψη !
   Μπορεις μηπως να πεις που περιπου το λεει στην αποκαλυψη αυτο για τα φεγγαρια ?
   Ευχαριστω
   Ζ
   • 0
    0
    "Είδα τότε το Αρνίο ν’ ανοίγει την έκτη σφραγίδα. Τότε έγινε σεισμός μεγάλος, ο ήλιος έγινε μαύρος σαν πένθιμο ρούχο, το φεγγάρι έγινε ολόκληρο κόκκινο σαν αίμα, 13και τ’ αστέρια του ουρανού έπε­σαν στη γη σαν τα άγουρα σύκα, που τα ρίχνει η συκιά όταν τη φυσάει δυνατός άνεμος• 14ο ουρανός εξαφανίστηκε όπως τυλίγεται με μιας ένα κυλινδρικό χειρόγραφο, κι όλα τα βουνά και το νησιά μετακινή­θηκαν από τη θέση τους. 15Τότε οι βασιλιάδες της γης και οι κυβερνήτες, οι στρατηγοί, οι πλούσιοι, οι δυνατοί και όλοι, δούλοι κι ελεύθε­ροι, κρύφτηκαν στις σπηλιές και στα βράχια των βουνών 16και είπαν στα βουνά και στα βράχια: «Πέστε πάνω μας και κρύψτε μας απ’ αυτόν που κάθεται στο θρόνο κι από την αργή του Αρνίου. 17Έφτασε η μεγάλη ημέρα της οργής του• ποιος μπορεί να την αντέξει;"

    Αυτό ουσιαστικά που λέει, είναι ολική έκκλειψη ηλίου με ακολουθία ολικής (αν δεν κάνω λάθος) έκκλειψη σελήνης που σαν αποτέλεσμα θα έχει και το κόκκινο χρώμα. Επίσης ενδιαφέρον φαίνεται και το γεγονός ότι αναφέρει ταυτόχρονες ταραχές, σεισμούς, πτώση αστεριών, φυσικές καταστροφές κλπ.
    Παρόμοια περιγραφή δίνει και ο Αγ Ανδρέας δια Χριστό σαλός, αλλά θέλει προσοχή διότι τα γεγονότα ενδεχομένως να μην αναφέρονται στην ίδια χρονική περίοδο.
    Ο δε προφήτης Ιωήλ αναφέρεται σε αυτό το φαινόμενο σαν προάγγελο του ερχομού του Χριστού, και απο ότι είδα αρκετοί Χριστιανοί Προτεστάντες και όσοι πιστεύουν στην «αρπαγή» πριν τη Δευτέρα Παρουσία, περιμένουν ότι φέτος αυτό θα συμβεί με τη παρουσία των φεγγαριών (η αρπαγή δλδ)
    Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως

    Κ.Α
 24. 0
  0
  Μην λετε μαλακιες οσοι δεν γνωριζετε…Απο την στιγμη,που οποιος επικαλειται και λεει οτιδηποτε αναφερει ημερομηνιες κ.α,ειναι ψευτικα.
  Ειναι δυνατον να ξερουν οι δηθεν προφητες ημερομηνιες και ωρες,οταν πουθενα δεν εχουν αναφερθει αυτα,ουτε απο τον ιδιο τον Χριστο.
  Σημαδια ναι,ημερομηνιες ΟΧΙ!
  Oσοι το κανουν και τα ισχυριζονται ειναι αιρετικοι,και δεν εχουν καμια θεση και σχεση με την Ορθοδοξη εκκλησια.
  • 0
   0
   η ορθοδοξη εκκλησια σαν αιρεση του ιουδαισμου ειναι ΠΟΛΥ αξιοπιστη !!
   τι να σε πω !!
   μες την αξιοπιστια !!
   της ΜΠΟΥΡΔΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί