18:13 - 09/10/2014

Ο Πυθαγόρας και η δημιουργική γλώσσα της ζωής.

Ο Πυθαγόρας και ίσως ο Λεονάρντο της Πίζας (γνωστός και ως Fibonacci) ήταν σε θέση να διαλευκάνουν με μαθηματικές φόρμουλες τα μυστικά της δημιουργίας. Τα πάντα στο σύμπαν μας είναι δομημένα με παρόμοιο τρόπο.

Ο Πυθαγόρας όμως προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα ​​από όλους τους άλλους, είναι απο τους λίγους που δήλωσαν ότι όλοι οι πλανήτες στο γαλαξία μας κατοικούνται. Ειδικά αναφέρθηκε οτι πέρα από το ηλιακό μας σύστημα ζουν σε πλανήτες ευφυή όντα που αποτελούνταιται σύμφωνα με τον Πυθαγόρα από καθαρή ενέργεια. Τα λιγότερο ευφυή είδη ζουν στο ηλιακό μας σύστημα. Ο Πυθαγόρας πίστευε επίσης ότι, αν επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι πραγματικά πιο σημαντικό στη ζωή, κάθε ζωντανό ον, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου, τελικά θα εξελιχθούμε σε ενεργειακά όντα. Μάλλον εννοούσε την θεική μας υπόσταση.

Γιατί ο Πυθαγόρας έκανε αυτή τη δήλωση; Τι ήξερε αυτός που εμείς δεν ξέρουμε και απο που πήρε ο Πυθαγόρας τις τεράστιες γνώσεις του; Είχε έρθει ο Πυθαγόρας τότε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς; Όλα αυτά τα ερωτήματα είναι δυστυχώς αναπάντητα, αλλά αυτό καθιστά το θέμα εξίσου ενδιαφέρον. Μας είναι γνωστό οτι επιρεάστηκε αρκετά απο την Ανατολική φιλοσοφία.

Εκτός από τη μαθηματική βάση που προφανώς ολόκληρη η ζωή βασίζεται, οπουδήποτε στο σύμπαν, έγιναν και άλλες ανακαλύψεις που ίσως πάνε παραπέρα από τα ευρήματα του Πυθαγόρα. Το νερό που έχουμε σε αφθονία σε αυτόν τον πλανήτη, φαίνεται να έχει μνήμη. Και αποθηκεύει όχι μόνο τη μουσική (και δόνηση), αλλά και άλλες πληροφορίες.

Έτσι, το νερό μπορεί να θυμάται τη μουσική αλλά και τις προθέσεις που κάποιος μπορεί να έχει και ακόμη και τις σκέψεις του. Με τη γνώση ότι η Γη μας, και ότι ζει επάνω της σε πολύ μεγάλο βαθμό αποτελείται από νερό, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι με τις σκέψεις μας θα μπορούσαμε να επηρεάσουμε τα πάντα επάνω στον πλανήτη μας. Ο Masaru Emoto απέδειξε ότι το νερό στην πραγματικότητα μπορεί να αποθηκεύσει πληροφορίες διαφορετικής φύσεως.

Στο βίντεο θα δείτε τους φοιτητές και τις τέσσερις σταγόνες του νερού σε ένα γυάλινο πλακίδιο, και οι 4 σταγόνες μοιάζουν σαν να έχουν παρόμοια δομή. Δηλαδή κάθε μαθητής θα μπορούσε να παράγει τέσσερις σχεδόν πανομοιότυπες σταγόνες, αλλά κανείς δεν μπορούσε να αναπαράγει την σταγόνα κάποιου άλλου. Πως εξηγείται αυτό;

Το πείραμα μπορεί να γίνει και με μουσική και με την αμμο. Σε διαφορετικές συχνότητες, μπορείτε να δείτε διαφορετικά πρότυπα και σχέδια.

Οι σκέψεις μας επομένως, είναι σε θέση να μπορούν να δημιουργήσουν. Με αυτή τη σκέψη πολλοί ερευνητές έχουν κάνει πειράματα για να δούν αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Τα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν έγιναν με μεγάλες και μικρές ομάδες ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν την ίδια ιδέα να την στείλουν στο πεδίο, ή όπως ο Lodge και άλλοι ονόμασαν, τον αιθέρα. Φυσικά, τα πειράματα υπονομεύονται από πολλούς που θεωρούν τους εαυτούς τους «επιστήμονες».

Η «επιστήμη» όμως γνωρίζει και επιστήμονες που τολμούν να σκεφτούν…τι θα λέγατε για ένα πείραμα από τους αναγνώστες των Κατοχικών νέων; Αφήστε τις ιδέες σας και τις πιο καλές ίσως και τις χρησιμοποιήσουμε για το πείραμα.

Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  θα καταθετεις και συ .κοραξ καντο κοραιξ ε καλυτερο δεν ειναι σαν αστεριξ.Οσο για την ανατολή …ειχαν ενα μυστικό εκει που ταραζε τα νερα το ξεχασαν μετα ομως …βλέπεις κάτι πιό δυνατο διεκδικει μοιρα στον ηλιο
 2. 0
  0
  Σε εποχές ο κλέψας του κλέψαντος …να όπως τώρα ποτέ δέν μπορείν να ξέρεις ποιός πρωτοανακάλυψε την αλήθεια…Εξάλου τι σημαίνει ανατολή αφού κάθε λεπτό η ανατολή μεταφέρεται. και η δύση το ίδιο αυτο που ειναι σταθερό ειναι ο βοράς και ο νότος σαν σιγουρα πως ειναι
  • 0
   0
   ποιά ανατολή φίλε μου,τα μαντεία και τα μυστήρια(μύστες-Σελλοί) τι ρόλο βάραγαν,τόσοι πολιτισμοί υπήρχαν στην Ελλάδα(Σαντορίνη-Κρήτη-Μαγνήτες-Μινύες) πριν τον Πυθαγόρα χιλιάδες χρόνια πριν!Έλεος ποιά, σώνει ντε και καλά από την ανατολή!Δεν πρόκειται να σας περάσει!
 3. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΚΙ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ….
  '' ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ''' ΛΕΣ…
  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ …ΜΟΝΟ ΕΝΑ … '' ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ '' ….ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ [ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ] ΣΥΓΡΑΜΜΑ …ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΣΟΥ… ΠΕΡΙΜΕΝΩ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ…ΦΙΛΗ ΒΑΒΑΤΙΒΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΜΠΟΛΑ ΚΟΛΗΣΕ…
  • 0
   0
   ++++++++++++++++++++++ που είσαι ρε Γιαννή,χάθηκες,όλα καλά ελπίζω!
   • 0
    0
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΜΠΗ…ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…

    ΦΙΛΟΙ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ …ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ
    [ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ …ΧΑ ΧΑ ]

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  • 0
   0
   Φίλε Γιάννη εννοώ οτι ο πυθαγορας λόγω των ταξιδιών που έκανε στην Μεσοποταμία και Αίγυπτο ήρθε σε επαφή και με αλλους πολιτισμούς. Το θέμα της μετενσαρκωσης προέρχεται απο εκεί.
   ΚΟΡΑΞ
   • 0
    0
    ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ…ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ …

    ΜΑ ΜΟΝΟ…………….Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ……. .

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 10 Οκτωβρίου 2014 @ 04:55
  0
  0
  ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΡΕΕΕ… ΕΠΙΕΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ "ΜΥΗΘΗΚΕ" ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ…

  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ "ΜΥΗΘΗΚΕ" ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ??? ΜΗΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ "ΜΥΗΘΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ??? ΜΗΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΝΤΑΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΡΓΟΣ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ???

  ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΥΜΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…

  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ??? Ε???
  • 0
   0
   +++++++++++++++++++++++.έτσι,έτσι.Φίλοι στο διαδύκτιο γίνετε τις τρελής,θέλουν να περάσουν ότι Ελληνικό,είναι εξ-ανατολών και έχουμε και καταγωγή από Εβραίους η Αφρική!Το κακό είναι ότι πολλοί Έλληνες που δεν ξέρουν ιστορία ….τα πιστεύουν ΧΑΠΑΤΑ ….και γίνονται και "φανατικοί" Κοινωνοί σε αυτό.
  • 0
   0
   φίλε τι εννοείς για 3 "ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΥΜΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ"…για πες?
 5. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 10 Οκτωβρίου 2014 @ 10:14
  0
  0
  TIΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ… ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ???


  ΜΟΝΟ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ … ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ…

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ , Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ Μ-Ο-Ν-Ο ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ !!!

  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ !!!
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ… ΠΡΟΚΛΟ-ΠΟΡΦΥΡΙΟ-ΠΛΩΤΙΝΟ-ΙΑΜΒΛΙΧΟ… Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Κ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΚΡΙΤΟ…
  • 0
   0
   Δεν το ξέρω,αλλά το έχω καταλάβει,αφού π.χ. ιστορικά δεν κολάνε οι Άθλοι του Ηρακλή με τα αργοναυτικά και με την 1 εκστρατεία του στην Τρωάδα,καθώς και με την εκστρατεία του στην ινδία,πρέπει τουλάχιστον να είναι 3 Ηρακλειδής και όχι ένας(πότε πρόλαβε όλα αυτά σε μια ζωή-αλλά και χρνολογικά δεν τεριάζουν),καθώς και ο Διόνυσος πρέπει να είναι 3 και όχι ένας,και νομίζω ότι και ο Αλέξανδρος σαν "νέος Διόνυσος"έκανε ότι έκανε.Πολλοί στην ιστορική αρχαιότητα έλεγαν ότι είναι "ο νέος Διόνυσος¨και ήθελαν να ενώσουν ανατολή και δύση(Μάρκος Αντώνιος,Δημήτριος πολιορκητής,Οκτάβιος αν δεν κάνω λάθος,Μιθριδάτης κλπ κλπ.αλλά και σαν Ηρακλής….εξού και πολύ να φορούν λεοντή(Μιθριδάτης-Αλέξανδρος)
  • 0
   0
   θυμάμαι και τον Ερμή τον τρισμέγιστο η αλλίος και τρις γέννητο
 6. 0
  0

  ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ…

  ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ……..

  ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΦΟΙΝΙΚΙΣΤΕΣ" , ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΟΦΟ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…..

  ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΤΟΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" κ. ΜΠΕΡΝΑΛ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ , ΜΕ ΤΗΝ " ΜΑΥΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ " ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣΕ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ….ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ….ΑΦΡΙΚΗ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ….

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ " ΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΣ ", ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ, Ο Χ Ο Σ Ρ Ο Η Σ ΚΑΙ Ο Α Β Ε Ρ Ο Η Σ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΦΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΟΥΣ " ΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΣ " ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…….

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ " ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΩΜΑΝΟΥ.

  ΤΟ " ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΦΩΣ ", ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Α – ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…..

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΟΥΛΩΝ .

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ. ΑΛΛΑ Ο ΦΟΡΜΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ .
  ΕΝΩ Ε ΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο Π Α Σ Ι Ω Ν.

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ " ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ", ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ :

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟΥ Ε Υ Θ Υ Φ Ρ Ο Ν Ο Σ , ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ , ΕΝΩ Ο Ε Υ Θ Υ Φ Ρ Ω Ν , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΛΕΙ Μ Η Ν Υ Σ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Π Α Τ Ε Ρ Α ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΠΕΘΑΝΕ…..ΚΑΙ ΕΤΣΙ , Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ !!!

  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ….ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ….
  ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ …..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 7. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 10 Οκτωβρίου 2014 @ 18:08
  0
  0
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙΣ…ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ…ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΥΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟ ΦΩΣ", ΤΟ ΠΡΩΤΟΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΣΑΝ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ… Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί