07:28 - 12/11/2014

Ο Πάγκαλος «ξαναχτυπά»: Κοπρίτες και κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι

Ο Πάγκαλος «ξαναχτυπά»: Κοπρίτες και κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι

«Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δε θέλουν την αξιολόγηση»

«Κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» είναι για τον Θεόδωρο Πάγκαλο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm τέθηκε υπέρ της αξιολόγησης στο Δημόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την ανικανότητά μας να αξιολογήσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους θα την καλύψουμε με την Τρόικα; Ό,τι μας ζητάει η Τρόικα, δεν πρέπει να το κάνουμε; Αυτό είναι το θέμα; Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους;» είπε ο πρώην υπουργός για να συνεχίσει πιο επιθετικά: «Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει την αξιολόγηση, που είναι η μελλοντική κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται».

Για την τρόικα και την αξιολόγηση, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Θεωρώ ότι χρήσιμο ήταν το οικονομικό μέρος του μνημονίου, της τρόικας και του ΔΝΤ που αποτελούσε προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση, διότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν συμφωνούσε για πρωτοβουλίες του ΔΝΤ και άρα γι’ αυτό αξίζει την «κατάρα» μας. Δεν θα υπήρχε τότε μνημόνιο, χρηματοδότηση και τώρα θα ήμασταν χρεοκοπημένοι, με το βιοτικό μας επίπεδο 30-50% κάτω από αυτό που είναι ήδη σήμερα. Πρέπει κανείς να ξέρει γιατί μιλάει. Έχουμε δυσκολία και τι μας προτείνουν οι συνομιλητές; Μέτρα για να είναι πιο ανταγωνιστική η οικονομία, όπως να είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή ή να αξιολογείται το προσωπικό του κράτους και να έχουμε καλύτερους δημοσίους υπαλλήλους ή να συντομευτεί επιτέλους ο γολγοθάς των Ελλήνων που περιμένουν 10 και 15 χρόνια για να δικαιωθούν από τη Δικαιοσύνη. Αυτά λοιπόν είναι καλά πράγματα και είναι ντροπή ότι δεν τα κάναμε τόσο καιρό και ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε».

Για τη Ρένα Δούρου: «Η κυρία Δούρου κατάργησε πριν από λίγο καιρό, ως νέα περιφερειάρχης, κατάργησε όλο τον προγραμματισμό που είχε γίνει (για τη διαχείριση των απορριμμάτων) και είναι χρηματοδοτούμενος από την Ευρώπη και προκάλεσε εκ νέου και εξ αρχής προβληματισμό γύρω από το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πλημμυρίσουμε από σκουπίδια σε δυο-τρία χρόνια και θα ζούμε με τα σκουπίδια για μία δεκαετία! Πώς να το λύσει; Με τη μαγική ράβδο; Όλο αυτό το διάστημα, επανεξετάζαμε το σχεδιασμό και η κυρία Δούρου έχει πάει παντού όπου υπάρχουν χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων, στη Φυλή, στο Γραμματικό και στην Κερατέα και έχει πει ότι δεν θα γίνουν χωματερή. Ψάχνω μια αφορμή για να εξηγήσω και να δώσω ένα παράδειγμα γιατί, λόγω της πολιτικής ανευθυνότητας, του πολιτικού λαϊκισμού και της πολιτικής αλητείας αυτών που μας εκπροσωπούν και είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή το πιο κατάλληλο παράδειγμα, γιατί είναι σε άνοδο και διεκδικεί την κυβέρνηση, δεν μπορούμε να λύσουμε στοιχειώδη προβλήματα, όπως την εναπόθεση των στερεών αποβλήτων. Δεν μπορούμε να έχουμε κάποιον εκεί, που να μας βγάλει από την ανικανότητα, την ανευθυνότητα και την ασχετοσύνη; Ζητάω να μάθουμε και να κάνουμε το σωστό, το οποίο δεν μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε ανίκανοι πολιτικά και όχι τεχνολογικά κουτότεροι ή υστερούμε. Είμαστε πολιτικά ανίκανοι, κάτω από το πανίσχυρο κράτος της δημαγωγίας και του λαϊκισμού και αυτοί που υπόσχονται να ανατρέψουν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία είναι χειρότεροι από αυτούς που μας κυβερνάνε μέχρι τώρα. Θα τα κάνουν χειρότερα, γιατί κάνουν χειρότερα ήδη. Και το χειρότερο είναι ότι η κυρία Δούρου ήδη ανέτρεψε όλους τους σχεδιασμούς και ξεκινάει, λέει, εκ νέου. Τι εκ νέου; Μπορεί η κυρία Δούρου να το κάνει και δεν το ξέρουν όλοι αυτοί που δούλεψαν αυτά τα χρόνια το θέμα; Μα, η κυρία Δούρου δεν ξέρει το όνομα του Λαμπράκη! Χθες, στην τηλεόραση, και την είδα με τα μάτια μου, είπε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον Γεώργιο Λαμπράκη. Με τον Γεώργιο Λαμπράκη… Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο; Αυτό το ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο καταργεί όλο το σχεδιασμό και προγραμματισμό… Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί, τους διεκδικώ και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό! Για το πρόσωπο που λέει τον Γρηγόριο Λαμπράκη Γεώργιο και δεν ντρέπεται!»

Για τη Γιάννα Αγγελοπούλου και την Προεδρία της Δημοκρατίας: «Στη χώρα μας πρέπει να εκφράζεται η συναίνεση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων. Δηλαδή της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Π.χ. η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία δεν έχει πάρει θέση ούτε υπέρ ούτε εναντίον της μίας ή της άλλης παράταξης και έχει ένα παρελθόν αξιόλογο. Το σύστημα, αν εννοεί τον τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην οικονομία και στο δημόσιο τομέα και το κράτος, προσυπογράφω τα πάντα (που είπε ότι είναι κόντρα στο σύστημα). Κι εγώ είμαι κόντρα στο σύστημα και γράφω κάθε Κυριακή κόντρα στο σύστημα, αν κάνετε την τιμή να με διαβάζετε. Αν εννοεί λοιπόν ότι είναι εναντίον του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος και ότι απορρίπτει τον καπιταλισμό όπως έχει εξελιχθεί στη Δύση και ότι θέλει έναν υπαρκτό σοσιαλισμό, έναν κρατικό έλεγχο της βιομηχανίας, το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο και εξωφρενικό. Αλλά δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό.

Νομίζω ότι εννοεί την κριτική που γίνεται κατά του συστήματος και των κανόνων συμπεριφοράς και της έλλειψής τους. Χθες μάθαμε, ας πούμε, ότι ο αρχηγός ενός κόμματος κυβερνητικού πριν από κάποια χρόνια και που τώρα εμφανίζεται ως κόμμα με αποδοχή 2-3%, ο κ. Καρατζαφέρης, βαρύνεται με αδικήματα βαρύτατα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να αποδειχθεί ότι όλα αυτά είναι ανακριβή και να απαλλαγεί από την κατηγορία που τον βαραίνει. Αλλά η κατηγορία τώρα είναι εδώ και ολοκληρώνεται άλλη μία περίπτωση όπου υπάρχει η αίσθηση για τον κοινό πολίτη ότι υπάρχουν δύο ζωές στον τόπο, μία ανοιχτή να τη συζητήσει και είναι υπό τον έλεγχό του και μία άλλη, παράλληλη ζωή, όπου κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να αποκρύπτουν τα ανομήματά τους και να εξασφαλίζουν παράνομα κέρδη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Έχουμε, λοιπόν, μία υποψήφια (για Πρόεδρο της Δημοκρατίας). Δεν μπορούμε να βρούμε στο σημερινό αιώνα ένα πρόσωπο που μπορεί να καλύψει τη θέση του Προέδρου, που έτσι όπως έχει εξελιχθεί δεν έχει καμία αποφασιστική αρμοδιότητα; Δεν είπα ότι είναι το καταλληλότερο ή το πλέον κατάλληλο, αλλά ότι είναι κατάλληλη.

Ο κ. Αβραμόπουλος π.χ. είναι στέλεχος ενός συμπτυγμένου πολιτικού χώρου, στέλεχος κομματικού χώρου εν ενεργεία, ο Επίτροπος είναι πολιτικό στέλεχος εν ενεργεία και συμμετέχει σε ευρωπαϊκή πολιτική παράταξη και φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει. Δεν είναι το ίδιο (με την κυρία Αγγελοπούλου). Έχει και ένα γιο, απ’ ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες, που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό σημαίνει ότι στο σπίτι της υπάρχει μια πολυφωνία και δυνατότητα διαμόρφωσης ξεχωριστών ιδεών, προς τιμήν της. Αυτό το θεωρώ καλό πράγμα και χαίρομαι κι εγώ που τα τρία παιδιά μου έγιναν όλοι Ολυμπιακοί και όχι Παναθηναϊκοί… Πράγμα το οποίο θα με εξόργιζε, γιατί θα επέτρεπα σε κάποια από τα παιδιά μου να γίνει ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα, αλλά δεν ξέρω για Παναθηναϊκός!».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Κάθε φορά που έχουμε εσωτερικό πρόβλημα, η Τουρκία κινείται επιθετικά, διότι είναι μεγαλομανείς και άσχετοι με την πραγματικότητα, για μια σειρά από λόγους. Πρώτον, διότι εμείς έχουμε πάντα ή σχεδόν πάντα εσωτερικό πρόβλημα και επομένως θα έπρεπε να είμαστε συνέχεια στα χαρακώματα, και εμείς και οι Τούρκοι. Δεύτερον, διότι οι Τούρκοι – και κατά την άποψή μου – είναι πολύ μεγάλη δύναμη για να ασχολείται με τα εσωτερικά της Ελλάδας. Δεν είναι αυτό που τους κινητοποιεί.

Τώρα, τι έκαναν; Ο Ερντογάν, ο οποίος έχει αρχίσει και τα χάνει και καβαλάει σοβαρά το καλάμι, είναι σοβαρός κίνδυνος για τους πολιτικούς και έχει αυτή τη στιγμή κάνει τη χώρα του μέρος του προβλήματος. Χρηματοδοτεί και ενισχύει τους ισλαμιστές, έχασε τον έλεγχο επί των Κούρδων και λειτουργούν στα σύνορά του αυτεξούσιες κουρδικές οντότητες που αργά ή γρήγορα θα θέλουν να ενωθούν σε κράτος και θα το κάνουν μέσα στο έδαφός του, δημιουργώντας ένα τεράστιο πρόβλημα. Και κάθε φορά που έχουν τεράστιο πρόβλημα, η τουρκική στρατιωτική ηγεσία που είναι πάντα η ίδια και δεν αλλάζει ποτέ σε αποχρώσεις ή σε ό,τι αφορά τη θρησκεία και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της, ψάχνει να βρει τον αδύνατο που θα διοχετεύσει σ’ αυτόν το πρόβλημα. Και αδύνατος είμαστε εμείς, κατά την άποψή τους. Και η Κύπρος, βέβαια, ακόμη περισσότερο, διότι δεν έχει Αεροπορία. Αυτά είναι μπούρδες (σ.σ.: για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ) και θα σας θυμίσω ότι τέτοιες μπούρδες εκτοξεύονται κάθε φορά εναντίον του ελλαδικού χώρου και της Ελλάδας, της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αντίστοιχες και λίγο πιο θρασείς είναι οι επιθέσεις κατά της Κύπρου, διότι νομίζουν ότι είναι πιο αδύνατοι στην Κύπρο».

Η κρίση των Ιμίων

Πέραν αυτών, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην κρίση των Ιμίων.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι μετά το θερμό επεισόδιο είχε μια συνάντηση με τον Αμερικανό διπλωμάτη Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ και σε «συναισθηματική έξαρση», όπως ανέφερε, του είπε «ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα στα Ιμια», ξεχνώντας προφανώς την πτώση του ελικοπτέρου και το θάνατο τριών Ελλήνων αξιωματικών.

Τότε, ο κ. Χόλμπρουκ -σύμφωνα πάντα με τον κ. Πάγκαλο- του απάντησε πως ακόμα και αν μία από τις δύο πλευρές επιχειρούσε επίθεση, δεν θα γινόταν τίποτα, γιατί στην περιοχή έπλεαν δύο μικρά πλοία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που διέθεταν ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού και απενεργοποίησης πυραύλων.

Του εξήγησε δηλαδή πως, αν κάποιο από τα πλοία Ελλάδας ή Τουρκίας εκτόξευε πύραυλο, θα απενεργοποιούνταν και θα έπεφτε στη θάλασσα.

Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα είπε ότι ανάλογα συστήματα χρησιμοποιήθηκαν και κατά την επίθεση των Αμερικανών στο Βελιγράδι.

protothema.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. 0
  0
  Πέρα απο Οτσαλάν και σημαία στα Ιμια,
  ΤΙ έχει προσφέρει στην Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος????
  ΕΛΕΟΣ…..

  Και μην ξεχνιόμαστε…..
  https://www.youtube.com/watch?v=OGkSkzcyKDE

  • 0
   0
   Όλος ο νεοέλληνας τι έχει προσφέρει σε αυτήν την ταλαιπωρημένη χωρα-ψωλοκοστενα. Όπως το είπε Κοπριτης-Κοπανατσις, αχριστος ο νεοέλληνας κάπου να χωθεί και να βολευτεί και να κρινει τους πάντες και τα πάντα αδιακρίτως.
   Εύχομαι με την Τρόικα μπας κι αλλάξουν τα πράγματα και βάλουν λίγο μυαλό.
   Νεοέλληνες σας δουλεύουν για να μην δουλεύετε!
  • 0
   0
   ΕΣΥ 11:48 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΝΑ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΨΩΦΙΣΑΝΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΣ ΨΩΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.Α ΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΖΗΛΕΙΑ
  • 0
   0
   Δεν είχα ανάγκη να δουλέψω ρε γαμημενε άνθρωπε, δουλεύω κάτι διατριτους πουστοφερνηδες σαν και του λόγου σου, Άντε πλερωσε κανενα ενφια ή ελάφια και σκασμός στον ντουπεκιασμο σου!!!

   Κατάγομαι από άλλου ρε νεοβαρβαρε!!!
  • 0
   0
   ΑΦΟΥ ΔΕ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Η ΜΑΜΑ
 2. 0
  0
  Το μόνο καλό που μπορεί να κάνει ο Πάγκαλος στους ΈΛληνες είναι να δωρήσειι το σώμα του, ώστε με το λίπος του να έχουν φως και καύσιμο για μαγείρευμα αρκετές δεκάδες ελληνικές οικογένειες που τους έχει κοπεί το ρεύμα!!!!!
 3. 0
  0
  Πέρα απο Οτσαλάν και σημαία στα Ιμια,
  ΤΙ έχει προσφέρει στην Ελλάδα αυτός ο άνθρωπος?ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ"…ΩΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ" ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΟΥΡΗ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΟ ΟΤΣΑΛΑΝ._
 4. 0
  0
  ο αρχικοπριτης, με τα 48 ακινητα , μιλαει για κοπριτες !!!!!!!!https://lh3.googleusercontent.com/-h9oTcYks_lk/T30v4BPBI-I/AAAAAAAAB9c/cZfP0ZFWPHs/s71/angry.gif
 5. 0
  0
  Διαπιστωσεις κανει ο χοντρος σαν κλασσικος καφενοβιος.Μπαμ κανει οτι ολα αυτα τα χρονια υοηρετουσε ως τουριστας το ρωμεικο.Την θητεια του εκανε ο ανθρωπος τον μισθο του επαιρνε απο την ΝΤΠ και ηταν και κατι χαζοι κοοριτες που δεν δουλευαν.Και συ ρε τενεκε τι εκανες αφου το ηξερες και πληρωνοσουν απο τους φορολογουμενους για να το αποτρεψεις? Και Ειδικο Δικαστηριο να πω λιγα λεω!
 6. 0
  0
  Είδατε το θρίλερ "Τhe Blob"; Αυτός είναι ο Πάγκαλος. Αυτή η σατανική μάζα λίπους έχει κεντρικό βάρος;
 7. 0
  0
  Τί χειρότερο από αυτόν και τους ομοίους του που έχουν αφήσει τη χώρα ανοχύρωτη;;;;
 8. 0
  0
  Εχει μουτρα και μιλαει ο προδοτης!! Αλλα δεν φταιει αυτος!
 9. 0
  0
  Χαρά ο πατέρας του που έκανε αγόρι! Μέχρι πότε γλεντούσε????
 10. 0
  0
  ΠΕΡΣΙ Ο 7ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ.ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.
  • 0
   0
   ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ………………
  • 0
   0
   4:16 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟΤΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ)ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΣΟΥ ΤΟ 100.ΠΑΡΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 500 ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ;ΝΤΡΟΠΗΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ
 11. 0
  0
  Δεν θα πω ρε Πάγκαλε ότι έχεις δίκιο ή δεν έχεις. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα πω ότι εσύ όπως και να 'χει, δεν πρέπει να μιλάς. Πρέπει να το βουλώσεις. Εφιάλτη ε εφιάλτη…
 12. 0
  0
  Παγκαλε μην τους ακους,ζηλευουνε τα παχη σου τα καλη σου,αρχοντα προχωρα ρε, φατους ολους ζωντανους να φχαριστηθεις να χορτασεις,βαλε και δυο στηριγματα μπροστα ενισχυμενα με ροδες και ενα αντιβαρο πισω για την μπακα και εισαι ωραιος……Μην ακους τιποτα συνεχιζε να τρως.
 13. 0
  0
  MIΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο '' ΚΟΠΡΙΤΗΣ '' ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΑΦΟΔΕΥΣΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ '' ΚΟΠΑΝΑΕΙ '' ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΝΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΣΙΑ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 14. 0
  0
  3:12 μακαρι να μην ειχες αυτή την εμπειρια, δοξα το Θεο τελος καλο όλα καλα .Παντως το ''αντιπαραγωγικοι'' το θετεις ευστοχα.
 15. 0
  0
  9:24 ΣΚΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΕ.ΤΟ ΤΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΜΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ,ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΝΤΖΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;ΜΠΑΤΣΟΥΣ;ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ;ΚΟΠΡΙΤΕΣ;ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ;ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
 16. 0
  0
  toys koprites poy leei to vromogoyroyno afti toys vazane gia na pernoyne psifoys afoy o eksipnakias ellinas den eithele na kanei diki toy epixirisi eithele dimosioipaliliki kai oli koprites poy mpikane den einai gia toys misoys to sizitame mexri na gini aksiologisi an gini pote kata ta ala oti doylia na kaneis oles spazarxidikes einai h kaliteri einai na kathese sti thalasa me to gkomenaki soy kai na pinis ximo anana afti einai h kaliteri doylia poy ipaxi ta ala einai malakies

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί