Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:37 - 03/05/2014

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ…

Γνωρίζουμε ότι οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι υποχείρια του βαθέως παγκοσμίου Σιωνισμού, όπου εδώ και δεκαετίες ανδρώνει πολίτικους μέσα από συγκεκριμένα πανεπιστημιακά κέντρα ανά την υφήλιο. Εκτός από την πλύση εγκέφαλου που κάνουν στους μελλοντικούς πολιτικούς κυβερνώντες, τους διδάσκουν και τον ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ. Ο λεγόμενος ξύλινος λόγος είναι μια γκάμα λέξεων (γύρω στις 150) που η έννοια τους, η ορολογία τους και η σημασία τους είναι γενικευμένη και αόριστη, ώστε ο ακροατής να αντιλαμβάνεται αυτό που θέλει να ΑΚΟΥΣΕΙ και όχι αυτό που προφέρεται πραγματικά. Οι λέξεις του ξύλινου λόγου διόλου τυχαίες δεν είναι, αλλά είναι μελετημένες από κοινωνικούς ψυχολόγους που αφουγκράζονται δεκαετίες τώρα την συμπεριφορά των λαών. Κάνεις πολίτικος δεν έκατσε να γράψει τον λόγο εκφώνησης του, όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά γιατί δεν επιτρέπεται! Υπάρχουν ¨κέντρα¨ πίσω από τα μεγάλα κόμματα που γράφουν τους λόγους των μεγάλων (άν)ανδρων εβραιο-πολιτικάντηδων.

Υπάρχουν δυο φράσεις σύγχρονων πολιτικών βδελυγμάτων που θα μείνουν στην σύγχρονη ιστορία για την εφαρμογη του ΞΥΛΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ τους:

1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….

2. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ….

Την πρώτη την είπε ο Εβραιο-πολωνός, ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ η κατά άλλους ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Ξεστόμισε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ…. « λεφτά υπάρχουν» και έτρεξε ο ελληνικός λαός να τον εκλέξει για να τους δώσει τα λεφτά. Παρέλειψε ο Τζέφρυ να πει και την συνεχεία της πρότασης, ότι ναι μεν λεφτά υπάρχουν, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Τα λεφτά ήταν από τότε προορισμένα για τις τράπεζες, τους μεγαλο- επιχειρηματίες, τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και ασφαλώς για κάτι κοπρανο-παραγωγούς σαν τον αδελφό του, ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που δηλώνει άνεργος και ποντάριζε υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας, βγάζοντας δις δολάρια σε βάρος του Έλληνα πολίτη που αυτοκτονεί καθημερινά, ενώ ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός της χώρας.

Πρόταση δεύτερη….ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Ειπώθηκε και αυτή προεκλογικά από τον ΜΠΕΝ ΧΕΙΡΑΜ ή κατά άλλους ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. Και αυτός απέκρυψε την συνέχεια της πρότασης, ότι ναι μεν βγαίνουμε στις αγορές, αλλά όχι για να αγοράσουμε, αλλά για ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

Κατά τα αλλά δίκιο είχαν και οι δυο διότι…. και λεφτά υπάρχουν και βγήκαμε στις αγορές. Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ τους, δούλεψε μια χαρά, έταξαν λεφτά και αγορές και ο έλληνας για άλλη μια φορά έπεσε στην παγίδα. Απορίας άξιον είναι, τελικά πόσες φορές πρέπει να την πατήσει ο Έλληνας για να καταλάβει ότι όποιος ανακατεύει την σωτηρία της Ελλάδος με χρήματα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ.

Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 7:27 ΜΜ

    Ξύλινα παλούκια στον κ@λο τους χαχααχααχχα ετσι θέλουν

  2. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 7:44 ΜΜ

    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ ??

  3. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 7:45 ΜΜ

    "ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΟΤΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ;"

    Το έχω παρατηρίσει και εγώ αυτό
    Δηλ δύο σελίδες που βρίσκονται στην ίδια πλατφόρμα πχ blogspot.con η gr η μία φορτώνει αστραπή και η άλλη ύπνος με ίδιο βάρος!
    ή άλλες ενώ υπάρχουν και έχουν κανονικά DNS δεν φορτώνουν ποτέ! είναι μπλοκαρισμένες

  4. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 8:32 ΜΜ

    Ναι καλα τα λες για τον ΓΑΠ μελι σταζει το στομα τους…

  5. Ανώνυμος 05/03/2014 @ 8:32 ΜΜ

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΛΟΚΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

  6. Ανώνυμος 05/04/2014 @ 6:50 ΠΜ

    Γιατί Ξύλινα Παλούκια ? Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουν ασορτί με τον Ξύλινο Λόγο.

    ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ Σούβλες μήκους όσο η Εθνική Αθηνών –Θεσσαλονίκης να τους μπήξουμε.

    Ειδικά κάτι χοντρο-κώληδες , διασταύρωσης ελέφαντα με ρινόκερω, θα το ευχαριστηθούν πολύ.

    Οι χοντρο-κώληδες αυτοί που μας απειλούν και με ξύλο …Ξεσφηνώστε πρώτα την κωλάθρα σας από την καρέκλα ρε και μετά βλέπουμε ποιος θα φάει τι πιο πολλές !!

    ΄Αντε Μεταλλαγμένοι Χοίροι !! ΄Εχετε προσέξει τις τεράστιες και σουβλερές αυτάρες του Τζέφρυ?
    Και το απαίσιο χαμόγελό του ? Βάλτε δίπλα την εικόνα ενός γουρουνιού και θα με θυμιθείτε ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  7. Ανώνυμος 05/04/2014 @ 1:50 ΜΜ

    α ωραια θα τους πω να μου πουν καμια ντουλαπα

  8. Ανώνυμος 05/04/2014 @ 4:39 ΜΜ

    ΚΑΟΥΤΣΚΙ ειναι το ονομα αυτου του κοπρου που οι Εβραιοι εκαναν Προεδρο Δημοκρατιας . Φυσικα αυτος ο κοπρος δεν μπορει να ειναι απο την Παγωγιανη Ιωαννινων και να λεγεται Καρολος . κατι δεν παει καλα .
    Ας πουμε οτι και ο Κουβελης ειναι δικηγορος του ΚΙΣ και τα 80 ακινητα του τα εχει γραμμενα εκει για να μη πληρωνει φορους .
    Αλλοι ΒρωμοΕβραιοι της ελληνικης πολιτικης ειναι .
    Μπαρμπι δηλ Βαρβιτσιωτης . Αλμαν δηλ Αλαβανος . Στεφανο Μανο . Μοσιαλος . Σαραγκουσης ιωαννης που το εκανε Ραγκουσης για να μη φαινεται οτι ειναι Εβραιος καταγομενος απο τη Σαραγοσα . Βικτωρια Σαραγκουση που το εκανε Αννα Νταλαρα και δουλευε για την Εβραικη οικογενεια Ματσας που ο Καζαντζιδης …εχεζε πατωκορφα .
    Περιεργως επαθε κιρρωση ηπατος οπως και ο Χριστοδουλος . δηλ η ασθενεια που παθαινουν οσοι τα βαζουν με τους Εβραιους .
    Ο Αλεξης μπορει να μας πει αν ειναι Εβραιος ?
    Ο Καραμανλης ο κοπρος ο παπους ηταν ΕβραιοΝτολμες .
    Ο Βενιζελος ο Χοιρομορφος ειναι και αυτος ΧαζαροΕβραιοΤουρκοΜογγολος .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*