Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:25 - 19/10/2014

Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος , η Πέτρου Ράλλη , οι αλβανοί και η προπαγάνδα του defencenet.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θέλουμε να εκφράσουμε τα εκ βαθέων ψυχής συλληπητήρια , στις οικογένειες που πενθούν . Κάποια site γράφουν τα παρακάτω για τον Λεωνίδα Σταθόπουλο , ειδικότερα τοπικά site που σίγουρα γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω…

“Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά από σύγκρουση δυο οχημάτων στην εθνική οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων στο φαράγγι της Κλεισούρας.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και το ένα εξετράπη εκτός του δρόμου με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του οδηγού του που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το agriniopress.gr είναι γνωστός Αγρινιώτης ηλικίας 48 ετών.

ΠΗΓΗ

Όπως επίσης και …

“Σοβαρότατο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λίγο έξω από το Μεσολόγγι με σοβαρό τραυματισμό νεαρού μοτοσικλετιστή, λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός με κατεύθυνση προς Αγρίνιο προσπάθησε να προσπεράσει νταλίκα στον κόμβο κοντά στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

ΠΗΓΗ

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα site τα οποία όπως φαίνετε χρησιμοποιούν νεκρούς ανθρώπους για να φτιάξουν κλίμα …εμπόλεμο κλίμα .
Το εν λόγω site είναι το defencenet.gr και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αυτό το πράγμα που κάποιοι αποκαλούν άρθρο …

“ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ Αλβανός κτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου και τον σκότωσε

Είναι το δεύτερο θανατηφόρο επεισόδιο στην άσφαλτο των τελευταίων ημερών, όπου Αλβανοί σκορπούν τον θάνατο, μετά την απίστευτη τραδωδία σητν Πέτρου Ράλλη, αλλά εδώ έχουμε κάτι που μοιάζει με συγκεκριμένη στόχευση.“

Και σαν προβληματιζόμενοι πολίτες ρωτάμε τους κυρίους του defencenet.gr το εξής ….

Γιατι κύριοι δημιουργήτε τέτοια προπαγάνδα ? Σας ωφελεί κάπου ?

Η επισκεψιμότητα του σελίδας σας ακούγεται ότι δεν σας φτάνει για να σας πληρώνει μέσω διαφημίσεων και ακούγεται ότι παίρνετε ποσά κάτω από το τραπέζι για να αναρτείτε ψεύτικες ειδήσεις , κοινώς “στημένες” με στόχο την επιρροή σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας . Ισχύει κάτι τέτοιο ?

Απεθύνεστε σε ένα κοινό το οποίο επί το πλείστων υποστηρίζει εθνικιστικά κόμματα/κινήματα . Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί πως δημιουργείτε εμπόλεμο κλίμα και ίσως ακόμα και να έχετε ένα μερίδιο σε επι καθημερινής βάσεως επιθέσεις κατά μεταναστών , αδύναμων κλπ ?

Κλείνοντας , έχω μάθει πως το να γράφεις άρθρα , ρεπορτάζ κλπ θεωρείτε εν μέρη δημοσιογραφία , αγάπη για τον γραπτό λόγο ή τέλος πάντων κάτι το οποίο κάνεις γιατί σου αρέσει να μοιράζεις πληροφορίες στον κόσμο .

Ωστόσο θεωρώ ότι αυτό που γίνετε στην ιστοσελίδα του defencenet.gr δεν θεωρείται δημοσιογραφία ούτε είναι κάποιο παρακλάδι . Μάλλον , είναι παρακλάδι . Το σάπιο παρακλάδι που εδώ και χρόνια μοιράζει σκατά στον αδύναμο πληθυσμό με στόχο να προωθεί ότι γουστάρει ο εκάστοτε αρθρογράφος . Αυτό που κάνετε λέγετε ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ….Ο στόχος μας δεν ανήκει σε καμία παράταξη , σε καμία ομάδα ….Ο στόχος μας είναι να καθαρίσει η βρώμικη παραπληροφόρηση … Ας γίνει η αρχή με εσάς ….

Υπογραφή…….Ν3Μ3ΣιΣ

secretproduction



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:22 ΠΜ

    Θα ηθελα να σκεφτει ο αρθρογραφος -κι ας μη μας το πει-τι θα γινοταν αυτη τη στιγμη σε ολα τα μεσα , αν το συγκεκριμενο τροχαιο ειχε εξελιχθει ΑΝΑΠΟΔΑ . Η αν καποια στιγμη συμβει κατι τετοιο . Φτανει πια η υποκρισια και το ασπρο μαυρο . Αν δεν εχετε να πειτε κατι αληθεινο , αντικειμενικο και δικαιο , ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

  2. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:24 ΠΜ

    Πως ειναι δυνατο να συνκρουστηκαν μετωπικα οταν το ενα ειναι χτυπημενο απο πισω και το αλλο απο μπροστα ?

  3. Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος,κρίμα μόνο 48 χρονών.Ρε παιδιά τι Αλβανοί….εμείς είμαστε καλύτεροι στην οδήγηση?

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 11:08 ΠΜ

      Οχι, ουτε οι ελληνες οδηγουν καλα, αλλα δεν παυει να ειναι καπως προκλητικο. Να γυρισουν πισω στη πατριδα τους και να ξεκληρησουν τους ομοεθνεις τους με τα smart και ο,τι δηποτε αλλο. Αρκετα!

    • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 12:06 ΜΜ

      ρε φασιστα ανεβα στο δεντρο σου κ μην κρινεις τους ανθρωπους με γεωγραφικα κριτηρια. ουστ αυγο…

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 3:09 ΜΜ

        Εσυ αλβανε,βουλγαρε η ο,τι αλλο σκατο εισαι το κουβαδακι σου και στη χωρα σου μην σε κανουμε σαπουνι! Εμαθες και το φασισμο ! Αι σιχτιρ!

        • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 4:21 ΜΜ

          αδερφε επειδη κατι δοσιλογους σαν και εσενα στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τη γη του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , τους κατουραμε , ξαναανεβα στο δεντρο γελοιε και πιασε ακομα μια μπανανα …
          ΑΑΑ και εννοειτε οτι δεν εννοω να την φας , γιατι για να το κανεις αυτο θα πρεπει να σκεφτεις !!!!!
          ΖΩΟ !!!!!!!!! ουστ… ουστ…ουστ…!!!!!!!!!!!!

          • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:39 ΜΜ

            Το οτι με αυτα που γινονται στη γη της Μακεδονιας , ουτε για να σας κατουρησει ο Μ.Αλεξανδρος δε θα καταδεχοτανε , δε σου περναει απ το κοκορομυαλο σου ε ; Χα χα χα…….ζωαδι .

          • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 9:45 ΜΜ

            Τι εγινε σας τελειωσανε τα καροτα και τα βαλατε με τις μπανανες παλι ; Ετσι ειναι καρταση , οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται …Ουου-Ουου-Ουου .

        • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:53 ΜΜ

          Χαζος ειναι ο Αλβανός να γυρίσει πίσω???

          Ουτε ρεύμα 24ωρες δεν έχουνε.
          Η αίσθηση της Αλβανίας αυτην τη στιγμή,
          στην επαρχία, ειναι η Ελλάδα του 1950!!!
          Εδω έχει τα πάντα γι αυτούς !!!!!

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 4:08 ΜΜ

        3.06 ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΕΝΤΡΟ Ν ΑΝΕΒΕΙς . ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΕΣ .

      • Ανώνυμος 10/19/2014 @ 8:03 ΜΜ

        ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ , ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΣΟΥ!!!

  4. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 7:49 ΠΜ

    ρε παιδια ξερει κανενας τι εγινε; ρε αρθρογραφε δεν πιστευω ουτε εσενα ουτε το ντιφενσ αλλα για εξηγησε μου πως απο μια μετωπικη ο ενας οδηγος να σκοτωθει και ο αλλος να εχει λιγες γρατζουνιες κατι δεν κολλαει σε αυτο!!!

  5. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:05 ΜΜ

    Πέρα από κάθε "φιλολογία" και σεβόμενοι τη μνήμη
    του κ. Σταθόπουλου, επισημαίνουμε ότι οι φωτογραφίες
    είναι ευκρινείς και σαφέστατες.
    Το αυτοκίνητο του Αλβανού είναι χτυπημένο στο
    μπροστινό μέρος, ενώ το αυτοκίνητο του θανόντος
    είναι χτυπημένο στο πίσω μέρος (πόρτ μπαγκαζ κ. λ. π.).
    Τα συμπεράσματα δικά σας….

  6. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 1:07 ΜΜ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π*ΤΣΟ ΚΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΑ ΚΑΛΑ ΖΩΑΚΙΑ

  7. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 5:18 ΜΜ

    moynopana kumunia isaste oli sapuni oloys toys metanastes zrysh aygh re munia bolsebikh orfana tu stalin

  8. Ανώνυμος 10/19/2014 @ 10:02 ΜΜ

    Αντε ρε σταλινικα απόβλητα ψόφο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*