17:26 - 13/02/2014

Ο ηλίθιος με το τσαχπίνικο βλέμμα της αγελάδας

Αυτός, ο οποίος, από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του, θα δημιουργήσει συνθήκες αξιοκρατίας στην πατρίδα μας. Αυτός, ο οποίος από τώρα φροντίζει πού και πώς θα βολέψει τα παιδιά του, μόλις αυτά ολοκληρώσουν τις «στημένες» σπουδές τους στα Κολέγια της αθλιότητας, θα βάλει τα παιδιά των Ελλήνων στη «σειρά» …Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλαξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο.

Κοινωνικές επιστήμες έχει τελειώσει ο ηλίθιος με το τσαχπίνικο βλέμμα της αγελάδας …Πρώτος «μάγκας» ο Κυριάκος. Διάλεξε τις πιο «φτηνές» σπουδές στο πιο ακριβό Κολέγιο μόνο και μόνο για να αποκτήσει άκοπα λαμπερή «βιτρίνα». Πιο «φτηνές» σπουδές από τις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ είναι μόνον αυτές, οι οποίες αφορούν το επαγγελματικό ξύσιμο των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Πιο πολλά προαπαιτούμενα γνώσης έχει η κατάρτιση σερβιτόρων στα Μακ Ντόναλντς και στην πίτσα Χατ από την κοινωνιολογία στις ΗΠΑ. Ίδιες σπουδές με τον Γιωργάκη έχει …Τις σπουδές που «εφεύραν» οι Προτεστάντες ιμπεριαλιστές, για να μπορούν οι χαφιέδες των «αποικιών» τους να «παρκάρουν» τα άχρηστα παιδιά τους στα Κολέγια και να τα παραλαμβάνουν «επιστήμονες»…

…Κάτι σαν πνευματική «υψικάμινος», όπου πας χαλαρή «λάσπη» και παίρνεις σκληρό «τούβλο» …Ίδιες σπουδές με αυτούς που είναι στην «ντάγκλα» των «μπάφων» όλη μέρα και γυρνάνε τις τσόντες στα Κολέγια …Αριστούχος εκεί όπου πλήρωνε ο πατέρας του. Βραβεύτηκε για εργασία, η οποία αφορούσε την αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα την εποχή που ο πατέρας του ήταν ταυτόχρονα Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ξέρει ποιος φουκαράς διπλωματικός υπάλληλος εργάστηκε, για να βραβευτεί ο Κυριάκος …Ο βλάκας με την περικεφαλαία …δωρεά της Siemens. Ευτυχώς γι’ αυτόν που πήγε σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί τέτοιες φάτσες στα δημόσια σχολεία δεν περνάνε και πολύ καλά.

Όλη η ζωή του βλάκα είναι ένας «ύμνος» στην αξιοκρατία …Ένας μικρός Παπούλιας και αυτός …Κρίμα που τον λένε Κούλη και όχι Καρολούλη. Επέστρεψε κι αυτός στην Ελλάδα, για να πλουτίσει και να δοξαστεί εκ του ασφαλούς. Επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα πτυχίο της πλάκας και ανέλαβε ως δια «μαγείας» έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κρατικής τότε και πανίσχυρης Εθνικής Τράπεζας. Με την «αξία» του έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών …Το κατάλαβαν το «ταλέντο» αμέσως οι καρεκλοκένταυροι της Εθνικής. Οι διορισμένοι από τον Μητσοτάκη κρατικοδίαιτοι τραπεζίτες κατάλαβαν αμέσως την αξία του γιου Μητσοτάκη …Την αξία του βραβευμένου «κοινωνιολόγου».

Αφού διέπρεψε» στον «ιδιωτικό» τομέα του ελληνικού δημοσίου, αποφάσισε ότι δεν έπρεπε πλέον να ενδιαφέρεται μόνον για τον εαυτό του, αλλά και για εμάς …Για ποιον λόγο μια τέτοια «αξία» να υπηρετεί μόνον τον εαυτό της; …Εγωιστικό δεν είναι; …Ειδικά μάλιστα και από τη στιγμή που τον παράτησε και η γυναίκα του, μόνον «εμάς» είχε να προσφέρει. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική …Ο «μαυρογιαλούρος», ο οποίος εκλέγεται στη Β’ Αθηνών από ένα παρακράτος, το οποίο κάνει τις «λίστες» των επιτυχόντων βουλευτών πριν καν πάνε να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι …Ο «Προτεστάντης», ο οποίος με τη βοήθεια των Πυλαρινών της Αρχιεπισκοπής έπαιρνε με τον τόνο τις «Ορθόδοξες» ψήφους …Ο κολλητός του Χριστοφοράκου, ο οποίος έτρεχε να μας εξηγήσει με πόσο ιδιαίτερο «τρόπο» ξεπλήρωνε τα «δώρα» της Siemens.

Αυτός είναι που ανέλαβε «εργάτης» να «χτίσει» τη «Νέα Ελλάδα» με «μηχανικό» τον Σαμαρά. Ο δισέγγονος του Βενιζέλου ανέλαβε να χτίσει την Νέα Ελλάδα υπό τη διοίκηση του δισέγγονου του Μπενάκη. Επειδή όμως αυτοί οι «γαλαζοαίματοι» του εθνικοσοσιαλισμού δεν «έφταναν», έπρεπε να εξασφαλίσουν και τη «συμμαχία» των συνεταίρων τους …»Κυριάκο προχώρα» στις μεταρρυθμίσεις, είπε στον Κυριάκο ο «κουρασμένος» της Ραφήνας. Διέκοψε το γεύμα του, για να συμβουλέψει τον Κυριάκο. Άφησε την τυρόπιτα να κρυώσει, προκειμένου να εκτελέσει το εθνικό του καθήκον …Άλλος εκπρόσωπος της καθαρής και ανόθευτης αξιοκρατίας στην Ελλάδα …Άλλος ένας από τους «ιδιοκτήτες» της χώρας, ο οποίος ποτέ δεν έκανε τίποτε στη ζωή του. Οι άχρηστοι γόνοι, που είναι άεργοι και ανεπάγγελτοι, θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα χτίσουν» την ασυναγώνιστη Νέα Ελλάδα του μέλλοντος. Αυτοί θα αποφασίζουν για τα εκατομμύρια των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Μιλάμε για το απόλυτο Success story στην Ελλάδα του Πάπαλου Καρούλια. Την Ελλάδα του μέλλοντος την χτίζουν άνθρωποι, που όλοι μαζί δεν έχουν ένσημα ούτε για να πάρουν ένα εισιτήριο θεάτρου από την εργατική εστία. Υπό την ηγεσία του Σαμαρά το Κολέγιο Αθηνών θα οδηγήσει τον ελληνισμό σε νέες εποποιίες. Με τον Βαρβιτσιώτη, τον Βορίδη, τον Δένδια και τα άλλα τα «παιδιά» επικεφαλής. Με τον Καραμανλή να απειλεί ότι θα παραιτηθεί, αν αναγκαστεί να ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας. Με την ανιψιά του Βαρδινογιάννη επικεφαλής της «βαριάς» βιομηχανίας του ελληνισμού, που είναι πλέον ίδια με αυτήν της Μπανκόνκ και του Μπαλί …Ο ελληνισμός σε νέες εποποιίες και με ξένα «εσώρουχα», που θα φροντίσουν τα «αφεντικά» να είναι «ανταγωνιστικά» και «σέξι». Αυτό δεν είχε αναρωτηθεί και ένας σύμβουλος του τενεκέ Σαμαρά; …Δεν είναι σέξι ο Antonis; …ρώτησε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι …Σέξι, και, όταν θα τον δούμε να κρέμεται στην Πλατεία Συντάγματος, σέξιερ, όπως θα έλεγαν και οι συμφοιτητές του.

Από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού με τίτλο:

«Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

fnous

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (32)

 1. 0
  0
  Δεν ειναι απλως τσαχπινικο , ειναι το απολυτα σπινθιροβολο βλεμα της αγελαδας που αντι να την αρμεγεις , σε αρμεγει ομως .
 2. 0
  0
  χαχαχαχαχα ρε παιδιά εκτός από πολύ καλά κείμενα έχει και απίστευτο χιούμορ ο Τραϊανού!
 3. 0
  0
  Καλόόόόό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. 0
  0
  σωστος σε αρμεγει κανονικα αυτη η ανθυγιεινη σκατοφατσα που παιρνει ληγμενα χαπια εδω σε και συν/ξη οτι θα εφαρμοσουν και στρτ/κο νομο προκειμενου να περασουν τις μεταρυθμισεις που τους ζηταει η τροικα
 5. 0
  0
  Ο γιός τού Τέρρη Χρυσού να λέτε…………….
 6. 0
  0
  τι ομαδα ειναι ο κουλης ?
 7. 0
  0
  ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ…ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ [ ΠΑΙΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ]….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 8. 0
  0
  Ρε παιδια γιατι κικλοφορει εξω αυτος;
 9. 0
  0
  ΣΑΝ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟΝΑΧΕΙ ,ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ123
 10. 0
  0
  14 Φεβρουαρίου 2014 – 8:37 π.μ.
  Επτανήσιος είσαι Δημήτρη; αυτό το "κακόχρόνο νά'χεις" (μια λέξη) το έλεγε η μάνα μου ……. για κάτι φάτσες σαν του γιού του Τέρι…
 11. 0
  0
  14 Φεβρουαρίου 2014 – 8:34 π.μ.

  για τους ίδιους λόγους που κυκλοφορεί ελεύθερος και ο άδωνις… τι σου κάνει εντύπωση;
 12. 0
  0
  Τα μούτρα σας καλύτερα είναι και κράζετε; Επειδή κάποιος πάει να βάλει τάξη στο μπουρδέλο που λέγεται δημόσιο, από το οποίο μάλλον ή καλύτερα σίγουρα κάποιοι από εσάς ζούσαν παρασιτικά ως τώρα, βγαίνουν οι καλοθελητές και φωνάζουν με άναρθρες κραυγές. Αλλά έτσι λειτουργούν τα λαμόγια, υπογείως και με σαθρή, βρώμικη, αποβλακωτική προπαγάνδα, παρασύροντας μαζί όποιον τσιμπήσει και πάντα για να εξασφαλίσουν την παρασιτική τους επιβίωση. Πονάνε τα μέτρα τους απατεώνες και εξαιτίας τους παίρνει η μπάλα και αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτα. Στους απατεώνες να κατευθύνετε τα βέλη σας κύριοι που ζουν ανάμεσά μας και δεν κόβουν αποδείξεις, υπερτιμολογούν, κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν διστάζουν να δώσουν φακελάκι (πρέπει κάποιος να θέλει να δώσει για να υπάρχει κάποιος που το ζητάει), σε αυτούς που δωροδοκούν, που απομυζούν δημόσιο χρήμα (δικά μας λεφτά – από τους φόρους μας) με ψεύτικα δικαιολογητικά και χίλια δυο μικρά και μεγάλα παραδείγματα.

  Αντί να ρίχνετε τη χολή σας σε κάποιους που δεν σας αρέσει η φάτσα τους, να τη ρίχνετε στον οποιοδήποτε βλέπετε γύρω σας που σας κλέβει φανερά και κρυφά φοροδιαφεύγοντας και ζώντας σε βάρος σας από τους φόρους που εσείς πληρώνετε.
 13. 0
  0
  Και όμως αυτός σήμερα ρίχνει στην ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους.
  Να τον λυπάστε βρε παιδιά μια και καθημερινά πέφτουν στο κεφάλι του (και δυστυχώς και των παιδιών του) χιλιάδες κατάρες.
 14. 0
  0
  14 Φεβρουαρίου 2014 – 2:11 μ.μ.

  Ρίχνει στην ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους; Σιγά μην ρίχνει εκατομμύρια υπαλλήλους στην ανεργία. Δεν πάτε καλά. Το νοικοκύρεμα στο δημόσιο σημαίνει και τέλος στους λαμόγιους βολεψάκηδες. Αν αυτοί είναι οι "χιλιάδες υπάλληλοι" να πάνε στο καλό και να πάρουν και τις κατάρες τους μαζί τους. Μόλις άρχισε το ξεκαθάρισμα, βγήκαν οι διάφοροι συνδικαλιστο-εργατο-πατέρες και οι βολεμένοι και φωνάζουν. Να φωνάζουν όσο θέλουν. Ό,τι και να γίνει το ξεκαθάρισμα πρέπει να προχωρήσει, είτε το κάνουν οι τωρινοί είτε κάποιοι άλλοι. Αλλιώς μια από τα ίδια θα έχουμε στην χώρα μας και δεν θα φταίει κανένας εβραιομασόνος, εξωγήινος ή κοιμισμένος-ψεκασμένος.
 15. 0
  0
  giota eutuhia…
 16. 0
  0
  Δηλαδή φίλε 12.19 όποιος βρίζει τον γιο του Αποστάτη που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι βολεμένος που ξεβολεύεται. Από που προκείπτει αυτό; Επειδή δεν προκείπτει είναι δεδομένο ότι το σχόλιο είναι εκ του πονηρού. Στο πολιτικό γραφείο του στόκου εργάζεσαι; Γιατί δεν απαντάς σε αυτά για τα οποία τον κατηγορεί ο Τραϊανού; Είναι ή δεν είναι τενεκές; Με σπουδές της πλάκας και βολέματα του δρακουμέλ ζει βασιλικά. "Κληρονόμησε" ένα ολόκληρο κράτος. Ο βλάκας ο Κούλης. Ο βλάκας της Siemens. Έχουν όλα αυτά σχέση με τα βολέματα που μας λες;
 17. 0
  0
  14 Φεβρουαρίου 2014 – 3:55 μ.μ.

  Από αυτά που γράφεις μοίαζει να είσαι από τους υποψήφιους προς απόλυση. Με ψεύτικο Proficiency προσλήφθηκες και συ, μέσα από κάποιο κομματικό γραφείο; Κρίμα.
 18. 0
  0
  @ 2:58

  Ο πατέρας του είναι από αυτούς που έκαναν τους περισσότερους διορισμούς και δεν φταίνε γιαυτό τα παιδιά του κοσμάκη που έψαχναν για μια θέση στον ήλιο.
  Τώρα ο γιός έρχεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων να πετάξει στον δρόμο αυτούς που διόρισε ο πατέρας του και οι όμοιοι του;
  Όταν χαρίζουν μέσα σε μια ώρα εκατομμύρια χρέη του μεγάρου μουσικής και άλλα τόσα για βοήθεια στην Αφρική καθώς και εκατομμύρια δάνεια σε ΜΜΕ είναι σωστό και δίκαιο να ρίχνουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους;
 19. 0
  0
  1:40 μάλλον τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα. Ποιοι "χιλιάδες" εργαζόμενοι έχουν φύγει από το δημόσιο; Επιτέλους πάει να μπει μια τάξη και αμέσως ο "κοσμάκης" επαναστατεί επειδή χάνει το βόλεμα. Όσο για τις ιστορίες του πατέρα Μητσοτάκη, κκαι τα αλλα μυθεύματα με το μέγαρο και την Αφρική φυσικά αν ενημερωνόσασταν από ΜΜΕ τύπου Αυριανή και τώρα τύπου katohika αυτά θα λέτε. Η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα των βολεμένων σας έχει υπνωτίσει τόσο που δεν μπορείτε πια να δείτε τι είναι σωστό και τι λάθος;
 20. 0
  0
  Εφόσον εμείς ενημερωνόμαστε από την Αυριανή ή τα Κατοχικά Νέα εσύ γιατί γράφεις ΕΔΩ. Γιατί βρίσκεσαι σε ένα σάιτ που δεν σε εκφράζει. Μήπως παίρνεις μεροκάματο από τον Κούλη για να τον προστατεύεις στα σάιτ που τον κρίνουν. Σε ότι αφορά το πρόσωπό μου κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι γράφω επειδή ξεβολεύομαι. Ευκατάστατος είμαι και δεν έχω ανάγκη. Την αδικία δεν αντέχω. Ο Κούλης είναι η προσωποποίηση της αναξιοκρατίας σε αυτήν την χώρα. Και σαν κατσαρόλα να γεννιόταν τι ίδια "επιτυχία" θα είχε. Ένας όρθιος βλάκας είναι. Ακριβώς όπως τα λέει ο Τραϊανός.
 21. 0
  0
  15 Φεβρουαρίου 2014 – 9:15 μ.μ

  Πολύ εύκολα χαρακτηρίζετε κόσμο που δεν γνωρίζετε. Το μόνο που ξέρετε (αν το ξέρετε και αυτό) είναι το τι γράφουν διάφοροι γραφικοί εδώ μέσα, ο όποιος Τραϊανός και άλλοι μυστήριοι τύποι που δεν τους ξέρει κανείς άλλος από εσάς.

  Δεν θέλετε να διαβάζετε αντίθετες γνώμες με την δική σας; Κάπως δεν χαρακτηρίζεται αυτό;
 22. 0
  0
  Χαρακτηρίζουμε κόσμο που δεν γνωρίζουμε; Όχι μόνο τον γνωρίζουμε αλλά τον πληρώνουμε κιόλας. Ποιος είναι ο Μητσοτάκης που έγινε υπουργός; Ποιο το έργο του; Από τότε που υπάρχει ζει εις βάρος μας. Αν δεν τον έλεγαν Μητσοτάκη ποιος θα ήταν; Ο όποιος Τραϊανός είναι ένας άνθρωπος με τριάντα βιβλία. Δεν τον γνωρίζαμε αλλά τον μάθαμε από τα έργα του. Ήταν άγνωστος και τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενά του. Δεν μας "φορτώθηκε" να τον πληρώνουμε. Ο "όποιος" Μητσοτάκης ποιος είναι; Από που τον γνωρίζουμε; Γιατί τον πληρώνουμε; Επειδή η οικογένειά του νομίζει ότι της ανήκει το κράτος και άρα ότι έχει υποχρέωση ο λαός να την ταϊζει; Μυστήριοι τύποι που έχουν έργο δεν υπάρχουν. Μυστήριοι τύποι που τους διορίζουν οι Ράιχενμπαχ υπάρχουν και λέγονται Μητσοτάκηδες. Για αυτόν τον λόγο και οι Κούληδες παραμένουν Κούληδες όποια κρατική θέση και αν αποκτήσουν. Σε ότι αφορά τον Τραϊανό μην βάζεις στοίχημα ότι τον ξέρουμε μόνο εμείς εδώ μέσα. Πολλοί τον ξέρουν και πολλοί ελπίζουν σε αυτόν. Το μέλλον θα δείξει ποιοι θα επικρατήσουν και ποιοι θα πάνε στα σκουπίδια.
 23. 0
  0
  Σωστός φίλε μου. 3:04. Ο κάθε βλάκας γόνος νομίζει ότι υπάρχει και όλοι οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι που θέλουν το "κακό" μας. Ο καθένας να κρίνεται από το έργο του γιατί μόνο έτσι υπάρχει ασφάλεια για τον κόσμο. Ο Κούλης και ο κάθε Κούλης πρέπει να τελειώνουν επιτέλους.
 24. 0
  0
  Πως θα τον ξέρει ο πολύς ο κόσμος φίλε 3:04 τον Τραϊανό όταν το σύστημα προωθεί τους Κυριάκους; Πρέπει να φτύσουν αίμα όσοι είναι απ' έξω από το σύστημα του Κολεγίου για να γίνουν γνωστοί και να μπορέσουν κάποτε να μας πούνε αυτά που σκέφτονται. Οι περισσότεροι τα παρατάνε και έτσι η πατρίδα χάνει το πιο ικανό δυναμικό της. Χάνονται άνθρωποι χαρισματικοί για να δίνονται επαναληπτικές ευκαιρίες στους Κούληδες να μας "αποδείξουν" ότι αξίζουν. Τα λαμόγια των λαμογιών.
 25. 0
  0
  Άτιμο το σύστημα. Σε αγνοεί αν δεν έχεις κάνει τίποτα ή ασχολείσαι με το τίποτα …

  Ανδρομέδιοι κανείς δεν σας αναγνωρίζει την αξία σας ενώ θα έπρεπε να σας έχουν να κυβερνάτε. Κρίμα.
 26. 0
  0
  Ανδρομέδιος είναι ο Κυριάκος που στα σαράντα του τον παράτησε η γυναίκα του για έναν εβδομηντάχρονο. Εκεί όμως είναι προσωπική ζωή και πρέπει να τα καταφέρεις μόνος σου. Δεν είναι δημόσιος βίος να επεμβαίνει ο Αποστάτης και να σώσει την παρτίδα. Όποιος θέλει να ανοίξει "πόρτες" για εξυπναδούλες θα της υποστεί. Κατάλαβες "γήινε" που κυβερνάς; Ζωντοχήρος είναι ο βλάκας που παριστάνει το αφεντικό σου. Ούτε τα βασικά ενός ανθρώπου δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί.
 27. 0
  0
  16 Φεβρουαρίου 2014 – 10:19 μ.μ.

  Ενημέρωμένος φαίνεστε. ESPRESSO διαβάζετε;
 28. 0
  0
  Και από την ESPRESSO μαθαίνεις κάτι. Η πληροφορία είναι τέτοια από όπου και αν την πάρεις. Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι;
 29. 0
  0
  Φίλε 10:19 όταν ειρωνεύεσαι κάποιον λέγοντας τον "εξωγήινο" θα σε πληγώσει στα γήινα. Απλά πράγματα. Ειδικά αν γνωρίζει πράγματα. Ώστε τον εγκατέλειψε η Εβραία τον γιο του Αποστάτη; Αυτό δεν το γνώριζα γιατί είχα την εντύπωση ότι ως σύζυγος Μητσοτάκη δραστηριοποιούνταν στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών.
 30. 0
  0
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝ .
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΕΝ .
  ΟΠΩΣ ΜΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ , Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ , Ο ΜΠΕΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ , Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΞΕΛ Ο ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝ ! ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΕΛΠΙΖΩ .
  Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝ , Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝ .
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΕΝ ΑΡΧΗΓΟΥ .
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΝΕΣΣΕΤ .
 31. 0
  0
  τετοιες κουραδες μας κυβερνουν..καιρος να τραβηξουμε το καζανακι
 32. 0
  0
  να ξερατε ποσο γουσταρουν οι κυβερνωτες που οι ελληνες τσακωνονται μεταξυ τους…τιποτα δεν καταλαβαινουμε μας εχουν ριξει το δολωμα της εξιγιανσης και εμεις μασαμε..ναι μπαχαλο ηταν η ελλαδα απο τους βολεψακιδες και μπαχαλο θα μεινει..ακομα παιρμουν δικους και ακομα κλεψιες κανουν..ξυπνατε ρε δεν θελουν το καλο μας ..μπαλα παιζουμ με τα κεφαλια μας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί