18:38 - 21/04/2015

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται «Πίνδαρος»!!!

Ο ηγέτης των Illuminati της Γης ονομάζεται «Πίνδαρος». Ο Πίνδαρος είναι μέλος μίας από τις 13 Illuminati οικογένειες που κυβερνούν, και είναι πάντα αρσενικός. Ο τίτλος, Πίνδαρος, είναι μια συντομογραφία του όρου «Κορυφή του Δράκοντα», επίσης γνωστού και ως το «πέος του Δράκου». Συμβολικά, αυτό αντιπροσωπεύει την κορυφή της εξουσίας, τον έλεγχο, τη δημιουργία, τη διείσδυση, την επέκταση, την εισβολή και το φόβο. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου μεταφέρει τις πληροφορίες στον καθαρόαιμο ερπετοειδή ηγέτη στο εσωτερικό της Γης.

Πρόσφατα, υπήρξαν αναφορές ότι ο Μαρκήσιος de Libeaux είναι ο Πίνδαρος, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ο πραγματικός Πίνδαρος είναι η κεφαλή της οικογένειας Rothschild, όπως υπήρξε για αρκετές εκατοντάδες χρόνια.

Έχει την έδρα του στη Γερμανία, κοντά στην Φρανκφούρτη. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, είχε την επίβλεψη ενός παρόμοιου πρότζεκτ με το Montauk, με την επωνυμία Malda που είναι αναγραμματισμός των Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation (Ενεργοποίηση Διαστάσεων) . Το πρότζεκτ αυτό βρίσκεται κοντά στην πόλη του Στρασβούργου, στη Γαλλία, ιστορικά κάποτε μέρος της Γερμανίας.

Είναι ενδιαφέρον, ότι υπάρχει ένα οινοποιείο στο ανατολικό άκρο του Long Island, που δεν απέχει πολύ από το Montauk Point, που ονομάζεται »Αμπελώνες Πίνδαρος». Αυτό το κρασί έχει αυξημένη δημοτικότητα και έχει κερδίσει διεθνή βραβεία.

Αυτό ταιριάζει, όπως πρέπει, στο σχέδιο, καθώς αυτή η περιοχή θα είναι ένα μέρος της πρωτεύουσας της Γης / των Ηνωμένων Εθνών στην αυτοκρατορία! Το κόκκινο κρασί είναι συμβολικό του αίματος που καταναλώνεται από τα Ερπετοειδή.

Το κρασί μπορεί να καθαγιασθεί, όπως έγινε και στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Στην Καθολική Εκκλησία, το κρασί αντικατέστησε το αίμα στην τελετή.

Οι Illuminati εδώ στη Γη έχουν δημιουργήσει μια δομή πυραμίδας ελέγχου πανομοιότυπη με το σύστημα που υπάρχει στην Αυτοκρατορία Draco. Η πυραμίδα με το μάτι του ερπετού, που βρίσκεται στο αμερικανικό χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, είναι συμβολικό αυτής της δομής ελέγχου.

Το μάτι είναι το σκέπασμα της πυραμίδας, εξηγώντας έτσι γιατί η αρχική επιφάνεια της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο καλύφθηκε με ατόφιο χρυσάφι.

Ο Πίνδαρος συμβολίζεται με το χρυσό κάλυμμα της πυραμίδας.

Το επόμενο επίπεδο, ή «μάτι», στην πυραμίδα συμβολίζει τις 13 βασιλικές οικογένειες.

Αυτές είναι οι εξής:

Rothschild (Bauer or Bower) – Pindar

Bruce

Cavendish (Kennedy)

De Medici

Hanover

Hapsburg

Krupp

Plantagenet

Rockefeller

Romanov

Sinclair (St. Clair)

Warburg (del Banco)

Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Σε κάθε μία από τις 13 κυρίαρχες οικογένειες έχει δωθεί μια περιοχή της γης ή / και μια συγκεκριμένη λειτουργία να εκπληρώσει στη Γη. Αυτές οι συγκεκριμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την παγκόσμια οικονομία, την στρατιωτική τεχνολογία / ανάπτυξη, τον έλεγχο του νου, τη θρησκεία, και τα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε μία από τις 13 βασιλικές οικογένειες έχει επίσης ένα Συμβούλιο των 13. Ο αριθμός, 13, έχει μεγάλη σημασία για αυτούς. Ξέρουν ότι υπάρχουν 12 είδη ενεργειών που περνούν μέσα από τις 10 πλευρές του Θεού-Νου. Το σύνολο των 12 ενεργειών ισούται με μία 13η ενέργεια. Αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή γνώση.

Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχουν πραγματικά 13 ζώδια και όχι τα παραδεκτά 12. Έχουν διατηρήσει το 13ο κρυμμένο για αιώνες, επειδή είναι το σημάδι του Δράκου. Κρατούν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου μυστικά για να αποφύγουν να δώσουν ενδείξεις για το πρότυπο του ερπετοειδούς νου.

Το επόμενο κατώτερο επίπεδο είναι οι δεύτερες στην ιεραρχία οικογένειες που στηρίζουν το έργο του Πινδάρου και των 13 βασιλικών οικογενειών. Ενώ όλα τα μέλη των 13 κυρίαρχων οικογενειών είναι πολυμορφικά, όλα τα μέλη των 300 υποστηρικτικών οικογενειών δεν είναι. Έχουν όλα, όμως, ένα υψηλό ποσοστό ερπετικού DNA.

[Alexander: Κατά τη γνώμη μου, αν υπάρχει ο λεγόμενος πολυμορφισμός στην πραγματικότητα, τότε δεν είναι τίποτα περισσότερο από προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται, και δεν μπορούμε ακόμα να την καταλάβουμε. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ένα παρεξηγημένο είδος »κατοχής» – μπορείτε να φανταστείτε τους ερπετοειδείς εξωγήινους να χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα, σαν όχημα, παρόμοιο με τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν το Na’vi στην ταινία Avatar].

Είναι γνωστοί ως η «επιτροπή των 300».

Αυτές οι οικογένειες περιλαμβάνουν αξιόλογα ονόματα όπως Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Χάμιλτον, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart / Stuart, Taft, και Wilson. Υπάρχουν πολλοί άλλοι.

Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί πολλά γνωστά ιδρύματα για να επιτύχει τους στόχους της, συμπεριλαμβανομένων του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations), της Bilderburgers, της Τριμερής Επιτροπής (, Trilateral Commission), της Λέσχης της Ρώμης (Club of Rome), του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute for International Affairs), της Μαφίας, της CIA, της NSA, της Μοσάντ, της Μυστικής Υπηρεσίας (SS) , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Federal Reserve, της υπηρεσίας εσωτερικού εισοδήματος (Internal Revenue Service), και της Interpol, για να αναφέρουμε μερικές. Όλοι αυτοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως μηχανισμοί δημόσιων υπηρεσιών, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια.

Η δομή των Illuminati δημιουργεί επίσης τεχνητές χώρες για να προωθήσουν τους στόχους τους. Παραδείγματα αυτών είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, το Κουβέιτ, η Σοβιετική Ένωση, ο Παναμάς, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Γιουγκοσλαβία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγαλύτερο μέρος της Μαύρης Αφρικής, όλες οι αραβικές χώρες, και ολόκληρη η Κεντρική και Νότια Αμερική.

Αυτά τα έθνη δημιουργήθηκαν για να συσσωρεύουν πλούτο για τις κυβερνώσες οικογένειες και τους υποστηρικτές τους, για να κρύψουν ή να διατηρήσουν τον πλούτο τους, και να δημιουργήσουν ασταθείς συνθήκες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν πολέμους ή αύξηση των στρατιωτικών προϋπολογισμών.

Η Ελβετία δημιουργήθηκε ως ένα ουδέτερο τραπεζικό κέντρο έτσι ώστε οι οικογένειες των Illuminati να έχουν ένα ασφαλές μέρος για να φυλάξουν τα κεφάλαιά τους, χωρίς το φόβο της καταστροφής από πολέμους και αδιάκριτων βλεμμάτων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με 13 αποικίες, μία για κάθε μία από τις οικογένειες των Illuminati. Η αρχική σημαία είχε 13 αστέρια, και εξακολουθεί να έχει 13 λωρίδες. Ο αετός, το σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, κρατάει 13 βέλη στα νύχια του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πραγματικότητα ένα εταιρικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας Βιρτζίνια (Virginia Company) που ιδρύθηκε το 1604 στην Αγγλία με την άμεση συμμετοχή των Ρότσιλντ. Τα οικονομικά των Ρότσιλντ ήταν απαραίτητα για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα και την εκμετάλλευση της βορειοαμερικανικής ηπείρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας Βιρτζίνια, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκουν στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία μέσω του Βατικανού. Αυτό συνέβη το 1213 όταν ο βασιλιάς James έδωσε όλα τα αγγλικά περιουσιακά στοιχεία στον ερπετοειδή Πάπα. Ο διαχειριστής της περιουσίας παραμένει η βρετανική βασιλική οικογένεια, αλλά η πραγματική κυριότητα ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν πήραν το όνομά τους από τον Amerigo Vespucci, όπως μάθατε στο σχολείο. Οι Illuminati δεν θα ονομάτιζαν μια ήπειρο, στην πραγματικότητα δύο ηπείρους, με το όνομα ενός Ιταλού χαρτογράφου. Το όνομα είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός λέξεων.

«Am» είναι η εβραϊκή λέξη για το «λαό»

«Ame» είναι επίσης η προστακτική του ισπανικού / λατινικού ρήματος «to love» – να αγαπάς

«Eri» ή «ari» είναι μία εβραϊκή έκφραση για το «λιοντάρι»

«Ρίκα» είναι η θηλυκή μορφή της ισπανικής λέξης για τον «rich» – πλούσιο

«Ka» είναι η αρχαία αιγυπτιακή λέξη για την ψυχή, ή δύναμη του πνεύματος μέσα σε ένα σώμα

Υπάρχουν δύο σημασίες:

Η Αρχαία Εβραϊκή / αιγυπτιακή μεταφράζεται ως,
«οι άνθρωποι του λιονταριού με τη δύναμη του πνεύματος.»

[Alexander: Προσωπικά, πιστεύω ότι το όνομά της Αμερικής προέρχεται από το Περουβιανό »AMARUCA», που σημαίνει «Η γη των ιπτάμενων φιδιών» (δηλαδή ερπετοειδών)]

Ως εκ τούτου, η πυραμίδα και ο πανόπτης οφθαλμός στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Η λατινική εκδοχή μεταφράζεται ως, » αγάπα τα πλούτη», σε μία θηλυκή / φυσική πραγματικότητα. Αυτό δίνει μια ιδέα για το τι είχαν στο μυαλό τους.
Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, βλέπουμε τη μίξη της Λατινικής θηλυκής σκέψης / αετός με την αρσενική Εβραϊκή σκέψη / λιοντάρι. Η συμβολική δήλωση της Αμερικής είναι ότι είναι ένας συνδυασμός της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας… ένα μίγμα του ανθρώπου / Lyrae με το ερπετό / Draco. Ίσως ο αναγραμματισμός LSD , ένας Illuminati δημιούργησε το ναρκωτικό, έχει ένα κρυμμένο νόημα: Lyrae-Sirius-Draco!

Ο συνδυασμός αυτών των τριών πολιτισμών θα παράγει την πιο ισχυρή τεχνολογικά αυτοκρατορία που γνώρισε ο πλανήτης ποτέ!

Το 1776, η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών ως ανεξάρτητο έθνος συνέπεσε με την δημόσια διακήρυξη της ύπαρξης της επίσημης οργάνωσης Illuminati από το μέλος της Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Δημοσίως, ο κ Weishaupt εμφανίστηκε αποφασισμένος να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα αποτελείται από την ευρωπαϊκή ελίτ και η οποία θα ανυψώσει την ανθρωπότητα.

Φυσικά, αυτό ήταν μέρος μιας παγκόσμιας τελετής των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και η παγκόσμια τελετή των Illuminati . Η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και της οργάνωσης των Illuminati ήταν τεχνητό ξεκίνημα για δημόσια κατανάλωση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει αποδεκτούς τους Illuminati στο κοινό. Τρέχοντα μέλη των Illuminati πιστεύουν ότι ο Adam Weishaupt ήταν ένας σωσίας του George Washington, και είναι πραγματικά η εικόνα του Weishaupts που εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου.

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  ΠΑΝΤΩς ΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥς 300 ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ….
  Ο ΔΕΙΒΙΔ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΤΙς 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΈΒΟΥΝ ΒΑΘΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΈΒΗΚΑΝ ,,,ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΜΕΣΙΑ …..με το αιτιολογικο οτι ειναι απλοι διαχειρηστες των χρηματων τους και οσονούπω τους καταναλωνουν
  ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝΤΡΙΤΗ– ΠΕΜΠΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥς ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΡΑΚΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ,,,,,,
 2. 0
  0
  ΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΟΙ "ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΥΠΟΣΤΟΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ +/-ΜΤΜ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ +/-ΟΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ +/-ΑΟΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ +/-HONG ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ +/-ΖΕΝ ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html
 3. 0
  0
  Και εγω λεγομαι @αμιας. Ας ερθει να με βρει. ΕΚει να δεις τι θα πει Ελληνικη @ουτσα! Ο πρωτος πίνδαρος gay απο ευρώπας θα είναι και θα του αρέσει.
  υ.γ= Αγγλος είναι (απλά να μην με παρακαλάει.)
 4. 0
  0


  Μου εκανε εντυπωση γιατι απο τοσα ονοματα αυτο το αρχιερπετο διαλεξε το ονομα ''Πινδαρος''
  το ψαξα στο φτερο και ειδα οτι ο Πινδαρος ηταν ,,,,,Θηβαιος!!!
  ειναι αραγε ασχετο αυτο?

  Επισης καταγονταν απο τους Αιγιειδες ,,ναι απο τον πατερα του θησεα…και αυτοι καπακι μεσω του πανδιονα πανε καρφι γενεολογικα στο μεγαλυτερο βασιλεα-ερπετο της Αθηνας τον Εριχθονιο……
  Αργοτερα τα παιδια του θησεα τους σουταρανε και οι αιγιειδες μπλεχτηκαν με τους καδμειους και εδεσε το γλυκο….

  ενταξει ηταν μεγας ποιητης[θυμαστε που σας ειχα πει οτι καθε χρονο στους δελφους οι ντοπιοι εστειναν επιταφειο να τιμησουν τον πυθωνα που καθαρισε ο Απολλων,,,και το τιμουσαν με ωδες,,,,,,
  ποιος της εγραψε τις ωδες προς τιμην του δρακοντα ?
  -Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ!!!!!

  Οποτε αυτα που λεει το αρθρο ειναι μπουρδολογιες που ετυμολογουν οι ξενοι το ονομα του Πινδαρου σαν το πουλι του δρακου,,,,,ειναι να γελαει κανεις,,,,

  συνοψη να μην τα ξεχασω και εγω,,,,τι νομιζεται στο φτερο τα γραφω,,,,ΘΗΒΑ -ΠΙΝΔΑΡΟΣ -ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ και μενει το κρασι…

  Πως μας ειπε το αρθρο οτι λεγοταν το κτημα?
  -αμπελωνας του πινδαρου στα αγγλικα,,,Pindar Vineyards vi-[OI]-n-[N-ey-[ΟΗ]….δηλαδη ΟιΝΟΗ!!!! της θηβας,,,,

  Απλα πραμματα αφου ο διονυσος γεννηθηκε στην θηβα η οινοη δεν θα εβγαζε κρασια,?,,
  Επισης το κρασι μετα , η τελος παντων το αιμα του ταυρου παλια -ισως και ανθρωπου πιο παλια το χρισημοποιουσαν οι πιστοι του Διονυσου να κοινωνουν!!!!!!

  τωρα δεν ξερω τι ρολο παιζει ο φρυγας Διονυσος,η βακχος η ιακχος σε αυτην την σκατοργανωση ……

  το μονο που μπορω να φανταστω οτι ισως επειδη ειναι και αντρας και ντιγκινταγκας μερικες φορες, παει γαντι σε αυτες τις ξεφωνημενες αδελφες των ιλλουμινατι …αλλωστε ο ανδρογυνος κατα τους μασωνους ειναι το τελειο πλασμα,,

  απο διασθηση το λεω και χωρις ερευνα , ισως μπορει να φερνει και του ΒΑΑΛ που αν δεν κανω λαθος ειναι κυριαρχη θεοτητα των ιλλουμινατι
  γιατι να μην ξεχναμε οτι ο Διονυσος εχει μπολικο ΚΑΔΜΕΙΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗς ΣΕΜΕΛΗΣ,,,,γιαυτο εβαλα την Θηβα απο την αρχη….

  οποτε ολα κουμπωνουν,,απορω μετον εαυτο μου πως τα εδεσα ετσι!!!!χαχχαχαχαχαχχ
  στην πλακα με το ΠΙΝΔΑΡΟΣ το ξεκινησα και ειδατε τι βγηκε!!!!!….

  για τις αμερικες και τα σχετικα με τις πυθαγοριες αριθμομασονιες δεν τα ξερω αδελφια,..

  ελπιζω να βοηθησα καπως στην ερευνα,,,,,,λεμε τωρα..χαχαχχαχ,

  καληνυχτα

  PANDAROS


  Y.Γ
  Λετε να παιζει ρολο στην επιλογη του ονοματος και αυτο το ρητο?

  Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον
  Πίνδαρος


  • 0
   0
   φίλε Πάνδαρε ,αυτοί που γράφουν αυτές της Ιστορίες,ξέρουν καλύτερα την γλώσσα και την Μυθολογία από έμας και πληρώνονται για να γράφουν αυτές τις ιστορίες…όπως πληρονόνταν και ο Ηρόδοτος από τους εχθρούς των Βοιτών…τους Αθηναιούς ώστε να τους προβοκάρουν ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ επειδή στο παρελθόν ΜΗΔΗΣΑΝ αλλά και επειδή ήταν οι αιώνιοι εχθροί τους…….,οπότε μπορούν "ΑΥΤΟΙ"να παίζουν σαν συνγχρονοί πληρωμένοι ΗΡΟΔΟΤΟΙ,κόβουν,ράβουν,ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ την Ελληνική Ιστορία και τα Ελληνικά αρχαία ιερατεία όπως γουστάρουν ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΗΡΟΔΟΤΟ.Αν πούμε φίλε Πάνδραρε ότι οι Κάδμιοι είναι Φοίνικες Σημίτες όπως όλος ο Πλανήτης πιστεύει ότι Φοίνικες=Σημίτες,(ενώ ξέρουμε ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ των Μινωίτων-Σελεαρ) …τότε αυτόματα λες ότι ο Ηρακλής,Λάιος,Αντιγόνη,Κρέοντας,Οιδίπους,Ησίοδος,Πίνδαρος,Δίονυσος Ζαγρέας(Διονυσιακά Νόννου),Ισμήνη,Επαμεινώνδας,Πλούταρχος κ.αλλοι πολλοί
   καθώς και τους Βιοτούς Γ-εφυ-ΡΑΙΟΥς-Γραικους-Γραιους(αρχαιους απόγονοι των Σελλων) που έδωσαν το αλφάβητο σε εμάς και στην Κύμη το χαλκιδικό στους Ιταλούς(το παγκόσμιο αλφάβητο),αλλά και την Δημοκρατία με όλα τα παραγογά της(Τυρανοκτώνοι)…..ανν φίλε τους λες Σημιτες…ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ….ΣΕ ΣΗΜΙΤΙΚΟ….ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ…
   Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ "ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΣ" ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΕΡΙ "ΣΗΜΙΤΚΟΥ" ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΩΝ ΒΙΩΤΟΝ,αλλα και Σίβυλλων..ΣΙ-βυ-ΛΛΩΝ-ΣΕΛΛΩΝ
   Cadmus the Greek (=Κάδμος)
   Phoenix son of Cadmus father of the Phoenicians
   Phoenicians=Cadmus descendants

   The red writing indicates what was omitted by [[[[[Herodotus.]]]]]
   The Phoenicians who came with Cadmus=(recent Cadmus) – amongst whom were the [[[[[Gephyraei ]]]]] – introduced into Greece, after their settlement in the country, a number of accomplishments, of which the most [[[[[[ important was writing ]]]]], an art till then,
   I think, unknown to the Greeks. At first they used the same characters as all the other Phoenicians, but as time went on, and they changed their language, (to Greek) they also changed the shape of their letters (to Greek letters). At that period most of the Greeks in the neighborhood were Ionians; they were taught these Greek letters by the Phoenicians and adopted them, with a few alterations, for their own use, continuing to refer to them as the Phoenician characters – as was only right, as the Phoenicians had introduced them.
   ….και οι Δωδναίοι από Φοινίκες..του το "είπαν" κα΄ποιοι ιερείς μας λεέι…(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΑΤΟ)
   http://en.wikipedia.org/wiki/Dodona ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΛΟΙ ΣΗΜΙΤΕΣ
   όταν λες τους Σελλούς Σημίτες φοίνικες τότε λες τους Ελληνες ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ…..

   ΨΑΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΓΓΙΣΕΣ…ΚΑΙ ΠΙΝΔΑΡΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ "ΓΛΥΚΟ ΤΡΟΠΟ " ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ…..ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΥΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ(ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ Κ.Α.)
   Εβραίος αρχαιολόγος με βάση τον Ηρόδοτο……Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ
   http://plus.url.google.com/url?sa=z&n=1429687830275&url=http%3A%2F%2Folympia.gr%2F2010%2F02%2F28%2F%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%258C%25CF%2582-%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25B3%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AD%25CE%25B1%25CF%2582-%25CE%25BF-%25CE%25B7%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2582-%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25BD-%25CE%25AE%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD&usg=ImOU-RxG0K1JOmFnQZpWUEJNpnI.
  • 0
   0
   δέστε τι λεει η αρχαιολογάρα https://www.youtube.com/watch?t=1084&v=2FukgDe2dXk
   στο 31.28 βασικά δέστε όλα τα λόγια του…πάει να βγάλει τα ευρήμτα του Εβανσ ΚΑΛΠΙΚΑ…αντε μετα έχει και η γραφή Α κ Β και ο δίσκος της Φαιστού ΣΕΙΡΑΑΑΑ!!
   ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑΑΑΑ
  • 0
   0
   Καλά κάνεις και τα λες.Οι Βοιωτοί,είναι Έλληνες φίλε Μπάμπη,μην ξεχνάμε και λησμονούμε τους Θεσπιείς,που αποτελούν την δεύτερη μεγάλη πόλη των Βοιωτών.Η απάντηση του Δημοφιλή , βασιλιά των 700 Θεσπιέων, προς την διαταγή του Λεωνίδα να φύγουν με τους υπόλοιπους, διότι είχαν περικυκλωθεί από τους Πέρσες και θα ήταν ανώφελο να σκοτωθούν εκεί, που ήταν << Όχι Λεωνίδα δεν θα αφήσω να πάρεις την δόξα των Θερμοπυλών μονός σου>>, σου φέρνει ρίγος ,συγκίνηση και μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο , τότε είσαι Έλληνας .
 5. 0
  0
  ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΝΔΑΡΟΣ;; Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑΑΑΛΟΝ ΜΟΥΣΗΣ ΚΟΚ;; Ε ΜΠΑΜΠΑ;;
 6. 0
  0
  Ασχοληθειτε με την Ορθοδοξια και ολα ξεκαθαριζουν αυτοματα…
 7. 0
  0
  Πανδαρε: σε ενα οβραικο βιβλιο [γραφη του] διαβασα πως των πατερα του Ιασων [ιησου στα εβραικα] των λεγανε Πανδιαρα…

  Και ρωταω μηπως τα σκουπιδια αυτα που βρωμισαν Την ΕΛΛΑΣ τοσες χιλιαδες χρονια κανουν πλεον τα παντα για να διαστρεβλωσουν Εμας;


  ΕΛ ΛΙΝ: ΑΡΑΓΕ οι οβριοι εχουν δικα τους πιστευω Η πηραν τα ΕΛΛΑΝΙΑ φωτα και προσπαθουν να τα κανουν καρβουνα;
 8. 0
  0
  Διαβαζοντας ολα τα σχολια κατεληξα σε ενα ασφαλες συμπερασμα.
  Αυτη η χωρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί