Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:40 - 09/09/2014

Ο Ερντογάν απειλεί με casus belli για το αντιρατσιστικό! Απαίτησε από τον πρωθυπουργό να το πάρει πίσω

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ερντογάν απειλεί με casus belli για το αντιρατσιστικό! Απαίτησε από τον πρωθυπουργό να το πάρει πίσω

Αυτό είναι απόδειξη της διάπραξης της Γενοκτονίας: Απαίτησε από τον Σαμαρά να πάρει πίσω το νομοσχέδιο. Αντί να βάζει όρους και να απαιτεί το θύμα, βάζει όρους και απειλεί ο Γενοκτόνος. Εκεί κατάντησε την Ελλάδα η ανίκανη και ανέντιμη πολιτική και πνευματική της ηγεσία….Μια απροκάλυπτη και προσβλητική παρέμβαση εναντίον της Ελλάδας, για την ακύρωση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, είχε στόχο η συνάντηση που ζήτησε, και είχε τελικά, με τον έλληνα πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά ο τούρκος Πρόεδρος Τ. Ερντογάν στην Ουαλία.

Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να προβάλει από τη συνάντηση τις «προειδοποιήσεις» που απεύθυνε ο Αντ. Σαμαράς για την αδιάλλακτη πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία στο Κυπριακό, το ενδιαφέρον εστιάσθηκε από την τουρκική πλευρά στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, παραπέμποντας στην απειλή του casus belli πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια όταν η Ελληνική Βουλή επικύρωνε τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Έτσι κι αυτήν τη φορά η Τουρκία, με απροκάλυπτο τρόπο, ουσιαστικά απαίτησε από την ελληνική κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ποινικοποίηση της άρνησης των αναγνωρισμένων από τη Βουλή γενοκτονιών. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με την ενημέρωση της ελληνικής πλευράς, υποστήριξε ότι το αντιρατσιστικό προωθήθηκε στο πλαίσιο της εναρμόνισης με το διεθνές δίκαιο και τις ευρωπαϊκές αποφάσεις και ότι είναι μια ιστορική παρέμβαση που αφορά στον σεβασμό της μνήμης των θυμάτων και όχι τις σχέσεις της Ελλάδας με τη σύγχρονη Τουρκία.

Αλλά η εύλογη απορία του κ. Ερντογάν (ο οποίος προσήλθε απολύτως έτοιμος για μια εμπεριστατωμένη συζήτηση, μια και τον συνόδευαν ο ΥΠΕΞ και ΥΦΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου και Φ. Σινιρλίογλου και ο ισλαμικών καταβολών σύμβουλός του Ι. Καλίν) ήταν ότι, αφού πρόκειται για ιστορία, για ποιον λόγο νομοθετείται η ποινικοποίηση της διαφορετικής εκδοχής της ιστορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαμηνυθεί στην Αθήνα ότι για την τουρκική κυβέρνηση αποτελεί κόκκινη γραμμή η αναφορά σε γενοκτονίες που έχουν αναγνωρισθεί από την Ελληνική Βουλή, καθώς αυτό ανοίγει τον δρόμο για την αναγνώριση καμιά… δεκαριά γενοκτονιών που έχει διαπράξει η Τουρκία και είτε έχουν ήδη εγκριθεί από τη Βουλή είτε πολύ εύκολα μπορεί να αναγνωρισθούν στο μέλλον.

Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση δεν ήθελε να αντιληφθεί το τι ακριβώς επεδίωκε η Τουρκία και έτσι αποδέχτηκε μια συνέτιση, η οποία απλώς επιβεβαίωσε και έκανε πιο έντονο το αδιέξοδο στις διμερείς σχέσεις και στο Κυπριακό. Κυρίως όμως εμφάνισε μια χώρα αδύναμη που δέχεται υποδείξεις και παρατηρήσεις ακόμη και για το νομοθετικό έργο της.

Πηγή: Το παρόν

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 10:28 ΠΜ

    Στα 4 όπως πάντα οι …..Σμαροβενιζέλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 10:53 ΠΜ

    ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    1.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)
    2.ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ(ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
    3.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
    4.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ
    5.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ
    6.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΗΡΘΕ Η Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
    -ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ-

    • Ανώνυμος 09/09/2014 @ 2:48 ΜΜ

      Αν ο Θεός σκεφτόταν σαν εμάς δεν θα ζούσε κανείς μας. Η υπομονή αρετή . Φάγαμε τον γάιδαρο , η ούρα έμεινε και ας λένε οτι δεν θα βγούνε οι προφητείες και όμως όλοι γνωρίζουν οτι όλα σιγά σιγά έρχονται

  3. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 1:13 ΜΜ

    Χαχααααα Ελληνας η ντροπή της ανθρωπότητας:-)

  4. Ανώνυμος 09/09/2014 @ 3:35 ΜΜ

    Γιατί ρε ποιά χώρα έχει αντιρατσιστικό νόμο και πρέπει να έχουμε και εμείς?
    Όχι στο αντιρατσιστικό νόμο διότι είναι ανθελληνικός ως εκεί που δεν πάει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*