21:22 - 12/01/2015

Ο επικεφαλής του Επικρατείας του Ποταμιού, δουλεύει στο Μαξίμου! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΤΑΜΙ, ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Κρατικοδίαιτος υπάλληλος της κυβερνησης ο επικεφαλής του Θεοδωρακη που πλασάρεται ως «ουρανοκατεβατος» και παριστάνει τον θιασώτη της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας»!

Στέλεχος του Μαξίμου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «Ποταμιού» Παναγιώτης Καρκατσούλης! Τον Π. Καρκατσούλη διόρισε το 2013 στο Μαξίμου (και συγκεκριμένα στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού που λειτουργούσε υπό τον… Βαρτζόπουλο) ο ίδιος ο Α. Σαμαράς, όπως φαίνεται από το ΦΕΚ που δημοσιεύουμε.

Ο Π. Καρκατσούλης καταλαμβάνει την θέση του διοικητικού προϊσταμένου της γενικής γραμματείας συντονισμού της
Κυβέρνησης, δηλαδή είναι σύμβουλος και του Σαμαρά και του Θεοδωράκη!!! Από το Ποτάμι λένε ότι πρέπει να έχει παραιτηθεί (σς. Λογικό, αφού πρέπει να είναι υποψήφιος) όμως οι εντυπώσεις δείχνουν ότι το Ποτάμι «αρδεύεται» από το Μαξίμου!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Χτύπησαν οι Καμπάνες της Κολάσεως μα ΚΑΝΕΊΣ? Δε Τις Άκουσε. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΆΜΙ και GAPΌKOMMA = 4 Κόμματα που ΑΝ Πριμοδοτηθούν Γενναιόδωρα από την (ΚΆΘΕ) Ιδιωτική SINGULAR LOGIK θα δώσουν Replay του SUCCESS STORY με Αναβαπτισμένη Λα’ι’κή Εντολή που Η ΚΌΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΆΝΤΗ θα’ναι μπροστά του Παιδική Χαρά. Η Αδιαφορία της Αντιπολίτευσης επιβάλει την εξαγωγή Απαραίτητων Συμπερασμάτων.
 2. 0
  0
  ΕΆΝ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΉΦΟΙ ΌΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΕΓΚΙΟΥΛΑΡ ΒΓΕΝΟΥΛΟΣ… ΤΡΑΠΕΖΟΝΕΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ… ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ…. ΝΟΘΕΙΑ.
 3. 0
  0
  Α…Ο ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΣ [ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ]…
  Β…Ο ΟΡΑΤΟΣ [ ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ]…
  Γ… Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ [ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ]…
  Δ…Ο ΣΤΑΣΙΜΟΣ [ ΕΜΕΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ]…
  Ε…Ο TEFAL [ ΞΕΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ]…
  ΣΤ..Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ [ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ]..

  ΤΕΛΟΣ …ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ [ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΟΥΡΔΟΣ ]…

  SORRY ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί