10:17 - 02/03/2014

Ο δικός μου πολιτισμός…

..Δεν ονειρευετε τιμωρούς Θεούς και διαχωριστικούς …

..Δεν ελπίζει σε ολοκαυτώματα , δεν ελπίζει σε αποκαλύψεις…

…ΔΕν αφήνεται στα λόγια των ΦΟΡΕΩΝ μιας πίστης , δεν καταπίνει τα λόγια ΑΝΘΡΩΠΩΝ …που είδαν για μένα χωρίς εμένα..

..Ο δικός μου πολιτισμός μιλα για Ειρήνη ,για ένωση , μιλα για τους ανθρώπους σαν το μεγαλύτερο αγαθό για την Ζωή σαν τον μεγαλύτερο έρωτα ..

..Ο δικός μου πολιτισμός δεν περιμένει κανένα αντι , δεν περιμένει καμία μάχη , δεν αναγνωρίζει την σχιζοφρένεια του πολεμου..

..Ο δικός μου πολιτισμός δεν ΔΕΧΕΤΕ κανένα ΘΕΟ που δοκιμάζει με την ελεύθερη βούληση και γυρνά την Πλατη στα λάθη των ανθρώπων , ο δικός μου πολιτισμός δεν αναγνωρίζει ένα ΘΕΟ που υμνεί την αγάπη άλλα οι ακόλουθοι του λατρεύουν την βια και τον διαχωρισμό…

…Δεν αναμένει και δεν γιορτάζει όταν οι προφητείες κάποιον που είδαν τα σχέδια γραμμένα σε χαρτί τείνουν να συμβούν!

…Δεν χαίρετε γιατί ο κόσμος εξελίσσεται σε φρενοκομείο…

..Ο δικός μου πολιτισμός κάνει ΘΕΟΤΗΤΑ την ΑΝΑΓΚΗ όταν πρέπει και τον ΕΡΩΤΑ μόνιμα ώστε να εξελίξει τον σεβασμό προς την Ζωή…

…Στον δικό μου πολιτισμό δεν επιτρέπεται σε κανένα να ευλογεί το καλό του ενός έναντι στο κακό του άλλου, στον δικό μου πολιτισμό δεν υπάρχει εμείς και οι άλλοι…

..Στο μέλλον του πολιτισμού για τον οποίο θα πολεμήσω δεν υπάρχει η τιμωρία των άπιστων και η λύτρωση των πιστών , δεν υπάρχει το εγώ είμαι έτσι και καλά και όποιος είναι εναντιων μου θα τον καταπιεί η φωτιά….

…Στον δικό μου πολιτισμό η Ζωή είναι το μεγαλύτερο αγαθό , δεν υπάρχουν ακατανόητα σχέδια και βουλήσεις , δεν υπάρχουν δίκες γιατί κάποιος απλά δεν γνώριζε τι ήθελε ένας ΘΕΟΣ νομοθέτης ..

..Στον δικό μου πολιτισμό δεν υπάρχουν διαχωρισμοί μέσω σφηνωμενης ταμπέλας πίστης από τα ιερατεία , στον δικό μου πολιτισμό δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!

…Για αυτόν τον πολιτισμό πόλεμό , νομίζω ποιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να σας τα πω , ότι και ότι αν γράφω ανάλογα την διαχωριστική ταμπέλα μέσα σας που σαν έχουν σφηνώσει οι δεσμοφύλακες του νου σας καταλαβαίνετε ….Ο δικός μου πολιτισμός δεν έχει ΕΝΑ ΘΕΟ που κάνει σχέδια θανάτου , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΟ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΈΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΈΒΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!

..Για αυτό θα πολεμήσω και ονόμασε το όπως θες , όπως σε μπόλιασαν να πιστεύεις ότι και να γίνει …άλλα σκέψου γιατί σε μπόλιασαν έτσι ! Δεν θα μπορούσα να είμαι αληθινός άλλα ταυτόχρονα μίμος μέσα σε ένα πεδίο δομημένο από υπνωτισμενα πιόνια!

..Αυτό που αντιπροσωπεύω δεν μοιάζει και ούτε κανείς σας γνωρίζει στο ελάχιστο τι μπορεί να είναι , Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ …

…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ …..ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ !

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (43)

 1. 0
  0
  Αυτό που αντιπροσωπεύω δεν μοιάζει και ούτε κανείς σας γνωρίζει στο ελάχιστο τι μπορεί να είναι , Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ …

  Η τελευταία σου παράγραφο ανερεί όλο το κείμενο …..τί έχεις πάθει Νίκο? Βρες την ισσοροπία ανάμεσα στον Stranger και στον Νίκο γιατί έχει χαθεί στα τελευταία άρθρα σου…Δίχνεις μπερδεμένος ….οι λέξεις που "διαλέγεις" δεν ταιριάζουν στο όλο έργο που έχεις κάνει μέχρι τώρα…Ο αφορισμός δεν ταιριάζει στην Αγάπη ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…Το άρθρο το προηγούμενο για τον Χριστό δεν ταιριάζει με αυτό (που το βρίσκω άρτιο εκτος τελευταίας παραγράφου) το οποίο δεν αναγνωρίζει καμιά θρησκεία και ταμπέλα – ονομα σωτήρα…..Θέλω να ξαναδιαβάσω τον Νίκο και να ξανακούσω τον Stranger…..

  Ιφιγένεια
 2. 0
  0
  θες δε θες, με πεδια ή χωρίς, Ο Χριστος ειναι ο Μοναδικός Θεός, και θα ερθει και ο αντι, και κανονισε να πας με τους νικητες, τους πρώτους για να σωθεις
 3. 0
  0
  Πες μου μόνο εσύ και όποιος άλλος θέλει: Με τι ακριβώς διαφωνείς από αυτά που έχει πει ο ΧΡΙΣΤΟΣ; Μόνο αυτό πες μου.
 4. 0
  0
  παει ο stranger…φαινεται του κανουν σφοδρη επιθεση..για να δουμε θα γλιτωσει???
 5. 0
  0
  ο Θεος δεν εχει αναγκη ητν αγαπη μας γιανα υπαρχει εμεις την εχουμε ,και ουτε θελει κλικες οπως λες, εμεις ειμαστε υποκριτες..την χαρη Του για να την παρεις πρεπει να την αξιζεις …αλλα ξερεις αγαπητε stranger… ο Θεος δεν εχει στρησει -απαγορευσει το δικαιωμα της αυτοαμυνας ειτε σωματικη-υλικη ειτε πνευματικη ειτε ψυχικη …δεν θα κατσω να απαυτοσει εμενα ο καθε κερατας για να μην γινει πολεμος…οτε ο Θεος θα επιτεψει στους διαβολανθρωπους να καουν πτι θελουν για να μην τον πεισ εσυ τμωρο και καλα..τα σεβη μου!!
 6. 0
  0
  Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ ΕΔΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.ΑΔΙΚΑ.

  Λ
 7. 0
  0
  o δικός μου πολιτισμός…οι ιδέες μου…η κίνηση μου…ένα σχόλιο έγραψα στη τελευταία ανάρτηση περί χρυσού του κυρίου stranger καί ..ή λογοκρίθηκε ή …χάθηκε…ο χρυσός δεν σώζει , μετάνοια -εξομολόγηση…θεία κοινωνία , ταπείνωση καί εμπιστοσύνη στη θεία πρόνοια…Αλέξης Μοίρες Ηρακλείου
 8. 0
  0
  θες δε θες, με πεδια ή χωρίς, Ο Χριστος ειναι ο Μοναδικός Θεός, και θα ερθει και ο αντι, και κανονισε να πας με τους νικητες, τους πρώτους για να σωθεις
  2 Μαρτίου 2014 – 12:37 μ.μ.
  Καλα ολοι εβραιοι και ασπιλοι απο γυναικα ειστε και ελπιζετε να σωθειτε ????
  Γιατι συμφωνα με το δογμα που πιστευετε -υπηρετειτε αυτοι θα σωθουν.
  θα πανε στην επουρανια χρυση ιερουσαλημ , 144.000 εβραιοι , 12.000 απο καθε φυλη του ισραηλ . και ΑΣΠΙΛΟΙ απο γυναικα .
  αντρες δλδ , ή μαλον αρσενικα παιδια .
  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 9. 0
  0
  Ο δικός σου Θεός ειναι ο άνθρωπος, αυτό ακριβώς είναι. Ο λάθος δρόμος που επέλεξαν οι Πρωτόπλαστοι. Χρησιμοποιείς τη διδασκαλία του Χριστού, αλλά η διαφορά σου από το Χριστιανισμό είναι πως δεν βάζεις ως πρότυπο τη διδασκαλία του Χριστού, το δρόμο για τη θέωση που δίδαξε.
  Σωστά όσα λες για την αλλοίωση της διδασκαλίας και τα ιερατεία, αλλά θα ήθελα να λάβεις υπόψιν σου τα εξής. Εμείς, ο καθένας μας που Αγαπάει αληθινά, θα έπρεπε να κυβερνάμε ένα ειρηνικό κόσμο ίσων και ευτυχισμένων ανθρώπων. Οι δυνάστες μας, σκόπευσαν και πέτυχαν διάνα. Στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Επομένως, εσυ και εγώ παρόλο που έχουμε τα χαρίσματα να είμαστε ηγέτες και κληρικοί-δάσκαλοι, επαναπαυτήκαμε στην προσωπική αναζήτηση της ευδαιμονίας και το κενό γέμισε από λιγότερο άξιους ανθρώπους, με ίσως περισσότερα πάθη και ελαττώματα. Ο Θεός είναι Πατέρας. Όπως εσύ. Απλά σκέψου πως αν ο γιός σου ήταν ο χείριστος, εσύ δε θα έπαυες να τον αγαπάς και να του δίνεις εφόδια. Τώρα, η ελευθερία έχει ένα κόστος. Πέρα από τη συγχώρεση που ακόμη και για το διάβολο Υπάρχει και τον περιμένει, αυτός δε μπορεί να αποβάλλει την Αυτο-ικανοποίηση του Εγώ του, να γίνει υπηρέτης ανθρώπων ένεκα της Αγάπης. Ενώ ο ίδιος ο Θεός έγινε θεάνθρωπος και σταυρώθηκε για να δείξει το δρόμο.
  Φυσικά είμαστε πεπερασμενοι, λόγω της απιστίας και της φυσικής μας φθοράς και βλέπουμε τη Ζωή ως κάτι παροδικό, οσο ζήσει εδώ στη γη ο καθένας. Και απορούμε για όσα "επιτρέπει" ο Θεός να συμβούν. 'Ομως, αυτό θα έπρεπε, αν είμασταν πραγματικά παιδιά του και Θεοί σαν αυτόν, να υπηρετήσουμε τον αδικημένο, να ταϊσουμε το φτωχό, να ντύσουμε το γυμνό. Αυτό είναι η Αγάπη. Η συνένωση πάντων και του όλου με το Θεό. Αυτή είναι η θέωση.
  Θα συμφωνούσα και με οποιαδήποτε υπερβολή σου, αν δεν ήταν τόσο εμφανής η παρουσία του Εγώ σου. Στο είχα ξαναπει, ένα-δυο χρόνια πριν, όταν άρχισα να σε διαβάζω. Εύχομαι η Χάρη του Θεού να είναι μαζί σου και με όλον τον Κόσμο.
 10. 0
  0
  o δικος σου ο Θεος ειναι η μπαρα χρυσου μηπως;οταν ερθει η ωρα του τελους να ξανασκεφτεις ποιος ειναι ο Θεος σου
 11. 0
  0
  Η επιφανειακή σου αντιμετώπιση τουλάχιστο όσον αφορά τα θέματα της Χριστιανικής θρησκείας δείχνει άτομο με σοβαρό πρόβλημα κατανόησης. Μάθε καλά κάτι πριν το κρίνεις
 12. 0
  0
  Einai thimomenos kai dikaios einai. O teleutaios twn Mohkanwn, palevi me to
  Thirio. Einai poli monaxikos o dromos tou Salvation…
 13. 0
  0
  Αγαπητε φιλε Νικο αυτο τον Θεο που πιστευεις θελουν να σκοτωσουν.Αυτον πολεμουν…Θα μπορεσουν?Τι πρεπει να κανεις εσυ σαν πιστος αυτου του Θεου οταν ερθει η ωρα…?
 14. 0
  0
  Hrtha apo polli makrua na dw kai na simetakso sti pali, kai vrisko mono enan stranger o teleutaios twn Mwhkanon na gderni ti psixi tou sta duktia na min ypologizei to prwsopiko tou egw, to thirio na ourliazei sti porta kai mesa oloi skeftondai to epomeno glendaki….
 15. 0
  0
  για τον 12:37 Ο Χριστός δεν είναι όνομα Θεού είναι κατάσταση εαυτού, ο Χριστός εαυτός που ο καθένας είναι αλλά δεν του επιτρέπουμε να ζει γιατί επιλέγουμε να ζούμε με τον αντί-χριστο εαυτό. Μας αρέσει δεν μας αρέσει εμείς έχουμε την ευθύνη για το με ποιόν εαυτό θα ζούμε.
 16. 0
  0
  Εκτος απο το οτι η Ιφιγενεια ειπε ολα οσα ειχα να πω , εχω να προσθεσω πως επειδη σε παρακολουθω απο την αρχη αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως εχεις ενα και μονο αδυνατο σημειο .Μπορει να ειναι ενα , αλλα ειναι τοσο δυνατο που καθε φορα που παιρνει εστω και λιγο , εστω και θεωριτικα , εστω και εν δυναμι το πανω χερι…διαλυεσαι , τρελενεσαι , λιωνεις . Αυτη η αχιλλιως πτερνα σου λοιπον , εχει δυο σκελη : το ενα λεγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , την οποια πολεμας χωρις οριο-πραγμα που δεν κανεις για καμια αλλη θρησκεια- κι αυτο χρηζει αναλυσης …και το αλλο ΡΩΣΙΑ . Οποτε νιωθεις πως η Ρωσια σηκωνει κεφαλι και περναει μπροστα , ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ . Τα ιδια εκανες και το καλοκαιρι στο θεμα της Συριας . Εχισες πολυ ιδρωτα για να μας πεισεις οτι ο κακος Ασαντ σκοτωνει ενω ταυτοχρονα οι μουσουλμανοι κατακρεουργουσαν ορθοδοξους χριστιανους… το ιδιο προσπαθεις να κανεις και τωρα , ξεχνωντας πως και απο την απεναντι μερια το μεγαλυτερο μερος του λαου , ειναι κι αυτοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι αλλα πλανεμενοι και παραδομενοι στη Δυση και τους μουσουλμανους φιλους της . Τι σε ποναει πιο πολυ το οτι η Ορθοδοξια αμυνεται στον παγκοσμιο πολεμο που της γινεται η οτι οι προφητειες της τεινουν προς την εκπληρωση τους ; Γιατι μπερδευεις το ΧΡΙΣΤΟ στα ανθρωπινα ; Γιατι αφου σε ενοχλουν ολες οι θρησκειες χτυπας μονο τον Ορθοδοξο Χριστιανισμο και ποιος νομιζεις οτι εισαι ωστε να κρινεις και να αποφασισεις ποιος ειναι αξιος και καλυτερος . Κρατα τον αχταρμα που θελεις να λες πολιτισμο σου , κρατα και το θεο σου και αγωνισου γι αυτον . Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ , ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ . ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ .
 17. 0
  0
  ayto shmainei oti den exeis idea ti h orthodoksh pisth aspazetai…
 18. 0
  0
  Ποιος σου ειπε οτι ο χριστος τιμωρει ισα ισα για οτι μαλακιες κ να κανουμε αν ζητησουμε συγχωρεση την λαμβανουμε και να ξερετε ολοι οτι οτι καλο ερχετε στη ζωη σας ειναι απο τον ενα και μοναδικο θεο οτι κακο ειναι απο τους ανθρωπους και τις πραξεις μας.νικος
 19. 0
  0
  stranger μην κολωνεις.Η αληθεια ειναι Θεος.Η αναγκη ειναι Θεος.Ο ανθρωπος ειναι Θεος.Η ελευθερια ειναι Θεος.
 20. 0
  0
  Καθηστε και περιμενετε να σας σωση ο θεος σας…..ΖΩΑ….
 21. 0
  0
  στις μέρες μας οι ψευδοπροφήτες και οι σωτήρες περισσεύουν
 22. 0
  0
  θες δε θες, με πεδια ή χωρίς, Ο Χριστος ειναι ο Μοναδικός Θεός, και θα ερθει και ο αντι, και κανονισε να πας με τους νικητες, τους πρώτους για να σωθεις
  2 Μαρτίου 2014 – 12:37 μ.μ.

  ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ.
 23. 0
  0
  o theos pou pistevis re ine o anti….toso kero mas eleges gia masonous kai tetia kai gia to nao tou solomonta kai to mpaxomet…dld faskis kai antifaskis….vlepis oti ta legomena arxizoun kai vgenoun..kai esi enas anti pou ise den sou aresi….axxx pige akomi enas
 24. 0
  0
  <<…γέγραπται γάρ· ζῶ ἐγώ, λέγει Κύριος, ὅτι ἐμοὶ κάμψει πᾶν γόνυ, καὶ πᾶσα γλῶσσα ἐξομολογήσεται τῷ Θεῷ…>>

  Θέλουμε δεν θέλουμε τα γονατάκια μας θα λυγίσουν μια μέρα μπροστά στον ΚΥΡΙΟ
 25. 0
  0
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας και η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ο μεγαλος μας πατερας και η μεγαλη μας μητερα εχουν το δικαιωμα να σωφρονουν τα παιδια τους με οποιο τροπο χρειαζετε.αληθεια εσενα ο πατερας σου η η μανα σου δεν σου δωσανε ποτε ενα χαστουκι οταν εκανες καμια ζαβολια?????εγω στα παιδια μου πολλες φορες !!!!!οπως πολλες εφαγα και γω!!!!!αλλα δοξα το θεο εβγαλα καλα παιδια!!!!εσυ στα παιδια σου αν εχεις η οταν αποκτησεις πως θα τους μαθεις ποιο ειναι το σωστο οταν δεν περνουν απο λογια???????τιμωρεις αν θες το καλο τους και οταν ηρεμισουν τους εξηγεις γιατι τα τιμωρισες ωστε ετσι να μην το ξανακανουν!!!!!!ολοι χρειαζομαστε το χαστουκι μπας και ξυπνησουμε απο την τοσο εξυπναδα μας και τους τοσο ωραιους ρητορικους λογους μας που μας βγαινουν για να καλυψουμε τους φοβους μας!!!!!και τις ανασφαλειες μας προσπαθοντας να δειγνουμε στους αλλους οτι ειμαστε υπερανω ολων!!!!!οσο ποιο ψηλα θετουμε τον εαυτο μας απο τους αλλους τοσο ποιο μεγαλο χτυπο βγαζουμε οταν πεσουμε κατω!!!!!γιατι να εισε σιγουρος οτι καποια στιγμη θα πεσεις μονο σου και τοτε?????????????????……θα δεις την αξια του ΧΡΙΣΤΟΥ γιατι νασε σιγουρος πως εκει θα καταληξεις μεσο ενος παπα που τωρα βριζεις!!!!ο Θεος μαζισου και καλη σαρακοστη να εχομε!!!!!
 26. 0
  0
  συνελθε φιλε το εχεις χασει. ασε το θεο στην ησυχια του, δε φταιει για τα γεωπολιτικα συμφεροντα των ισχυρων. συνελθε
 27. 0
  0
  3:06, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αναφέρεις πως την αξία του Χριστού θα δει κάποιος μέσω ενός παπά; Την πραγματική αξία Του, οι περισσότεροι παπάδες κοροϊδεύουν και περιφρονουν… Η εκκλησια δεν είναι του Χριστου, εδώ και πολλά χρόνια… η πλειοψηφία της τουλάχιστον… Εχει ξεφύγει η κατασταση, καλά λέει ο Νικος… Ας βρει ο καθένας μας το Χριστό μέσα του και ας αφήσει τους παπάδες με τα χρυσά κοστούμια να προσεύχονται για την πανθρησκεία και να ευλογουν πυρηνικά όπλα… Ο stranger πολύ καλά γράφει… Δεν λέει πουθενα πως δεν πιστευει στο Χριστό… σίγουρα πιστεύει σε αυτά που ήθελε να διδάξει αφού μιλάει για έναν πολιτισμό που μοιάζει με αυτόν που ο Κυριος ήθελε να φτιάξουμε… Καμία σχεση δεν έχουν αυτά που Αυτός δίδασκε με αυτά που υποστηρίζουν, καθοδηγούν και πράττουν οι σημερινοί Ορθόδοξοι "μεγαλο-πατερες". Να είστε σίγουροι πως αν ο Χριστός μας σήμερα ζούσε σε αυτόν τον κόσμο, δεν θα ήθελε να ονομάζεται Χριστιανός Ορθόδοξος, με όλη αυτή την παραπλάνηση που υπάρχει…
  • 0
   0
   Γιατι ο παπας που τοσο κατηγορητε ειναι ο εκπροσωπος του Θεου εδω και μεσο της εξομολογισης καθαριζομαστε!!!!!!αλλα οπως λεει ψαχνουμε ενα καλο γιατρο ετσι πρεπει να βρισκουμε και ενα καλο πνευματικο και νασε σιγουρος οτι υπαρχει!!!!!και δεν ειναι ολοι σκαρτοι οπως λες!!!!!και δεν φορουν ολοι χρυσα!!!!!!!φορουν παλια φθαρμενα ρασα που τα τιμουν ψαξτε τους αξιζει!!!!!
 28. 0
  0
  Αγάπη ισάξια και ανιδιοτελή για όλους
 29. 0
  0
  Ζούμε σε μια περίοδο ακραίων γεγονότων και άνθρωποι σαν τον στρειντζερ ρίχνουν το φως σε αυτούς που δεν μπορούν η δεν θέλουν να το δουν.
  Μην μπερδεύεται τα μπουτια σας! Ειναι απλό μόνο η αγάπη μπορει να μας βοηθήσει να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός. Οι θρησκείες φτιάχνονται απο ανθρώπους που τους αρέσει η εξουσία και η ταμπέλα. Όταν ερεθιστουν γιατι κινδυνεύει το μαγαζί τους αρχίζουν να γίνονται επιθετικοί. Η σαν αμυαλοι γινονται επισης επικυνδινοι.
  Ο θεός δεν ειναι έτσι όπως τον περιγράφουν οι μαγαζάτορες της θρησκείας, ο θεός βρισκεται μέσα σε όλους μας και δεν εχει μαγαζί όπως έχουν οι παπάδες.
  Ο Χριστός ήταν ένας επικυνδινος επαναστάτης για αυτήν την εποχή επιδη κήρυξε την αγάπη! Την αγάπη για την ζωή και ήταν ο πρώτος με το μήνυμα αυτο. Σκεφτείτε και μην αφήνετε κανένα να σας μπερδεύει!!! Ειναι θεμα σοβαρο η εξελικη του ειδους μας, ισως τα καταφερουμε αλλα ισως και οχι. Πρεπει ομως να εξελιχτουμε, η θεικη μας υποσταση ειναι αυτο που μας κριβουν.
  ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
 30. 0
  0
  Κάποιος έγραψε
  – θες δε θες, με πεδια ή χωρίς, Ο Χριστος ειναι ο Μοναδικός Θεός,-
  και πολλοί άλλοι το ίδιο με παραλλαγές.

  Ναι κυρίες κ κύριοι είναι ο μοναδικός Θεός για εσάς και καλά σκεφτόσαστε, όμως γιατί πρέπει πιεστικά να είναι για όλους;
  Εδώ και μερικές δημοσιεύσεις όλοι οι ‘‘πιστοί’’ έχουν αναστατωθεί νε πείσουν τον Στράντζερ να ασπαστεί το δόγμα τους, σώνει και καλά, θες δε θες!!! Προσηλυτισμός κρυμμένος σε επιθετική άμυνα!
  Μην κρίνετε για να μην κριθείτε δεεεν βολεύει να το θυμάται κανείς. Και ενώ όλοι μιλάνε για ελεύθερη βούληση όχι, οι άλλοι δεν πρέπει να την έχουν πρέπει να πιστέψουν το δόγμα του καθενός. Και όλοι μαζί βαράτε για να ξεδώσετε και λίγο από τις πιέσεις της σκληρής ζωής.

  Είναι και άλλοι που παρακολουθούν το σάιτ χρόνια και δεν αναγνωρίζουν τα τελευταία ξεσπάσματα γιατί τον είχαν καταλάβει αλλά τώρα κάτι έπαθε!

  Οι Έλληνες δεν μπορούν να είναι ελεύθεροι να πιστεύουν ότι θέλουν, ή και να μην πιστεύουν σε τίποτα. Όχι οι Έλληνες υποχρεωτικά πρέπει να είναι ορθόδοξοι με τη βία (ψυχολογική).

  Ο αληθινός πιστός οποιασδήποτε Θρησκείας πρέπει να ζει σύμφωνα με τις διδασκαλίες της και να μάχεται τις αδυναμίες του, όχι να μάχεται για τις ‘‘αδυναμίες’’ των άλλων. Είναι το μόνο σωστό παράδειγμα, όλα τα άλλα είναι για το εγώ και τα δικά μου.

  Υπάρχουν πολύ ωραία και σοβαρά σάιτ για την Ορθοδοξία όπου μπορεί ο Ορθόδοξος να αγαλιάζει (το ίδιο ισχύει και για τις άλλες θρησκείες). Ας μην περιηγείται άσκοπα να συνετίζει κάποιους που δεν τους το ζήτησαν.


 31. 0
  0
  O δικος σου κοσμος βασιζετε στην ψευτοειρηνη, στην αναξιοκρατεια και σε πολλα αλλα ατυχεστατα. Εμενα ο κοσμος σου δεν μου αρεσει και περιμενω την παιδευση του θεου γιατι ανηκω και γω σε αυτη την παστα των παλιανθρωπων που πιστευες εσυ μεχρι πριν 5-6 χρονια πριν αρχισουν τα δεινα. Η πιστη μου θα με κρατηση αυτην την ωρα την στιγμη που η γη θα χανετε κατω απο τα δικα σου.
 32. 0
  0
  Ούτε θα πολεμήσεις, ούτε θα αγωνιστείς….
  Εάν πίστευες μία λέξη από αυτά που γράφεις θα το είχες ήδη κάνει. Με ουσιαστικό τρόπο εννοώ και όχι με θεωρίες και…σχέδια κουτουρού.
  Η συνένωση ήδη συνέβη. Το κάλεσμα έγινε. Εσύ;
  Εσύ ακόμα γράφεις….
  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
 33. Εραστής του τίποτα 2 Μαρτίου 2014 @ 15:51
  0
  0
  α ρε κουφαλα στρειντζερ τον τρελανες τον σμιθ…εχει ''μπει'' μεσα σε ολους τους ορξοδοξαρες και σου επιτιθεται ανηλεως

  βαστα γερα
 34. 0
  0
  τα καταπινουμε τα σχολιακια που μας ψιλιαζονται και ψιλιαζουν ε ; καλα κανεις , μονος του ο καθε ενας πρεπει να καταλαβει που παει το βαρκακι…καλη χωνεψη δικαιο-κρατη , δικαιο-λογε μοναδικε αληθο-γνωστη και αν-ηλιθιε . Ετσι κι αλλιως , ολα μπορουν να κρυφτουν εκτος απο τον πανικο…καλα να περνας στον ΠΟΛΙΤ-ΙΣΜΟ που ονειρευεσαι με τον " υπερτατο" θεο που μονο εσυ αξιζεις να γνωριζεις και με τους υπηκοους σου .
 35. 0
  0
  ayton ton kosmo parajene ths masonias ths adikias ths ftoxias ths pagkosmiopoihshs ths paranomias den ton goystaro na ton xerese dhladh oi ligoi na pernane kala eis baros olon gemisame zhtianoys den th ghnete sthn ellada;to goystarhs;ara;mia h lysh polemos genikos na alajoyne ola den yparxei alh lysh
 36. 0
  0
  Καλα ολοι εβραιοι και ασπιλοι απο γυναικα ειστε και ελπιζετε να σωθειτε ????
  Γιατι συμφωνα με το δογμα που πιστευετε -υπηρετειτε αυτοι θα σωθουν.
  θα πανε στην επουρανια χρυση ιερουσαλημ , 144.000 εβραιοι , 12.000 απο καθε φυλη του ισραηλ . και ΑΣΠΙΛΟΙ απο γυναικα .
  αντρες δλδ , ή μαλον αρσενικα παιδια .
  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 37. 0
  0
  ΚΟΣΑ ΤΑ ΠΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕ…ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΠΕΙ " ΜΩΡΕ ΛΕΣ ; "…ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ .
 38. 0
  0
  Ο ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΗΣΟΥΣ=888,ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ-ΔΥΣΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ-ΕΛΛΑΣ 666 ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ''ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ'' ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ-ΔΡΑΚΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ.

  ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ, ΚΙΝΑ-ΣΙΝΑ-ΣΙΝΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝ (ΑΣΤΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ=ΚΙΝΑ) ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΞΟΝΕΣ

  ΗΠΑ / ΕΥΡΩΠΗ (ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 666) Ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-ΕΛΛΑΣ
  ΜΕ
  ΚΙΝΑ / ΡΩΣΙΑ / ΙΣΛΑΜ ( ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ,888=ΙΗΣΟΥΣ)


  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ?

  ΙΣΧΥΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ-Γ ΠΠ, ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΥΣΗΣ 666) ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ'' ΤΩΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ)

  ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

  ΑΦΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΥΛΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ΑΥΤΑ
 39. 0
  0
  Σ' αρέσουν τα παλιά τραγούδια; Luigi Tenco; …Καληνύχτα Νικόλα μου.

  http://www.youtube.com/watch?v=bchMdl7FvQ4
 40. 0
  0
  … Ο Ιταλός τραγουδάει "Αργεί ακόμα, αργεί…".

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί