13:45 - 04/01/2015

Ο διαδικτυακός απατεώνας Stranger απαντά στις μεγάλες αποκαλύψεις…Έπεσε στην αντίληψη μου ένα νέο άρθρο το οποίο με συκοφαντεί , δεν είναι το μοναδικό άλλα είναι νέο ..φρεσκαδουρα !

Το ίδιο άτομο άγνωστο σε όλους … με το όνομα αετός …ελεύθερος αετός που έχει στήσει μαζί με συγκεκριμένη ομάδα την αποδόμηση μου στο ίντερνετ έκανε ακόμα μια προσπάθεια!

Ίσως επειδή ξεκίνησα στα ίσα να λέω ότι εγώ θα κάνω την αρχή σε όλα όσα φοβούνται!

Τόσο καιρό όλα αυτά τα άρθρα τα αντιλαμβανόμουν ως απλές προσπάθειες να «κάψουν» ανθρώπους με βάση την επιφάνεια ..ώστε να μειώσουν το κοινό που αν με ακούσει θα κατανοησει την πραγματικότητα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν και αν σου αρέσει το κουτσομπολιό θα περάσεις καλά με αυτό το άρθρο…!

Το κύριο αετό δεν τον γνωρίζω ούτε έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του …απλά κάποια στιγμή μέσα στα χιλιάδες εμαιλ που λαμβάνω έλαβα και κάποια εμαιλ που με έναν μοναδικό τρόπο αντινοησης με εκβίαζε να του δώσω ένα λινκ …..ένα λινκ για να κάνει την ιστοσελίδα του γνωστή….!

Μέχρι σήμερα έχω βοηθήσει πάνω από 100 μπλοκερς να πετύχουν στο ίντερνετ μιας και ποτέ δεν έκρυψα ότι το ίντερνετ είναι η εργασία μου πέραν της ιδεολογίας μου!

Για να μην σε κουράσω λοιπόν ο κύριος αετός πέραν του ότι έχει ασχοληθεί επισταμένα να μιλάει σε μπλοκερς συνεργάτες και να προσπαθεί να σταματήσει αυτό που κάνω με κάθε τρόπο ..έχει σηκώσει και κάποια άρθρα με λάσπη εναντίων μου … όπως αυτό http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/10/stranger-katoxika-nea.html στο οποίο με κατηγορεί ότι κάνω antiseo (αυτό που κάνει ο ίδιος δηλαδή και η ομάδα του για να σβήσουν τα κατοχικά ..νομίζουν δηλαδή!!) …

Το άρθρο μιλάει για μένα σαν να είμαι το χειρότερο σκουπίδι και έχει και 96 σχόλια …μουφα σχόλια δικά του όλα δηλαδή …στα οποία υποτιθέμενοι διάφοροι καλοθελητές λένε και ιστορίες που είχαν μαζί μου…τι ποιο ωραίο από το να δημιουργήσεις επιφάνεια και λάσπη!

Προσπάθησα μέσω νόμου να κάνω άρση απόρρητου για το συγκεκριμένο ιστολογιο άλλα δυστυχώς η Ελλάδα μας που διοικείτε από παράξενα γρανάζια έχει νόμους πολυ παράξενους!!

Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν ενώ με κατηγορεί ότι είμαι ικανός να σβήνω άλλα ιστολογια και να κερδίζω εγώ (ιστορία που έχει επενδύσει και αφιερώσει τεράστιο χρόνο να μιλήσει σε άλλους ιστιολογους ώστε να τους φέρει απέναντι μου…η ιστιολογους που είναι θεωρητικά για εσάς ελεύθεροι αλλά παίρνουν εντολές από εφημερίδες Εβραίων ..κοκ κοκ κοκ ) ..έχει καταφέρει όταν κάποιος γράψει το όνομα μου ..Νικόλαος Γκονος να βγαίνει πρώτος !!! Και αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο ικανός όπως λέει γιατί είναι αυτός πρώτος ..στο όνομα μου;;;;;!! Γιατί δεν μπορώ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν να υπερασπιστώ το άνομα μου ; Ποιος είναι τόσο ικανός ώστε να ξεπερνάει όλες τις καταγγελίες μου στην google;;

Πάμε παρακάτω λοιπόν , σήμερα και μετά από το χθεσινό άρθρο μου http://www.katohika.gr/2015/01/tha-sou-miliso-gia-to-mellon-sou.html εμφανίζεται νεα επίθεση από άλλο ιστολογιο «θεωρητικά» το οποίο κάνει αποκαλύψεις για μένα συνταρακτικές !!

Εδω το λινκ και μπράβο κερδίσατε επισκεψιμοτητα σήμερα … http://filonoi.gr/2015/01/04/katoxika-nea-stranger-kai-perierges-kataggelies/

Αναρωτιέμαι πολλές φορές , αν είμαι ένας γραφικός , ένας που απλα ονειροβατεί και όλα όσα κάνει και λέει είναι απλά σαχλαμαριστες ..με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο είναι σημαντικό να γίνουν αποκαλύψεις για μένα ; Ποιος είμαι και έχει σημασία ; …Επειδή δεν είμαι κάποιος όμως καταλήγω ότι αυτά που λέω και κάνω κάνουν κάποιους να θέλουν να με σταματήσουν….η μεγάλη ερώτηση είναι ποιος είναι από πίσω από τους κάποιους !

Την κυρία φιλονοη την εχω ξανασυναντήσει άλλη μια φορα πριν χρόνια , τότε που άνευ λόγου έφαγα μια απίστευτη επίθεση …. ήταν τότε που έλειψα για 20 μέρες λόγω προσωπικού προβλήματος και ο φίλος exiter είχε αναλάβει να στηρίξει το κατοχικά …. Ο φίλος exiter επειδή δεν είναι ιστιολογος επαγγελματίας άλλα ένας άνθρωπος που λατρεύει την αλήθεια και έχει κάνει έμπρακτους αγώνες ενάντια στην νέα τάξη υπέπεσε σε μια λάθος κίνηση …δεν έβαζε λινκ…μάλλον έβαλε μερικά αλλά μετά θεώρησε ότι η αλήθεια έχει σημασία και όχι το λινκ και σήκωσε μια ολόκληρη σελίδα στο κατοχικά από αρθα της φιλονοης !!! (σημειωτέον οτι το κατοχικά τότε είχε 40.000 άρθρα και όλα με Πηγή μιας και είναι πολιτική μας ..ενώ μας κλέβει το μισό ίντερνετ να μην στερήσουμε ποτέ από κανέναν την αναγνωρισιμότητα μέσα από το εργο του)..Και εγώ όταν το είδα στην αρχή θύμωσα και τον ρώτησα…ρε έχεις συνεργασία με την φιλονοη και θέλεις να την κάνουμε γνωστή; Καμία σχέση ..ο ξεκάθαρος φίλος exiter απλά ενημέρωνε την αλήθεια!!..Τότε η φιλονοη χωρίς να ενημερώσει με συναδελφική άμιλλα και να ζητήσει να αποκατασταθούν τα όποια λάθη …μας ξεκατινιασε και αναγκαστικά πλέον λόγο Άμυνας την ξεκατινιασα ευγενικά και εγώ!Συν ότι αποκαταστάθηκε το όποιο πρόβλημα μόλις το αναγνώρισα …μόλις έπεστρεψα δηλαδή!

Από τότε δεν είχα καμία σχέση και δεν έχω με την κυρία φιλονοη η οποία σήμερα ενώ δεν με γνωρίζει γράφει αυτά που γράφει…απάντησα στο άρθρο της άλλα το σύστημα σχολίων που έχει δεν λειτούργησε με το να συνδεθώ με facebook και δεν διατίθεμαι να δίνω στοιχεία για να εγγραφώ οπουδήποτε αλλού …για αυτό σας δίνω από κάτω την απάντηση μου στο άρθρο αυτό!


Το θέμα είναι όμως πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή από το τι κάνω εγώ …το θέμα είναι η αντίληψη και ο σεβασμός !’

Όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον πρέπει να δίνει στοιχεία αδιαμφισβήτητα , αλλιώς αυτός που κατηγορεί κάποιον προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα και εντύπωση μέσω της επιφάνειας και να κάνει σε εσένα που θα διαβάσεις το χειρότερο έγκλημα που δυστυχώς σήμερα δεν τιμωρείται ακόμα…να δημιουργήσει στην συνείδηση σου αντινοηση!!

Για αυτό θα το πάω ανάποδα…. και θα κάνω το εξής …δέχομαι ότι είμαι λαμογιο… οτι είμαι κλέφτης ..απατεώνας ….μασόνος ..ότι γουστάρετε….απλά και μόνο αν στα κείμενα που σηκώσατε ..μου δώσετε έστω και μια ουσιαστική απόδειξη αυτών που λέτε!!

Δηλαδή να μου πείτε ευθαρσώς την όποια κατηγόρια με αποδείξεις … η να μου διαβάσετε τα άρθρα σας και να μου αποδείξετε ότι δεν δημιουργήθηκαν ώστε να δημιουργήσετε αντινοησει προς το άτομο μου μέσα από την επιφάνεια , ότι τα άρθρα σας έχουν έστω μια παράγραφο που την στηρίζει κάποιος επώνυμα , έχουν μια αποδειξη που δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από εσας τους ίδιους με ένα μοναδικό στόχο και σκοπό..αποδόμηση του ονόματος μου και απομάκρυνση από την φωνή της αλήθειας μου!!

Αν δεν το κάνετε σημαίνει ότι και η φιλονοη και ο ελεύθερος αετός είναι υπηρέτες της υπεροντοτητας πληροφορίας και κακός ..πολυ κακός τους αφήνετε να σας κλέβουν χρόνο και να σας χειραγωγούν!

Και θα σας το κάνω ποιο εύκολο μιας και εσείς μπορείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα μου άλλα εγω δεν γνωρίζω αν σας λένε Μπάμπη Μήτσο η Κατίνα…. Για να μπορέσετε να προστατέψετε τους Έλληνες χρήστες από έναν απατεώνα σαν και μένα …μπορείτε κάλλιστα να μου δώσετε τα στοιχεία σας στο εμαιλ μου ώστε να σας μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμηση …μιας και δεν μπορώ να σας βρω ποιοι είστε λόγω νόμων του ίντερνετ ! Αν λοιπόν δεν είστε πρακτορακια ,μασόνοι, προδότες τις ελληνικής φυλής , η κάντε μου μήνυση αυτή την στιγμή που σας ονοματίζω αυτά τα ωραία επίθετα η στείλτε ένα εμαιλ στο katohika@gmail.com και δώστε μου το όνομα σας και τα στοιχεία που θα χρειαστώ να σας κάνω μήνυση ώστε να πάμε στα δικαστήρια (ρε που κατάντησα ) να ααποδειχτεί το ποιον μου και έτσι και εσείς να είστε ειλικρινείς με το κοινό σας και καθαροί και εγώ εκει που μου αξίζει!

Σχόλια ανωνύμων λογαριασμών σαν μαρτυρίες δεν γίνονται δεκτά σαν αποδείξεις , λογαριασμοί σε οποιοδήποτε ιστοσελίδα που μπορεί να έχουν γίνει από όποιον θέλουμε δεν γίνονται αποδέκτες σαν αποδείξεις … Αποδείξεις ότι ο χρυσός είναι απατη , το να έχω μέσα στις 300 ιντερνετικες σελίδες που ειναι στην κατοχή μου και dating sites δεν είναι απόδειξη για κάτι…γιατί δεν πρόκειται να αφήσω την οικογένεια μου και άλλους πολλούς να πεινάσουν εξαιτίας της αντινοησης σας ….Δεν τα έκλεψα , δεν τα δανειστικά , τα δημιούργησα με κόπο και ιδρώτα και χωρίς κανέναν από πίσω να μου λεει κανε αυτό η εκείνο!

Αν λοιπόν στα όσα λέτε μιας και ο νομος δεν με αφήνει να σας φέρω ενώπιον της δικαιοσύνης , μιας και να αναφέρω ότι δεν θα τολμούσατε ποτέ να κάνετε όσα κάνετε αν γνώριζα ποιοι είστε , αν λοιπόν όσα λέτε …δεν φέρετε αποδείξεις …απτές κατανοητές …τότε είσαστε (για μένα είσαστε το θέμα είναι να το κατανοήσουν και όσοι καίτε ) ..πράκτορες του συστήματος και προφανώς ανήκετε σε κάποια στοα!

Για τους πιο ερευνητές να πω ότι καλό θα ήταν να ακολουθήσουν μερικά μονοπάτια…όπως …σχέση ελευθέρου αετού με το ιστολογιο αλεπού του Ολύμπου, με το ιστολογιο bloggertriks ..να θυμηθούν ποιος ήταν τεχνικός μας πριν χρόνια…και από εκεί που ξεκίνησαν τα προβλήματα εκ των εσω! Να ενώσουν το θέμα σωρρας και πια η σχέση των ιστολογιων που επιτίθενται με λάσπη…να δουν σε βάθος ποιος έχει εμαιλ που έχει ίχνη με κολέγιο Αθηνών , με εφημερίδες , με ΛΟΠΜΠΙ εφημερίδων μάλιστα κοκ κοκ κοκ….

Εγώ οτι υποσχέθηκα το έχω κάνει … , δεν έχω κρυφτεί ποτέ απο κανέναν που ήθελε να με γνωρίσει η να συνεργαστεί μαζί μου!

Θα πετύχω την ένωση των Ελλήνων θελετε δεν θέλετε μασονακια εκ εξωτερικού! Ο αργυρός νάνος έσβησε και στην πορεία θα σβήσει ακόμα και το χώμα που θα τον σκεπάζει!

Θα ηγηθώ της πολιτικης ανυπακοής θέλοντας να φέρω την άμεση δημοκρατία στην χώρα μας , έχοντας δημιουργήσει ακόμα και την δομή της συναλλαγής μας ,τον τρόπο να μπορούμε να συναλλασσόμαστε ακόμα και αν γκρεμιστεί το παγκόσμιο σύστημα , δεν πρόκειται να με σταματήσετε …είτε σε αυτή την Ζωή είτε στην επόμενη θα πάρω εκδίκηση …και σας το λεω 5 χρόνια τώρα!

Sranger…

Υ.Γ μόλις σπαταλησα δυο ώρες να ασχολούμαι με δαύτους …αυτές οι δυο ώρες κλάπηκαν από εσένα … μόλις ολοκληρώσω το έργο μου θα κατανοήσεις τι σου είπα μόλις τώρα!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. 0
  0
  H Google πάντοτε διαγράφει η μπλοκάρει σελίδες που καταγγέλονται για προσωπική στόχευση με ονομαστικά στοιχεία, οπότε "αγαπητέ Γουότσον" ένα απομένει..

  http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/stin-kolasi-tis-kip.product
 2. 0
  0
  Ειμαστε μαζι σου Νικολα,μη μασας.
 3. 0
  0
  ο κύκλος τους έχει κλείσει κάθε ημέρα ξεμασκαρόνοντα είναι τόσο πονηρή που η σιγουριά τους έριξε από τον θρόνο.
  καλό λασπόλουτρο οι ώρες των απρόσωπον έχουν χαθεί πλέον.
  4 κεντρα πίσω απο δήθεν ελέυθερους σκοπευτές
 4. 0
  0
  Μαζι σου Νικολα…σου ειχα στειλει μην. για την σελιδα μου θυμασαι? ομως εδω μαζι σου ειμαστε και θα ειμαστε…βεβαια και δεν μπηκα να διαβασω τα οσα λενε για σενα…συνεχισε να μας ανοιγεις τα ματια…
 5. 0
  0
  Νικο μην ασχολεισαι με τα πουστρακια του παρακρατους.

  τους ξερουμε …δεκα σειρες απο αυτα που γραφουν αν διαβασουμε γελαμε μαζι τους
 6. 0
  0

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΜΟΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΚΟ ΣΑΝΕΛ :

  " ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΟΥΝ !!"

  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ……..
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 7. 0
  0
  Εισαι η οχι τεκτονας
  ΝΑΙ Η ΟΧΙ απλα
 8. 0
  0
  ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση μου κανει οτι ολη αυτη η πλεμπα με χλεχλεδες και καρακαιδονες που σε βριζει χρησημοποιει ασυστολα το ονοματεπωνυμο σου αλλα ποτε δεν φανερωνουν το δικο τους αφου εχουν τοσο δικιο ρε παραξενε γιατι δεν λενε το ονοματακι τους?? το αληθινο ομως να σου πω εγω γιατι γιατι με χαζα παρωνυμια κρυβουν την διαστροφη τους αδερφες και λεσβιες που διψανε να χυνουν το δηλητηριο τους οταν δεν τους χυνουν αλλοι !!!!!!!!!!!!!!!!!! αμα θελετε να κανετε σοβαρο αρθρο για αυτα που λετε και εγω μαζι σας αλλα κανενα σοβαρο αρθρο δεν γινετε με αδερφηστικα παρωνυμια και δεν το κανετε γιατι φοβαστε το αγγουρι του νομου επιδη απλα συκοφαντιτε, το οποιο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που συνηθως τρωτε
 9. 0
  0
  Εχεις πετυχει την ΕΝΩΣΗ πολλων ΕΛΛΗΝΩΝ που σε θεωρουν ΑΡΧΗΓΟ και ΗΓΕΤΗ ωστε να αρχισει η αλυσιδωτη αντιδραση εναντια στηνυποδουλωση της χωρας μας απο το 1821 και μετα.Επιμενεις στην ΑΛΗΘΕΙΑ γι'αυτο εισαι η ΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που εχεις τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ που σε στηριζουν και σε ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…. ΣΠΑΘΙ ΟΚ
 10. 0
  0
  Εγω αυτούς τους ανακάλυψα δίνοντας το όνομα σου στο Google, να δω αν υπάρχει κάποιο άρθρο σου παλαιότερα κάπου, εκτος κατοχικών. Δεν βαριέσαι, να σε βρίζει αυτός ο υπόκοσμος κομπλιμέντο ειναι για σένα ….όταν καποιος δει λιγο το μπλογκ τους και ξέρει και δικά σου κείμενα καταλαβαίνει αμέσως πόσο γελοίοι ειναι .

  Μ.
 11. 0
  0
  ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ , ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΝΟΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ .
  1 ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο STRANGER ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ?
  2. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΜΕΙΛ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΟΧΙ ?
  3. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΙΣΩΣ Ο STRANGER Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΝΟΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΧΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
  4. STRANGER ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
 12. 0
  0
  ειπαμε υπαρχουν και τα ζωα του ιντερνετ που γαβγιζουν για τα αφεντικα τους για να τους πετανε κανα ξεροκοματο να γλυφουν ο ρε παραξενε μην ασχολιθεις μαζι τους γιατι μετα θα εχεις αλλο προβλημα σοβαρα θα αντιμετωπισεις το μετωπο απο τις φιλοζωικες που τους προστατευουν
 13. Γιαννης Σαντορινη Ας τους να λενε !! 5 Ιανουαρίου 2015 @ 10:00
  0
  0
  Ας τους να λενε !! όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!
 14. 0
  0
  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ….
  ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….
  ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ …..
  ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……
  ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΔΕΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ…..
  ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΑ……
  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ……..
  ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…..
  ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΨΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ……
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ……..
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ…… " ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΣΑΤΑΝΑ "…….

  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΙΚΟ ΚΑΚΩΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΟΝΟΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ……

  ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…..
  ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ….
  ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ……
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ……
  ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ…….
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΟΙ ΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΙ ΟΥΡΑΝΟΣ……
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ…….
  ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ…. ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΜΑΡΙΑ
 15. 0
  0
  Μην ασχολεισαι σε περιμενουμε εδω…

  Stardust
 16. 0
  0
  ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑ
 17. 0
  0
  ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΔΙΤΣΑ ,ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΟ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΥΛΙΑ!
 18. παρατηρήτρια ή Άννα (υπάρχει και άλλη άννα) 25 Οκτωβρίου 2015 @ 11:49
  0
  0
  Εγώ προσωπικά άρχισα να διαβάζω κατοχικά εξαιτίας σου και δεν μετάνιωσα ούτε μια στιγμή….μακάρι να τα καταφέρεις να ενώσεις όσους μπορέσεις….συνέχισε έτσι Νίκο!!!
 19. 0
  0
  ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΜ……….. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ??

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί