Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:05 - 17/11/2014

Ο Β.Πούτιν “στοκάρει” χρυσό και ετοιμάζει οικονομικό “Αρμαγεδώνα” στη Δύση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ 55 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟ
Ο Β.Πούτιν “στοκάρει” χρυσό και ετοιμάζει οικονομικό “Αρμαγεδώνα” στη Δύση

Η Ρωσία επενδύει σε χρυσό και προετοιμάζεται για έναν «οικονομικό πόλεμο» με τη Δύση σε συνέχεια του κλίματος «ψυχρού πολέμου» που συντηρούν ΗΠΑ και Ε.Ε. με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ήδη προχωρήσει σε στρατηγικές κινήσεις ενίσχυσης της θέσης της Μόσχας, με σημαντικότερη αυτή της ενεργειακής συμφωνίας «μαμούθ» με την Κίνα, ενώ Ουάσιγκτον και ειδικά οι Βρυξέλλες φαίνεται να προκαλούν την… τύχη τους με τις εύθραυστες οικονομίες τους.


Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Χρυσού, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας πρόσθεσε στα αποθέματα της το τρίτο τρίμηνο του 2014 δισεκατομμύρια σε χρυσό. Αγόρασε 55 τόνους χρυσού, από τους 93 που αγοράστηκαν συνολικά από τις κεντρικές τράπεζες όλου του κόσμου και είναι μακράν η χώρα με τις μεγαλύτερες αγορές χρυσού.

Οι μεγαλύτεροι αγοραστές χρυσού μετά τη Ρωσία είναι το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν. Σε αντίθεση, ΗΠΑ και Ε.Ε. που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν χρυσό κλέβουν αυτόν που είχε η Ουκρανία, δήθεν για να τον φυλάξουν σε «ασφαλές σημείο».

Η κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν επωφελούμενη από τις χαμηλές τιμές προσπαθεί να αυξήσει το απόθεμα της σε χρυσό, έχοντας μαζέψει 1.150 τόνους στο θησαυροφυλάκιό της. Το πολύτιμο μέταλλο θα την βοηθήσει στον οικονομικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει με την Δύση και θα της δώσει ένα όπλο για να κρατήσει σε σταθερά επίπεδα το ρούβλι.

Τον τελευταίο καιρό ΗΠΑ και Ε.Ε. επιχειρούν να «χτυπήσουν» οικονομικά τη Ρωσία τόσο με τις κυρώσεις εναντίον της με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία, οι οποίες πάντως χαρακτηρίστηκαν αστείες, όσο, κυρίως με τις χαμηλές τιμές στο πετρέλαιο.

Το πετρέλαιο βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και πρόκειται για μια τεχνητή πτώση προκειμένου να πληγούν τα έσοδα της Ρωσίας. Από το Κρεμλίνο πάντως απαντούν πώς «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» κρατώντας ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια της, αυτό που λέγεται φυσικό αέριο.

Ο χειμώνας πλησιάζει και τα ενεργειακά αποθέματα αρχίζουν σιγά σιγά να στερεύουν σε χώρες της Ευρώπης, με πολλούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου πώς αν η Ε.Ε. συνεχίσει αυτή την πολιτική απέναντι στη Ρωσία θα «παγώσουν» πολλές χώρες.

Η δε στάση της Ε.Ε. οδήγησε τη Μόσχα να επισπεύσει τις στρατηγικές της συνεργασίες με το Πεκίνο και με άλλες χώρες, όπως η Ινδία, η Αργεντινή και η Βραζιλία, επιβάλλοντας ταυτόχρονα εμπάργκο στα αγροτικά προιόντα. Με χώρες μάλιστα όπως η Κίνα, η Ρωσία προχωρά στο σχέδιο συνδιαλλαγής με το γούαν και το ρούβλι αντί του δολαρίου.

Φαίνεται πώς ο «οικονομικός πόλεμος» μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έχει ξεκινήσει για τα καλά και αποδεικνύεται πώς ειδικά η Ε.Ε. πορεύεται χωρίς κανένα πλάνο ακολουθώντας την πολιτική της Ουάσιγκτον.

Την ίδια βέβαια στιγμή μαίνεται και ο «πόλεμος» για την Ουκρανία, όπου το ΝΑΤΟ συνεχίζει να παίζει παιχνίδια με τη φωτιά στην αυλή της Μόσχας, ενισχύοντας τις δυνάμεις τους κάνοντας συνεχώς στρατιωτικές ασκήσεις προκαλώντας τη ρωσική «αρκούδα».

Το κακό είναι πώς και η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια γραμμή με την Ε.Ε. θέτοντας σε κίνδυνο η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου τα συμφέροντα της χώρας. Οι εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών έχουν προκαλέσει ήδη τεράστια ζημιά στον τουρισμό και στις παραγωγές αγροτικών προϊόντων.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 8:16 ΠΜ

    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΥΤΗ .

  2. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 8:54 ΠΜ

    ναι καλά, τώρα κατέβασαν οι Αμερικανοί το πετρέλαιο στα 0,70 με τι θα αγοράσει χρυσό?

  3. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 2:30 ΜΜ

    Θα χρειαστεί καμιά 10.000 τόνους μόνο για να ισοφαρρήσει τις ΗΠΑ. Για να κάνει και οικονομικό πόλεμο γενικά εναντίων της Δύσης , θα χρειστεί κανα πλανήτη Γη ακόμα.
    Υ.Γ
    Με 80 δολάρια το βαρέλι , σύντομα οι Ρωσίδες θα γεμίσουν τα bar τα Ευρωπαϊκά . Όχι τίποτα άλλο απλά δεν θα βρίσκουν δουλειά οι δικές μας …

  4. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 2:46 ΜΜ

    Όταν ο Βλαδίμηρος κάνει πως νυστάζει. είναι καλό να φυλάγονται οι υπόλοιποι.

    http://resources0.news.com.au/images/2014/11/17/1227125/044508-07aa1296-6d52-11e4-b2e3-ff776def1d7c.jpg

    Γλύκααα τα κοαλάκια! Κι εγώ θέλω ένα.

    http://resources0.news.com.au/images/2014/11/17/1227125/044536-52591fa2-6d4e-11e4-b2e3-ff776def1d7c.jpg

  5. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 4:38 ΜΜ

    Ευτυχως που υπαρχει κι ενας πραγματικος αντρας απεναντι στο πολιτικο πουσταριο της "δημοκρατικης"… δυσης των μασονων!!!!! Εμπαινε μεγαλε και δεν θα ξερουν που θα κρυφτουν!!!!
    ακκ

  6. Ανώνυμος 11/17/2014 @ 4:55 ΜΜ

    "Το κακό είναι πώς και η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια γραμμή με την Ε.Ε."… θέτοντας σε κίνδυνο η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου τα συμφέροντα της χώρας?…ΕΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΗΞΕΙ" ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗ"…ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-Ε.Ε…ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΤΥΠΟΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΣΥΜΑΧΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ"…"ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ" ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ…ΜΕ "ΑΝΟΧΗ SYMFERON ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ" ΚΑΙ ΣΕ MONIMH ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ._Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ (ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) ΠΟΥ ΞEKINAEI ΤΩΡΑ "ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ…kai ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ" …ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ "ΕΝ ΥΠΝΩΣΗ ΠΟΛΑΠΛΟΥ ΡΟΛΟΥ."..ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ" 5 " ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ" ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ-15 ΜΕΡΕΣ"…ΤΟΣΟ "ΧΡΟΝΟ(ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ)ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ…ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ(ANOIXTA METOPA ),ΕΠΙΠΕΔΑ"…ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗ" ΓΙΑΛΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ"….ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕ"…ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΔΕ ΘΑ ΛΗΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ"…ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ._"ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΙΛ ΜΑΖΙ=TOYRKIA" ΜΕ ΦΕΡΕΝΤΖΕ._ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΟ" ΑΝΘΙΖΕΙ", ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ -ΡΩΣΙΑ -ΕΛΛΑΔΑ- ΙΣΡΑΗΛ-(ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΥ ΣΙΣΣΙ)…ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ._

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*