Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:00 - 07/01/2015

Οργισμένοι πολίτες έκραξαν τον Παπανδρέου στο Αγρίνιο – τον φυγάδευσε η αστυνομία! ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 11:21 ΠΜ

    Αυτή θα έπρεπε να είναι η αντίδραση κάθε φυσιολογικού ανθρώπου και Έλληνα πατριώτη ασχέτως πολιτικών απόψεων. Και όχι να τον γλύφουν όπως κάνουν κάποια αξιοθρήνητα
    ζόμπι που ξεχνάνε τα πάντα και βλέπουν αυτόν τον εφιάλτη σαν Θεό ! ! !

  2. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 11:22 ΠΜ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !

    ΕΜΠΡΟΣ κ.κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 11:47 ΠΜ

    Γιατί κ. Δικαστές και Εισαγγελείς στέλνετε στο αυτόφωρο απλούς ανθρώπους για χρέος 50 € και αφήνετε προδότες κλέφτες ληστές δολοφόνους να κυκλοφορούν ελεύθεροι;;;; Ούτε καν μία έναρξη δίκης παρόλο που έχουν γίνει ένα σωρό μηνύσεις και προσφυγές!!!!!!!!!!!!

  4. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:14 ΜΜ

    STAMATEISTE NA ASXOLEISTE ME SKOYLHKIA APANTHSTE STHN KALPH

  5. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:14 ΜΜ

    MHN ASXOLEISTE ME SKOYLHKIA APANTHSTE STHN KALPH

  6. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:35 ΜΜ

    ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΩΒΗΤΟΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ.

    ΝΙΚΗ

  7. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 1:42 ΜΜ

    ολοι οι ιεχωβαδες τασονται στους ροδοσταυρους πολιτικα ολοι οι εν ελλαδι ιεχωβαδες ψηφιζουν γαπ τηχαιο ειναι που αυτος εκανε κομμα χθες ειδα πολους απο δαυτους να πηγαινουν στην ομιλια του σαν αγρινιωτης τους γνωριζω, βαλε τωρα ολους αυτους εν ελλαδι συν τα λαμογια του καρκινικου μηχανισμου που εδραιωσε συν τους πασοκους αντιβενιζελικους συν τους απανταχου εβραιους εν ελλαδι συν τους ανεγκεφαλους ελληνες πολιτες συν τους χρηματιζομενους ρομα,…συν ..συν..συν,,τον βλεπω αν οχι β κομμα τριτο συγουρα και ρυθμιστη των εκλογων.τυχαιο ειναι που εκανε κομμα .ειμασταν που ειμασταν τελειωμενοι ως ελληνες τωρα θα μπει και η ταφοπλακα επισημα. ΤΕΛΟΣ.

  8. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 3:07 ΜΜ

    Και Ουτε καν βουλευτής για ασυλια δε θα βγει.

    Θα καλέσει ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΣ…. ΘΑ ΤΟΝ ΠΆΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ.

  9. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:03 ΜΜ

    Η κάλπη έρχεται σύντομα.Εκεί δώστε την απάντηση σας.Ψηφίστε πολλούς και αφήστε τους να τρώγονται για το καλό της χώρας.Όχι αυτοδυναμίες και χούντες του ενός.

  10. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 4:04 ΜΜ

    EIXΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ) ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ",ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η Κ.Α.Π.Α. (ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ).
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…ΦΕΥ…- ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΑ…1 ΕΥΡΩ..!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΗΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ)…
    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ -ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ- ΑΘΗΝΑΙΟΙ…
    ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΣΟ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! (ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΗΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ…). ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

  11. Ανώνυμος 01/07/2015 @ 5:24 ΜΜ

    ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΉΛ ΣΗΜΑΧΟΣ ΔΎΟ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΠΑΓΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΌΡΓΑΝΟ ΙΣΛΆ…. ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ… Παλια και νέα ΣΙΩΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*