14:55 - 30/12/2014

Ομολογία – σοκ Ιταλού εισαγγελέα: Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η τύχη 179 ανθρώπων!

Ομολογία – σοκ από τον Ιταλό εισαγγελέα Τζουσέπε Βόλπε, ο οποίος αποκάλυψε ότι αγνοείται η τύχη 179 ατόμων που επέβαιναν στο Norman Atlantic.Σύμφωνα με τον κ. Βόλπε ο συνολικός αριθμός επιβατών στο Norman Atlantic ήταν 499 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί μετανάστες που κρύβονταν στα γκαράζ, γι’ αυτό και υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Νωρίτερα, τα Ιταλικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως οι αγνοούμενοι της ναυτικής τραγωδίας είναι 40 εκ των οποίων οι 32 Έλληνες. Μετά, μεταδόθηκε από τη Rai πως οι λίστες των επιβατών μπορεί να είναι έως και πλαστές. Και τώρα, έρχεται ο εισαγγελέας του Μπάρι, που χθες διέταξε έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας, να αποκαλύψει ότι κανείς δεν ξέρει ποια είναι η τύχη 179 ανθρώπων!

«Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με 179 άτομα, αλλά ένα μέρος από αυτούς μπορεί να έχουν επιβιβασθεί σε εμπορικά πλοία» δήλωσε ο Ιταλός εισαγγελέας.

«Η δικαστική έρευνα βασίζεται, έως τώρα, στις καταθέσεις διασωθέντων και στο υλικό από κινητά τηλέφωνά τους» πρόσθεσε. Στο μεταξύ, το εμπορικό πλοίο «Αlby Jeanette» που μεταφέρει 39 διασωθέντες, προσπαθεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Μανφρεντόνια, αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές.

ΠΗΓΗ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί