Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:24 - 26/02/2015

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΣ ΚΑΦΡΟΥΣ. ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ. ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΥΠΟΚΟΣΜΕ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 3.42 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 4.20 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΤΑ ΦΡΟΥΡΙΑ, ΤΑ …

……ΜΝΗΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ, ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΡΑΣΗ:

«ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ» ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Ή ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ μετις αλλαγές στο site βρείτε επιτέλους ένα format και σταθεροποιηθητε
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ SCREEN ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ …

  2. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 9:49 ΜΜ

    ΕΝΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΣ ΑΛΕΧ ΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ…. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ

  3. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 10:33 ΜΜ

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΣΤΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΟ.
    ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ''ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ'' ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ''ΡΟΥΚΕΤΑ'' ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ!!!!…Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Ο ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠ. ΟΙΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ. ΣΩΣΤΑ. ΟΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΕΞ ΣΥΜΠΟΛ ΒΙΝΤΕΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ…ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ Η ΤΖΑΚΥ ΩΝΑΣΗ.
    ΑΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ-ΕΞΟΔΟ.
    ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΑ….ΘΑ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ….
    Α ΝΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ.
    ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    Γ.Δ.

  4. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 12:10 ΠΜ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ..
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ:

    RED SHIELD DO YOU KNOW G.H.REES DOCUMENTS? I AM SURE YOU KNOW!!
    YOU DELIVER EVERYTHING TO THE CHINESE YOU TRAITOR ASSHOLE YOU CHINESE DRAGON PAWN!!!
    CHINA WILL GENOCIDE YOU ALSO REDSHIELD.
    YOU ARE A MONGOL. CHINA ALWAYS GENOCIDES MONGOLS IN HISTORY.
    WAKE UP ROTHCHILD, YOU BASTARD JEW TSAKISOU BRING BACK THE FACTORIES TO THE WEST ASAP!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ…ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

  5. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 5:27 ΠΜ

    Η ΚΕΡΚΥΡΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,ΕΧΕΙ 4 ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ…ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.

  6. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 7:34 ΠΜ

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 13 ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΔΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
    ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ.

  7. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 8:47 ΠΜ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΗΣ ΝΤΠ …..
    ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ…

  8. Ανώνυμος 02/27/2015 @ 9:58 ΠΜ

    ΕΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ………………………….ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ…………….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*