13:22 - 19/02/2015

Ολόκληρο βουνό καταπλάκωσε την γέφυρα στα Διπόταμα

Τεράστιοι είναι οι όγκοι απο βράχους και χώματα που καταπλάκωσαν την γέφυρα στα Διπόταμα Ευρυτανίας και έκλεισε το επαρχιακό δίκτυο που συνδέει το Καρπενήσι με το Αγρίνιο.

Όπως σας ενημερώσαμε απο νωρίς το πρωί η κατολίσθηση σημειώθηκε τα ξημερώματα και εως και αυτή την στιγμή στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας και του δήμου ώστε ο δρόμος να δωθεί στην κυκλοφορία όσο πιο σύντομα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης που σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Αριστείδη Τασιό κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επουλωθεί άλλη μια ..πληγή στο οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας.

Σε μηνυμά του ο Μπακογιάννης αναφέρει….»το Κεντρικό Κράτος οφείλει να παρέμβει άμεσα διασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους για να κάνουμε τη δουλειά μας»..

Δείτε και άλλες φώτο απο την κατολίσθηση.

ΠΗΓΗ

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥΝΕΛ —ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΣΕ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΥΚΩΤΙ ΠΑΓΚΡΕΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ –ΗΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ—–
  2. 0
    0
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΠΟΣΑ ΠΙΑ Ν ΑΝΤΕΞΟΥΝ ; ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ-ΦΙΛΟΤΙΜΟ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί