17:06 - 08/07/2014

Οι Τούρκοι ζήτησαν από Ε.Ε. να παραιτηθεί η Ελλάδα από τα 12 μίλια

Να γιατί ήθελε φίμωση της Ε.Θεοχάρους ο Ε.Βενιζέλος

Η Άγκυρα, με το έγγραφο που κατέθεσε στο Συμβούλιο Σύνδεσης της Ε.Ε. με την Τουρκία και παρέδωσε στον ίδιο τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Ε. Βενιζέλο ζητάει από τη χώρα μας να παραιτηθεί επισήμως από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, καλεί την Ε.Ε. να αναγνωρίσει την «τουρκική» μειονότητα στη Δυτική Θράκη και καταγγέλλει ως «μονομερείς» τις ενέργειες της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ της.

Είναι ακριβώς το ίδιο έγγραφο στο οποίο η Άγκυρα χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία ως «εκλιπούσα», κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Ευρωβουλευτή Ελένης Θεοχάρους και το ξεμπρόστιασμα του κ. Βενιζέλου που αντιμετώπισε την πρόκληση αυτή με πρωτοφανή απάθεια και ενδοτικότητα.

Η κ. Θεοχάρους προφανώς και γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες της τουρκικής πρόκλησης που «κατάπιε» ο κ. Βενιζέλος, αφού ήταν από τους πρώτους ως προεδρεύων του Συμβουλίου που έλαβε στα χέρια του το τουρκικό μανιφέστο.

Για το λόγο αυτό ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επιχείρησε να την φιμώσει, φθάνοντας στο σημείο να προχωρήσει και σε ρηματική διακοίνωση εναντίον της Κύπρου, κατά της κ. Θεοχάρους και επί της ουσίας σε βάρος του Ελληνισμού, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ.

Η κόντρα Βενιζέλου-Θεοχάρους αποκάλυψε ωστόσο πώς ο πρώτος παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας και η δεύτερη πώς είναι λειτουργεί από πατριωτικό καθήκον. Το αποδεικνύει αυτό άλλωστε και η συνέχεια. Ποια είναι αυτή; Δείτε:

Στο έγγραφο της η Τουρκία, το οποίο συνυπογράφουν ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο υπουργός Ευρωπαικών Υποθέσεων Μεχμέτ Τσαβούσογλου προβάλει τις διεκδικήσεις της σε βάρος όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Ελλάδας και ζητάει μάλιστα τη στήριξη και την υιοθέτηση των απόψεων της από την Ε.Ε.

Ζητάει η Τουρκία από την Ελλάδα να αρνηθεί το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, προκειμένου και η ίδια να προχωρήσει στην άρση του casus belli.

Κάνει επίσης «κουρελόχαρτο» το Δίκαιο της Θάλασσας και υποδεικνύει στην ΕΕ ότι, στο πλαίσιο της Στρατηγικής για τη Θαλάσσια Ασφάλεια «θα έπρεπε να αποφεύγει ευαίσθητες λέξεις όπως «απειλή» όταν αναφέρεται στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στην περιφέρειά μας».

Δεν διστάζει η Άγκυρα να θέσει θέμα μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης προς την ΕΕ. Μιλώντας για «παράλληλα δικαιώματα» της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία και της μουσουλμανικής στην Ελλάδα, η Άγκυρα κατηγορεί την Ελλάδα ότι αρνείται να αναγνωρίσει την εθνοτική καταγωγή της «τουρκομουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης» και επαναφέρει το θέμα της άμεσης εκλογής μουφτήδων.

Όσον αφορά στην Κύπρο, η Τουρκία στο έγγραφο της προς το Συμβούλιο Σύνδεσης ισχυρίζεται πώς «η ελληνοκυπριακή διοίκηση δεν αντιπροσωπεύει ολόκληρο το νησί. Μέχρι να βρεθεί μία οριστική και ευθίδικη λύση του Κυπριακού, η Τουρκία δεν μπορεί να δει θετικά την ένταξη των ελληνοκυπρίων σε οποιοδήποτε διεθνή οργανισμό».

Συνεχίζει υποστηρίζοντας πώς «η ικανοποίηση των ελληνοκυπριακών αιτημάτων για ένταξη σε διεθνείς οργανισμούς απλώς θα ενδυνάμωνε τον ψευδή ισχυρισμό τους ότι εκπροσωπούν τη «νεκρή/εκλιπούσα» Δημοκρατία της Κύπρου και θα αποσπούσε την προσοχή τους από τον στόχο της επίλυσης. Η Τουρκία πρέπει να δράσει ευθυγραμμιζόμενη με τις ευθύνες της».

Και σαν να μην έφταναν αυτά η Άγκυρα καταγγέλλει τη Λευκωσία με πολύ σκληρή γλώσσα πως προβαίνει σε μονομερείς κινήσεις της στο θέμα των υδρογονανθράκων και επιμένει στα δικαιώματα που εκτιμά ότι έχει ακόμη και εντός της ΑΟΖ της Κύπρου.

Τι έχει να πει ο κ. Αναστασιάδης για όλα αυτά που έσπευσε να καλύψει τον κ. Βενιζέλο και να αδειάσει την κ. Θεοχάρους; Τι να πει, αφού είναι και αυτός υπέρμαχος την υιοθέτησης ενός σχεδίου «Ανάν» για την επίλυση του Κυπριακού σε βάρος των Ελληνοκυπρίων.

Ο κ. Σαμαράς, που τήρησε σιγή ιχθύος όταν ξεμπρόστιασε μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Κύπρια Ευρωβουλευτής τον Έλληνα ΥΠΕΞ και «συνέταιρο» του στην κυβέρνηση τι έχει να πει;

Μήπως μεθοδεύεται μία λύση «συνδιαχείρισης» του Αιγαίου και των ενεργειακών κοιτασμάτων, όπως θέλει η Τουρκία;

defencenet.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. 0
  0
  να και στο τραπεζι συζητηση για τα 12 ναυτικα μιλια το λεγαν καποιοι ΡΕ ΠΩς ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ
  αυτοι οι τουρκοι κατι εχουν στο ζωναρι τους το ειπε γεροντας ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

  αυτο το ζωναρι κατι εχει τι εχει ομως !! θα το δουν !
 2. 0
  0
  ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο Γ Π Π ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑ 63 ΔΥΣ Η ΡΩΣΙΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΤΕ Ο Γ ΠΠ ΠΡΟ ΤΟΝ ΠΥΛΟΝ ΕΤΣΙ ΞΕΧΡΕΩΝΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΩΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
 3. 0
  0
  ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ Ο Γ Π Π ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑ 63 ΔΥΣ Η ΡΩΣΙΑ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΤΕ Ο Γ ΠΠ ΠΡΟ ΤΟΝ ΠΥΛΟΝ ΕΤΣΙ ΞΕΧΡΕΩΝΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΩΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
 4. 0
  0


  οι ΕΛΛΗΝΕΣ Κυπριοι κατοικοι της υπο κατοχην ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ και σκεφτονται και λειτουργουν και ενεργουν με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ τους παντα στους παλμους του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….

  δυστυχως οι ελληνες πολιτικοι της Αθηναικης Συββαριτικης ηγεσιας της μητροπολης της ΕΛΛΑΣ και σκεφτονται και λειτουργουν και δρουν με την ξενοδουλη συμπεριφορα τους προδοτικα και ταπεινωτικα σε οτι εχει σχεση με την επιβιωση την αναπτυξη την επεκταση την ευημερια των απανταχου ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρος που το 1955_1960 ταπεινωσε την τοτε πλανητικη υπερδυναμη των εγγλεζων αποικιοκρατων με την ΕΟΚΑ υπο τον αειμνηστο Στρατηγο Γεωργιο Γριβα Διγενη και που μαρτυρησαν ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ παλλικαρια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ τους στους τοπους βασανηστηριων και της αγχονης των εγγλεζων δυστυχως προδοθηκαν απο την ελληνικη πολιτικη ηγεσια ….

  το 1974 η Κυπρος ειναι μακρια κουβεντα του Καραμανλη που μισοκλεινε το ματι στους τουρκους για να συνεχισουν ανενοχλητοι την επιχειρηση εισβολης και διχοτομισης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

  το 1985 η ανακηρυξη του ψευδοκρατους των κατεχομενων που ο πολιτικος παντοκρατορας της εποχης Α.Παπανδρεου δεν εκανε την παραμικρη κινηση ωστε να ανατραπει η ανακηρυξη

  το 2013 με το κουρεμα των ομολογων υπο τον πολιτικο κακουργο Βενιζελο χωρις να ειδοποιησει τους αδελφους ΕΛΛΗΝΕΣ Κυπριους αλλα σε συνενοηση με το Βερολινο ανοιγε την κερκοπορτα της οικονομικης καταστροφης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πατριδος ΕΛΛΗΝΩΝ πατριωτων

  το 2014 παλι ο πολιτικος κακουργος Βενιζελος σε συνενοηση με τον πολιτικο απατεωνα Σαμαρα αδειαζουν την ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κυπρια και επομενη Προεδρο της Κυπριακης Δημοκρατιας Ελενης Θεοχαρους διοτι τους αποκαλυπτε και τους χαλαγε τα σχεδια ξεπουληματος και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κυπρου, ακομη μια φορα, και των συμφεροντων της ΕΛΛΑΣ!!!!

  Απολαυστε τα πολιτικα κωθονια …τους υπηρετες/δουλους των εξωελληνων σε πληρη δραση!

  Εσυ ελληνακο πως σκεφτεσαι να κινηθεις οταν σου κλεβουν την ζωη σου την ευημερια σου την ανεξαρτησια σου και το μελλον των παιδιων σου;…

  θελω να πιστευω ΟΧΙ ραγιαδιστικα…ΟΧΙ δουλικα….ΟΧΙ υπακουα…αλλα αντιδραστικα…επαναστατικα…δυναμικα….αγωνιστικα…
  δηλαδη ως ΕΛΛΗΝΑΣ και ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ εκτος αν νιωθετε μπασταρδοι εξωελληνων πατρωνων….

  μαγαπη σολους και σολες σας!.

 5. 0
  0
  ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ……. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ….. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ…….. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ " ΙΟΥΔΕΣ " ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΜΕ??? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΜΕ???
  ΟΙ " ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ " ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 1.700.000 ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΩΝ , ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ….. ΑΓΚΑΘΙΑ……..
  ΑΓΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ " ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ". …… ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ… ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ…
 6. 0
  0
  Mπλάκυ το νού σου α πούσε θα θελες να το ρυθμίσεις εσυ το πρόβλημα…ποιό πρόβλημα να θέλουν ισλαμικά ομόλογα στην Κύπρο ..για φρόντισέτο σε παρακαλώ..
 7. 0
  0
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΟΥ?
  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

  ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΚΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ? ΛΕΩ…

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…..

  ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ?

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ…

  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΑΜΟΛΥΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
  • 0
   0
   +1.000.000
  • 0
   0
   ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟ ;;;
   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ…ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ…

   ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ,
   Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ..
   ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ..ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ (;;;;)
  • 0
   0
   "ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ."


   ΟΝΤΩΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ.
   ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
   ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…

   ΣΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ
   ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ…
 8. 0
  0
  Καλε γιατι μαλωνετε? Ολοι ΝΤΠ ειστε. Αχ αλιμονο σε μας τις φτωχες που δεν εχουμε εναν λεφτα κυριο να μας παει ταξιδακι.
  —Οι πορνογεροι που στα γεραματα εγιναν απο λυκοι αρνια προφητευαν πολεμους γιατι τοτε δεν ειχαν βιαγκρα και καμμια θεουσα για παρεα.
 9. 0
  0
  4.12

  …καλα λενε απο μικρο και τρελλο μαθαινεις την …αληθεια!!!
  εεε…απο εσενα την παλαβη μαθαινουμε και το …νοημα της νεολαιας!!!!

  (αν θες να ζεισεις τετοια Ζωη…θα πρεπει να "εξασκηθεις" πολυ…
  παρα πολυ …και ποικιλοτροπως !!!…)
  ((παντως η παρουσια σου ολο και πιο "πνευματωδης" γινεται …με τα "λεπτα" αισθηματα σου!!!…))

 10. 0
  0
  ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΡΔΗ ΤΩΝ ΘΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ !!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί