20:50 - 09/02/2014

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Η κορυφαία εφημερίδα της Τουρκίας, η Hürriıyet ανήγγειλε με πρωτοσέλιδο άρθρο της στις 7/2/2014 τον θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Έχει για εξώφυλλο την συνάντηση του Βενιζέλου με την Αμερικανίδα Υπουργό των Εξωτερικών η οποία κατευθύνει την εθνική προδοσία.

Το παχύδερμο Βενιζέλος χασκογελά ενώπιον της υπουργού των ΗΠΑ προφανώς διασκεδάζοντας για τον ενταφιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Ιδού το δημοσίευμα όπως το προβάλλει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος-Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Από κράτος θα γίνουμε ομοσπονδία, ετοιμαστείτε να μάθετε τούρκικα…

  Πάρτε την Αμμόχωστο τώρα που μας την δίνουν πριν 20 χρόνια μας έδιναν και τη Μόρφου τι το παιδεύετε το θέμα ο τούρκος ότι πήρε με αίμα δεν το δίνει με μελάνι. Μιλάτε για ένωση με ποιους να ενωθούμε με τους δολοφόνους,κλέφτες, βιαστές και πως το βλέπετε να εφαρμόζετε ίδια σχολεία,στρατό,μπάλα 200000 έποικους να τους ρίξουμε στη θάλασσα? Η λύση είναι μία ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΉ. Εδώ είναι ένα θέμα αν θα μπορέσουμε να είμαστε καλή γείτονες όχι να ζήσουμε και μαζί.
 2. 0
  0
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ….
 3. 0
  0
  Ας κάνει ότι θέλει ο χοιρώδης Βενιτρέλος.
  "Οι Τούρκοι θα εγκαταλείψουν την Κύπρο για να αντιμετωπίσουν τους Ρώσσους. Ό'τι φτιάχνουν στην Κύπρο για εμάς το φτιάχνουν", είπε ο πάτερ Ιωσήφ ο Βατοπεδινός,
  Για όσους δεν το έμαθαν, "TOYΡΚΟΣ" στην Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν βρισιά, συνώνυμη του "ΓΑΙΔΑΡΟΣ". Τώρα βέβαια, σε τι φταίει ο γάιδαρος για να τον συγκρίνουν με την Γαιδουρία (Τουρκία);

  Νικόλας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί