12:08 - 07/02/2015

Οι Η.Π.Α εξομοιώνουν την Ρωσία με το ισλαμικό κράτος και τον ιό Έμπολα.

Στην Εθνική Στρατηγική τους ασφάλεια, οι ΗΠΑ θέτουν στην ίδια κατηγορία των παγκόσμιων απειλών την Ρωσία μαζί με το ισλαμικό κράτος και τον ιό Έμπολα.

Η συγκεκριμένη είδηση προέρχεται από σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου όσο αφορά την Εθνική Στρατηγική των ΗΠΑ για την ασφάλεια.

Μιλάμε για πολύ ακραίες θέσεις οι οποίες δεν δύναται να λαμβάνονται από ισχυρές δυνάμεις γιατί ανεβάζουν επικίνδυνα τους τόνους.Πρέπει να σταματήσουν να εκφέρονται τέτοιου είδους θέσεις από μεγάλους εκπρόσωπους κρατών.

olympia

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ,ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ


  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΩΖΑΝΗ
 2. 0
  0
  ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΙΛΙΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΩΝΑ.ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
 3. 0
  0
  Η ‘’Επινόηση’’ ΔονΚιχωτικών ‘’Εχθρών’’ μονοδρομημένη Λυτρωτική? Λύση -Αυγό του Κολόμβου- για την πάλαι ποτέ ‘’Ηγέτιδα Δύναμη Του Δυτικού Ελεύθερου Κόσμου’’, Εφιαλτικά ΑυτοΑπαξιωμένη σήμερα εκ του συνδυασμού των ανά τον Πλανήτη ποταμών αίματος που χύθηκαν στο Βωμό Των Συμφερόντων Της -κατ’αφελή πρώτη ανάγνωση Της Ευημερίας Του Λαού Της- και της θέσης της -κατά τον πίνακα του site σας- στις χώρες με την μεγαλύτερη παιδική φτώχεια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί