22:54 - 23/02/2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΛΑΒΟ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΟΙ ΜΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΡΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ?

Η ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΞΑΣΠΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠ’ ΤΟ ΦΩΤΟΣΟΠ
ΩΡΑΙΟ ΣΤΥΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΟΓΚΟΛΟ-ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥΡΗ

2200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΑΤΟΧΗΣ, ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ?
ΝΑΙ
ΣΦΑΞΕ-ΣΦΑΞΕ, ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ? 200.000- 300.000
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΛΑΒΟ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΟΧΙ
ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ? ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΤΙΠΟΤΕ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ.
ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ?
ΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ 9.800.000 ΕΡΠΕΤΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ? ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΗ ΠΑΝΙΚΟ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ
ΑΘΈΜΙΤΟ ΜΕΣΟΝ.
ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ. ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ, ΟΤΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΣΟΠΑΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΣ- ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ.

Ε ΚΑΙ? ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΞΕΚΟΛΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ?

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ? ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΠΗ ΚΟΡΑΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΤΗΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ.(sic)

ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ?
ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ SORRA ΔΕΝ ΘΑ ΠΗ ΑΛΕΠΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ?

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΜΑ
ΚΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Σ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑ, ΝΕΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
.
ΑΧ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ ΚΑΙ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ» ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΜΟΥΣΛΙΜ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΣΛΙΜ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑ ΑΚΟΜΗ 400 ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΗ ΔΩΡΟ (ΔΗΘΕΝ) ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ.

Ο ΜΟΓΚΟΛΟΣ «ΤΡΙΣΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ»ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΚΙ’ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΞ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΜΟΥΣΛΙΜ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ
Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΣΙΑ.

ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ Η ΑΛΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΛΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?ΠΟΛΕΜΑ Η ΨΩΦΑ. ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΨΩΦΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΨΩΦΙΜΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΠΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΜΑΣ
. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΙΚΟ- ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΕΑΡ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ. ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΡ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΗ ΕΧΘΡΟΙ, ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ, ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΗ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΚΛΑΨΕΣ

ΔΩΣΕ ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ.

ΕΤΕΡΟΣ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ» ΑΧΕΠΑΝΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΣΕΝΙΟΡ
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ). ΜΟΥΡΗ ΧΑΖΑΡΙΑΣ, ΚΙ’ ΑΥΤΟΣ. ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ’ ΓΥΦΤΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Α ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.

ΡΟΥΣΟΣ: ΤΣΙΡΑΚΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΡΑ
ΜΟΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΗ
ΣΚΕΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΠ’ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΑΛΤΑΪ
ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ

α) ΣΤΑΜΑΤΗΣ Α- ΧΡΙΣΤΟ-ΔΟΥΛΑΡΗΣ Η ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ (ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΔΡ. ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΟΣ» ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΞ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ

β) ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΗ ΕΡΓΟ, ΟΛΟ ΨΑΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ.ΔΩΡΙΣΤΙ.

γ)ΒΑΒΟΥΡΑΣ, Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΤΟΥ ΨΩΡΑ. ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΕΤΕΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ

ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ Η ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΕΠΡΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

ΣΕΛΕΥΚΟΣ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (45)

 1. 0
  0
  Σωστά αυτά που γράφεις όμως δεν βλέπω καμιά απόδειξη για τα λεγόμενά σου όλα είναι δικές σου σκέψεις και δικές σου μπαρούφες. Περίμενε να σε σώσουν αυτοί που κυβερνούν.Άντε μη σε χαρακτηρίσω διαφορετικά και βγει ακατάλληλο το σχόλιο μου.Άντε μπράβο.
 2. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ? ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Κ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΚΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ? ΑΡΑ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΡΑ…
 3. 0
  0
  Σελευκε είσαι πολύ μαλάκας…….εγώ ουτε τους λιβανιζω ουτε είμαι προδότης..εσείς είστε που με τα κολοερπετοειδη πετατε αλλου την μπαλλα και όλοι ασχολούνται με αλλά και μαλακιες..ουστ…………
 4. 0
  0
  http://www.youtube.com/watch?v=n243TNg2BLo΄

  Καλό καρναβάλι τρισεκατομμυριούχε εθνοσωτήρα.
 5. 0
  0
  Τώρα αυτό το 200.000 – 300.000 πραγματικοί Έλληνες να το συνδυάσω με τους 400.000 ψηφοφόρους/πρόβατα των Ναζί; Έξτρα ένδειξη τα ορθογραφικά λάθη. Βρε ΟΥΣΤ. Είσαι τόσο μακριά απ΄το ελληνικό πνεύμα όσο ο Σώρρας και τα "ερπετά" που περιγράφεις.
 6. 0
  0
  ""ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΜΑ
  ΚΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Σ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑ, ΝΕΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ""

  Χαχαχα! Πολυ ωραιο, γελασα πολυ!
  Σωστο κιολας! Κυριε Σελευκε, εχεις απολυτο δικαιο!
 7. 0
  0
  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙΧΙΚΟΙ…ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΕΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΛΕΙΨΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙ? ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΩΡΡΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ? ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ? ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
 8. 0
  0
  ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΡΡΑ?…αλλο η πιστη στο ατομο…αλλο η μουρη…τη μουρη του νεου Α ΓΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΩΣ…ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΡΥΦΑ ΔΑΚΡΙΑ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ,,,ΓΕΡΟΣ ΜΑΤΑΝΟΗΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ….ΑΝ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΟΥΡΕΣ-ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ….ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,,,και πανω απο ολα ειμαστε ολοι αδερφια…ολους εμας μας ενωνει η ΕΛΛΑΣ..ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΙΧΑΣΤΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ…ΤΟ ΣΥΝΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΟΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 9. 0
  0
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΛΑΒΟ-ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΟΙ ΜΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ….ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ…ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΛΑΛΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ…ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΦΥΛΑΡΓΥΡΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟ.
 10. 0
  0
  ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ???
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΑ Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.
 11. 0
  0
  Sorre h sorra sta alvanika tha pei koraki.mpravo ston arthografo.
 12. 0
  0
  ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο Σ Ω Ρ Α Σ
  ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΨΩΡΟΣΕΛΕΥΚΕ
 13. 0
  0
  ΣΕΛΕΥΚΕ,ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ=ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 200.000-300.000 ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ; ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ DNA ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΤΟ 67-70% ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟ Κ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 18-20% ΝΕΟΛΙΘΙΚΟ ΚΑΘΩΣ Κ ΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡ,ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ… ΚΑΣΤΩΡ
 14. 0
  0
  μαλλον για τον ιδιο τον εαυτο του μιλαει………το λεω αυτο διοτη δεν βλεπω ποτε τον σωρρα να βγαινει και να σας συκοφαντει με αυτον τον τροπο….ελεος πια …και το θεμα δεν ειναι πιος πιστευει πιον …ο καθενας μπορει να λεει τις μπαρουφες του*εαν ειναι μπαρουφες*
 15. 0
  0
  Η γλωσσα σου είναι απαραδεχτη και απορω πως σου επιτρεπουν να γραφεις σε ένα πατριωτικο μπλογκ που θα μας πεις κιολας ότι ειμαστε μονο 300 χιλιαδες Ελληνες Εγω είμαι σιγουρος ότι εσυ εισαι γυφτοσκοπιανος και χαζαρος
 16. 0
  0
  ROYSSOS…..ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΚΟ ? ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ?
 17. 0
  0
  Αν μπορείτε να με πληροφορήσετε περί Βαβούρα, δηλαδή ποιός ειναι αυτός. Ευχαριστώ.
 18. 0
  0
  XAXAXA!!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΛΕΥΚΟ.. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! ME TA ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΙΣΩΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΕΙΣ ΑΥΓΑ) ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΟΙΟΣ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΛΕΥΚΟΣ… ΚΑΤΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΔΗΛΑΔΗ… ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΛΕΠΟΥ= ZORRO = ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ZORRO…
  ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ… ΑΤΟΠΟΝ… Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ GEORGE SOROS H SWARTZ http://www.newsbomb.gr/politikh/story/394092/o-mpoytaris-yperaspizetai-ton-tzortz-soros ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ Μ@Μ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1:05:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ http://www.youtube.com/watch?v=8PB4bhWgbvs&feature=youtu.be
  Υ.Γ. ΤΟ ΣΥΝ-ΕΝΟΧΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Ν ΟΧΙ ''ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ'' ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ STRANGER!!!

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 19. 0
  0
  Παντα ειχα της αμφιβολίες μου!!! Ομος δεν θελο να θικσο κανεναν!! Μια γνώμη! ! Μην πος εινα τα χρηματα του λαου και πρεπι με καπιον τροπο να ερθουν στο κρατικο λογιστιριο??? Η ελλαδα πιρε απο το ΔΝΤ 287 δις τα δικεουταν η ελλαδα επιδι εχει φτοχεφσει οριστικα εδο και 4 χρονια (καθε χορα πλιροσε εδο και χρονια στο ΔΝΤ σε περιπτοσεις φτοχεφσεις να εχει να λαβει χρηματα !! Αραγε δεν χροσταμε!! Ο ελληνικος λαος πλήρωσε χαρατσια φορους μιοσεις μισθον και παραπολα αλους φορους περιπο 200δις mpori kai parapano και αν βαλουμε και αφτα απο της κατα8εσεις 10% (οπος ανακινοσε 2013 η προεδρος Lagard tou DNT??? Και παλι δεν θελο να θικσο κανεναν!!! Μια γνομι λεο!!
 20. 0
  0
  Εξαιρετικο αρθρο, εμπεριστατωμενες επιστημονικα αποψεις, εφικτες προτασεις και σωστα δομημενος λογος.
  Φυσικα αστειευομαι.

  Σε ευχαριστω που με εκανες να καταλαβω και τι εισαι και τι κινητρα εχεις.

  Φιλικη συμβουλη: την επομενη φορα που θα θελεις να "ξυπνησεις" καποιους με το οραμα σου, θα ηταν φρονιμο να μην ξεκινας προσβαλωντας και βριζοντας. Αντε γεια…
 21. 0
  0
  καλα ρε εδω μεσα πατε να γινεται Στοχος ετσι? δεν εξηγειται αλλιως…φιλακια και καλο βολι
 22. 0
  0
  Ο Σώρρας ξέρουμε τι προτείνει και ποιός είναι αυτός ο νεοφυτρωμένος Σέλευκος ποιός είναι και τι προτείνει εκτός απο το να βρίζει και να λέει χυδαιότητες. Θα πρέπει να είναι ή πολυεκατομμυριούχος για να φέρεται έτσι οπότε δεν είδαμε την πρόταση του ή την βοήθεια του άρα ας το κλείσει ή ένας άσχετος προσκυνητής του Γιαχβέχ. Ας καρτερά θα τον σωσει έσωσε και άλλους πολλούς ……
  Οσον για τον υπεύθυνο των ιστοσελίδων νομίζω ψαρεύει παντού και κάνει αυτό που κάνουν και τα ΜΜΕ χαμηλού επιπέδου του εξωτερικου. Θέλει να προκαλεί αίσθηση και μόνο έστω και αν προσφέρει παραπληροφόρηση.
  Α.
 23. 0
  0
  Μάθε πρώτα αρθρογραφία αμόρφωτο βόδι που ξεχειλίζει ανεγκεφαλιά το κείμενό σου, μάθε να χρησιμοποιείς τον Ελληνικό Λόγο όπως του αρμόζει και μετά κάνε κριτική σαπουνόφουσκας…
 24. 0
  0
  ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
 25. 0
  0
  Ο 'ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ' ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΖΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ…ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ 'ΜΟΝΙΜΩΣ' ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ-ΛΕΥΚΟΣ,ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ARI AN;;Η ΑΡΕΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΩΝ;
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΤΑ 6 ΡΟΠΑΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΙΠΑΜΕ;;;'Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ'ΡΧΟΝΤΑΙ….
 26. 0
  0
  Σωρρας με μια λέξη. Απατεώνας!!!!!!!!!
 27. 0
  0
  μαλακοκάβλη έλληνα αχαχααααααα καλά λέει. δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη του πινόκιο.
 28. 0
  0
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΟΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Π@Π@ΡΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ !!!!!
 29. 0
  0
  Οντως γυφτικη μουρη !
 30. 0
  0
  σε ενα σαιτ [αντισωρρικο] διαβασα κατι πολυ σοβαρο??? εχτες
  ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ η κυβερνηση οτι αυτα που λεει ο σωρρας ειναι ψεμματα και εγω πρωτος θα τον αναθεματισω
  ΑΣ μου αποδειξη η κυβερνηση που πηγαινουν τα χρηματα το αιμα και οι αυτοκτονίες του λαου και τοτε θα τους κανω εικονισμα
  ΑΣ δεχτουν οπως λεει ο λαος και καποια κομματα να γινει λογιστικος ελεγχος και τοτε θα τους πιστεψω
  ΑΣ μου πουν οι τραπεζες τα ομολογα ελληνικου δημοσιου που εχουν αν υπαρχουν η βγηκαν σε οφσορ εταιριες εκτος ελλαδος και γινανε δολαρια σε ονοματα καποιων ετσι να χαθουν τα ιχνη [γιατι απο ομολογα τα μετατρεπης σε χρηματα με ονομα πλεων μπαινουν σε λογαριασμους σαν χρηματα και οχι ομολογα και τα ιχνη σβηνουν –αλλο πατατες και αλλο μηλα μη συγκρισιμα μεγεθη , κολπα που αν δεν εισαι τραπεζιτης δεν μπορεις να τα κανεις]
  ΑΣ μου αποδειξουν αυτα και εγω ο ιδιο κρεμαω τον σωρρα και καθε σωρρα
  MEXΡΙ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΧΙ ΠΛΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ
 31. 0
  0
  Εσύ που το παίζεις Ελληναράς, μάθε πρώτα να γράφεις την ελληνική, να έχεις επιχειρήματα αντί για βόθρους και διάβασε ιστορία-μυθολογία γιατί οι Κνώσσιοι είχαν πιο σκούρα επιδερμίδα. Ποτέ δεν το 'χάψα με τον Σώρρα, αλλά κάτι τέτοια υποκόντρια ζωίφια που με βρισιές κια γελιότητες δήθεν 'κατέχουν' τις αλήθειες μας κάνουν ζημιά. Άντε να βρεις ζωή να ζήσεις και μετά να μας κάνεις τον θεματοφύλακα…
 32. 0
  0
  ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΕΥΚΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?
  ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
  ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.χχ
 33. 0
  0
  Τι λες βρε ηλιθιε,Ρουφιανε,ποσα πηρες για να λες αυτες τις βλακειες
 34. 0
  0
  ΣκατοΓερμανοτσολιααααααα
 35. 0
  0
  monon apo ton tropo pou grafeis dixnei oti eisai ena skouliki mono laspi rixneis kai tipote allo .thn apofasi dikastiriou thn agnois.. papse na apokalis ton eauto sou ellina, eise enas prodotis
 36. 0
  0
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ STRAGER ΝΑ ΑΠΕΥΝΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΣΕΛΕΥΚΟΣ". ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ.ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ, ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ.ΕΙΜΑΙ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΓΩ",ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ". ΕΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Π.Ε.
 37. 0
  0
  οι ελληνες ειναι πολλοι περισσοτεροι απόσο νομιζεις.
 38. 0
  0
  κυριε Σωρα εχω φοβερο οικονομικο προβλημα ειμαι και εγω ελληνας συμπατριωτης σου, σε παρακαλω βοηθησεμε οικονομικα θελω να μου ξεχρεωσεις τα δανεια εαν ειναι αληθεια ολα αυτα για σας θελω να μου το αποδηξετε ξεχρεωστε με και εγω μετα θα ειμαι ευγομων μια ζωη και θα το διαθημισω σε ολων τον κοσμο ειλικρινα σας λεω στυλτε για το πως μπορω να σας βρω και να επικοινωνησουμε για να βρεθουμε απο κοντα η με συνεργατη σας για να με βοηθησετε ευχαριστω εκ τον προτερων τακης .
 39. 0
  0
  ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ………. ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ?????
  ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΑ ????
  ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΠ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΑΙ!!! κατι λεει και για τον δυσμοιρο σωρρα….
  πιστευω να γινει αναρτησης και περιμενω απαντηση
 40. 0
  0
  Σελευκε πρεπει να εισαι μεγαλος καραγιοζης τελικα….
 41. 0
  0
  ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
 42. 0
  0
  Ο ΣΕΛΕΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ;;;;) Η ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΗ ΧΥΔΑΙΩΣ, ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΟΛΟΥΣ (ΠΛΗΝ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ) ΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ;;

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΩΡΕ … ΕΛΛΗΝΑ!

  ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΝΑ ΒΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ! … ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

  ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ. ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ"!

  ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ (ΚΟΥΚΟΥΛΑ) ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ!

  ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ, "ΑΝΔΡΑ" ΕΛΛΗΝΑ, ΟΤΑΝ Α[ΠΟΚΑΛΥΦΘΗΣ, ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΤΙΜΟ!

 43. 0
  0
  Καὶ ἐπειδὴ ἐνδιεφέρθη νἀ μάθη ποιὸς εἶμαι, … ἄς πάρη μία "γεύσι" ἀπὸ μερικὰ ἀνηρτημένα στὸ διαδίκτυο βίντεο καὶ κείμενα:

  https://www.youtube.com/watch?v=by0rYA4WMGw
  https://www.youtube.com/watch?v=Rsy0CGkqP04
  https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE
  https://www.youtube.com/watch?v=ndrV2KSu2jI
  https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE
  https://www.youtube.com/watch?v=3NrHtR1_V5g
  http://www.youtube.com/watch?v=PvN8tOOkHzI
  https://www.youtube.com/watch?v=PrNAcXtd5Ao
  https://www.youtube.com/watch?v=AOWqfl_uQw0
  https://www.youtube.com/watch?v=FeBDpSI3bJo

  http://www.astron.gr/politikos_vios.html
  http://www.oikoumenismos.gr/

  Ὁ Σέλευκος γνωρίζετε ποιὸς εἶναι;;;;
  Ἐφ' ὅσον δὲν βγάζη τὴν κουκούλα του, μπορεῖτε νὰ ὑποθέσετε ὅ,τι θέλετε, περὶ τοῦ "προσώπου" του!

  ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ … ΞΕΡΕΙ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΥΣ! ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙ!
  ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ … ΕΛΛΗΝ! ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ !!!!!
 44. 0
  0
  Οι κυριοι αυτοι ειναι μια μεγαλη απατη.Ξυπνατε προβατα πλαστογραφοι ειναι μην τους πιστευετε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί