Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:46 - 02/02/2015

Οι Γερμανοί γνωρίζουν καλά: Arbeit macht frei!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στην Γερμανία στην πόλη Augsburg, αποφάσισαν οτι ενενήντα πρόσφυγες μπορουν να εγκατασταθούν στις παράγκες του παλιού κέντρου συγκεντρώσεως του Νταχαου.
Η διαμονή των προσφύγων στην παράγκα 116 δεν ειναι τυχαία. Σ’ αυτο το κτήριο κατα την διάρκεια του ΒΠΠ έμεναν οι εργάτες που κατασκεύαζαν τα καταδιωκτικά Μεσσερσμιτ.

Ο οικονομικός γίγας με την νοοτροπία των καταναγκαστικών έργων βαθειά χωμένη μεσα στην μαύρη ιστορια τους….στο DNA τους, δεν εμποδίζονται απο αυτο που ονομάζεται συνειδηση… για λόγους εθνικού συμφέροντος….καθίσταται δυνατόν…σε παράγκες που οι παππούδες κρατούσαν πρόσφυγες που κατασκεύαζαν τις μηχανές θανάτου….οι νεώτεροι θα στοιβάζουν τους πρόσφυγες στις ίδιες παράγκες.

Ενας λαός που σκορπά τον θανατο είτε με συστηματική εξολόθρευση η με την αδιαφορία, δεν μαθαίνει απο την ιστορια του δεν μπορει παρα να πέσει πάλι στα ιδια λάθη.

Ισως το καλύτερο μάθημα που μας δίνει η ιστορια ειναι οτι αυτός ο συγκεκριμένος λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μάθει απο την ιστορια του!!!.

Αυτη την φορα δεν πρόκειται να ξελιγωσουν τους ανθρωπους στην πείνα και στην δουλειά αλλα θα τους δώσουν να καταλάβουν τι εστι γερμανική φιλοξενία!

Και το αλλο που σίγουρα θα μάθουν ειναι οτι η γερμανική εργασία ειναι ικανή να τους απελευθερώσει…σ’ αυτόν η στον άλλον κοσμο.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 02/02/2015 @ 11:41 ΜΜ

    Φανταζεστε..,οτι ο γερμανικος λαος ειναι "υψηλου δειχτου νοημοσυνης..,και πολιτισμου";;;
    ΟΤΑΝ…, ΕΧΟΥΝ (οχι απλως πολιτη..,αλλα υπουργο) ..,ΤΟΝ
    ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ;;;;;;;

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ…

    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΙΜΠΛΕ SS..του Δ' Ραιχ;;;

    ΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ;;;;;

    @#@

  2. Ανώνυμος 02/03/2015 @ 12:34 ΠΜ

    Α ναι ειπαμε σκοτωσαν 6 κατομυρια εβραιους που τοτε ο πλυθησμος τους στην ευρωπη ηταν λιγοτερο απο 6 κατομυρια ισως να ηταν τοσοι σε ολο το κοσμο ε ηρθαν και μερικοι απο αμερικη μερια για να συμπληρωσουν.

    Τωρα που βρεθηκαν οι υπολοιποι για να φτιαξουν κρατος το 1948 αυτο ειναι ενα αλλο προβλημα.
    Τα φαντασματα μαλλον το φτιαξαν..

    Α ναι ξεχασα ετσι γραφτηκε στην ιστορια οπως γραφτηκε και για τα ιμια οτι εγινε διεκδηκηση μιας βραχονησιδας που ηταν ετσι ξεκαρφωτη στο αιγαιο..

    Κοιτα να δεις τι μας διδασκει αυτη η ιστορια..

    Ασωτος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*