23:25 - 02/02/2015

Οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι, οι Τούρκοι, οι Ρώσοι…και ο Τσίπρας

Γράφει ο αείμνηστος π. Ιωάννης Ρωμανίδης στο μεγάλο του έργο «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ-ΡΩΜΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΕΛΗ»: Είναι καλά οργανωμένη και έντονη η πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε από την απελευθέρωση μας, από Φράγκους, Λατίνους, Ρώσους και Εβραίους για να την εγκαταλείψουμε τη Ρωμιοσύνη και να την αντικαταστήσουμε με τον Γραικισμό.

Ο Νεοογραικισμός όπως και ο πριν την Άλωση Γραικισμός είναι από την φύση τους δουλεία χειρότερη της Φραγκοκρατίας και Τουρκοκρατίας.

Η Φραγκοκρατία και η Τουρκοκρατία ήταν υποδουλώσεις του σώματος.

Ο Γραικισμός και Νεογραικισμός είναι υποδουλώσεις του πνεύματος.

Οι Ρωμιοί της Φραγκοκρατίας και της Τουρκοκρατίας είναι όσοι δεν ακολούθησαν το παράδειγμα εκείνων που φράγκεψαν και τούρκεψαν.

Οι σημερινοί εναπομείναντες Ρωμιοί ασφαλώς δεν τουρκεύουν αλλ’ ούτε φραγκεύουν ούτε γραικεύουν.

Όπως οι Γραικοί πριν την Άλωση είναι εκείνοι που φράγκευσαν, έτσι και οι Νεογραικοί γραίκεψαν και έγιναν οι σημερινοί Γραικύλοι των Ευρωπαίων και Ρώσων και τώρα των Αμερικάνων εξαδέλφων των Ευρωπαίων.

Το γραικεύω είναι σχεδόν ίδιο με το φραγκεύω.

Σημαίνει σήμερα αμερικανεύω, ρωσεύω, φραντσεύω, γερμανεύω, δηλαδή γίνομαι πνευματικός δούλος των έξω της Ρωμιοσύνης.

Ο Ρωμιός γνωρίζει σαφώς ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ συμμαχίας και δουλείας. Γίνεται σύμμαχος με οποιονδήποτε, εφ’ όσον συμφέρει στο Έθνος, αλλά ποτέ δούλος των συμμάχων.

Διαβάστε τις απόψεις του νέου Τσάρου της Οικονομίας, τον οποίο πολλοί Νεοέλληνες ερωτεύθηκαν σφόδρα!

Μήπως γνωρίζετε τίνος γόνος είναι. Φαντάζομαι δεν ξέρετε ότι ο πατέρας του είναι ο πρόεδρος της Χαλυβουργικής αλλά και Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεγάλωσε το παιδί του με τις αρχές του «σκύβουμε μπροστά στον Τούρκο».

Είναι ώρα αγαπητοί μου να διαλέξουμε στρατόπεδο. Θέλουμε να είμαστε Ρωμιοί ή Γραικύλoι;

Ποια είναι η διαφορά; Γλαφυρά μας την εξηγεί ο αδάμαντας του γένους μας π. Ιωάννης Ρωμανίδης:

Γράφει λοιπόν η γραφίδα του μακαριστού μας Πατήρ:

Με άλλα λόγια ο Γραικύλος φοβάται και άρα ούτε είναι ούτε μπορεί να είναι Ρωμiός, εφ’ όσον φοβάται την πνευματική ανεξαρτησία και ελευθερία. Θέλει ελευθερία του σώματος μόνο. Και γι’ αυτό δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι η Ρωμηοσύνη όχι μόνο δεν υποδουλώνεται πνευματικά, αλλά είναι μέσα στον κόσμο ηγετική πολιτιστική δύναμη. Πώς μπορεί ο Γραικύλος να έχει αισθήματα και πεποίθηση ηγέτη, όταν είναι δούλος;

Ο Ρωμiός έχει ηγετικά αισθήματα από την Ρωμiοσύνη του.

Ο Γραικύλος τον ηγέτη κάμνει μόνο μέσα στην Ελλαδίτσα του, αφού τα ηγετικά του αισθήματα και την πολιτική του δύναμη αντλεί από πηγή έξω της Ρωμiοσύνης και εκτός της Ελλαδίτσας του.

Ο Ρωμιός είναι από την Ρωμιοσύνη του αετός. Οι Ρωμιοί είναι μεταξύ τους αετοί και προς τους ξένους αετοί.

Ο Γραικύλος κάμνει το λιοντάρι στους Ρωμιούς με την βοήθεια των ξένων, αλλά είναι φρόνιμο ποντικάκι στους ξένους.

Δεν ενδιαφέρει τον Ρωμιό τι λένε οι ξένοι γι’ αυτόν, γιατί τα κριτήρια του είναι ρωμαίικα.

Ο Γραικός αγωνίζεται να βρεθεί σε θέση να διατυμπανίζει τι καλά λένε οι ξένοι γι’ αυτόν, για να αποδείξει την αξία του, γιατί τα κριτήρια του δεν είναι ρωμαίικα αλλά ευρωπαϊκά, ρωσικά και αμερικανικά.

Ο Ρωμιός είναι σκληρός και ελεύθερος και ποτέ αφελής. Και όταν το σώμα του ή τα συμφέροντα του σκλαβωθούν, κάμνει ελιγμούς και υποκρίνεται ανάλογα με τις περιστάσεις, για να παραμείνει με την ευφυΐα του όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερη η Ρωμιοσύνη του. Με περηφάνια τον Καραγκιόζη κάμνει και πάντοτε αδούλωτος αετός της Ρωμιοσύνης παραμένει.

Ο Νεογραικισμός αρκετά ζημίωσε το Ρωμαίικο με τη λεγόμενη ξενομανία του, η οποία είναι στην πραγματικότητα δουλοπρέπεια στα αφεντικά του.
Ακριβώς επειδή οι Νεογραικοί είναι χωρισμένοι μεταξύ των αφεντικών τους, συμπεριφέρονται ο ένας προς τον άλλον Γραικύλο όπως τα αφεντικά τους.

Οι Γραικύλοι των Ρώσων φέρονται προς τους Γραικύλους των Αμερικάνων όπως οι Ρώσοι φέρονται προς τους Αμερικάνους και αντιστρόφως. Το ίδιο κάμνουν οι Γραικύλοι των Φραντσέζων, Άγγλων, Γερμανών, κ.λ.π.

Γι’ αυτό παρατηρείται το περίεργο φαινόμενο να ερωτεύεται ο Γραικύλος τον Ρώσο φίλο του και να μισεί τον Γραικύλο των Αμερικάνων και αντίστροφα.

Το παράδοξο είναι ότι έκαστος θεωρεί τον άλλο Γραικύλο εχθρό και προδότη του Έθνους.

Εξ απόψεως όμως Ρωμιοσύνης οι Γραικύλοι είναι όλοι προδότες.

Στο παρελθόν οι Ρωμιοί είχαν την ηγεσία και ήταν οργανωμένοι με ρωμαίικη επιστήμη και παιδεία και επικρατούσαν στο Ρωμαίικο.

Με την ίδρυση της Ελλαδίτσας όμως οι Ρωμιοί εκτοπίστηκαν από την εξουσία και ανέλαβαν αυτήν οι Γραικύλοι των Μεγάλων Δυνάμεων και ίδρυσαν τον Νεογραικισμό με επίσημο πρόγραμμα να μην είμαστε πλέον Ρωμιοί αλλά τα ταπεινά και φρόνημα γραικύλα παιδιά των Ευρωπαίων και Ρώσων.

Όχι μόνο έγινε αυτό αλλά ούτε προσπάθησαν οι Νεογραικύλοι να το αποφύγουν. Ήσαν υπερήφανοι για την υποδούλωση τους στον πολιτισμό των Ευρωπαίων και Ρώσων και την διατυμπάνιζαν σε όλες τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, την μουσική, τους χορούς, την αρχιτεκτονική, τις ενδυμασίες κ.λ.π.

Τα πρώτα κόμματα της «ελεύθερης» Ελλάδας δεν ήταν το φραντσέζικο κόμμα, το αγγλικό κόμμα και το ρωσικό κόμμα;

Και μέχρι σήμερα που τα υπουργεία παιδείας και εξωτερικών αποτελούν μέρος της κομματικής πολιτικής, δεν συνεχίζεται η ίδια κατάσταση;

Έχει σημασία αγαπητοί μου να γνωρίζουμε τα εξής:

«Ο Ρωμιός γνωρίζει ότι η Ρωμιοσύνη του κατέχει την αλήθεια και είναι η ύψιστη μορφή των πολιτισμών. Αλλά κατανοεί άριστα το γεγονός ότι ο Θεός αγαπά τον Ρωμιό, όχι όμως περισσότερο από τους άλλους. Ο Θεός αγαπά τον κάτοχο της αλήθειας αλλ’ το ίδιο αγαπά τον κήρυκα του ψέματος. Αγαπά τον άγιο, αλλ’ αγαπά το ίδιο ακόμη και τον διάβολο.

Γι’ αυτό η Ρωμιοσύνη είναι αυτοπεποίθηση, ταπεινοφροσύνη, και φιλότιμο και όχι κίβδηλος αυτοπεποίθηση, ιταμότητα και εγωισμός. Ο ηρωισμός της Ρωμiοσύνης είναι αληθινή και διαρκής κατάσταση του πνεύματος και όχι αγριότητα, βαρβαρότητα και αρπακτικότητα».

Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι «Οι μεγαλύτεροι ήρωες της Ρωμιοσύνης συγκαταλέγονται μεταξύ των αγίων».

2 Φεβρουαρίου 2015

Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού

Δημήτριος Γκιουζέλης Dimitrios Giouzelis

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  Tamam Giouzel.


 2. 0
  0
  Είμαστε Έλληνες!
 3. 0
  0

  ΑΚΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ, Η ΕΛΛΗΝΟΣΥΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ !!

  ΟΧΙ Ο ΡΩΜΙΟΣ, Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ, Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ!!

  ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΟΜΑΧΩΝ, ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !

  ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΡΔΟΝΙΟ- ΜΑΡΔΟΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΣΘΗΡ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΣΦΗΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ : " ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ " ΣΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΗΝ Α Γ Ι Α ΜΑΧΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ !!!

  ΔΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ !!

  ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΑΤΕ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΘΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ! Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ !!

  ΡΩΜΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΠΟΤΕ !!

  ΕΙΜΑΣΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!!!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 4. 0
  0
  Αγγελική συμφωνώ και επαυξάνω!
 5. 0
  0
  Μαλάκα σαλτα και γαμησου(ΣυΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥς,αν με ξέρετε δεν μιλαω έτσι) ,ΑΛΛΆ ΓΊΝΕΤΕ ΤΟ ΣΏΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ""γΡΑΙΚΌς"""….ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Γ-εφυ-ΡΑΙΟΥΣ-ΓΡΑΙΟΥΣ-ΓΡΑΙΑ-ΓΡΑΚΟΙ(η φυλή που έδωσε το αλφάβητο στου Έλληνες και το λατινικό αλφάβητο με την αποικία τους στην Κύμη της Ιταλίας…έχουν φαγοθεί οι πουσταράδες α τους βγάλουν Εβραίους-γρεκύλους) ……….. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…….Γραικός είναι ο Απότατος ο αρχαίος…αυτός που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,,εχετε κουφάλες βαλθεί να βγάλετε τους Γραικούς Γραιους
  (Γ-εφυ-ΡΑΙΟΥς=ΓΡΑΙΟΥΣ σαν Εβραιούς,σαν πούστηδες-ΛΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ )σαν κάτι το υποτιμιτικό)ΚΟΥΦΆΛΕς ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΚΌ….μέχρι το ""ΚΙΣ(ΙΣΡΑΙΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ)" σας πήρε χαμπάρι και λένε τώρα ότι η δημοκρατια των αθηνών είναι Εβραικό δημιούρημα
  ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ,ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΥΛΤΕΡΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ "ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ""" ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΒΛΙΑ………ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ…ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
  Περί αλφαβήτου ο λόγος(δείξε μου το αλφάβητο σου,να σου πω ποίος είσαι)
  -Τι είναι το αλφάβητο και γιατί είναι τόσο σημαντικό,……το πρώτο και ποιό σημαντικό κατόρθωμα ενός πολιτισμού!
  -Αν η γλώσσα είναι το σώμα ενός έθνους,τότε η γραφή της είναι το αίμα που κυλάει στις φλέβες του πολιτισμού που το έχει εφεύρει.
  -Θα έχετε ακούσει και υποψιαστεί ότι η Ελληνική γλώσσα,είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ γλώσσα,Ε το λοιπόν με το Ελληνικό αλφάβητο η Ελληνική γλώσσα έχει βρει τον τέλειο σύντροφο για να εκφραστεί,είναι το τέλειο ζευγάρι,αυτό αποδεικνύει περίτρανα την καλύτερη απόδειξη ότι το αλφάβητο είναι Ελληνικό δημιούργημα και συγκεκριμένα από μια φυλή που έζησε στην Εύβοια Βοιωτία και Ωρωπό και λέγονται Γεφυραίοι(-Γ-εφυ-ραιοι-Γραιοι=Γραια=Γραικός=Γριά =ο απώτατος ο αρχαίος).
  -Κανένα άλλο αλφάβητο δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με την Ελληνική γλώσσα(για προσέξτε πόσο εξωγήινα είναι τα grekklis και ας έχουν λατινικούς-αδερφικούς-κοινούς χαρακτήρες),για τον απλούστατο λόγο ότι η Γλώσσα και το αλφάβητο κάθε λαού έχουν ΚΑΙ είναι παράλληλοι οι βίοι τους.Όπως το ίδιο ισχύει και για παράδειγμα το Κινέζικο δεν μπορεί να εκφραστεί με κανένα Ευρωπαικό αλφάβητο η Αραμαικο-Αραβικό.Άρα οι βίοι του Αλφάβητου και γλώσσας είναι παράλληλοι και Γενεσιουργούν ιδέες εκφράσεις …..ΚΑΙ ΤΟ ""ΟΛΟΝ"" ΤΟΥ πολιτισμού που η ίδια η γλώσσα και αλφάβητο "εξυπηρετεί".
  -Τι σημαίνει όταν κάποιοι κύκλοι θέλουν να σου περάσουν ότι το Ελληνικό αλφάβητο …..δεν είναι Ελληνικό!
  -Τι σημαίνει ότι με πλάγιο τρόπο κάποιοι κύκλοι "δαιμονοποιούν τους Γεννήτορες του αλφάβητου λέγοντας σου ότι είναι Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι(ομοφυλόφιλοι υπάρχουν παντού)….αλλά δεν σου λένε ότι αυτοί είναι οι ιερείς που έδωσαν το αλφάβητο στους Έλληνες,είναι οι ιερείς που κράτησαν την γνώση του Μυκηναικού-Μινωικού(Ατλάντιου) πολιτισμού στους σκοτεινούς αιώνες μετά τα Τρωικά,μετά την κάθοδο των Δωριέων όπου ο πολιτισμός καταστράφηκε εκτός στην Χαλκίδα-Εύβοια-Ωρωπός-Αττική(Γραικοί κ Ίωνες)
  -Το κολπάκι είναι πολύ καλά στημένο,αρκετοί "επαγγελματίες" πατριώτες σου πουλάνε βιβλία,σου δίνουν αρκετή γνώση…..άλλα σου παίρνουν στην κυριολεξία με έξυπνο τρόπο το """"ΑΙΜΑ=ΑΛΦΑΒΗΤΟ""" του πολιτισμού σου!
  -σου περνάνε με έξυπνο(πονηρό θα έλεγα εγώ όπως είναι η φυλή τους ΠΟΝΤΙΚΙΑ-υαινές) τρόπο ότι κατάγεσαι από Ινδούςαπό Εβραίους,από Φοίνικες,,ότι ο πολιτισμός σου κατάγεται από Φοίνικες,αφού οι Φοίνικες σου έδωσαν το αλφάβητο,ότι οι Ατλάντιοι είναι Κρόνιοι και όπου Κρόνιοι =Εβραίοι…παντού έχουν βάλει τους Εβραίους μέσα με πονηρό τρόπο
  όπου ακούτε ""πατριώτη""" να λέει =ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ…..κρατάτε μικρό καλάθι η απλά ψάξτε και άλλες πηγές για το συγκεκριμένο θέμα.
  -συνεχιζετε
 6. 0
  0
  Ο Μπάμπης και η Αγγέλω τα πήρανε χοντρά με τις ρωμιοσύνες του Γκιουζέλη

  Τι να σας πω παιδιά, πραγματικά το φχαριστήθηκα,
  τον λούσατε για τα καλά.

  Και τώρα να σας πω και γω μερικά.

  Προχθές που λέτε τα είχα πάρει χοντρά και όταν λέω χοντρά το εννοώ, ήταν από τα σχόλια σε μια ανάρτηση του Νίκου, είχα γίνει πραγματικά έξω φρενών με την ΜΑΛΑΚΙΑ που δέρνει τους "¨Ελληνες" τους οποίους μάλλον θα έπρεπε να αποκαλώ ρωμιούς, κατιμάδες, κωλογλείφτουλες κλπ. κλπ.
  Οπότε έκατσα και έγραψα ένα κατεβατό καμμιά δεκαπενταριά σελίδες που δεν άφηνα τίποτα όρθιο, έχεζα πατώκορφα τους πάντες και τα πάντα.
  Αλλά εκεί προς το τέλος ΣΚΕΦΤΗΚΑ ότι τόσες φορές που τα έχω πει όλα αυτά τα χρόνια (όχι μόνον εγώ βέβαια) τι σκατά έχει καταλάβει αυτός ο βοϊδολαός, οπότε και το άφησα στην άκρη.

  Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τους βαρεμένους σαν εμένα και ας έλθουμε σε σας Αγγελική και Μπάμπη (ενδεικτικά χρησιμοποιώ τα ονόματά σας επειδή έτυχε να σχολιάσετε πιο πάνω και να λούσετε τον Γκιουζέλη) ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι αυτός ο ηλίθιος λαός που ζει σ' αυτόν τον τόπο έχει δικαίωμα να λέγεται και να φέρει τον τίτλο του Έλληνος ;
  Σκεφθείτε το καλά και σεις και όλοι οι άλλοι.
  Από την πλευρά μου λέω ότι αυτό το σίχαμα δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να ντροπιάζει αυτό το ΟΝΟΜΑ.

  Και όσο για σένα Μπάμπη να σου θυμίσω ότι το σκύψιμο άρχισε πολύ πιο νωρίς από αυτό που αποκαλείς αρχαία Ελλάδα, το οποίο στην ουσία ήταν όχι κάποια ακμή (έστω και αν υπήρχαν Σαλαμίνες, Θερμοπύλες, Μαραθώνες κλπ. κλπ.) αλλά το ψυχορράγημα του Ελληνισμού.
  Οπότε μην εξιδανικεύεις πολύ εποχές που το σκατό είχε αρχίσει να απλώνεται .. πολύ.

  Κάποιοι μπορεί να θέλουν να σας πείσουν και να σας περάσουν ότι ο Έλληνας σ' αυτόν τον πλανήτη έχει ιστορία 10-20-40-100-200 ή 500 χιλιάδες χρόνια, αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν είναι παρά ένα μικρό κομματάκι της πραγματικής ιστορίας, ιστορίας που ανάγεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια.

  Τι να κάνουμε ….. κάποιοι θυμόμαστε !!
  Και επειδή θυμόμαστε, παλεύουμε να αφυπνήσουμε όσους μπορούμε, αλλά δυστυχώς έχει πέσει πολύ πουρί και τσιμέντιασμα.
  Ας ελπίσουμε , άμποτε να σπάσουμε το απόστημα !


  Αυτά ……


  ΥΓ.
  ΡΕ νίκο τι διάολο γίνεται έχουμε όλη την μαλακία της οικουμένης μαζεςμένη σ' αυτόν τον τόπο, έχουμε και σένα να παίζεις κάθε τόσο με τα νεύρα μας, αλλάζοντας αυτό το μαραφέτι, βρες επιτέλους μια σταθερή μορφή.

  Και μην μου πεις …. αν μου αρέσει, αλλιώς τον πούλο.
  Αφιερώνουμε κάποιο χρόνο (εγώ και αρκετοί άλλοι) γράφγοντας στα διάφορα ιστολόγια όχι για να κερδίσουμε προσωπικά κάτι, αλλά μπας και καταφέρουμε να ξυπνήσει κανας ηλίθιος.
  • 0
   0
   Βλέπω πολυ εκτιμάς τον λαό, τον συμπολίτη και το ΈΘΝΟΣ σου!
   Με αυτο τον τροπο σκέψης θα είσαι πάντα ανθελληνας! Εγώ πάντως δεν δέχομαι να βριζεις αυτο τον πολύπαθο λαο, με αυτη την τεράστια ιστορία για οποίο δήθεν λόγο και αν το κανείς και αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ανάλογες αηδίες!
   Μια προειδοποίηση, εάν αυτός ο λεκτικος εμετος συνεχιστεί απο μέρους σου προς την ΠΑΤΡΊΔΑ και τα αδέρφια μου, θα ανοίξουμε λεκτική βεντέτα σε τέτοιο επίπεδο, που θα κοκκινιζουν και οι εργαζόμενες στις βιτρίνες του Άμστερνταμ!
 7. 0
  0
  Άγιος Σάββας σαβανωνει, αγία Βαρβάρα βαρβαρωνει και ο Γραικος γραικοψώνει (πως στο διάλο το λες ρε γκιουζέλ χανούμ;)
  Κατα τα αλλα, Ρωμαίος (ρωμηός) είσαι και φαινεσαι και αν αισθάνεσαι έτσι να πας στη Ρώμη, στο Τορίνο, στο Μιλάνο, στο Μπάρι η όπου αλλου θέλεις στην Ιταλία!
  Εδώ μένουν μόνο Έλληνες! Έχουμε βέβαια συγγένεια με τους Γραικους (Greeks) αλλα κάτι ανάλογο έχουμε και με τους Πελασγους!
  Φτάνει με τους χριστιανορωμαιους μπάρμπα!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί