07:06 - 20/09/2014

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Όσοι παρακολουθούν αυτά τα τρελά και απίθανα πολιτικοκοινωνικά γεγονότα στην πατρίδα μας, παράλληλα με την επιχειρούμενη διάλυση των Χριστιανικών κρατών και όλα αυτά, ενώ φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα να έρχονται γρήγορα και απειλητικά κατά πάνω μας, τα μαύρα σύννεφα της παγκόσμιας καταιγίδας, όσοι λοιπόν μπορούν να τα βλέπουν αυτά σήμερα, αυτοί ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την καταιγίδα που έρχεται.

Το σύστημα βέβαια και η “ενημέρωση” που παρέχει ο Χατζηνικολάου και οι υπόλοιποι “παπαγάλοι”, δεν προσπαθούν να ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ , αλλά να κοιμίζουν τους Έλληνες και όσοι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στα δίχτυα του “συστήματος” και την καθημερινότητα τους να την απασχολούν οι τρύπιες υποσχέσεις από νέα “λεφτά υπάρχουν”, ή ποιόν θα βάλουν για καινούργια μαριονέτα της Δημοκρατίας, ή οι διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα, αυτοί δυστυχώς δεν θα επιβιώσουν από την καταιγίδα που έρχεται, γιατί αυτούς, θα τους βρεί απροετοίμαστους.

Οι εχθροί μας, που ελέγχουν σήμερα τα πάντα στην Ελλάδα και πρώτα απ’ όλα τα μέσα μαζικής ύπνωσης, παρά και τις προειδοποιήσεις της ΕΥΠ, για την είσοδο στη χώρα γνωστών και ακραίων Τζιχαντιστών, που έρχονται με εντολές να συστήσουν και να οργανώσουν ομάδες δολοφονίας στην Ελλάδα, εφαρμόζουν ΕΝΑ πονηρό ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΜΟΥ της κοινής γνώμης, με το αιτιολογικό, “ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ και ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΜΕ τον κόσμο”. Ενώ όλοι τους ξέρουν, πως αυτό ειναι μία ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Για να μην σας “πανικοβάλω” λοιπόν και ξυπνήσετε, θα σας το πω με “όμορφο” και “γλυκό” τρόπο. “Μας έστειλαν καμιά εκατοστή ωραίους Τζιχαντιστές, από αυτούς που αφαιρούσαν εκείνα τα κεφάλια που βλέπαμε στο internet, για να φτιάξουν και εδώ ομάδες “ποδοσφαίρου” και να παίζουν με τα κεφάλια των Ελλήνων. Αλλά να μην ανησυχείτε και να μην τους ΑΠΟΠΑΡΟΥΜΕ τους “ανθρώπους” και μας περάσουν για ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ”!!!!!! Και να φτιάξουμε και ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ στους “ανθρώπους” για να μην μας πούνε και αφιλόξενους!!!! KATAΛΑΒΑΤΕ;

Δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια αυτό που έρχεται, αλλά θα πω δύο φράσεις: “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ” και “ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ”. Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην επιβίωση, ακόμα και αυτοί που γνωρίζουν και είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν τα εκατομμύρια , οι βίλες και τα τζίπ. Οι Έλληνες θα σωθούν από λίγα χρήσιμα πράγματα και ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Τα λίγα και χρήσιμα πράγματα θα σας τα αναφέρω. Την βοήθεια του Θεού θα την ζητήσετε εσείς.

Τα σημεία που θα χτυπηθούν πολύ είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα με πρώτο την ΑΘΗΝΑ. Η Ελλάδα είναι Αθηνοκεντρικό κράτος. Τρία κτίρια στην Αθήνα ελέγχουν όλο το κράτος και το ένα είναι η Βουλή. Μία συντονισμένη ταυτόχρονη επίθεση σε αυτά και έρχεται το χάος. Η Αστυνομία και τα Ματ είναι μόνο για να αντιμετωπίζουν μπιστολάκια και άοπλους διαδηλωτές. Είναι ανύπαρκτοι απέναντι σε αποφασισμένες και πολεμικά οπλισμένες ομάδες των 50 και 100 ατόμων.Τώρα και μετά τον ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ των Ελλήνων ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ, μόνο ο στρατός μπορεί να τους αντιμετωπίσει, αλλά καθόλου εύκολα εντός πόλεως.

Είναι και κάτι ακόμα ίσως το πιο σημαντικό. Στην Κων/πολη είδατε πως σημαδεύουν τα σπίτια των Χριστιανών και το ίδιο κάνουν και στο Ιράκ. Όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν είναι για καλό. Έχουν όμως σημαδέψει και τα σπίτια όλων των Χριστιανών ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και δεν εννοώ των χλιαρών, των υβριστών ή των αδιάφορων, αλλά ΤΩΝ ΘΕΡΜΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και των πατριωτών. Όλοι αυτοί είναι περίπου 300.000 στην Ελλάδα και είναι σημαδεμένοι, ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ, αλλά με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και email. Την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι επιθέσεις των Ισλαμιστών, αυτοί αποτελούν τους πρώτους στόχους. Έχουν σημαδευτεί από αγορές βιβλίων Χριστιανικού και πατριωτικού περιεχομένου που έχουν αγοράσει δι’ αλληλογραφίας από τηλεπωλήσεις και διαδίκτυο. Έχουν σημαδευτεί από το στίγμα του υπολογιστή, από την συχνότητα των επισκέψεών τους σε Χριστιανικές ιστοσελίδες και από σχόλια. Έχουν σημαδευτεί από το facebook, αν έχουν αναφέρει σε συνομιλίες τους τις λέξεις ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

Αυτά είναι αρκετά για να καταλάβετε αν είστε στόχος. Αν είστε, θα πρέπει εκτός των άλλων μέσων επιβίωσης που θα χρειαστείτε, να έχετε σκεφθεί και εναλλακτικό τόπο διαμονής για τουλάχιστον 3 μήνες, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, διότι το σπίτι σας θα δεχθεί “επίσκεψη” και ΌΧΙ ΦΙΛΙΚΗ. Φυσικά ΔΕΝ θα πάρετε μαζί σας τον σημαδεμένο υπολογιστή και το ίδιο κινητό τηλέφωνο. Καλό είναι να βρείτε από τώρα νέες συσκευές και νούμερα, που θα παραμείνουν όμως μέχρι τότε ανενεργά και κλειστά.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όχι μόνο να επιβιώσουμε από πείνα και δίψα, αλλά να υπερασπιστούμε και τη ζωή τη δική μας και των δικών μας. Θα μας πτωχεύσουν όπως έκαναν στην Αργεντινή, μόνο που εκεί δεν είχαν “εισάγει” εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες . Στην Αργεντινή οι συμμορίες που λεηλατούσαν τα πάντα ήταν Αργεντίνοι και δεν σκότωναν τους ομοεθνείς τους. Οι δολοφονίες γίνονταν μεταξύ συμμοριών. Εδώ δεν είναι Αργεντινή. Εδώ έχουν φέρει, Τζιχαντιστές, Ισλαμιστές και μισθοφορικά αποβράσματα για να δολοφονήσουν τους Έλληνες. Λυπάμαι πραγματικά γιατί βλέπω τους Έλληνες γύρω μου, να μην έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και από τι κινδυνεύουμε. Και από αυτούς που κινδυνεύουμε δεν είναι λίγοι. Είναι εκατομμύρια. Ας είμαστε έτοιμοι λοιπόν να υπερασπιστούμε τις ζωές μας και όσοι κατέχουν νόμιμα κυνηγητικά όπλα, μαζί με τα φυσίγγια για τσίχλες, ας έχουν και αρκετά για αγριογούρουνα. Αχρείαστα να είναι, αλλά αν απειληθεί το σπίτι σου, και αναγκαστείς να ΑΜΥΝΘΕΙΣ, να μην τα ψάχνεις τότε. Συμπεριλάβετε λοιπόν και αυτά, στα είδη επιβίωσης.

Σκόπευαν να έχουν αφοπλίσει μέχρι τώρα τους Έλληνες, αποσύροντας όλα τα νόμιμα κυνηγητικά όπλα και να μας παραδώσουν στους Τζιχαντιστές σαν τα πρόβατα για σφαγή. Ξεκίνησαν να δείχνουν τις προθέσεις τους το καλοκαίρι του 2011 με τον αφοπλισμό των Ελλήνων ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ της Μακεδονίας και μετά από αυτό, άρχισαν να δημιουργούν στην Μακεδονία κέντρα κράτησης Λαθρομεταναστών. Πόσο πιο ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ να μας δείξουν το ΜΙΣΟΣ τους και τα ΣΧΕΔΙΑ τους;

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Αυτό το μεγάλο έγκλημα κατά της χώρας πέρασε στα ψιλά, ενώ σε άλλη χώρα, η αντιπολίτευση θα είχε ρίξει την κυβέρνηση, με τόσο φανερή προδοτική ενέργεια κατά του έθνους. ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ είναι η γραμμή άμυνας του ΕΘΝΟΥΣ, απέναντι σε εσωτερική ΕΠΙΘΕΣΗ από οπλισμένο εχθρό. ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ θα αντιμετώπιζαν τις οπλισμένες ομάδες των Ισλαμιστών, μέσα στις πόλεις. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι για να αντιμετωπίζει ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και δεν έχει ευχέρεια πολεμικών ενεργειών μέσα στην πόλη. Από την άλλη η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει Ισλαμιστές με Καλάζνικωφ. Αυτό το “κενό” ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ το καλύπτουν ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ. Και την ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ της χώρας την διέλυσαν και την ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ.

ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, γιατί οι Κρητικοί αφού είναι όλοι οπλισμένοι μπορούν να ΑΜΥΝΘΟΥΝ απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση. Γι’ αυτό και πριν τους επιτεθούν θέλουν να τους αφοπλίσουν. Το είχε είπε ο Πάγκαλος, το είπε τώρα και ο Καρατζαφέρης. Όλοι οι προδότες τα ίδια λένε.

Και ενώ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ο Χατζηνικολάου και οι άλλοι “παπαγάλοι” κοιμίζουν τον λαό. Και σιγά σιγά και μεθοδικά, φέρνουν ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ. Πραγματικά λυπάμαι τους Έλληνες που θα τους βρεί ο όλεθρος, ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ.

Θεωρήστε λοιπόν και το “δεύτερο” τουφέκι, όπως λέει και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ένα είδος επιβίωσης. Γιατί η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνετε και αν τον Πατροκοσμά τον είχαν ακούσει οι Κρητικοί, ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ το 1937, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ 41.
ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ.

Στην Αθήνα και στα μεγάλα αστικά κέντρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και δεν θα υπάρχει καμία ασφάλεια στους δρόμους για τουλάχιστον ένα μήνα. Τόσος υπολογίζω πως θα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αναπτυχθεί ο στρατός εντός των πόλεων, για να παρέχει μία σχετική ασφάλεια. Θα πρέπει λοιπόν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για αυτόν τον χρόνο, να έχετε μιά υποδομή που θα σας επιτρέψει να μείνετε ασφαλισμένοι μέσα στο σπίτι σας, πριν σκεφθείτε οποιαδήποτε μετακίνηση εκτός πόλεως. Θα μπορούσαν να τολμήσουν μία έξοδο, όσοι έχουν σπίτι σε χωριό και έχουν ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις εξόδους της πόλης. Μην το τολμήσετε από άλλες περιοχές. Θα εγκλωβιστείτε στους δρόμους χωρίς καμία ασφάλεια.

Τα είδη που θα χρειαστούν για την επιβίωσή σας είναι αυτά και θα υπολογίσετε εσείς τις ημερήσιες ανάγκες, ανάλογα τα άτομα και τις ηλικίες τους.
Το ΝΕΡΟ θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα πρέπει να λύσετε. Φανταστείτε την Αθήνα με τις βρύσες στεγνές, όταν μία τετραμελής οικογένεια καταναλώνει σήμερα περίπου 400 κιλά την ημέρα ενώ πίνουν μόνο 10. Τα υπόλοιπα πηγαίνουν στην καθαριότητα. Θα πρέπει λοιπόν μία τετραμελής οικογένεια να έχει τουλάχιστον 800 λίτρα εμφιαλωμένο νερό για πόσιμο και άλλους δύο τόνους τουλάχιστον, αποθηκευμένο σε δεξαμενή ή σε βαρέλια για ανάγκες καθαριότητας που θα χρησιμοποιούνται με μεγάλη οικονομία. Η έλλειψη του νερού θα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης, που θα φέρει και πολλές ασθένειες. Θα αποθηκεύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και σε παιδικές πλαστικές πισίνες αν δεν έχετε τίποτα άλλο. Δεν θα είναι για πόσιμο και θα βάλετε μέσα σε κάθε βαρέλι ή σε κάθε δεξαμενή από ένα κομμάτι πετρώδη ασβέστη. Και αν έρχεται νερό στη βρύση θα συμπληρώνετε τα αποθέματα. Επειδή πιθανόν το νερό της βρύσης δεν θα είναι ασφαλές ούτε για να το ρίχνετε πάνω σας, πάρτε φίλτρα ενεργού άνθρακα, που αν γνωρίζετε το συνδέετε πρίν την παροχή, διαφορετικά με λάστιχο μετά.

Αν δεν έχετε την δυνατότητα της εξόδου από την πόλη, θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί πολύ χλωρίνη που να απολυμαίνει. Θα σφουγγαρίζετε και θα κάνετε τα παράθυρα κάθε μέρα με το ίδιο νερό και κάθε τρείς μέρες θα το αδιάζετε στην τουαλέτα. Θα χρειαστεί να έχετε απαραίτητα αρκετές πλάκες ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ και μπλέ ή αν δύναστε, αρκετό καθαρό οινόπνευμα. Επίσης ένα ακόμα πολύ καλό μικροβιοκτόνο αέρος, είναι οι ταμπλέτες κάμφορας. Προμηθευτείτε αρκετές και τοποθετήστε μία μέσα στο σπίτι και από μία έξω από πόρτες και παράθυρα. Όσοι μπορείτε, να αγοράσετε λεπτό φύλλο χαλκού, που πωλείται σε ρολό 60 εκ. και σε όσο μήκος θέλετε. Και να καλύψετε με αυτό επίπεδες επιφάνειες όπως τραπέζια και πάγκους. Ο χαλκός είναι μικροβιοκτόνος. Το νερό, η βασική υγιεινή και η απολύμανση θα συμβάλλουν στην επιβίωση, περισσότερο από την τροφή.

Φάρμακα δεν θα συνιστούσα αν είστε υγιείς, γι’ αυτό και επικεντρώνομαι στο να μην ασθενήσετε. Διότι αν ασθενήσετε, δεν γνωρίζετε από τι θα ασθενήσετε ώστε να έχετε και το φάρμακο. Και δεν μπορείτε φυσικά να έχετε το φαρμακείο μαζί σας. Δεν πρέπει όμως, αν έχετε κάποια φάρμακα, να τα πάρετε για οποιαδήποτε ασθένεια, επειδή μόνο αυτά έχετε. Θα συνειστούσα λοιπόν να έχετε ποσότητες από καννέλα, ξερά φύλλα ελιάς, θυμάρι, και όσα βότανα , ροφήματα και μπαχαρικά μπορείτε να βρείτε, με έναν οδηγό που θα αναφέρει τις θεραπευτικές ιδιότητες του κάθε ενός. Επίσης αν μπορείτε καλό είναι να έχετε αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η C που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Αν όμως παίρνετε κάποια φάρμακα, φροντίστε να κρατάτε ένα απόθεμα τεσσάρων μηνών και να το ανακυκλώνετε. Αν έχετε αλλεργίες σε στιμπήματα ή οτιδήποτε άλλο, προμηθευτείτε αρκετές ενέσεις κορτιζόνης. Και φυσικά ένα ενισχυμένο κουτί πρώτων βοηθειών.

Τα απαραίτητα τρόφιμα είναι τα εξής και αγοράστε κατά τις δυνατότητες σας. Γάλα εβαπορέ και ζαχαρούχο, Δημητριακά ολικής άλεσης και ότι θέλετε από δημητριακά, βρώμη κ.λ.π. Κρέμες αραβοσίτου στιγμής, Αλεύρι, Σιτάρι, Ζάχαρη, Αλάτι , Σόδα, Ρεβύθια, φακές, ρύζι, ζωμούς κρέατος, ντοματάκια και χυμό ντομάτας. Αρκετά κεφάλια σκόρδο και κρεμμύδια αν γνωρίζετε να τα διατηρήσετε. Εκτός από διατροφικά έχουν και πολλά θεραπευτικά οφέλη. Ότι ωμούς ξηρούς καρπούς θέλετε και μπορείτε αλλά απαραίτητα σταφίδες και ηλιόσπορο. Μέλι και μαύρη σοκολάτα. Τσάι και ροφήματα, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και εμφιαλωμένο κρασί. Μέσα στη πόλη να μην ψήνετε ψωμί και να μην μαγειρεύεται με μυρωδικά, γιατί μυρίζει από μακρυά και μπορεί να οδηγηθούν σε σας από την μυρωδιά. Αλλά να έχετε πολλά παξιμάδια και φρυγανιές, που μπορείτε από τώρα να κόβετε σε φέτες και να ξεραίνετε, ότι ψωμί σας περισσεύει.

Αυτά είναι πολύ περισσότερα από τα τελείως απαραίτητα πράγματα, που με αυτά μπορείτε να τραφείτε, είτε υπάρχει ρεύμα ή υγραέριο, είτε δεν υπάρχει. Η εκτίμηση μου είναι πως το νερό θα κοπεί, αλλά το ρεύμα θα υπάρχει κάποιες ώρες της ημέρας, αλλά καλύτερα να έχετε και φιάλες υγραερίου με ένα πετρογκάζ. Στα απαραίτητα αντικείμενα να βάλετε μία πλήρη κασετίνα εργαλείων και κουλούρες σύρμα, ψιλό και χοντρό. Φακό και μπαταρίες, λάμπα υγραερίου ή κεριά και ρεσώ για φωτισμό, αναπτήρες και σπίρτα. Αλλά τα βράδυα πολύ χαμηλός ο φωτισμός και με κλειστά παράθυρα. Δεν θα ανάβετε φώτα το βράδυ ακόμα και να έρχεται το ρεύμα. Διαφορετικά θα σας εντοπίσουν και θα σας “επισκεφθούν”. Αν σας “επισκεφθούν” μία φορά, ακόμα και αν μπορέσετε να τους απωθήσετε, το σπίτι αυτό δεν θα είναι πλέον ασφαλές και θα πρέπει να το εγκαταλείψετε.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως οι ΘΕΡΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είναι σημαδεμένοι και θα δεχθούν επιθέσεις. Όπως είπε ο άγιος Kοσμάς “το κακό θα κρατήσει ή τρείς μέρες, ή τρείς μήνες, ή τρία χρόνια”. Τό άγριο κυνήγι των Χριστιανών είναι το κακό και έχουμε γλυτώσει τα τρία χρόνια, γιατί τα γεγονότα της κάθαρσης των Χριστιανών, δεν ξεκίνησαν όπως σχεδίαζαν τον Αύγουστο του 2011, γιατί απετράπη τότε το πραξικόπημα και οι ταραχές. Έχει πεί επίσης ο άγιος Κοσμάς: “να παρακαλάτε να είναι μέρα και όχι νύχτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας”.

Αν είναι νύχτα θα μας πιάσουν στον ύπνο, ενώ αν είναι μέρα θα το καταλάβουμε και θα μπορούμε να αμυνθούμε. Και αν χρειαστεί να φύγετε για να επιβιώσετε, οι συνθήκες επιβίωσης είναι πολύ δυσκολότερες τον χειμώνα, από το καλοκαίρι.

Είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. Όσοι το αντιλαμβάνονται να ετοιμαστούν με τον τρόπο και τα είδη που αναφέρω, και να προσευχηθείτε να γίνουν καλοκαίρι και όχι χειμώνα, για να τα γλυτώσουμε τώρα τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ και να τα στείλουμε τον ΙΟΥΝΙΟ του 2015, που τότε θα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

Κοιτάξτε τι μίσος έχουν για τους Χριστιανούς και τι λένε οι σατανιστές σε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο: “AΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΘΗΡΙΟ”.

http://www.pentapostagma.gr/2014/09/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1.html#.VBm1EJR_sac

λίνα • 2 ώρες πριν

εεεμμ στα πλαίσια της ανεξιθρησκείας τέτοια γίνονται! σε λίγο θα μας κυνηγάνε και οι σατανιστές εκτός απο τους μουσουλμάνους! άντε να δούμε…

• Απάντηση

Γιώργος Πουλοπουλος > λίνα • 40 λεπτά πριν

και πολυ καλα θα σας κανουν. ηλιθια χριστιανα προβατα. ηρθε η ωρα σας πια. καιρος ηταν!

Αυτοί είναι και δεν κρύβονται πια. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΑΜΥΝΑ και επιβίωση. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ. Ή τον Νοέμβρη του 2014 για τρείς μήνες, ή τον Ιούνιο του 2015 για τρείς μέρες. ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.

Αν έχετε γνωστούς των ειδικών δυνάμεων των ΟΥΚ και των ΜΥΚ ειδικά παλαιούς, ρωτήστε τους αν έχετε πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις, αλλά και το email μου είναι στην διάθεσή σας.

Τελευταία άφησα τα πιο σημαντικά. Να έχετε Αγιασμό σε μεγάλα μπουκάλια και λάδι από το Μέγα Ευχέλαιο και να σταυρώνεστε στο μέτωπο κάθε τρείς μέρες. Αν είστε σταυρωμένοι με το Μέγα Ευχέλαιο, θα περνάνε οι εχθροί δίπλα σας και δεν θα σας βλέπουν.

Να ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι τα παραμύθια που λένε για να μας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ, οι προδότες πολιτικοί και οι “παπαγάλοι” τους. Ενημερώστε με την σειρά σας άλλους Έλληνες και να το διαβάζετε συχνά, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει,
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ,

ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ…….. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (40)

 1. 0
  0
  ΤΙ λες ρε σημαδεμένε,δηλαδή εμείς που δεν είμαστε χριστιανοί ,δεν "είμαστε πατριώτες" αι στο διαολό "ΣΟΥ" πυροβολημένε…..είσαι επικίνδυνος το λιγότερο για να μην πω ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ σαν τον άλλο μαλάκα τον Γιώργος Πουλοπουλος ,που μας ποστάρες,διότι χωρίζεις σε πατριώτες μόνο τους ορθόδοξους(300000) και οι άλλοι οι υβριστές όπως μας λες ,είμαστε πουλημένοι ε?Βάζω στοίχημα ότι αν γίνει κάτι "θα γίνεις ο μεγαλύτερος εκατοστάρης" η ο μεγαλύτερος ΧΑΦΙΕΣ ,τα λόγια σου αυτό λενε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ….και μετά λέτε εμάς διχαστικούς,σαν τον "κύριο" κατά άλλα Γιώργο που είπε για όσους δεν είναι χριστιανοί ……ότι είμαστε προσκυνημένοι και θέλουμε "φωτιά και τσεκούρι"

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ……ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ "ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ" ΝΑ ΒΑΡΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ-ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ"ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ….ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΣΤΕΙΑ….ΚΛΕΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ…..ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΣΤ ….ΕΙΤΕ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΑΝΟΥΣ….ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΙΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ….ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΌ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ….ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΡΩΜΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΛΑΜΠΡΟ-ΠΟΥΛΕ -ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΡΩΜΕΝΕ 12ΘΕΙΣΤΗ ΠΟΥΛΟ-ΠΟΥΛΕ…..ΜΕ ΕΒΓΛΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ…ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ -ΠΟΥΛΕ
  μην τολμήσεις να μου απαντήσεις-…είσαι επικίνδυνος ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΠΡΑΚΤΩΡΑ.

  αν ήσουνα πραγματικός Έλληνας αλλά και "ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ" θα μίλαγες για όλους τους Έλληνες για συνένωση και θα τους προέτρεπες να κάνουν τα παραπάνω που λες(και καλά κάνεις και τα λες)…και όχι μόνο στους χριστιανούς που τάχα μου τους έχουν σημαδέψει τα σπίτια.
  • 0
   0
   O αρθρογραφος ενδεχομενως εχει δικιο σε αυτα τα δεινα που πιθανον ερχονται. και εσυ εχεις δικιο διοτι δεν σημαινει οτι οποιος δεν ειναι Χριστιανος δεν ειναι και ελληνας πατριωτης. Υπαρχουν πολλοι Χριστιανοι που ουτε ελληνες αισθανονται αλλα ουτε κ Χριστιανοι θα επρεπε να ονομαζονται με την υποκρισια που τους διακρινει. Εχεις δικιο οχι διχασμος μεταξυ των Ελληνων, αυτο ειναι το ποιο σημαντικο. Ομως το σαπιο πολιτικο συστημα που μας ξεπουλα εδω και δεκαετιες με αποκορυφωμα το σημερα, ξερει οτι ο λαος τους εχει στη μπουκα, γιαυτο και οργανονονται για ειναι και παλι στην εξουσια οπως και να εχει. Οπλο τους ειναι ο διχασμος, ετσι εκαναν και στην κατοχη με κουμουνιστες και δεξιους ν αλληλοτρογωνατι κ η πολιτικη κλικα να ξαναπερνει τα οφιτσια. Κ αντι να κατασπαραξει ο λαος τους δοσυλογους της κατοχης, κατασπαραξε ο ενας τον αλλον (τοσο μαλακες ειμαστε οι ελληνες τελικα). Σημερα που θελει ο λαος να απαλαγει απο τους δοσυλογους των γερμανων (της μερκελ αυτη τη φορα) το συστημα δεν εχει να επιταξει αριστερους και δεξιους να φαγωθουν γιατι ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι (πιστευω). Αρα τι οπλο θα χρησημοποιησουν τωρα? ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. Θα τους ξεσηκωσουν οταν κριθει πλεον απαραιτητο και δημιουργηθουν τα δυο αντιπαλα στρατοπαιδα : οι αλλοδαποι μαζυ με τους ντοπιους υποστηρικτες αριστεριστουληδες και απο την αλλη οι πατριωτες (σε εισαγωγικα η μη) παρεα με τους … αλλους του συστηματος τους χρυσαυγητες. Το αποτελεσμα της αλληλοφαγωμαρας θα ειναι οι τωρινοι δοσιλογοι να ερθουν και ως σωτηρες μας και ως εγγυητες της ταξης, και θα τους φορτωθουμε για καμια 100 χρονια στο κεφαλι μας
  • 0
   0
   Διαβασε λιγο πιο προσεκτικα το αρθρο . Εχω την εντυπωση πως αναφερεται πιο συγκεκριμενα στους χριστιανους-και μαλιστα οχι σε ολους , αλλα καποιους " σταμπαρισμενους "-γιατι πιστευει/ξερει ; πως οτι αρχισει , θα αρχισει ταχα για θρησκευτικους λογους – ισλαμιστες εναντιον χριστιανων-ειτε με κυρηξη σαριας ειτε μετα απο καποια προβοκατσια οπως παλιοτερα με το σκισιμο ταχα του κορανιου που δεν ητανε κορανι κλπ . Δεν νομιζω πως εχει προθεση να κανει διαχωρισμο Ελληνων γιατι μιλαει και για πατριωτες . Δεν ειναι μονο οι Ελληνες Ορθοδοξοι πατριωτες . Ουτε ολοι οι χριστιανοι ειναι πατριωτες , ουτε ολοι οι μη χριστιανοι ειναι ανθελληνες . Παντου εχει απ ολα δυστυχως . Στα υπολοιπα συμφωνω . Προσοχη στα παντα και πανω απ ολα η Ελλαδα μας . ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ , ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
   • 0
    0
    Κοπέλα μου υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να κάνουν κακό σε 300000 χριστιανούς,οι υπόλοιποι Έλληνες?Ποιός νοήμων Έλληνας 12θειστής η άθεος η ότι άλλο θα κάθονταν να βλέπει τους γείτονες τους,τους φίλους,την πατρίδα του να αιμοραγεί?Μπορεί στα χαρτιά η στο μυαλό να είμαστε κουμμουνιστές-αναρχικοί-12θειστές-δεξιοί-χριστιανοί…αλλά σε καιρό κινδύνου όλοι ενωνόμαστε και γινόμαστε μια γροθιά.
    • 0
     0
     Αλήθεια λες…..
     Αλλά μέχρι σήμερα η Ιστορία έδειξε ότι όταν ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ , οι ΜΕΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ , για δε ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ Α-Ρ-Γ-ΑΑΑΑΑΑΑ
  • 0
   0
   μην τον "πυροβολεις", δεν φταιει αυτος
   το επαθε απο τους υποηχους πιθανοτατα
  • 0
   0
   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ;;
   ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;;

   ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΚΤΟΝΏΝΕΣΑΙ ΒΡΙΣΕ ΚΙ' ΑΛΛΟ.

   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.

   ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.

   ΕΣΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΧΟΣ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

   ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΧΈΛΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.

   ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

   ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΙΣΕ Η ΑΓΙΑ ΛΟΓΧΗ;;. ΕΓΩ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ;;;;
   ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;;

   ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

   • 0
    0
    Το θέμα είναι κ. Λαμπρόπουλε ότι τους ¨Ελληνες χριστιανούς τους έχει πουλήσει η ίδια η εκκλησία, διότι διοικείται από ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!… Οι οποίοι δεν θέλουν τους Έλληνες… που τόσα χρόνια τους έπιναν το ΑΙΜΑ!… Διότι είναι αρχέγονο το μίσος για τους Έλληνες!… Επίσης να επισημάνω ότι τους Έλληνες κατάφεραν και τους χώριζαν τα κόμματα, λέτε να μην καταφέρουν να μας χωρίσουν με την θρησκεία που ελέγχουν;

    Διαγγελέας
   • 0
    0
    να συγχορεθώ για ποιό πράγμα βρε ΚΥΡ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ που μου λες ότι το παίζω πατριώτης…ακόμα και ποιο κάτω μιλάς στον Π ,μιλάς για χριστιανούς και τους λες να μην πολεμήσουν και να κρατάνε ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ(αγιασμούς-σταυρούς), και να κάτσουν στα σπίτια τους(για ποιό λόγο ,για να βρουν ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ-ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ), βρε ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗΣ ΤΙ ΛΕΣ-ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΥΡ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙΣ…ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙΣ???….ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΗΝΟΣ….ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ.
   • 0
    0
    1. Και που ξέρεις Γιάννη οτι είναι 300.000 ?
    Εγω λέω οτι είναι 1.000.000
    Ο άλλος λέει οτι είναι 100.000
    Απο που το ξέρεις?

    2. Εχεις υπολογίσει τον χρόνο που θα κάνουν
    να πάνε από πόρτα σε πόρτα?

    3. Γιατί αυτό που είπε ο π.Κοσμάς να ειναι αυτό που λες εσύ τωρα?

    4. Γιατί πλέκεις την κατάσταση της εξαθλίωσης (λόγω πτώχευσης)
    με την εξόντωση των Χριστιανών. Το 95% στην Ελλάδα ειναι Ορθόδοξοι.
    Θεωρητικά ΔΕΝ θα μείνει κανένας.

    Βαλτα σε μια σειρά…..
  • 0
   0
   Νομιζω οτι δεν καταλαβες τι λεει.
   Δεν λεει οτι οποιος ειναι χριστιανος ειναι και πατριωτης…. (ή το αντιθετο).
   Δες στην Συρια ποιους κυνηγουν.
 2. 0
  0
  Μπραβο Γιαννη…
  Η Παναγιά μαζί σου…
 3. 0
  0
  DISTIXOS STOUS ELLINES DEN LIPOUN MONO TA LEYTA ALA KATI POLI PIO SIMANTIKO KAI POLITIMO TO MIALO MAS EXEI KOUTEPSI ARKETA KAI EKTOS AUTOU TO THAROS DEN IPARXI.KRIMA LIPAME POU O LAOS MOU KATANTISE AMIALOS KAI DILOS.
 4. 0
  0
  Γιαννάκη και Λοιποί

  Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες ότι σχεδιάζουν και κάνουν ….. διάφοροι.

  ΟΜΩΣ

  Θα συνεχίσω να λέω ότι σχεδόν ΟΛΟΙ βόσκετε ως …. ζωντόβολα.

  Αυτό που είπα … ελπίζω να μην σας πείραξε …. πολύ,
  καθόσον απ ότι δείχνετε δεν έχετε και πολλά για να … πειράξει !!!

  Ρε ηλίθιοι ΟΛΟΙ
  νομίζετε ότι έχουμε ανάγκη τους όποιους τζιχαντιστές για να πάμε στο διάολο ;

  Ποιος ρε μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα ;
  οι άλλοι ή τα σκατά που είμαστε εμείς ο ίδιοι ;

  Θέλετε να σας το πάω λίγο πιο μακριά,
  αφού είναι απόλυτα σίγουρο ότι ιστορία δεν ΞΕΡΕΤΕ !!

  Τι έγινε ρε ηλίθιοι κοπανομαλάκες την δεκαετία του σαράντα ;
  Το μάθατε ποτέ βρε ζωντόβολα ;

  Γι' αυτά που κατηγορούνται σήμερα οι κάθε είδους αφιονισμένοι (τζιχαντιστές και μη) τα ίδια ακριβώς και απαράλλαχτα δεν έκαναν και οι κατηγορίες υπανθρώπων εδώ ;

  Μάθατε ποτέ τα κατορθώματα
  των ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΑΔΩΝ και των ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΜΕΝΩΝ ΧΙΤΟΜΑΗΔΩΝ ;

  Ίδια κατορθώματα δεν έκαναν
  με τους τζιχαντιστές ;
  = Βιασμούς, ξυλοφορτώματα, κλεψιές, σκοτωμούς και αποκεφαλισμούς, ξεκοιλιάσματα και λοιπά και ρέστα ;

  Και μην βγει κάνας ηλίθιος και πει, που και πότε, που τα λέει ή τα γράφει !
  Ανοίξτε τα στραβά σας και βρείτε τα , ή ακόμα ρωτήστε να σας τα πουν όσοι τα έζησαν και τα είδαν από κοντά.

  Έτσι λοιπόν και μόνοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε μια χαρά,
  όχι μόνο μπορούμε να πάμε στο διάολο,
  αλλά να φτάσουμε και στη γιαγιά του ακόμα !

  Τα όρθια δίποδα -παντού στην οικουμένη- όσο παραμένουν ζωντόβολα, όχι μόνο θα κάνουν τέτοια αλλά και άλλα χειρότερα, όπως άλλωστε χιλιάδες φορές το έκαναν στο παρελθόν.

  Και από την άλλη υπάρχουν και όλοι αυτοί οι όψιμα …. φωτισθέντες
  που θέλουν να σώσουν σώνει και καλά ….. περισσότερα ζωντόβολα.

  Και ρωτώ
  Να τα κάνουμε τι ;
  Υπάρχει μήπως έλλειψη κοπριζόντων ;

  Πάρτε το χαμπάρι
  αυτούς που χρειάζεται να σώσει κάποιος, αν μπορεί και έχει την δυνατότητα,
  είναι όσους έχουν αφυπνιστεί και γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
  αυτούς χρειάζεται να συνδράμει.

  Καλή χώνεψη!!!!!!

  Αυτά ……..

 5. 0
  0
  κλεινουν την βουλη μετακομοιζουν εγω σας τα ελεγα εδω και καιρο το μονο που πρεπει να κανουμε σαν ελληνες να ειμαστε δεμενοι ακουο συνεχεια τσακωμους ακροδεξιον και ακροαριστερον μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα σκεφτειτετο λιγο ενωθηται ελληνες σας παρακαλω ξυπνηστε θα χασουμε την ελλαδιτσαμας ενωθητε
 6. 0
  0
  Αυτό με το ευχέλαιο της αορατότητας, πολύ προχωρημένο. Α στο καλό σου, πάλι με κρυάδες γελάμε. Κανένα ζεστό ρεεεε
 7. 0
  0
  na lipase ton eaftosoy kalitera. na er8oyn mas ta exete kani planites tromolagni i elines re einai anoteri apo tzixadistes toso poli exis klasi mali aaa re an8ropeee.john
 8. 0
  0
  Ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ κινδυνευουν. Πας μη μουσουλμανος κινδυνευει, για αυτο ας σταματησουμε την μαλακουρα μεταξυ μας. Στα @@ του τσιχαντιστη αν εσυ εισαι χριστιανος η αθεος..Αρκει που ΔΕΝ εισαι μουσουλμανοταλιμπανοπιθηκος..για να σου παρει το κεφαλι.
 9. 0
  0
  Δεν υπάρχει πιθανότητα να μπλέξουν την Ελλάδα σε εσωτερικές συγκρούσεις με αλοδαπούς τζιχαντιστές
  Είπαμε οι επικυρίαρχοι μπορεί να είναι αλαζόνες,μαλάκες δεν είναι !!
  Όποιος ανοίξει την πόρτα του τρελοκομείου που λέγεται Ελλάδα θα το πληρώσει πολύ ακριβά !!
 10. 0
  0
  Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με οποιονδήποτε έγραψε ένα άρθρο, τα ιστολόγια είναι δημόσια βήματα και οφείλει ο καθένας να έχει έναν κάποιο στοιχειώδη σεβασμό για τον συμπολίτη του. Είναι λυπηρό και προσβλητικό να διαβάζει κανείς σχόλια με εκφράσεις όπως του 11:14 π.μ. και του 12:31 μ.μ. και κανονικά δεν θα πρέπει να έχουν δικαίωμα σχολιασμού σ' ένα ιστολόγιο όπως αυτό. Κάνουν τεράστια ζημιά στην γενική εικόνα του ιστολογίου και σίγουρα διώχνουν αρκετά άτομα που σας εκτιμούν ως ομάδα.
 11. 0
  0
  ΕΥΓΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 20 Σεπτεμβρίου 2014 – 11:14 π.μ., ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ!!!

  ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ή ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ…. ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ: """Να έχετε Αγιασμό σε μεγάλα μπουκάλια και λάδι από το Μέγα Ευχέλαιο και να σταυρώνεστε στο μέτωπο κάθε τρείς μέρες. Αν είστε σταυρωμένοι με το Μέγα Ευχέλαιο, θα περνάνε οι εχθροί δίπλα σας και δεν θα σας βλέπουν.""" ΚΑΙ ΜΟΥ ΄ΦΥΓΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!

  ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ Ο ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΘΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΤ΄ ΕΣΕ;;;

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ;;;;;;;;;; ΘΥΜΙΑΤΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ;;;;;

  ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ!!!!

  Ο ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ή ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΟΝΟΝ, Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΕ ΠΑ΄ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!

  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΄ΞΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΣΟΪ;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ; ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ; ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΘΕΟΥΣΟΙ-ΘΕΟΥΣΕΣ; ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ; ΑΠΙΣΤΟΙ; ΤΙ;;;!!!;;;!!!;;;
  ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΤΕ ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ;;;;;

  Υ.Γ.: ΕΜΕΝΑ Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ
  • 0
   0
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


   O AΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

   ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

   ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ
   ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

   1.
   Σαν έρθουν τα δεινά στους δρόμους να μη βγείτε. Να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθήσετε.

   2.
   Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι, που έχει Χάρη στα δεινά να σας
   περιφρουρήσει.

   3.
   Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατείτε, από τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθείτε.
   4. Καθαρό κερί ποτέ να μη σας λείπει και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.
   5.
   Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμίαμα, του εχθρού τα μάτια θα τυφλώνει, ποτέ να μη σας βρει.
   6.

   Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατείτε.λίγο από αυτό να πίνετε ποτέ δε θα διψάσετε.
   7.
   Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο, με λίγο θα χορταίνει ο κάθε πεινασμένος.

   Και θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι, από τα μάτια των εχθρών πάντοτε θα σας κρύβει. Και τέλος πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας. Γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγώ κοντά σας.

   Με αυτά οπού σας είπα να εφοδιαστείτε.

   Θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστεί, ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθεί.

   Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω «η Παναγία», και όσοι τις τηρήσετε θα βρείτε Σωτηρία.
   Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθείτε,
   όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μη χαθείτε.

   Στέλνω την Ευλογία μου απ’ της καρδιάς τα βάθη,
   και εις την ώρα των δεινών τον κόσμο να σκεπάσει.

   Αμήν, Αμήν, Αμήν

   ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.

   ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ .

   ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ..

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
   • 0
    0
    αν κάνεις κάποια από τα παραπάνω που λες,είσαι τελιωμένος!Αν όλοι κάθονται στα σπίτια τους ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ,τότε αυτοί που θα είναι σε ομάδες 50-100 ατόμων θα πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι από γειτονιά σε γειτονία,από πολυκατικία σε πολυκατίκία και θα σας σφάζουν(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ)!Όντως δεν ξέρω αν είσαι χαζός η επικίνδυνος.Φαντάζομαι και στην Συρία και Ιρακ οι Γιαζίντη είναι καλοί χριστιανοί σαν "ΕΣΕΝΑ"…αλλά δεν νομίζω να τους βοήθησε ούτε το ευχαίλεω,ούτε ο αγιασμός,όλες οι γυναίκες πόρνες καντάντισαν και οι άνδρες με κομμένα κεφάλια.ΦΊΛΕ εισαι όντως επικίνδυνος με αυτά που λες! αΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΌς ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΥΧΑΙΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ….ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ….ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.
   • 0
    0
    Χέι Μίστερ Λ …. όπως σου απαντάει κ ένας φίλτατος ανώνυμος..ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. .ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ-Τ Ε Λ Ο Σ !Όοοοοοσοοοοοο χριστιανός,βουδιστής,ειδωλολάτρης,μουσουλμάνος,σατανιστής,ολυμπιακάρης(φτου-φτου-φτου) κ δεν ξέρω κ γω τι άλλο,δεν θα τον σώσουν ευχέλαια-ρήσεις κ αγιασμοί απο ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ-ΜΑΧΑΙΡΕΣ ΜΑΣΕΤΕ κ πως τίς λένε-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ-ΤΑΝΚΣ-ΟΛΜΟΥΣ-ΠΥΡΑ Κ ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ή ότι άλλο γίνεται κ κάνουν εκεί χάμω οι τζιχαντιστές κ τα τέτοια μας κουνιούνται με το φθινοπωρινό αεράκι!!Δύναμη-οργάνωση-ΣΥΝ-ένωση με τους διπλανούς σού κλπ κλπ ίσως μας βοηθήσουν.Για τα τρόφιμα,φίλτρα,εργαλεία κλπ καλά τα λές αλλα ΕΛΕΟΣ με την τρομολαγνεία που έγινε συνήθεια!Κ όπως λέει κ ο φίλος ο αχινός|π.. .μη κάνουν το λάθος κ μπλέξουν τόοοοσο βαθιά με το ΤρΕλΟκΟμΕίΟ που λέγεται Ελλάς!Ήδη είμαστε στα όρια μας προ πολλού. . .μή μας ωθήσουν να ξεφύγουμε εντελώς ΔΙΟΤΙ ποιούς θα πάρει Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΙΑ δεν ξέρω.
 12. 0
  0
  1991 Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ…[ G. W. S. ]
  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ[ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ] ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟ 1991 [ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ] ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ…

  ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΛΠ…ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ…ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΠΑΝ….ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ…ΟΜΩΣ …

  ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ …Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ …ΙΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ [ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΨΕΜΑ ]…

  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΜΕ ΤΑ MIG 23 KAI ΜΙG-25 [ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ MIG-27 ΚΑΝ ] ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ F-16 …ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΠΑΝΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΙ …ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ…ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ABRAAMS ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ …

  ΕΠΕΣΑN ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ STEALTH …KΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ [ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 17 STEALTH ] …ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ]…TI EΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ DONALD COOK… ΤΟ SUKHOI -24 ΤΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΕΠΕΜΠΕ [ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ]…Ο JOHNNY ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

  ΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΤΩN ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΓΡΑΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ…
  ΤΟ '' ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ''' ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 66 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ '' ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ''… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ …ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ [ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ] ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗΝ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΕΙΔΟΜΕΝ …'' Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ''…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ


  • 0
   0
   "η ρωσία του πούτιν να αναπλάσει ολόκληρο τον πλανήτη";;; βρε γιάννη, μπας και πιστεύεις και συ στο παραμύθι της αναλαμπής;;; μην κάνεις όνειρα τρελά, στο λέω , στο τέλος θα νικηθούν και οι ρώσοι και θα εμφανιστεί ο αντίχριστος.
 13. 0
  0
  Γιανν μηπωε αποψε λες …παρανοικα ;;;
  επεσαν καμμια εικοσαρια στελθ….;;;;
  εκαιγε το σπερμα στις υποδοχες των συζυγων….;;;;
  πλακωνοντουσαν μεταξυ του τα αρματα αμπραχμς…;;;;
  δεν εβρισκαν τους στοχους τα βληματα….;;;

  λεω μηπως αποψε η μπυρα ηταν πιο "δυνατα γραδα" απο αλλες βραδιες;;;;;

  η μαλλον μου ξεφευγει κατι "τις" εμενα….δεν ξερω…
  ((τα αλλα που περιεγραψες για το πειραμα Φιλαδελφια ηταν γνωστα τοις πασοις αλλα αυτο το σημερινο ειναι …σπαζοκεφαλια…))
 14. 0
  0
  Στην συνέχεια θα απαντήσω σε μερικούς συγκεκριμένα και γενικά σε κάποιους άλλους.

  Μην τσακώνεστε όλοι θα πάρετε !!!

  Επειδή αυτό θα τραβήξει αρκετά, θα κόψω το σχόλιο σε τρία κομμάτια

  Κομμάτι πρώτο
  ================

  Ξεκινάω από τον 20/09 = 04:39 μ.μ.
  Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν το καλό παιδί,
  τα έλεγα πάντα χύμα και τσουβαλάτα.

  Τώρα αν εσύ θέλεις να έχεις την καλή εικόνα (άραγε για ποιους) την έγκριση και το καλώς έχειν, των μην, δεν κλπ. δικαίωμά σου, μπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα να βόσκεις.
  Μέχρι τώρα ο καθωσπρεπισμός και ο σεβασμός στην ηλιθιότητα μας έφαγε.
  Όταν λοιπόν ο κάθε ως λέγεις "συμπολίτης" σε θεωρεί βλάκα και σου αραδιάζει ένα κάρο μπούρδες, εκτός του ότι έχει και την απαίτηση όχι μόνο να τις φας αλλά να πεις και ευχαριστώ, εεεέ δεν θα σου κάνω την χάρη, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει.
  Το 'πιασες ;
  Όταν βέβαια προσπαθήσει να μου τις επιβάλλει τότε θα πάρει ο διάολος όχι μόνο εκείνον αλλά όλη την φύτρα του, μέχρις αρχής.
  Και εσύ και οι διάφοροι υπόλοιποι χωνέψτε το καλά,
  κάποιοι δεν χαμπαριάζουμε από δημοκρατίες,
  πλειοψηφίες και άλλα μπαρμπούτσαλα.

  ================

  Ας πάμε στον 20/09 = 05:08 μ.μ.
  Μέχρι ένα σημείο φάνηκε να πηγαίνεις καλά,
  μετά τα σκάτωσες !

  Έχεις πολύ δρόμο ακόμα …. φίλε.
  Μάθε δυο-τρία απλά πραγματάκια έτσι για αρχή.

  Πρώτον, όλα τα δίποδα (ακόμα και στην ίδια οικογένεια) δεν είναι …. ΙΔΙΑ,
  πολύ δε περισσότερο σε διαφορετικές οικογένειες, φυλές, ράτσες κλπ.

  Δεύτερον, όλα τα πρόβατα-μπαταρίες (θα 'λεγα ζωντόβολα) είναι οι υπαίτιοι που η … ανθρωπότητα είναι σ' αυτό το χάλι.
  Και εσύ λες εεέ τι να κάνουμε ; ας συνεχίσουμε να στήνουμε τον κώλο μας, με τίποτα δεν πρέπει να δυσαρεστήσουμε όλο αυτό το συναπάντημα.
  Εύγε !!

  Τρίτο, το έλεος δεν έχει καμμία σχέση με την βλακεία και την ηλιθιότητα.
  Το πιάνεις ή θέλεις ανάλυση ;
  Μάλλον το ζητάει το τομάρι σου !
  Μπορείς να φροντίζεις κάθε ζωντανό οργανισμό, όλους ανεξαιρέτως, αλλά δεν σε βλέπω να κάνεις διαχωρισμό σε όλα αυτά που χλαπακιάζεις καθημερινά.
  Γιατί λοιπόν απαιτείς διαχωρισμό μεταξύ των ΖΩΩΝ ;
  Από ώα λοιπόν δεν έχουμε ανάγκη – αυτό που η Γαία χρειάζεται είναι … ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!


  Αρκετά όμως το μάθημα.

  Αααά και κάτι ακόμα – αυτό απευθύνεται και στους άλλους

  Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Έλληνες δεν είναι … ανεξίθρησκοι ούτε αντιρατσιστές, όπως λες,
  Είναι Βαθιά ρατσιστές αλλά και απόλυτα δίκαιοι, πρεσβεύοντας το δικαίωμα της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης για τον καθέναν,
  δεν είναι βέβαια ούτε ανεξίθρησκοι, γιατί τότε αυτό αυτόματα θα τους έκανε οπαδούς και ακολούθους κάποιας θρησκείας, πράγμα που δεν ισχύει, καθόσον αυτό το οποίο αποδέχονται είναι αυτό στο οποίο μετέχουν … άστο είναι ψιλά γράμματα.
  οπότε κατά τους ηλιθίους ….. είναι άθεοι, επειδή δεν προσκυνάνε κανέναν κερατά !

  Αυτά ……….

  => συνέχεια στο δεύτερο κομμάτι
 15. 0
  0
  => συνέχεια

  Κομμάτι δεύτερο


  Στον Λαμπρόπουλο

  === Στο σχόλιο 20/09 = 07:00 μ.μ.

  Στόχος δεν είναι … οι χριστιανοί και τα κάθε λογής … πρόβατα της μιας η της άλλης …….
  ΕΙΝΑΙ αυτό που ήταν πάντα,
  αυτοί που τους χαλάνε την …. σούπα.

  Τους υπόλοιπους, έτσι και αλλιώς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντα …. τους άρμεγαν.
  Βέβαια τα ….. ζωντόβολα που να το πάρουν χαμπάρι,
  εκεί το βιολί τους,
  όχι μόνο δεν ξυπνάνε,
  αλλά βοηθάνε στο άρμεγμα περισσοτέρων – εεέ τους έπιασε το συμπονετικό τους βλέπεις.


  ====Στο σχόλιο 21/09 = 01:03 π.μ.

  Η πίστη είναι γνωστό ότι μπορεί να κινήσει βουνά
  αλλά μέχρις εκεί,

  οπότε
  ακόμη και τα σκατά,
  όταν κάποιος τα θεωρεί το υπέρτατο όλων,
  μπορούν να τον βοηθήσουν.

  ΟΜΩΣ πάντα θα συνεχίσουν να μαζεύουν μύγες !!!!

  ΑΥΤΟ που ξεστραβώνει και αφυπνίζει είναι μόνο η Γνώση και η Επί-γνώση,
  κάτι το οποίο βέβαια είναι για πολύ λίγους …..
  οπότε μην …. συνωστίζεστε, δεν πρόκειται να περάσετε!!

  Εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις την τύφλα σου.
  Αρνούμενος να δεις τι λένε όλα αυτά που σου σερβίρει η θρησκεία σου,
  αρνούμενος να διαβάσεις τι λένε τα ευαγγέλιά σου,
  αρνούμενος να ακούσης τι ψέλνεται στις εκκλησίες,
  οπότε συνέχισε να …. αγελάζεις.


  Αυτά ……….

  => συνέχεια
 16. 0
  0
  => συνέχεια
  Κομμάτι τρίτο  Στους διάφορους θρησκόληπτους – μηδενός εξαιρουμένου.

  Όλοι εσείς οι … οπαδοί και ακόλουθοι των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών,
  έχετε πάρει είδηση, μάθατε ποτέ,
  ότι ήταν μια λαίλαπα στην ιστορία της ανθρωπότητος,
  που βύθισαν το ανθρώπινο γένος,
  στην άβυσσο της παράνοιας;

  Μετρήσατε ποτέ τις εκατοντάδες εκατομμύρια που πέρασαν διά πυρός και σιδήρου ;
  Τα αίσχη και τα έκτροπα που αυτές οι θρησκείες έκαναν ;

  Τον πόνο και την δυστυχία που έφεραν ;

  ΑΝ κοιτάξετε πίσω στο διάβα αυτών των Δυο χιλιάδων χρόνων,
  θα πάρετε φόρα και θα κοπανάτε το κεφάλι σας στον τοίχο,
  και όχι που θα συνεχίσετε να είστε πρόβατα του παπαδαριού .

  Τόσο μα τόσο πολύ δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι όλες οι θρησκείες δημιουργήθηκαν για να σας έχουν στην στάνη ;

  Ας έρθουμε στους χριστιανούς
  Πόσα εκατομμύρια κόσμος υπέφερε, βασανίστηκε και πέθανε από τους προ-υπάρξαντές σας;
  Πόσα εκατομμύρια σφάξανε πριν το σχίσμα;
  Πόσα σφάξανε οι καθολικοί, οι προτεστάντες και λοιποί μετά από αυτό.
  Πόσα σφάξανε οι λεγόμενοι ορθόδοξοι ;

  Ποιος έφτιαξε ρε τον χριστιανισμό και για ποιο λόγο ;
  Αν ποτέ δεν αναρωτηθήκατε είναι τώρα καιρός να διαβάσετε επιτέλους πραγματική ιστορία και όχι αυτά που σας πασάρουν.

  Τουλάχιστον εσείς που ζείτε σ' αυτόν τον τόπο που λέγεται Ελλάδα,
  μάθετε επιτέλους τι κατέστρεψε η θρησκεία της αγάπης σας,
  μάθετε πόσα εκατομμύρια Έλληνες αφάνισε,
  μάθετε τι ρήμαξε σ' αυτόν τον τόπο,
  μάθετε πόσο πίσω και σε τι σκοτάδι βύθισε αυτήν την χώρα,
  κάτι που βεβαίως ποτέ δεν ξεπεράσαμε και ακόμη υφιστάμεθα !

  Παρόμοια τα ίδια ισχύουν και για τους εβραιοπαθείς και μουσουλμανοπαθείς.

  Όλοι Αναλογιστείτε λίγο, τι έχουν κάνει οι τρεις αυτέ θρησκείες και σταματήστε να αίρεσθε και φέρεσθε ως άλογα ζώα.

  Όπως είπα και πιο πάνω,
  ως Έλλην,
  πάντα θα πρεσβεύω το δικαίωμα της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης όλων,
  ακόμη και των ηλιθίων και των προβάτων,
  ποτέ όμως δεν θα παραχωρήσω σε κανέναν κερατά το δικαίωμα και την ευκαιρία να μου επιβάλλει τα σκατά που μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι του.

  Αυτός όποιος και να είναι μπορεί να συνεχίσει να είναι πρόβατα και μπαταρία και να υπηρετεί όποιο ξόανο θέλει,
  και εγώ από την άλλη θα διατηρήσω ακέραιο το δικαίωμα μου,
  να τον στείλω στον διάολο,
  αν θελήσει όχι να μου επιβάλλει,
  αλλά ακόμη και μόνο αν τολμήσει να σκεφτεί κάτι τέτοιο.


  Ένα τελευταίο.
  Όλοι εσείς που λέτε διάφορα,
  (και όπως πάντα εξαιρουμένων των ελαχίστων)
  μην πειράζεστε που εγώ και κάποιοι άλλοι σας αποκαλούμε πρόβατα ή ζωντόβολα,
  καθότι,
  πρώτον δεν είμεθα όλοι ίδιοι, έστω και αν φατσικά μοιάζουμε,
  δεύτερον διότι πραγματικά δεν ξέρετε τι στον κόρακα γίνεται, τι συμβαίνει, ποιος κάνει κουμάντο, ποιος σας αρμέγει κυριολεκτικά,
  και τρίτον επειδή επιμένετε να θέλετε να μείνετε στην μούχλα σας αρνούμενοι να δείτε, να ακούσετε και να μάθετε.
  Τουλάχιστον … βγάλτε τον σκασμό,
  και μην προσπαθείτε να τραβήξετε πάλι πίσω και τους ελάχιστους που θέλουν να ξυπνήσουν.


  Ξέρω ότι έξυσα πολλές πληγές, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, ο καιρός επείγει !

  Αυτά ………………  και πάπαλα ……
  • 0
   0
   ΝΑΙ 1.23 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΧΛΑ ΣΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Κ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΡΕ ΨΑΓΜΕΝΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.
 17. 0
  0

  (ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ)

  ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ……… ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ……….!!!!!!!!
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ
  ΥΠΑΤΙΑ ΙΟΝΙΟ
 18. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 22 Σεπτεμβρίου 2014 @ 06:50
  0
  0
  Α, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΛΑΚ ΑΗΣ… ΜΕ ΚΑΛΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ… ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ…ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ…ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ… ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ…ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ… ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΓΙ¨ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ!!!
 19. 0
  0
  Ρε μεγάλε "Αυτά" σιγά τα ωά βρε, σιγά τα ωά, να μην σπάσουν. Ο Χριστός σου φανερώθηκε ποτέ εσένα; Αχ βρε ταλαίπωρε, αχ βρε ταλαίπωρε….Ίσα που κρατιέμαι για να μην σε βρίσω…Ένα μόνο σου έυχομαι, να σου αποκαλυφθεί μια μέρα ο θεός….να δούμε τί θα λες μετά!
 20. 0
  0
  Μείνετε ενωμένοι πατριώτες χωρίς φανατικές προκαταλήψεις, εφοδιαστείτε με λίγα πράγματα γιατί τα πολλά δεν μεταφέρονται, έχετε οπλισμό επαρκή, αθόρυβα αλλά γρήγορα μάθετε την τέχνη του πολέμου, και αφήστε τα θυμιατά και τις προσευχές προς όποια πίστη στους γερόντους, προσωπικά γιατί έτσι νιώθω θα βοηθήσω όποιον συνάνθρωπο μου το χρειαστεί, και να γνωρίζετε πως αθόρυβα και ταπεινά υπάρχουν πολλοί Έλληνες που είναι έτοιμοι να αποδείξουν όταν χρειαστεί πως καλός ο φραπέ αλλά….
 21. 0
  0
  Tοση επαρση κε "αυτα" !!! δεν ωφελει ουτε εσας ,ουτε και εμας που σας διαβαζουμε με προσοχη .
  Υπαρχει μια λαικη ρηση στην Κινα που λεει οτι "…η διαφορα των σοφων ανθρωπων απο τους κοινους ανθρωπους ειναι οτι ,οι σοφοι ανθρωποι ξερουν οτι ειναι κοινοι ανθρωποι…"

  Καλη δυναμη σε ολους μας……
 22. 0
  0
  Dierotomai: Ti einai ayto,ayto poy kanei ton ellina malaka,malaka?Ton ellina anandro,anandro?Ayton poy gia ta 10 strava tou ,kanei ta strava matia,alla gia tou/tis allou/allis to 1 (stravo) shizei ta rouha tou?! Apo pou oli auti I allotriosi?!;Anandroi,deiloi faflatades,aytapatomenoi ideologoi,idiots(idiotes),douloi me pseydaisthiseis eleythern andron.Varethika na ntrepomai pia .Eleos. Eleos.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί