09:26 - 19/02/2014

ΞΥΠΝΗΣΤΕ …H NEA TAΞΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις…!
Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.

Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνικές εξεγέρσεις και φαινόμενα που συνιστούν κοινωνική αποσταθεροποίηση. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν από τα Αραβικά κράτη.

Οι πολίτες των Αραβικών κρατών, κατά περίεργο τρόπο, ωθήθηκαν να εξεγερθούν ταυτόχρονα….. ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα τα οποία όμως επιβλήθηκαν από το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα το οποίο τώρα τασσόταν με την πλευρά των εξεγερμένων λαών…! Το ίδιο Σύστημα δηλαδή το οποίο πριν δεκαετίες τοποθέτησε δικτάτορες στις χώρες εκείνες, τώρασυμπαραστέκονταν στους λαούς των Αραβικών κρατών και τους ωθούσε να επαναστατήσουν εναντίων αυτών…!

Περνώντας στην Ευρώπη, το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα, δημιούργησε εντέχνως την οικονομική κρίση μέσω της σκόπιμης πολύχρονης υπερχρέωσης κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Ταυτόχρονα λοιπόν και στην Ευρώπη δημιουργείται ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με επίκεντρο την χώρα μας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η χώρα μας να «κάνει την αρχή» δεν μπορεί να διευκρινιστεί εύκολα. Είναι γεγονός όμως ότι η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα οδηγό σε αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ωθεί ολόκληρο τον κόσμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Σε αυτό το σχέδιο άθελα μας όλοι διαδραματίζουμε κάποιον ρόλο. Και αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα, και εκείνοι που επιμένουν να υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μεν πρώτοι, όσοι αντιδρούμε δηλαδή και κατεβαίνουμε στις πλατείες, φέρνουμε το σχέδιο της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ένα βήμα πιο κοντά, μέσα από τις διάφορες μορφές κοινωνικών εκρήξεων που αργά ή γρήγορα εμφανίζονται, λόγω αγανάκτησης και προκλητικότητας των κυβερνητών ή και λόγω προβοκατόρικων ενεργειών που ως στόχο έχουν να συμπαρασύρουντους ειρηνικούς διαδηλωτές σε βίαιες πράξεις. Οι μεν δεύτεροι χρησιμεύουν στο να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να εξαγριώνουν το πλήθος, μέσα από την στήριξη την οποία παρέχουν στα αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα της πράσινης χούντας.

Με αφορμή την δραματική τροπή που παίρνουν οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, και την σχεδιασμένη, από το ίδιο το κράτος, εκτροπή, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την συνολική παγκόσμια κινητικότητα. Στα Αραβικά κράτη η Νέα Τάξη έχει πετύχει, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, να δημιουργήσει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση και έχει ήδη στρώσει το χαλί για την επέλαση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία σαφώς θα στηριχτεί και από την οικονομική δέσμευση που επιχειρείται και στα κράτη αυτά.

Στην Ευρώπη το σκεπτικό που ακολουθείτε δεν έχει να κάνει με δημιουργία πολεμικών γεγονότων αλλά με την δημιουργία ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ αγανάκτησης και απέχθειας των πολιτών κάθε χώρας στατοπικά εθνικά πολιτικά τους συστήματα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα εδώ και δεκαετίεςπροωθήθηκαν στην πολιτική σκηνή διεφθαρμένοι πολιτικοί, ανίκανες πολιτικές ηγεσίες,ανθελληνικές πολιτικές ομάδες και εν τέλει πολιτικά κόμματα τα οποία φρόντισαν με την πολυετή παρουσία τους να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται απέχθεια προς την πολιτική, και να σιχαίνεται τους πολιτικούς. Η εσκεμμένη προώθηση ανίκανων και υπόδουλων πολιτικών λοιπόν οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τον λαό στην απέχθεια των εθνικών πολιτικών συστημάτων, γεγονός που θα διευκολύνει όταν χρειαστεί την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, κατά το ρητό που ακούγεται συχνά από αηδιασμένους πολίτες, «Αφού δεν μπορούν αυτοί, ας φύγουν να έρθουν να μας κυβερνήσουν ξένοι…».

Το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδότες τους επιθυμούν διακαώς την δημιουργία σκηνικών βίας. Επιθυμούν διακαώς την κοινωνική αποσταθεροποίηση κρατών, που μοιραία θα οδηγήσει και σεπολιτική αποσταθεροποίηση αυτών. Μετά την πολιτική αποσταθεροποίηση οι κοινωνίες θα οδηγηθούν σε χάος και τότε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα ομοιάζει με σωτηρία των εξαθλιωμένων λαών, όχι μόνον στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο…!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  ωραια εχω ξυπνησει εδω και τρια χρονια οπως και πολλοι αλλοι , τι να κανουμε ? καποια προταση εχετε ?
 2. 0
  0
  απο σεναρια καταστροφολογικης φαντασιας χορτασαμε
  .οι λύσεις μας λειπουν
 3. 0
  0
  Κόντρα λοιπόν στην αποσταθεροποίηση της χώρας μας, συνένωση Ελλήνων τώρα !!!!!!!!!!
 4. 0
  0
  Ε ωραία ξυπνήσαμε κάποιοι και……
  Τι κάνουμε;;;
 5. 0
  0
  19 Φεβρουαρίου 2014 – 11:38 π.μ.
  τι ρωτάς και εσύ…. δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτή τη χώρα, άποψη έχουν όλοι μα όλοι όμως, λύση κανείς και πάντως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να προτείνει.
  Ο σκοπός σ' αυτή τη χώρα πάντα είναι να πούμε την "άποψη" μας. Άπαξ και την πούμε (και αφού καμαρώσουμε και τι ωραία τα γράφουμε και τα λέμε) δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο παραπέρα.
 6. 0
  0
  Εδώ μέσα πάντως που ρωτάτε και ζητάτε λύση, έχουν εφεύρει μια, αν σας κάνει καλώς αν όχι…..
  Γίνεσε μέλος σε ένα κάποιο "σχέδιο Αχιλλέας" (κυκλοφορούν εδώ μέσα ανάλογα άρθρα, ψάξε) κάποιου Αχιλλέα, κάπως, κάποτε (τρέχα γύρευε) και μετά μπαίνεις στο τρενάκι της πυραμίδας χρυσού.

 7. 0
  0
  εσυ που λες οτι ξυπνησες,ρωτας "τι κανουμε" ; πως ξυπνησες αφου δεν ξερεις που σου παν τα τεσσερα;
  αφου εισαι διατεθειμενος λοιπον να κανεις οτι σου πουν οι αλλοι,πηγενε πηδα στον γκρεμο
 8. 0
  0
  ρε τι περιμενετε λυση και λυση μας εχετε πριξει να πουμε….
  γιατι δεν βαζετε το μυαλο σας σε λειτουργια να βρειτε μια λυση ..ολα ετοιμα τα θελετε…
 9. 0
  0
  ειμαςτε μαρτυρες των εσχατων καιρων που ζουμε! το ισλαμ ειναι το εργαλειο των σιωνιστων που θα τους βοηθησει να πολεμησουν οσους αντιστεκονται στη νεα ταξη πραγματων! οσες χωρες παιρνουν αποφασεις που δεν συναδουν με τα σιωνιστικα συμφεροντα θα αποσταθεροποιουνται οπως γινεται στην ουκρανια! η συρια κ το ιραν ειναι οι τελευταιοι κρικοι της αλυσιδας που αντιστεκονται στη νεα ταξη πραγματων το τραπεζικο τους συστημα ειναι ανεξαρτητο απο το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα οπως ηταν κ της λυβιης! ο πολυπολιτισμος κ η εξισλαμοποιηση της ευρωπης ειναι δημιουργηματα των εβραιων που θελουν να πετυχουν την εθνολογικη αλλοιωση κ την αποσαθρωση του κοινωνικου ιστου των κρατων για να διαλισουνε ολα τα κρατη κ ν επελθει ομοσπονδιοποιηση τους κ η εγκαθιδρυση μιας παγκωσμιας δικτατοριας μιας παγκωσμιας κυβερνισης με ενα στρατο κ μια θρησκεια κ με ενα κεντρο αποφασεων
 10. 0
  0
  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ:
  1. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ TV ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
  2. ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (ΕΚΛΟΓΕΣ Κ.ΛΠ.)
  3. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ.

  ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΡΗΣΤΕ ΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ.

  ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Α-Π-Α-Ν-Τ-Α ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Α-Π-Α-Ν-Τ-Ε-Σ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Σ΄ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ.

  ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ Κ.ΛΠ. ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.

  ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ, ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ.ΛΠ Κ.ΛΠ.

  ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Π@ΣΤΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ.

  ΛΟΙΠΟΝ;;;;;; …….ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ;;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί