Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:31 - 13/09/2014

ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ EΛΛΗΝΕΣ – Σχεδίαζαν δολοφονία της Λαγκάρντ…αλά Lady D!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κι ενώ η επικεφαλής του ΔΝΤ με συνέντευξη-βόμβα στους Financial Times κάνει λόγο για Ελληνες φοροφυγάδες οι οποίοι απείλησαν την ζωή της, η ελληνική Δικαιοσύνη κάνει πως δεν άκουσε!

Δεν θάπρεπε αυτεπάγγελτα να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας και να ζητήσει κατάθεση από την επικεφαλής του ΔΝΤ; Πως την απείλησαν; Τηλεφωνικά; Με sms; Mε ηλεκτρονικό μήνυμα; Με “απεσταλμένους” του μηνύματος; Μέσω της ιταλικής Μαφίας; Παρακολουθούσαν το σπίτι της; Ποιοι Ελληνες έχουν την δυνατότητα για τέτοιου είδους δράση και μάλιστα εκτός συνόρων;

Μήπως μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν την Λαγκάρντ για ευρήματα που οδηγούσαν σε Ελληνες εγκεφάλους πίσω από τα σχέδια δολοφονίας της;

Ποιοι βαρύγδουποι επιχειρηματίες από αυτούς που φιγουράρουν στην περίφημη λίστα της θα μπορούσαν να την έχουν απειλήσει;

Εχει κι άλλες λίστες στην διάθεσή της με ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων τους οποίους δεν θέλουν να “γνωρίσουν” οι ελληνικές κυβερνήσεις;

Γιατί αναφέρθηκε σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική κατηγορία, τους εφοπλιστές;

-Αλλά και ο κλάδος της ναυτιλίας πραγματικά πληρώνει φόρους;

Ποια ονόματα Ελλήνων φοροφυγάδων έχει στην διάθεσή της η επικεφαλής του ΔΝΤ;

Πως είναι δυνατόν να φοβάται για την ζωή της όταν είναι μία από τις πιο ισχυρές και καλά φρουρούμενες γυναίκες του κόσμου;

Πόσο ισχυροί είναι οι Ελληνες φοροφυγάδες ώστε να απειλούν την ζωή της;

Είπε συγκεκριμένα αναφορικά με τη φοροδιαφυγή των πλουσίων Ελλήνων:

“Καλύτερα να μην πω πολλά ξέρετε διότι όταν μίλησα για την Ελλάδα και για το θέμα των φόρων, δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου και και έπρεπε να αυξηθεί η ασφάλεια μου,” τονίζει και συνεχίζει: “Αλλά και ο κλάδος της ναυτιλίας πραγματικά πληρώνει φόρους; Οι άλλοι; Δεν νομίζω ότι έτσι».

Tι είδους απειλές ήταν αυτές που εξανάγκασαν μια πανίσχυρη γυναίκα να ζητήσει ενίσχυση προσωπικής της ασφάλειας;

Γιατί επέλεξε τελικά την οδό της δημοσιοποίησης των απειλών;

Τι μήνυμα και σε ποιους το στέλνει η πανίσχυρη επικεφαλής του ΔΝΤ;

Εδώ το σημείο των δηλώσεων της κ. Λαγκάρντ στη βρετανική εφημερίδα:

“Greece, though, is another matter: in the past year Lagarde has loudly criticised the failure of rich Greeks to pay their taxes properly. “I better not say too much because, you know, when I have talked about Greece and its taxes before, I got death threats and we had to increase security,” she mutters. “But is the shipping industry really paying its taxes? Are others? I don’t think so.”

But isn’t it part of the problem, I ask, that so many Greeks – or other wealthy elites – have moved to places such as London, in search of jobs or lower taxes. She sighs and acknowledges that this is not just a Greek problem. “I hear from the embassy that you have people in their thirties, say, leaving France,” she says. “When talented people feel they have to leave their own country because they don’t feel they can establish their businesses or find opportunities, it is very sad.”

Εχουν άραγε βάση οι πληροφορίες που θέλουν ξένες μυστικές υπηρεσίες και κυρίως την M16 να έχουν στην διάθεσή τους ντοκουμέντα για σχέδιο δολοφονίας αλλά λαίδη Nτι με Ελληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές να χρηματοδοτούν το σχέδιο δολοφονίας της;

«Υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα για τις οποίες δεν γνωρίζουμε τίποτα» δήλωνε το 2002 η Βασίλισσα Ελισάβετ στον προσωπικό μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 09/13/2014 @ 9:41 ΜΜ

    Μόνο επιπέδου Μπόμπολα – Ψυχαρη θα μπορούσαν να βρεθούν με Λαγκάρντ να μιλήσουν και να λάβουν σοβαρά τις απειλές τους. Οποίοι άλλοι δεν θα μπορούσαν να μιλήσουν μαζί της αλλα και να μίλαγαν δεν θα τους έπαιρναν σοβαρά.

  2. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ? ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ?

  3. Ανώνυμος 09/14/2014 @ 9:15 ΠΜ

    Δεν παει στο διαολο η ψω….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*