13:36 - 06/07/2014

Ξαφνικά στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ & μόνο τυχαίο δεν είναι!

Στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος μετά από επίσημη πρόκληση του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Κίνας, της νέας Υπερδύναμης όχι μόνο στον οικονομικό Τομέα αλλά και τον Στρατιωτικό!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταβαίνει την Δευτέρα 7 Ιουλίου στη Κίνα σε μια επίσκεψη που θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή!…Λεπτομέρειες για την επίσκεψη δεν έγιναν γνωστές τουλάχιστον επίσημα!

Η επίσκεψη του Α/ΓΕΕΘΑ καθορίστηκε σε υψηλότατο επίπεδο entos3και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι λεπτομέρειες καθορίστηκαν στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας στην Κρήτη και συζητήθηκε αποκλειστικά με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος!

Ως γνωστόν οι Κινέζοι κρατούν πάντα κλειστά τα χαρτιά τους αλλά δεν κρύβουν την επιθυμία τους για συμφωνίες με Χώρα του ΝΑΤΟ σε επίπεδο Αμυντικής βιομηχανίας αλλά και να κάνουν επενδύσεις και τον τομέα αυτό!

Μετά την αποτυχία της Συμφωνίας με του Τούρκους στο μακράς βεληνεκούς συστήματος Αεράμυνας που πάει στις καλένδες, δείχνουν να ψάχνονται και στην Κίνα τίποτε δεν γίνεται τυχαία!

Η Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Χώρα του Δράκου και της Οικονομικής Υπερδύναμης και μάλιστα τόσων ημερών μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι,όταν μάλιστα στο Αιγαίο συμβαίνουν παράξενα και εσκεμμένα πράγματα που δείχνουν ότι η κατάσταση κλιμακώνεται επικίνδυνα!

Στρατιωτική Διπλωματία εν όψει από το ΥΠΕΘΑ και όχι μόνο την στιγμή μάλιστα που το Ελληνικό ΥΠΕΞ δείχνει να …κοιμάται μακαρίως!

Σίγουρα θα μάθουμε και θα ακούσουμε πολλά πράγματα τις επόμενες ημέρες αλλά σάμπως και κάτι να αλλάζει και στις Ένοπλες Δυνάμεις και η Ελλάδα δείχνει να απαγκιστρώνετε!

veteranos.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αυτές είναι εθιμοτυπικές επισκέψεις και μόνο.

  這些
 2. 0
  0
  ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ Γ@Μ@ΣΕΙ (ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ "ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ"
 3. 0
  0
  Ναι καλά ……

  καμμιά συμφωνιούλα …… για τούτο …. για κείνο …. και πάει λέγοντας.

  αν είχε ….. αν

  γιατί τόσο τουμπεκί ; γιατί ;


  Εδώ μόνο λαμόγια και προδότες υπάρχουν!

  Ας συνεχίσουν μερικοί .. μερικοί να βλέπουν όνειρα θερινά …. όπως ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες είναι ότι πρέπει !!!!!
 4. 0
  0
  Ξαφνικά στη Χώρα του Δράκου ο Αρχηγός….Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ…ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΗΣ Α-ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ…ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ._
 5. 0
  0
  Ρε παιδιά,εκπλήσσομαι με την πολυπραγμοσύνη σας.
  Πολιτική,στρατηγική,ιστορία,θεολογία,δίκαιο,οικονομία…

  Ο αν μη ίδης, μη λέγε.( Ειδώς σιγά).
  Σόλων

  …….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί