Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:46 - 01/06/2014

Ξαφνικά πυρηνική κρίση: Ισραηλινά υποβρύχια με πυρηνικές κεφαλές στις ακτές του Ιράν!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Tρία υποβρύχια κλάσης Dolphin (έκδοση του Τype 212) με πυρηνική γόμωση στα βλήματα cruise που διαθέτει του 7ου στολίσκου του ισραηλινού νNαυτικού, βρίσκονται στην περιοχή του Περσικού Κόλπου κοντά στην ιρανική ακτογραμμή.

Τα ισραηλινά υποβρύχια έχουν αναπτυχθεί ως άμεση απάντηση στην αυξανόμενη απειλή, των υψηλής ακρίβειας ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων, που σημαδεύουν στόχους στην ισραηλινή επικράτεια, από το έδαφος της Συρίας και του Λιβάνου σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων Haaretz και Sunday Times.

Τα τρία ισραηλινά υποβρύχια που βρίσκονται στις ακτές του Ιράν είναι τα γερμανικής κατασκευής Type 209 κλάσης Dolphin με ονόματα «Dolphin», «Tekuma», και «Leviathan», και περιπολούν στην περιοχή του περσικού κόλπου μέχρι νεωτέρας, ευρισκόμενα σε συνεχή επιφυλακή.

Ισραηλινός αξιωματικός του στολίσκου δήλωσε στους Times, ότι υπάρχουν τρεις βασικοί στόχοι που επιβάλουν την παρουσία των υποβρυχίων κοντά στις ιρανικές ακτές, «η Μοσάντ», «παράγοντες αποτροπής» και η «συλλογή πληροφοριών και διείσδυση στο Ιράν»!

Ο ίδιος αξιωματικός δήλωσε ότι «εμείς διαθέτουμε μια καλή βάση για τη συλλογή ευαίσθητων πληροφοριών, και μπορούμε να μείνουμε στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Διοικητής του στολίσκου, σύμφωνα με τις εν λόγω εφημερίδες, παρουσιάζεται ένας ανώτερος αξιωματικός με την κωδική ονομασία «Συνταγματάρχης O», ο οποίος φέρεται να δηλώνει ότι «Είμαστε μια επιθετική υποβρύχια δύναμη. Δουλεύουμε βαθιά και πολύ – πολύ μακριά από τα σύνορά μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν δύναται να επιβεβαιωθούν, φέρονται αξιωματικοί του ισραηλινού ναυτικού να επιβεβαιώνουν ότι, «τα εν λόγω υποβρύχια είναι εξοπλισμένα με πυραύλους τύπου cruise, με βεληνεκές μάχης 1.500 χλμ. Από αυτήν την απόσταση όλοι οι κρίσιμοι στόχοι στην ιρανική επικράτεια, ευρίσκονται μέσα στο βεληνεκές των ισραηλινών υποβρυχίων».

Σε απάντηση στις αναφορές περί ισραηλινής «Ναυτικής δραστηριότητας στον Κόλπο » ο ιρανός ΑΓΕΝ είπε: «Κάθε δύναμη που σχεδιάζει οτιδήποτε κακό στον Κόλπο, θα έρθει με πρόσωπό με πρόσωπο με την ισχυρή αντίσταση μας».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις εχθές ο ιρανός υπαρχηγός του ΓΕΕΔ υποστράτηγος Masud Dzhazayri δήλωσε ότι, «οποιαδήποτε αμερικανική επίθεση εναντίον του Ιράν θα οδηγήσει στην καταστροφή του Ισραήλ».

Ο ιρανός υπαρχηγός του ΓΕΕΔ πραγματοποίησε τις δηλώσεις αυτές, μετά από σχετική δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ότι θα εφαρμοσθεί χρήση βίας εναντίον του Ιράν, εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το πυρηνικό του πρόγραμμα.

«Σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης, το Ιράν θα καταστρέψει το Ισραήλ και θα μεταφέρει τον πόλεμο μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας ότι, «το τέλος της αμερικανικής ηγεμονίας είναι κοντά, και η «αυτοκρατορία του χρήματος και των όπλων» θα καταρρεύσει πολύ σύντομα» απείλησε ο Jazaïry.

Τονίζεται ότι το Ιράν διαθέτει στο οπλοστάσιο του και διηπειρωτικούς πυραύλους Shahab-5 και Shahab-6 με δραστικό βεληνεκές (3.000-5.000) χλμ) που δύνανται να εκτοξευθούν από την ιρανική επικράτεια, καλύπτοντας μεγάλο εύρος στόχων.

Εφόσον αποδειχθεί αληθής η βασιμότητα της πληροφορίας, πρόκειται για μια κατάσταση άκρως επικίνδυνη κατάσταση για όλη την περιοχή του περσικού κόλπου. Το Ισραήλ θεωρεί ότι το Ιράν βρίσκεται σε τελικό στάδιο για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, γεγονός μη αποδεκτό από το Τελ Αβίβ. Σε μια τέτοια περίπτωση η ισραηλινή ηγεσία μέσω δηλώσεων της έχει διαμηνύσει επανειλημμένως, προς πάσα κατεύθυνση ότι, θα « επέμβει» δυναμικά.

Το Ιράν προφανώς διαθέτει και αυτό τις απαιτούμενες πληροφορίες και έχει αυξήσει τις πολεμικές του ασκήσεις, ειδικά της αεράμυνας. Πάντως το σίγουρο είναι ότι στον περσικό κόλπο υπάρχει σίγουρα μια βραδυφλεγής «βόμβα» που είναι έτοιμη να σκάσει.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 06/01/2014 @ 5:59 ΜΜ

    Από την μια στιγμή στην άλλη…

    Αυτά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*