Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:29 - 01/04/2015

Ξέφραγο αμπέλι – Αντιεξουσιαστές μπήκαν στη Βουλή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

– Μέχρι το προαύλιο έφτασαν αντιεξουσιαστές


– Πέταξαν φέιγ βολάν και έφυγαν σαν κύριοι

– Τεράστια ερωτήματα για το “κενό ασφαλείας” στο χώρο του Κοινοβουλίου

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 11:16 ΠΜ

    Το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ειναι ΧΩΡΟΣ ΙΕΡΟΣ οντως !!!
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ !!!!

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ …..ΝΟΜΟΤΥΠΑ…. ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ για να κανουν δηθεν τους εκπροσωπους μας !!! Εχουν ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οι λιγοι αγνοι βουλευτες ολων των κοματων της βουλης , να καταγγελουν με ονοματεπωνυμο αυτα τα λαμογια…!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ !!!!!

  2. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 3:29 ΜΜ

    πιστεύω ότι είναι πρωταπριλιάτικο νέο και δεν δίνω σημασία

  3. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 10:08 ΜΜ

    Ξέφραγο αμπέλι είμαστε εδώ καί πολλά χρόνια. Υπάρχει πιό ξέφραγο αμπέλι στόν πλανήτη από τήν Ελλάδα? Σύνορα δέν έχει, καί όποιο σκουπίδι θέλει εισβάλει καί τό παίζει ''μετανάστης''. Ή Αθήνα καίγεται καί καταστρέφετε 25 χρόνια μέ αμείωτη ένταση από τά αναρχοσκουπίδια. Στούς δολοφόνους οί προδότες δίνουν άδειες λές καί είναι φαντάροι πού υπηρετούν τήν πατρίδα. Έχω 10 ακόμα παραδείγματα νά γράψω γιά τό χειρότερο ξέφραγο αμπέλι τού πλανήτη, αλλά θέλει πολύ χρόνο.

  4. Ανώνυμος 04/01/2015 @ 10:28 ΜΜ

    Παιδιά, για ακούστε λίγο. Δεν υποστηρίζω τον Τσίπρα αλλά εδώ υπάρχει κάτι οξύμωρο. Αν έβαζε την αστυνομία να τους πετάξεις έξω, θα είχαμε και κανένα τραυματισμό και τα επεισόδια θα χειροτέρευαν έξω από τη βουλή. Τότε θα λέγανε: κοιτάξτε το φασιστικό και αστυνομικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν πάλι τους άφηνε να κάνουν ότι θέλουν, όπως έκανε, θα λέγανε: Κοιτάξτε ο άχρηστος, δεν μπορεί να φυλάξει ούτε τη βουλή και επιτρέπει τα έκτροπα κτλ κτλ. Για πέστε μου εσείς: τι να έκανε ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι; Είδατε τελικά ότι η βία δεν είναι κάτι παράλογο αλλά φυσικό επόμενο του εκβιασμού των πολιτών προς την εξουσία; Αν το έκανε η χρυσή αυγή κάτι παρόμοιο θα λέγανε κτύπησαν πάλι οι φασίστες, οι ναζιστές. Αν το κάνουν κάποιοι άπλυτα πλουσιόπαιδα επωνύμων τότε λέμε ότι το έκαναν αντιεξουσιαστές από αγανάκτηση. Γιατί δύο μέτρα; Θέλουμε ή όχι κάγκελα στη βουλή; Θέλουμε λαϊκή κυριαρχία ή βούρδουλα; Αν θέλουμε κάτι γιατί δεν το τηρούμε; Γιατί ισχύουν όλα και τίποτα; Είδατε ότι ποτέ λοιπόν δεν έφταιξε η εξουσία. Πρώτα φταίει ο λαός, μετά οι δημοσιογράφοι και τελευταίοι οι πολιτικοί. Αυτό έχει κανείς την ανδρεία να το ανακοινώσει;
    Στέλιος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*