18:25 - 29/11/2014

Νυν υπέρ πάντων η Ελλάς

Σε μία εποχή όπου οι ύαινες έχουν μαζευτεί γύρω από το τραυματισμένο σώμα της Ελλάδος .

Σε μία εποχή όπου τα νέο ταξικά τσιράκια έχουν φυτρώσει εκεί που δεν τα σπέρνουν και εκτελούν ολοφάνερα τις δόλιες εντολές τους .

Σε αυτήν την εποχή σήμερα είναι αδιανόητο να υπάρχουν φωνές καθαρών Ελλήνων οι οποίες δεν φωνάζουν μόνο μια λέξη, ένωση, όλοι μαζί .

Έναν λαβωμένο δεν τον σηκώνεις να τον στείλεις στη μάχη ,δεν τον βάζεις να κάνει αγγαρείες, δεν τον φέρνεις σε καταστάσεις όπου θα τον εξαντλήσεις .

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους και μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή με όποια ταμπέλα και αν έχουμε φορέσει, όποιο χρώμα κι αν μάθαμε να υπηρετούμε , με όποια πίστη θα θέλαμε να φέρουμε αυτήν την δόλια στιγμή .

Δεν είναι τυχαία η εμφάνιση όλων αυτών που σήμερα φέρνουν νέα γνώση, που σήμερα θέλουν να δουν ξαφνικά τον κόσμο με προοδευτικό μάτι ,δεν είναι τυχαία η θέση που έχει το κάθε τσιράκι της νέας παγκόσμιας τάξης .

Κάθε φορά που οι αυτοκρατορίες πέφτουν γεννιούνται φυλές, στρατοί ,ομάδες, ιδεολογίες που έρχονται να διεκδικήσουν την κληρονομιά του παλιού εχθρού τους .

Το ευ αγωνίζεσθε είναι ξεκάθαρο, δεν χτυπάς όταν ο άλλος είναι στο χώμα .

Η Ελλάδα θέλουν δεν θέλουν κάποιοι είναι ορθόδοξη χώρα.

Η ορθοδοξία ήτανε και είναι η κολλητική ουσία που έκανε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους εχθρούς,που έκανε τον κόσμο να είναι ενωμένος,που έκανε τον Έλληνα να σταθεί ως ήρωας όταν πολεμούσε.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει λοιπόν την πίστη δεν την πειράζουμε, δεν πειράζουμε τα ήθη και τα έθιμα, δεν πειράζουμε τη σημαία, δεν πειράζουμε τα σύνορα, γιατί αν πειράξουμε κάτι από αυτά συμμετέχουμε στο σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης.

Είμαι δηλωμένος Αντί νέο ταξιτης και το έργο μου είναι εδώ μπροστά σου εδώ και πέντε χρόνια,δεν κρύβομαι,δεν φοβάμαι και θα πολεμήσω για τις ιδέες μου μέχρι τέλους.Σε όλη μου τη ζωή έμαθα λίγα χρήσιμα πράγματα, να μπορώ να ξεχωρίζω το δίκαιο και το αληθινό,να μπορώ να ξεχωρίζω την αξία απ’ την τιμή,να ξεχωρίζω την αλήθεια απ’ το ψέμα.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή κόντρα σε όλους και σε όλα ,κόντρα σε ένα σύστημα σάπιο, πολεμούν για τις ιδέες τους,πολεμούν για την ορθή πίστη τους.

Αυτούς τους ανθρώπους εγώ έμαθα να σέβομαι,αυτούς τους ανθρώπους μπορώ να πω ότι θαυμάζω.

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι άξιοι μίμησης μιας ένωσης,μιας ιδέας,ώστε εγώ ,εσύ ,εμείς ,όλοι μας αυτή τη στιγμή την δόλια στιγμή να μπορέσουμε να σηκωθούμε στα πόδια μας.

Μακάρι να μπορούσαμε να τους μοιάσουμε στο δαχτυλάκι τους αυτήν τη δόλια στιγμή, να ‘χαμε το θάρρος τους χωρίς κανένα όπλο πέραν της πίστης τους να στέκονται ολόρθοι μπροστά στα θηρία που τους στοχεύουν.

Εμείς σεβόμαστε τον αγώνα ,την αλήθεια και τη πίστη αυτών τον ανθρώπων.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν αυτή τη στιγμή ότι το Κατοχικά Νέα και το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα κατέβαλαν δωρεά 300.000 ψηφιακών νομισμάτων για την ιερά μονή Εσφιγμενου. Την πραγματική ιερά μονή Εσφιγμενου!

Δεξιά στην ιστοσελίδα του κατοχικά νέα θα αναρτηθεί ένα μπάνερ το οποίο θα καλεί όλους τους Έλληνες που μέχρι στιγμής παράγουν ή κερδίζουν ψηφιακό νόμισμα να κάνουν δωρεά στην ιερά μονή Εσφιγμένου .

Αυτά είναι τα πρώτα που μπορούμε να προσφέρουμε τα απλά,τα εύκολα ,αυτά που μπορούν να διδάξουν την διαφορά μεταξύ τιμής και αξίας .

Το σημαντικότερο από όλα όμως θα είναι η προσφορά μας με τις ιδέες μας, με τα σώματα μας ,με το πνεύμα μας και την πίστη μας που θα βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα θηρία της ορθόδοξης πίστης .

Αυτή την κόλλα της ορθοδοξίας που κάνει το μαγικό άγγιγμα και ενώνει τον Έλληνα να αντιμετωπίσει τους πολέμους του εμείς θα την προστατεψουμε γιατί τώρα παρα ποτέ την έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Να είστε όλοι καλά και με την απόφαση πλέον ότι δεν πάει άλλο να σωπαινουμε , δεν πάει άλλο να μην πράττουμε ,ήρθ’ η ώρα πλέον να είμαστε όλοι ενεργοί και ας γίνει ότι θέλει να γίνει .!

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Stranger..

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  Γραψτε εδω το σχολιο σας ..
 2. 0
  0
  Ένα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγο για την ευαισθησία σας παιδιά! Και μόνο το σκεπτικό σας και η χειρονομία λέει πάρα πολλά!

  Δεν πρέπει να μείνουν μόνοι στον αγώνα τους αυτοί οι ασκητές. Φέρουν, διατηρούν και συμβολίζουν ό,τι απέμεινε από το Ελληνικό Πνεύμα, που καταβάλλουν κάποιοι μεγάλες προσπάθειες να αφανιστεί.
 3. 0
  0
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ…ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ Κ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΟΥ…
 4. 0
  0
  Να τα κανουν τι?
 5. 0
  0
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ….
  ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ….
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ……
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ.. ΜΑΡΙΑ…++++++++++++++
 6. 0
  0
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!!!!
  Και εγω οταν κατορθωσω να φτιαξω πορτοφολι θα κανω και απο εδω την δωρεα μου!!
  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!!!
  ακκ Πυργος
 7. 0
  0
  Για εκείνους που έλεγαν πως πρόκειται για φούσκες και αεράκι κοπανιστό, 300 χιλιάδες HLC σημαίνει αυτή τη στιγμή 600$ όταν στην αρχή της εβδομάδας ήταν 300$, άρα υπάρχει εντυπωσιακή άνοδος! Οσοι το πολέμησαν όπως και τόσα άλλα που έριξες σαν ιδέες απλά θα το σκέφτονται διπλά και τριπλά! Την ημέρα που θα αγγίξει έστω τα 50 λεπτά του Δολαρίου θα έχουμε πολλά ξεβρακώματα!!! Προχωράμε με HLC!
 8. 0
  0
  Πρωτόγνωρη κίνηση και πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο Νικόλα που πας κόντρα στο ρεύμα με όλη την έννοια !!!
 9. 0
  0
  Όταν λοιπόν έρθει η αλλαγή, τότε θα πέσει και το διαδίκτυο. Πιθανώς, λέω πιοθανώς για να ξαναστηθεί από την αρχή, από τις τότε δυναμεις. Και μαζί του, το ψηφιακό σου νόμισμα.
  Νομίζεις στ αλήθεια, ότι το νόμισμα αυτό θα πετύχει κάτι θετικό, όταν το ίδιο "ζεί" και υπάρχει στο διαδίκτυο που ΑΥΤΟΙ ελέγχουν;
  Το πιστέυεις αυτό;
  Εάν ναι, να μας το εξηγήσεις.
  • 0
   0
   Μακαριοι οι φτωχοι το πνευματι !!!! αυτο τα λεει ολα δεν χρειαζετε αλλη εξηγηση φιλε
   Αν πεσει το ιντερνετ δεν θα εχει κανεις αναγκη απο χρεη και υποχρεωσεις μετα παρα μονο την επιβιωση του οποτε ολοι ευχομαστε να πεσει το ιντερνετ και ας παρει μαζι του και τον ολο αγωνα του Ελληνικου Ψηφιακου Νομισματος
   Μα ποσο προβατα θα ειστε ακομα με τι φοβιες σας εχουν ποτισει???? Καταλαβε φτωχε το πνευματι φιλε μας οτι χωρις ιντερνετ εχουν καταστραφει τα παντα το ψηφιακο ειναι το κολιμα σου?????? ε μην ασχολεισε με αυτο και ασε αυτους που εμπρακτα καθε μερα με αποδηξεις κανουν τον αγωνα τους
   Εσυ μεινε στους τρομερους και σχοιζοφρενικους φοβους και αποριες σου ΑΝ και ΑΝ πεσει το ιντερνετ
   ΑΑΑΑ και μαθε οτι σε λιγο καιρο και να πεσει το ιντερνετ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα κυκλοφορει σε υλικη μορφη χρυσης λυρας 11 γραμαριων ειδη ετοιμαζετε η μητρα

   Και πουστε τρολακια μην ξεχνατε να μας τι λετε για το ωρθωγραφυκα λαθη οκ ??? Αυτο σας φταει παναθεμα σας χεχεχεχεχε ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΡΚΟΥΔΙΑ 300 χρονια πισω σας εχουν γαμωτο
  • 0
   0
   Μάλιστα, ειρωνεία. Απαντήστε λοιπόν στο παρακάτω.
   Πρώτα πρώτα, δεν είμαι ενάντια στην προσπάθεια. Απλά έχω ερωτήματα.
   Ας πούμε λοιπόν ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια.
   Αν κοιτάξει κανείς την κατάσταση με το bitcoin, θα δει ότι το μεγάλο θέμα, είναι η υιοθέτη΄ση του στην αγορά προιόντων.
   Αυτήν την στιγμή, όπως λέει το πινακάκι από κάτω, κάποιος μπορεί υποτίθεται να αγοράσει ένα bitcoin, πληρώνοντας με HLC, θα πρέπει να δώσει:
   91,575 HLCs για ένα και μοναδικό bitcoin.

   Για να βγάλει κανείς 91 χιλιάδες HLCs, πόσα λέτε εσείς ότι πρέπει να πληρώσει; Είναι γνωστό, ότι για να βγάλει κανείς τέτοια ποσά, θα χρειαστεί servers. Πολλούς servers. Πόσο θα κοστίσει αυτό;
   Στην καλύτερη, για έναν, από 50 ευρώ τον μήνα. Και πόσους μήνες χρειάζονται για να βγάλεις 91 χιλιάδες HLCs; Πόσους;

   Ξέρω τι θα μου πείτε. Ότι η αξία του HLC, θα ανέβει. Ωραία. Πόσο; Πόσους παραγωγούς και εταιρείες, σήμερα, στην εποχή της κρίσης, εσείς νομίζετε ότι θα καταφέρετε να κάνετε να χρησιμοποιήσουν το HLC (δηλαδή για να το δεχθούν ως νόμισμα για πληρωμές). 100; 1000; 10.000; Παραπάνω δεν γίνεται.
   Επίσης, πόσο όγκο σε πωλήσεις εσείς πιστεύετε ότι θα κάνουν όλοι αυτοί μαζί; Πόσο;
   Γιατί αυτοί οι δύο όγκοι, είναι που ανεβάζουν την αξία του νομίσματος. ΟΧΙ η παραγωγή του.

   Δηλαδή, το ερώτημα που τιθεται, είναι γιατί να δώσω τόσα λεφτά, (Χιλιάδες επί χιλιάδων ευρώ) για να δημιουργήσω τα bitcoins που χρειάζονται για ν αγοράσω HLCs. Και δεν εννοώ για μένα, αλλά για κάποιον που είναι ΕΚΤΟΣ του παιχνιδιού τώρα.

   Κι αν όλα αυτά τα χρήματα για να παράξω HLCs είναι τόσα πολλά, που είναι δηλαδή, τότε, γιατί να μην αγοράσω κατ ευθείαν bitcoins;;;

   Και αυτό αποκεντρωμένο δεν είναι; Και αυτό ανεξάρτητο δεν είναι;

   Που ακριβώς, με νούμερα και συγκεκριμένα επιχειρήματα, θα βοηθήσει την Πατρίδα το HLC;

   Και εδώ που τα λέμε, γιατί να ασχοληθώ με το ψηφιακό νόμισμα, όταν ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, να κάνω την επανάσταση μου και να δημιουργήσω μια πραγματική και χειροπιαστή Τράπεζα και Εθνικό νόμισμα;

   Απαντήστε σε αυτά και εάν χρειαστεί θα τα κάνω ακόμα πιό λιανά.

   Εάν βέβαια το δημοσιεύσετε.
  • 0
   0
   Απλά, εντυπωσιακός!
  • 0
   0
   Και το ξεκαθαρίζω και πάλι. Εφ όσον μας ζητάτε (εμμέσως πλην σαφώς όμως) να πληρώσουμε μια περιουσία σε servers για να φτιάξουμε το νόμισμα, τότε: Υποχρεούστε κύριοι να απαντήσετε σε όλα αυτά που ρωτάω και όποιος άλλος ρωτάει. Η ειρωνεία δεν βοηθά σε τίποτα.

   Δεδομένου των προβλημάτων που έχει εγγενώς το HLC όπως ακριβως είναι σήμερα, έχετε κάποιο σχέδιο τακτικής με το οποίο θα κάνουμε κάτι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το απλά να πληρώνουμε για να φτιάχνουμε νομίσματα;
  • 0
   0
   Ο καθενας πολεμαει με οτι οπλο εχει και ξερει να το χειριστει (Κι αν όλα αυτά τα χρήματα για να παράξω HLCs είναι τόσα πολλά, που είναι δηλαδή, τότε, γιατί να μην αγοράσω κατ ευθείαν bitcoins;;;) μην αγορασεις ουτε BTC δωσε Ευρω καταρχην δεν σε πιεσε κανεις μα κανεις να το κανεις αν εχεις να στειλεις ρουχα στειλε ρουχα, αν εχεις να στειλεις καυσιμα στειλε καυσιμα αν εχεις να στειλεις τροφιμα στειλε τροφιμα οτι βοηθεια μπορει κανεις να κανει ειναι καλο
   θες να δωσεις ευρω δωσε ευρω εχεις γνωσεις για να κανεις εθνικο νομισμα καντο η συγκεκριμενη ομαδα με ολη της την ψυχη (γιατι δεν ειναι κανενας πλουσιος απο την ομαδα του HLC) θελησε να βοηθησει με αυτον τον τροπο γιατι αυτο το οπλο εχει τωρα και ξερει να το χειριζετε πολυ καλα
   οποτε και εσυ αρνητικε σχολιαστη βοηθησε με οποιον τροπο μπορεις αστο το HLC δεν ειναι για σενα δεν το ξερεις βοηθα ομως με κατι που ειναι για σενα
   και στο ερωτημα σου γιατι HLC?? γιατι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ βρε ξυπνατε επιτελους Αμιγος ΕΛΛΗΝΙΚΟ απο Καθαρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μυαλα
  • Ανωνυμα Επωνυμος 30 Νοεμβρίου 2014 @ 15:29
   0
   0
   Η γιαγια μου ελεγε με τα λογια Χτιζεις ανογια και κατωγια ΠΡΑΞΕΙΣ θελουν οι εσφιγμενιτες οχι θεωριες και αναλυσεις τι και πως πραξεις να γινει ντορος με τις πραξεις ολων οσων Θελουν εμπρακτα να βοηθησουν και οχι μονο Θεωριες τι και πως
 10. 0
  0
  "Η ορθοδοξία ήτανε και είναι η κολλητική ουσία που έκανε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους εχθρούς,που έκανε τον κόσμο να είναι ενωμένος,που έκανε τον Έλληνα να σταθεί ως ήρωας όταν πολεμούσε." Κατάρχας δεν δέχομαι κανενός είδους προπαγάνδα απο σποσνορες. γιατι ειμαι Ελλην και ξερω οτι ειναι λαθος και ατοπη. δευτερον γνωρίζουμε οτι αλλού ειναι η κολλητική ουσία και είναι απο τα κοκκαλα βγαλμένη τα ιερά.. η απόδειξις οτι ειναι άτοπη η προπαγάνδα των μαυροφορεμένων ειναι η μόνη και η εξής οτι η αποστολή των αβρααμικων δογμάτων (ισλαμ εβραισμος χριστιανισμός) ηταν και ειναι ο κατακερματισμός και η καταστροφή της Ελληνικής άριας φυλής, η νέα τάξη πραγμάτων (εβραιοσιωνισμος) ειναι ενα απο τα τρια πλοκαμια και εν μερη το εχουν καταφερει, δειτε τι παιζει γυρω μας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί