15:54 - 28/07/2014

Νοσοκομείο της Γάζας χτυπήθηκε από ισραηλινό πύραυλο! Φόβοι για πολλούς νεκρούς!

Ένας πύραυλος που εκτοξεύθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το Ισραήλ έπεσε πριν από λίγο σε προαύλιο χώρο του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα υπάρχουν θύματα μεταξύ των οποίων και παιδιά, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές ακόμη δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Η αστυνομία της Γάζας και αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι διαφορετικές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν το νοσοκομείο Σίφα προκαλώντας απώλειες.

Λίγο πριν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ έκανε έκκληση για άνευ όρων κατάπαυση του πυρός επισημαίνοντας πως η Γάζα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ Η ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΝΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΗ ΞΗΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΓΑΖΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί